Ben aldım canım birde ekstradan köpüklü file aldım çok kullanışlı diyorlar .E bebekte babyjem 5li banyo seti 74 tl ye inmis bilginiz olsun100 tl idi
Ben aldım canım birde ekstradan köpüklü file aldım çok kullanışlı diyorlar .
Birde baby plus süt sağma makinası aldım onuda çok araştırdım buradaki bazı arkadaşlarda onerdi umarım pişman olmam
Bizimki de bu zamana kadar öyleydi. İlk defa böyle net görüntü alabildik. Artık büyüdü kuzular. Senin de bir sonraki randevunda netleşir bence canımAy masallah cok net cikmis yuzu. Bizimkini her gittiğimizde yakalamaya çalışıyor doktorumuz ama hep korkunc surat cikiyor bizim oglannet goruntu elde edemedik.
Sağol canım bizimki de öyleydi. Artık büyüdüler. Bir sonraki randevunda net görüntü alırsınız siz de eminim :)Sorma bizimki de çok çirkin çıktıgoren çok çirkin diyor
@zet123 maşallah yavrun tatlı çıkmış annesj
beslenmem yeterli deil heralde benim ya, oyüzden kalsiyum magnezyuma da başladım bgn. Kramp ve sırt ağrısı çok zorluyor beniYa canım bu grupta herkes çok fazla vitamin kullanıyor. Ben sadece kan ilacı ve iyot kullanıyorum lupus hastalığı içinde corasprin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktoruma sorduğumda bunlar yeter vitaminleri sağlıklı beslendiğin sürece sebze meyveden alırsın gerekli görmüyorum dedi. Beslenmene dikkat et dedi yeter. Şimdiye kadarsa gelişimi ile ilgili bir sıkıntı olmadı olağan şekilde ilerliyor hamileliğim.
Geçmiş olsun canım, bende grip oldum ilaçsız nasıl geçecek bilmem, doğal olan herşeyi uyguluyorum bakalımYıllardır böyle üşütmemiştim sanırım hele ilk gebeliğimde hiç hastalanmadım şu an kafamı kaldıramıyorum,okul ev bünyeme agır geldi galiba dudagım da uçuklamış kafam kazan gibi kimliğimi de kaybetmişiz doktor gerek olsa geldi mi üst üste geliyor
canım bir kere memlekette mecburiyetten gittim, Allah’a havale ediyorum o kadını, 3 yaşında oğlum kapıda bas bas bağırdı ağladı annemmm diye de içeri almadı mal kadın.. nolcaksa sanki , özelde ailece giriyoruz oh misGebeliğimin 6. Haftasından beri özel kliniğe gidiyorum.seans ücreti 200 tl ydi. 20. Haftadan sonra yeni doktor arayışına girdim hem ücret fazla ilgiden de pek memnun değildim . Devlet hastanesinden ve özel hastaneden randevu aldım. Gebeliğimde ilk kez devlet hastanesine gitim. doktor ultrasonda baktı boyu kilosu ne kadar olmuş dedim bu cihaz göstermez dedi kalp atışını dahi dinletmedi neye baktı ben de bilmiyorum. hiçbir değerime bakmadan kan ilacı ve damla yazdı kilomu da ölçmedi. Yarın aç gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi. Oradan özel hastaneye gittik hemen eşimle kadın doktor yarım saat ilgilendi çok memnun kaldık. Şeker yüklemesi önermiyorum ama sağlık ocağında açlık tokluk kan şekerine bakılsın sonuca göre yükleme yapacağız dedi. Kilomu ölçtü.ultrasonda bebişin her organına tek tek bize de açıklamalar yaparak baktı Bebek ve anne sağlığıyla ilgili kılavuzlar dergiler verdi.Gerçekten devlet ve özel arasındaki farkı gözlerimle gördüm . Asla amacım devlet hastanesini aşağılamak değil gebeliğimden önce daha çok devlet hastanesini tercih etmiş biri olarak hamilelikte bu fark beni üzdü. Keşke imkanlar daha iyi i olsa...
benim de 3 gün 7 şer saat canım, o günler eve nasıl geldiğimi bile bilmiyorum, saatlerce kendime gelemiyorum .. 37 ye kadar çalışmayı çok istiyordum ama ilk hamileliğime göre bunda daha ağırlaştım sankiKizlarr artik kendimi cok agir hissediyorum. Hareket ederken falan yuruyen balon gibiyim. Cok fazla odemim oldu bu surecte ( cok su icmeme ve tuzlu seyler cok tuketmememe ragmen). Hep ayakta oldugum icin ayaklarim cok sisiyor. Ogretmenlikten dolayi. Ders programimi biraz esnek istedim sag olsunlar onu da yapmadilar. Sizde durumlar nasil?
