- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Bakalım süt izninde ne yapacaklar mecbur yapacaklarSorma gitsin arkadasim, rica ettigim halde yapmadilar sag olsunlar. Bagirip cagiraninkini yapiyorlar.
Senin ikinci bebis ozaman son ay evde oturayim ozaman.olabilir bide normal dogum yapanlarda da cok oluyormuş dıye duymuştumm .. son ay dısarı cıktın mı wc arıyon byna
oturma cık gez lohusayken kafaya gelıyolarSenin ikinci bebis ozaman son ay evde oturayim ozaman.Az kaldi cok az 3 aycik
kız ne oturcan cık gez heryerde vc bulunur lohusayken pek cıkmak mumkun olmuyr:)Senin ikinci bebis ozaman son ay evde oturayim ozaman.Az kaldi cok az 3 aycik
Maşallah bebişe. Ben de yarın gideceğim İnşallah bize yüzünü gösterir.Eki Görüntüle 2195548 Eki Görüntüle 2195547 Bugün kontrolümüz vardı. 26+3 de 34 cm 995 gr olmuş miniğimMaşallah her şey çok iyi. Kalbine, kordon kan akışına, rahim ağzı uzunluğuna suyuna her şeyine baktı. Sorunumuz yok şükür Yanaklar dolmuş tam minnoş bebek olmuş bakın teyzeleri
Kizlar ben yurtdisindayim cok donanimli bir devlet hastanesine gidiyorum,ozele de gidebilirdim ama esimin doktorunun esi 4 dogumunuda bu gittigim hastanede yapmis bizede israrla tavsiye etti. Bende ilk dogumumu bu hastanede yaptim. Memnun kaldim evet ama soyle handikaplari var. Tum hamilelik boyunca sadece 2 kere ultrasona sokuyorlar ve her kontrolde farkli doktor oluyor. sizin yorumlarinizi okuyorum her kontrolde bebekleri gorebiliyosunuz. Ben acaba yanlis mi yaptim ozel doktora gitmeyerek? Bazen cunku diyorum doguma kadar baska ultrason olmicak allah korusun bi anormali olursa kan testleriyle tespit edilemez ki.
Insallah diyorum artik. Ondan bile emin degilim.Bakalım süt izninde ne yapacaklar mecbur yapacaklar
Ben de aynı şekilde daha az hissediyorum hareketlerini. Dün doktoruma sordum. 24 saat içinde 10 kere hissetmen lazım. Bu yeterli bir sayı dedi. Bugün uyandığımdan beri 5 oldu bile hareketi. İçim rahatladı. 26. haftadan sonra hareketlerini saymaya başlayabilirmişiz.Aynen benim de küçüldü ne bilim korkuyorm karnım o kadar gerginki patlıcak gibi kızımda eskisi gibi çok hareket etmiyor 4 gündür. Kayınvalidem yeri daraldı ondan dedi biran önce dr a gitmek istiyorum
Sağol canım artık büyüdü minişler görürsün nasıl tombiş olmuştur yanaklarıMaşallah bebişe. Ben de yarın gideceğim İnşallah bize yüzünü gösterir.
Canım benim arkadaşım Amerika'da onuda okadar az sokmuslar ki ultrasona vitamin bile yok.ve normal doğum yaptı .BU YAZI ALINTI..
Bende sürekli İsveç’teki sistemden şikayetçiydim sadece bir kere ultrasondan bakıyorlar önemsemiyorlar diye halbuki yeni doğan ölümlerinin en az olduğu ülkeler arasındayız çevremdekiler bana Türkiye git sezaryen ol dediler anlattıkları korkunç hikayelerinin aynısı benim de yaşayacağımı sanıyorlar :)
Almamaya çalış canım dr bana ilk gebeliğinde bu kadar ağır taşıdın mı aynı özeni göstermek zorundasın dediAy ben de nadir de olsa alıyorum bazen 13 kilo oglum inşallah bişey olmaz Allaha emanetler yaa
Allah esirgesin inşallah karnımızdakileribenim bebiş 4 yasında sırtıma bınıyor kucagıma atlıyor uyarıyorum ama ..
evet, 3-4-5 diyorum iyice kafayı yiyor :))Madem kendine benzeyen bebek istiyor üçüncüyü de göze alacak o zaman :))
evet 2. Öyle oluyormuş, bende 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama bu gidişle 32 yi zor görürüm gibiSagol canım sana da gecmiş olsun inş uzun sürmez çocukla hasta olmak lüks çünkü
Ben de bu hamileliğimde kesinlikle daha cabuk agı0rlastım karnım falan daha cok büyüdü izin vaktimi iple çekiyorum
benimde dün akşamdan beri hiç hareket etmedi. Panik yaptım biraz. Çikolata yedim kahve yedim 1-2 kez oynadı da rahatladım. Ama sonra yine durdu nedenseAynen benim de küçüldü ne bilim korkuyorm karnım o kadar gerginki patlıcak gibi kızımda eskisi gibi çok hareket etmiyor 4 gündür. Kayınvalidem yeri daraldı ondan dedi biran önce dr a gitmek istiyorum
beeeeen :)) sürekli çamaşır değiştiriyorum yaaaranızda oksururken hapsururken boyna altına kacıran var mı ben gıbııı
Ay grip olduğumda pedle gezdim yolda izde kaçırırım diyearanızda oksururken hapsururken boyna altına kacıran var mı ben gıbııı
amin butun evlatlarımzı ınsaAllahAllah esirgesin inşallah karnımızdakileri
nasıpse yaın gıdıp alıcam 3 tane almıstım bi 3 tane daha alım bide hasta olunca sureklı oksuruyomevet, 3-4-5 diyorum iyice kafayı yiyor :))
evet 2. Öyle oluyormuş, bende 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama bu gidişle 32 yi zor görürüm gibi
benimde dün akşamdan beri hiç hareket etmedi. Panik yaptım biraz. Çikolata yedim kahve yedim 1-2 kez oynadı da rahatladım. Ama sonra yine durdu nedense
beeeeen :)) sürekli çamaşır değiştiriyorum yaa
Ay grip olduğumda pedle gezdim yolda izde kaçırırım diye
Neyseki şimdi iyiyim[/QUOTE
demi dısarı cıkarken senın gıbı etmek lazım dogumdan sonra da boylr olmasa barı
BU YAZI ALINTI..
Bende sürekli İsveç’teki sistemden şikayetçiydim sadece bir kere ultrasondan bakıyorlar önemsemiyorlar diye halbuki yeni doğan ölümlerinin en az olduğu ülkeler arasındayız çevremdekiler bana Türkiye git sezaryen ol dediler anlattıkları korkunç hikayelerinin aynısı benim de yaşayacağımı sanıyorlar :)
Benimde oluyordu, ürolojiye gittim sepsis gibi bir hastalık olabilir ama ilaç yazamam hamilesin dedi. Tahlil sonuçlarında bir sorun görmedi bol su iç dedi, normalmiş sanırım hamileliktearanızda oksururken hapsururken boyna altına kacıran var mı ben gıbııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?