Beni yanliş anlamayin ama ıslak mendil konusunda birşey diyemem ama o yapılabilir araştirilip indirimden alınabilir yada pamukta kullanilabilir daha ekonomik ama bez konusunda istersen on sene araştirma yap eger stok yapmadiysaniz bugune kadar bu saaten sonra kar veya indirimGunaydinlar herkese,
Kızlar Hepsiburada da böyle bir indirim var bu resimdeki ürün uygun mu sizce.
Bir ay önce baktığım fiyatlarla şimdiki fiyatlar arasında inanılmaz fark var nasıl halletcez bakalım bez isiniEki Görüntüle 2195681
molfıks bıze hıc yaramamişti ben gıdıp 25 TLye 70li sleepy aldımGunaydinlar herkese,
Kızlar Hepsiburada da böyle bir indirim var bu resimdeki ürün uygun mu sizce.
Bir ay önce baktığım fiyatlarla şimdiki fiyatlar arasında inanılmaz fark var nasıl halletcez bakalım bez isiniEki Görüntüle 2195681
Aynen benim de küçüldü ne bilim korkuyorm karnım o kadar gerginki patlıcak gibi kızımda eskisi gibi çok hareket etmiyor 4 gündür. Kayınvalidem yeri daraldı ondan dedi biran önce dr a gitmek istiyorumGobek deligimiz gerildigi icin herhalde. Gobek deligim kuculuyor benim de gittikce. Ara ara sizi oluyor bnm de
Aynı canım benim minnakın kafası orda o yüzden gerildiği için çok acıdığını düşünüyorum
Benim de acıyor canım göbek deliğim
Bende de göbek deliği çevresinde ara ara batmalar oluyor doktorum normal dedi :/
Kızlar çok teşekkürler içimi rahatlattınızKorkma canım benim oyleydim bebek baskı yapıyormuş gobege.o yüzden oluyorumus doktorum söyledi
Ben de anlamaya calısıyordum 3-4 kez okudum? Derken
Sorma gitsin arkadasim, rica ettigim halde yapmadilar sag olsunlar. Bagirip cagiraninkini yapiyorlar.O bende de var maalesef az saat aldım ayarlasinlar diye programı ama berbat yapmışlar Allah sorsun diyorum istediklerine istediği gibi yapıyorlar .
Kesinlikle dogru. Annem de dogumdan sonra ayaklarinin indigini soyluyor. Dayanacagiz artik napalimBen bu durumun ırsi oldugunu kişinin yapısıyla alakalı oldugunu düsünuyorum bende sürekli ayakta olmama tuzlu seyler tuketim
Malesefki su içememe ragmen allaha sukur bi şişlik yok ha daha yenimi başlıcak şişlikler bilmiyorum ama bi tanidigimizin hamileleikte ayagının ayaga benzer hali yoktu alti yedi ayak bir araya gelmiş gibi şişti banada seni de görecez demişti ama benim annemdede olmamiş bendede yok şişlik
Temizlik konusu zaten cok buyuk bir sikinti. Allah affetsin, ev cok nankor yapmadan duramiyorum2. gebelik ilkinden çok farklı ben şu an başıma geleceklerden haberdar sabırla bebeği bekliyorum: )
Benim için daha normal bir süreç ilkinde heyecanın şekli çok farklı oluyor
Temizlik yapmam mesela yapanlara da yalan yok kızıyorum ama kızımı parka götürme ve ilgilenme olayından kısamam:)
Orası öyle tabi sürekli indirim araştırması yapacak durumumuz olmayacak ortamda buna müsait değil ama en azından ilk aldığım ürünler indirimli olsun istiyorum.Ortalama benzer kiloda doğmasına göre alicam artık , kilosu uygun gelmezse de çevremden birilerine veririm. Suanlik hastahanede ve evde bir kaç günlük beni idare edecek kadar alsam yeter. Daha fazla almak anlamsız olur zaten.Beni yanliş anlamayin ama ıslak mendil konusunda birşey diyemem ama o yapılabilir araştirilip indirimden alınabilir yada pamukta kullanilabilir daha ekonomik ama bez konusunda istersen on sene araştirma yap eger stok yapmadiysaniz bugune kadar bu saaten sonra kar veya indirim