maşallah canım, benimkini de babası görür görmez ‘bu nasıl bi baskın gen yaA, 2. De sana benziyor dedi :)) bende dedim üzülme 3. De sana benzer, adam fenalaştı 3. Yü duyunca :))Ağzı burnu bana benziyor :) kocam biraz bozuldu kendisine benzemediğini görünce ama yapacak bir şey yok
Madem kendine benzeyen bebek istiyor üçüncüyü de göze alacak o zaman :))beslenmem yeterli deil heralde benim ya, oyüzden kalsiyum magnezyuma da başladım bgn. Kramp ve sırt ağrısı çok zorluyor beni
Geçmiş olsun canım, bende grip oldum ilaçsız nasıl geçecek bilmem, doğal olan herşeyi uyguluyorum bakalım
canım bir kere memlekette mecburiyetten gittim, Allah’a havale ediyorum o kadını, 3 yaşında oğlum kapıda bas bas bağırdı ağladı annemmm diye de içeri almadı mal kadın.. nolcaksa sanki , özelde ailece giriyoruz oh mis
benim de 3 gün 7 şer saat canım, o günler eve nasıl geldiğimi bile bilmiyorum, saatlerce kendime gelemiyorum .. 37 ye kadar çalışmayı çok istiyordum ama ilk hamileliğime göre bunda daha ağırlaştım sanki
maşallah canım, benimkini de babası görür görmez ‘bu nasıl bi baskın gen yaA, 2. De sana benziyor dedi :)) bende dedim üzülme 3. De sana benzer, adam fenalaştı 3. Yü duyunca :))
Sagol canım sana da gecmiş olsun inş uzun sürmez çocukla hasta olmak lüks çünkübeslenmem yeterli deil heralde benim ya, oyüzden kalsiyum magnezyuma da başladım bgn. Kramp ve sırt ağrısı çok zorluyor beni
Geçmiş olsun canım, bende grip oldum ilaçsız nasıl geçecek bilmem, doğal olan herşeyi uyguluyorum bakalım
benim de 3 gün 7 şer saat canım, o günler eve nasıl geldiğimi bile bilmiyorum, saatlerce kendime gelemiyorum .. 37 ye kadar çalışmayı çok istiyordum ama ilk hamileliğime göre bunda daha ağırlaştım sanki
/
Evde 3 yaşında kızım olduğu için hareketlerim hiç kısıtlanamadı kucağa almıyorum ama sürekli yere eğil doğrul yerde oturup oynama evde koşma dahil her türlü hareket var bebek hareket etmese hamile olduğumu unutacağım
bu kadar aktifliğe erken doğar mı diye düşünmeden edemiyorum
Yaa cok tesekkur ederimBence hiç takılma. Son adet tarihini erken veya geç döllenmeye göre değiştirebiliyor doktorlar. Benimkini de 1 hafta öne almıştı mesela doktorum. Çok da önemli değil hiç canını sıkma
Yurt dışında hep bu bahsettigin sekilde isliyor sistem, biraz can sıkıcı. Hangi ulke? Detayli ultrason yaptilar mi? Orda sorun cikmadiysa endise etme ins saglikla ilerliyordur. Zaten burda da ultrason muayenesi cok uzun surmuyor detayli haricinde. Doppler ultrasonla bakıyorlar mi peki goruntu olmadan?Kizlar ben yurtdisindayim cok donanimli bir devlet hastanesine gidiyorum,ozele de gidebilirdim ama esimin doktorunun esi 4 dogumunuda bu gittigim hastanede yapmis bizede israrla tavsiye etti. Bende ilk dogumumu bu hastanede yaptim. Memnun kaldim evet ama soyle handikaplari var. Tum hamilelik boyunca sadece 2 kere ultrasona sokuyorlar ve her kontrolde farkli doktor oluyor. sizin yorumlarinizi okuyorum her kontrolde bebekleri gorebiliyosunuz. Ben acaba yanlis mi yaptim ozel doktora gitmeyerek? Bazen cunku diyorum doguma kadar baska ultrason olmicak allah korusun bi anormali olursa kan testleriyle tespit edilemez ki.
Bizim muayenemiz hep uzun sürüyorYurt dışında hep bu bahsettigin sekilde isliyor sistem, biraz can sıkıcı. Hangi ulke? Detayli ultrason yaptilar mi? Orda sorun cikmadiysa endise etme ins saglikla ilerliyordur. Zaten burda da ultrason muayenesi cok uzun surmuyor detayli haricinde. Doppler ultrasonla bakıyorlar mi peki goruntu olmadan?
Bizim de oyle suruyor ama cogunlukla ultrason muayenesi uzun tutulmuyor doktorlar tarafindan.Bizim muayenemiz hep uzun sürüyor
Ben bu durumun ırsi oldugunu kişinin yapısıyla alakalı oldugunu düsünuyorum bende sürekli ayakta olmama tuzlu seyler tuketimKizlarr artik kendimi cok agir hissediyorum. Hareket ederken falan yuruyen balon gibiyim. Cok fazla odemim oldu bu surecte ( cok su icmeme ve tuzlu seyler cok tuketmememe ragmen). Hep ayakta oldugum icin ayaklarim cok sisiyor. Ogretmenlikten dolayi. Ders programimi biraz esnek istedim sag olsunlar onu da yapmadilar. Sizde durumlar nasil?
Yurt dışında hep bu bahsettigin sekilde isliyor sistem, biraz can sıkıcı. Hangi ulke? Detayli ultrason yaptilar mi? Orda sorun cikmadiysa endise etme ins saglikla ilerliyordur. Zaten burda da ultrason muayenesi cok uzun surmuyor detayli haricinde. Doppler ultrasonla bakıyorlar mi peki goruntu olmadan?
Sağol canım :) Maşallah senin miniş de büyümüş. Bir sonraki randevunda net fotosunu alırsınız bence. Son 2 randevusunda biz de hiç görememiştik yüzünü. Hepimizin miniği sağlıkla gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?