2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Beni yanliş anlamayin ama ıslak mendil konusunda birşey diyemem ama o yapılabilir araştirilip indirimden alınabilir yada pamukta kullanilabilir daha ekonomik ama bez konusunda istersen on sene araştirma yap eger stok yapmadiysaniz bugune kadar bu saaten sonra kar veya indirim
Elde etmeyi düsunmeyin aonucta hergun alinacak bu bez iki uc yaşina kadar aaa bugun indirimde alayim yarin bez bitti almiyim indirim kovalarim diye bir şansıniz olmucak o yuzden ilerleyen aylarda bebegin kilosuna gore yada siz doguma girdiginizde esiniz tanidigini kim varsa eczaneden kilosuna uygun bir bez alip gelebilir suan kac kilo olacak bilmiyoruz hangi bez bebisin tenine uyumlu olacak bana iyi gelen size gelecekmi bunlarida deneyerek görevegiz oyuzden bence indirim arastirmak bezde mantikli degil

molfıks bıze hıc yaramamişti ben gıdıp 25 TLye 70li sleepy aldım

Gobek deligimiz gerildigi icin herhalde. Gobek deligim kuculuyor benim de gittikce. Ara ara sizi oluyor bnm de
Aynen benim de küçüldü ne bilim korkuyorm karnım o kadar gerginki patlıcak gibi kızımda eskisi gibi çok hareket etmiyor 4 gündür. Kayınvalidem yeri daraldı ondan dedi biran önce dr a gitmek istiyorum

Aynı canım benim minnakın kafası orda o yüzden gerildiği için çok acıdığını düşünüyorum

Benim de acıyor canım göbek deliğim

Bende de göbek deliği çevresinde ara ara batmalar oluyor doktorum normal dedi :/

Korkma canım benim oyleydim bebek baskı yapıyormuş gobege.o yüzden oluyorumus doktorum söyledi
Kızlar çok teşekkürler içimi rahatlattınız

Kesinlikle dogru. Annem de dogumdan sonra ayaklarinin indigini soyluyor. Dayanacagiz artik napalim

Temizlik konusu zaten cok buyuk bir sikinti. Allah affetsin, ev cok nankor yapmadan duramiyorum iyi de yapmiyorum tabii ki

Orası öyle tabi sürekli indirim araştırması yapacak durumumuz olmayacak ortamda buna müsait değil ama en azından ilk aldığım ürünler indirimli olsun istiyorum.Ortalama benzer kiloda doğmasına göre alicam artık , kilosu uygun gelmezse de çevremden birilerine veririm. Suanlik hastahanede ve evde bir kaç günlük beni idare edecek kadar alsam yeter. Daha fazla almak anlamsız olur zaten.
molfıks bıze hıc yaramamişti ben gıdıp 25 TLye 70li sleepy aldım
Nereden aldın canım ?sleppy de uygun güzel deniliyor, bir paket alabilirim bende.

Ayni endiseyi bende yasiyorum. Benim suan 16 aylik bir oglum var daha cok kucuk bazen kucagimada aliyorum surekli oyun istiyor erken dogumdan cok korkuyorum cunku hic dinlenemiyorum
Kucağına alma canım dr ilk gün yasak dedi 10 kilodan fazla olmazmış ama harekette sınırım yok :)

markettn aldım canım ben

Kesinlikle canım pahalı ucuz her türlü marka denedik ama oglum primayla rahat etti henüz fiyatlara hiç bakmadık yeni bebek için zaten alınacak uzun süre kullanıp gercekten bebege uyumlu oldugunu görmeden stok yapmak risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…