Elde etmeyi düsunmeyin aonucta hergun alinacak bu bez iki uc yaşina kadar aaa bugun indirimde alayim yarin bez bitti almiyim indirim kovalarim diye bir şansıniz olmucak o yuzden ilerleyen aylarda bebegin kilosuna gore yada siz doguma girdiginizde esiniz tanidigini kim varsa eczaneden kilosuna uygun bir bez alip gelebilir suan kac kilo olacak bilmiyoruz hangi bez bebisin tenine uyumlu olacak bana iyi gelen size gelecekmi bunlarida deneyerek görevegiz oyuzden bence indirim arastirmak bezde mantikli degil
Nereden aldın canım ?sleppy de uygun güzel deniliyor, bir paket alabilirim bende.molfıks bıze hıc yaramamişti ben gıdıp 25 TLye 70li sleepy aldım
Kucağına alma canım dr ilk gün yasak dedi 10 kilodan fazla olmazmış ama harekette sınırım yok :)Ayni endiseyi bende yasiyorum. Benim suan 16 aylik bir oglum var daha cok kucuk bazen kucagimada aliyorum surekli oyun istiyor erken dogumdan cok korkuyorum cunku hic dinlenemiyorum
Onda canım kıymetlidir hamileyken yapmam :)Temizlik konusu zaten cok buyuk bir sikinti. Allah affetsin, ev cok nankor yapmadan duramiyorumiyi de yapmiyorum tabii ki
markettn aldım canım benOrası öyle tabi sürekli indirim araştırması yapacak durumumuz olmayacak ortamda buna müsait değil ama en azından ilk aldığım ürünler indirimli olsun istiyorum.Ortalama benzer kiloda doğmasına göre alicam artık , kilosu uygun gelmezse de çevremden birilerine veririm. Suanlik hastahanede ve evde bir kaç günlük beni idare edecek kadar alsam yeter. Daha fazla almak anlamsız olur zaten.
Nereden aldın canım ?sleppy de uygun güzel deniliyor, bir paket alabilirim bende.
Kesinlikle canım pahalı ucuz her türlü marka denedik ama oglum primayla rahat etti henüz fiyatlara hiç bakmadık yeni bebek için zaten alınacak uzun süre kullanıp gercekten bebege uyumlu oldugunu görmeden stok yapmak riskBeni yanliş anlamayin ama ıslak mendil konusunda birşey diyemem ama o yapılabilir araştirilip indirimden alınabilir yada pamukta kullanilabilir daha ekonomik ama bez konusunda istersen on sene araştirma yap eger stok yapmadiysaniz bugune kadar bu saaten sonra kar veya indirim
Elde etmeyi düsunmeyin aonucta hergun alinacak bu bez iki uc yaşina kadar aaa bugun indirimde alayim yarin bez bitti almiyim indirim kovalarim diye bir şansıniz olmucak o yuzden ilerleyen aylarda bebegin kilosuna gore yada siz doguma girdiginizde esiniz tanidigini kim varsa eczaneden kilosuna uygun bir bez alip gelebilir suan kac kilo olacak bilmiyoruz hangi bez bebisin tenine uyumlu olacak bana iyi gelen size gelecekmi bunlarida deneyerek görevegiz oyuzden bence indirim arastirmak bezde mantikli degil
Ay ben de nadir de olsa alıyorum bazen 13 kilo oglum inşallah bişey olmaz Allaha emanetler yaaKucağına alma canım dr ilk gün yasak dedi 10 kilodan fazla olmazmış ama harekette sınırım yok :)
benim bebiş 4 yasında sırtıma bınıyor kucagıma atlıyor uyarıyorum ama ..Ay ben de nadir de olsa alıyorum bazen 13 kilo oglum inşallah bişey olmaz Allaha emanetler yaa
Bendede oldu dort bes kere normal galiba bebis baski yapiyorsaaranızda oksururken hapsururken boyna altına kacıran var mı ben gıbııı
olabilir bide normal dogum yapanlarda da cok oluyormuş dıye duymuştumm .. son ay dısarı cıktın mı wc arıyon bynaBendede oldu dort bes kere normal galiba bebis baski yapiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?