2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
E bebekte babyjem 5li banyo seti 74 tl ye inmis bilginiz olsun 100 tl idi
Ben aldım canım birde ekstradan köpüklü file aldım çok kullanışlı diyorlar .
Birde baby plus süt sağma makinası aldım onuda çok araştırdım buradaki bazı arkadaşlarda onerdi umarım pişman olmam

Gule gule kullanalim insallah :)) ben sut sagma makinasi almayacagim dogumdan sonra ihtiyac olursa ona gore düşünüyorum

Ay masallah cok net cikmis yuzu. Bizimkini her gittiğimizde yakalamaya çalışıyor doktorumuz ama hep korkunc surat cikiyor bizim oglan net goruntu elde edemedik.
Bizimki de bu zamana kadar öyleydi. İlk defa böyle net görüntü alabildik. Artık büyüdü kuzular. Senin de bir sonraki randevunda netleşir bence canım

Sorma bizimki de çok çirkin çıktıgoren çok çirkin diyor
@zet123 maşallah yavrun tatlı çıkmış annesj
Sağol canım bizimki de öyleydi. Artık büyüdüler. Bir sonraki randevunda net görüntü alırsınız siz de eminim :)

beslenmem yeterli deil heralde benim ya, oyüzden kalsiyum magnezyuma da başladım bgn. Kramp ve sırt ağrısı çok zorluyor beni

Geçmiş olsun canım, bende grip oldum ilaçsız nasıl geçecek bilmem, doğal olan herşeyi uyguluyorum bakalım
canım bir kere memlekette mecburiyetten gittim, Allah’a havale ediyorum o kadını, 3 yaşında oğlum kapıda bas bas bağırdı ağladı annemmm diye de içeri almadı mal kadın.. nolcaksa sanki , özelde ailece giriyoruz oh mis

benim de 3 gün 7 şer saat canım, o günler eve nasıl geldiğimi bile bilmiyorum, saatlerce kendime gelemiyorum .. 37 ye kadar çalışmayı çok istiyordum ama ilk hamileliğime göre bunda daha ağırlaştım sanki

Ağzı burnu bana benziyor :) kocam biraz bozuldu kendisine benzemediğini görünce ama yapacak bir şey yok
maşallah canım, benimkini de babası görür görmez ‘bu nasıl bi baskın gen yaA, 2. De sana benziyor dedi :)) bende dedim üzülme 3. De sana benzer, adam fenalaştı 3. Yü duyunca :))

Madem kendine benzeyen bebek istiyor üçüncüyü de göze alacak o zaman :))

Sagol canım sana da gecmiş olsun inş uzun sürmez çocukla hasta olmak lüks çünkü
Ben de bu hamileliğimde kesinlikle daha cabuk agı0rlastım karnım falan daha cok büyüdü izin vaktimi iple çekiyorum

Ayni endiseyi bende yasiyorum. Benim suan 16 aylik bir oglum var daha cok kucuk bazen kucagimada aliyorum surekli oyun istiyor erken dogumdan cok korkuyorum cunku hic dinlenemiyorum

Kizlar ben yurtdisindayim cok donanimli bir devlet hastanesine gidiyorum,ozele de gidebilirdim ama esimin doktorunun esi 4 dogumunuda bu gittigim hastanede yapmis bizede israrla tavsiye etti. Bende ilk dogumumu bu hastanede yaptim. Memnun kaldim evet ama soyle handikaplari var. Tum hamilelik boyunca sadece 2 kere ultrasona sokuyorlar ve her kontrolde farkli doktor oluyor. sizin yorumlarinizi okuyorum her kontrolde bebekleri gorebiliyosunuz. Ben acaba yanlis mi yaptim ozel doktora gitmeyerek? Bazen cunku diyorum doguma kadar baska ultrason olmicak allah korusun bi anormali olursa kan testleriyle tespit edilemez ki.

Z zet193 canim benim masallah ne tatli cikmis oyle ❤❤ Rabbim kucaklarimiza aldirsin sagkicakla ❤ kocamanda olmus. Cuma gunu bizde gittik ama malesef sansli degildik foto alamadik hep sirtini dondu :) bizde 940g idik ❤

Yurt dışında hep bu bahsettigin sekilde isliyor sistem, biraz can sıkıcı. Hangi ulke? Detayli ultrason yaptilar mi? Orda sorun cikmadiysa endise etme ins saglikla ilerliyordur. Zaten burda da ultrason muayenesi cok uzun surmuyor detayli haricinde. Doppler ultrasonla bakıyorlar mi peki goruntu olmadan?

Bizim muayenemiz hep uzun sürüyor

Gunaydinlar herkese,
Kızlar Hepsiburada da böyle bir indirim var bu resimdeki ürün uygun mu sizce.
Bir ay önce baktığım fiyatlarla şimdiki fiyatlar arasında inanılmaz fark var nasıl halletcez bakalım bez isini

Ben bu durumun ırsi oldugunu kişinin yapısıyla alakalı oldugunu düsünuyorum bende sürekli ayakta olmama tuzlu seyler tuketim
Malesefki su içememe ragmen allaha sukur bi şişlik yok ha daha yenimi başlıcak şişlikler bilmiyorum ama bi tanidigimizin hamileleikte ayagının ayaga benzer hali yoktu alti yedi ayak bir araya gelmiş gibi şişti banada seni de görecez demişti ama benim annemdede olmamiş bendede yok şişlik

Isvicre canim ulke. Ilk ultrasonum 12.nci haftadaydi 23.haftada da detayli ultrasona girdim cok sukur her sey iyiydi. Ortalama 4 ile 6 hafta arasi rutin kontrolum oluyor kan aliyorlar her seferinde, herhangi bir eksiklik var mi diye. Tabi bebegin kalp atislarini dinletiyorlar her kontrolde. Ama burada biraz isi dogal akisina birakiyorlar ilk dogumumu ebeler yaptirdi mesela doktor sadece 2 kere falan gelmisti tum dogum boyunca. o doktoruda daha once hic gormemistim. Sizi takip ediyorum daha sık gidiyorsunuz daha cok goruyosunuz bebekleri. Biraz dusundurdu beni :/ mesela erken dogum riskim varsa ultrasona girmeden nasil anlasilir oncesinden? Bide detaylida bebegin kilosunu boyunu soylemedi doktor,bizde o an sormayi akil edemedik. Suan hic bilmiyorum bebegimin boyunu kilosunu. Kontrolde ebeler karnimi olcuyolar mazure ile,elleriyle dokunuyolar hersey iyi diyolar:))

Son düzenleme:
Z zet193 canim benim masallah ne tatli cikmis oyle ❤❤ Rabbim kucaklarimiza aldirsin sagkicakla ❤ kocamanda olmus. Cuma gunu bizde gittik ama malesef sansli degildik foto alamadik hep sirtini dondu :) bizde 940g idik ❤
Sağol canım :) Maşallah senin miniş de büyümüş. Bir sonraki randevunda net fotosunu alırsınız bence. Son 2 randevusunda biz de hiç görememiştik yüzünü. Hepimizin miniği sağlıkla gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…