2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya canım sorma ben de çok şükür bugun baya hissettim içerde kudurdu çok şükür rahatladım. Yine de eskisi gibi değil sanki aman neyse sağlıklı olsunlar da :)

Sanki herşeyimiz tam bir bunlar eksikmiş gibi bunlara sardim aranizda alan varmi bunlardan yada yaptiran
Canım ben ismi yazan nazar boncuklu iğneden alayım dedim fiyatı 120 gümüşmuş çok pahalı geldi zaten dünya şeye para veriyoruz.
Ama emzik için olandan almayı düşünüyorum

Filden ben de istiyorum çok hoşuma gidiyor hatta şimdiden alsak ben sarılıp yatarım
Yatan varmiş hamileligimin son zamanlari çok işimi gordu falan diye e bebekte 80tl almak istersen canimben bebis icin dusundum ne kadar tatli duruyor bebis masallah

Eklentiler

• B4066457-E5A9-4D23-AF39-0375F15074ED.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 74
Ben alsam iki gune kaybederim o iyneligi cok guzelmis ama emzik susu ben yapilabilir emzik suslerini kendim yapacagim bu taş dösemelilerden siparis verecegim

Yatan varmiş hamileligimin son zamanlari çok işimi gordu falan diye e bebekte 80tl almak istersen canimben bebis icin dusundum ne kadar tatli duruyor bebis masallah
Aynen ya yatmakta zorlanmaya başladım son 1 haftadır hiç kaliteli uykum yok sürekli bi yerlerim tutularak uyanıyorum sağıma donsem soluma dönene kadar ahlaya uflaya

Biraz daha üstüne ekleyip altın alırsın canım bunların altınları var 300-500 arası
İgne altin olsa ne olur olmasa ne olur bunlari alana kadar isim yazili bileklik alalim daha iyi ignede nedir ya para diye ne yapacaklarini şasirdilar ne ise yararmiş ha bu

Aynen ya yatmakta zorlanmaya başladım son 1 haftadır hiç kaliteli uykum yok sürekli bi yerlerim tutularak uyanıyorum sağıma donsem soluma dönene kadar ahlaya uflaya
Biz çok iyi uyuyoruz ya tek sıkıntımiz aksam sirtimiza agri girmesi ben yuz ustu hayatta yatamam bogulacak gibi hissederim kendimi ya sag ya sola yatarim sirt ustude sevmem nadir yatarim

Biz çok iyi uyuyoruz ya tek sıkıntımiz aksam sirtimiza agri girmesi ben yuz ustu hayatta yatamam bogulacak gibi hissederim kendimi ya sag ya sola yatarim sirt ustude sevmem nadir yatarim
En büyük keyfimde yüzüstü yatmak böyle pestil gibi yatağa yapışıp uyumak o yüzden şimdi hiç keyif alamıyorum uykumdan ama gene de kıpır kıpır ediyor ya içimde o her şeye değer, dün kim milyoner olmak ister var ya atv de oraya bi adam katıldı parayı ne yapacaksınız diye soruyor sunucu adam da çocuğumuz olmuyor tüp bebek tedavisi yaptırdık 2-3 kez denedik elimizdekini de verdik olmadı şimdi bebek tedavisi için yarışmaya geldim dedi benim gözler şelale oldu dünden beri dua ediyorum adama ne kadar şükretsek az bi can taşıyoruz rabbimiz bizi layık görmüş bazen böyle uyuyamıyorum ay yoruluyorum ay sırtım ağrıyor diye nazlanıyorum sonra kızıyorum kendi kendime

Öyle bu bulunmaz bi nimet sekiz ay sonra hamile kalabildim ben istedimmi degil rabbim uygun gördügü zaman veriyor istedigindede yanina aliyor rabbim olmayanlarada nasip etsin tez zamanda evlat askiyla yuregi yanan kim varsa hepsine ummadiklari anda tez vakit versin

Sagol canım sana da gecmiş olsun inş uzun sürmez çocukla hasta olmak lüks çünkü
Ben de bu hamileliğimde kesinlikle daha cabuk agı0rlastım karnım falan daha cok büyüdü izin vaktimi iple çekiyorum
Bende de durum aynı yaa. İlk hamileliğimde çok rahattım, karnım daha küçüktü. Şimdi kendimi çok ağır hissediyorum.

İgne altin olsa ne olur olmasa ne olur bunlari alana kadar isim yazili bileklik alalim daha iyi ignede nedir ya para diye ne yapacaklarini şasirdilar ne ise yararmiş ha bu
Canım altın en azından değer kaybetmiyor. Sıkışsan bişe olsa gidip bozdurursun herkesin Durumu super woow değil yani yoksa hatıra olsun kararmaz etmez altın o amaçla takılır. İsim yazan bileklik bizde ailede hala amca dayı teyze dede olan alır. Hem eşim hem annesi görümcemin cocuğuna künye taktı. Muhtemelen onlarda bize takacaktır. Bizim ailede herkes künye takar cocukların 3-4 tane künyesi olur ismi yazılı

Sanki herşeyimiz tam bir bunlar eksikmiş gibi bunlara sardim aranizda alan varmi bunlardan yada yaptiran
Ben baştaki filden aldım çok tatlığğğğğğğ yumuşacık tam bir uyku oyuncağı ve tüy dökmüyor. Yalnız alırken 80-85 tlden fazla ödeme yapma maşallah ortalık kazıkçı dolu kime giydirirlerse Ben 63 tlye almıştım şimdi artmış fiyatı gecen 130 tl ye satan gördüm

Ben de zorlanıyorum gece defalarca uyanıyorum. Sürekli çişe gidiyorum ama uykumu asıl bölen nereye döneceğimi şaşırdığım için. Kabuslar görüyorum bide erken doğum korkum yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…