Bebeğin bereketli bir bebek olacak inşallah canım . Evinize bereket gelecek.....Ben de son zamanlarda çok kabus görmeye başladım. Bebeğim doğmuş onu evde bir odaya koyup unutmuşum aradan iki gün geçmiş aklıma geliyor birden. Koşarak odaya giriyorum. Kesin bir şey olmuştur bebeğe 2 gün emzirmedim diyorum. Kimse de hatırlatmıyor diye kızıyorum. Bakıyorum bir şey olmamış bebeğe. Hemen emzirmeye başlıyorum sütler fışkırıyor göğüslerimden. Ziyan olmasın diye ağzımla toplayıp ağzımı bebeğin ağzına dayıyorum içsin diye. Ağzımda o süt tadıyla uyandım bu sabah saat 7:30 da. Bir daha uyuyamadımPazar diye dinlenip uyuyacaktım sözde
Kızlar kayınvalidem bize geldi. Sagolsun evi derledi topladıBebek kıyafetlerini ayarladık yiğenimizden gelenler vardı. 1 kez giyilen hatta hiç giyilmeyenler de vardı onları ayarladık. Hastaneye götürülecekleri falan. Bir sürü battaniye yapmış kayınvalidem hepsi birbirinden güzel. Nevresim vs. Yalnız bişeler saydı saydı hala ne kadar eksik varmış hiç biri aklımda kalmadı. Bebek ihtiyaç listelerine bakıyorum ama boş bakıyorum. Mesela lohusa geceliği aldım. Aldım ama 2 tane pijama almam gerektiği ortaya çıktı. Hastaneden çıkarken gecelikle mi çıkacaksın dendi. Eve gittiğimde onu değiştirip yeni bi pijama giymem lazım tabi pis hastaneli şeyle yatağıma yatamam. Bu tarz kafa karıştırıcı dolanıp duruyorum nette ne alacağımı şaşırdım. Kayınvalidemle her konuştuğumda masraf çıkıyor
Ben de dün rüyamda erken doğum yapmaktan korkuyorum merdiven çıktım diye erken doğum yapacağım sanıyorum stres içinde uyandım. İkinci rüyamda da kızımı gördüm melek gibiydi gözleri yumuktu pamuk gibiydi hemen göğsümü elliyorum süt geliyor oh diyorm emdiriyorum karnı doyuyor. Ordan kayınvalidem sütün yetmiyor bebek doymuyor falan diyor ben onun annesiyim ben bilirim doyup doymadığını diyorum sinirleniyorum. Kayınvalidem öyle olsa bile üzülürüm diye demez halbukiBen de son zamanlarda çok kabus görmeye başladım. Bebeğim doğmuş onu evde bir odaya koyup unutmuşum aradan iki gün geçmiş aklıma geliyor birden. Koşarak odaya giriyorum. Kesin bir şey olmuştur bebeğe 2 gün emzirmedim diyorum. Kimse de hatırlatmıyor diye kızıyorum. Bakıyorum bir şey olmamış bebeğe. Hemen emzirmeye başlıyorum sütler fışkırıyor göğüslerimden. Ziyan olmasın diye ağzımla toplayıp ağzımı bebeğin ağzına dayıyorum içsin diye. Ağzımda o süt tadıyla uyandım bu sabah saat 7:30 da. Bir daha uyuyamadımPazar diye dinlenip uyuyacaktım sözde
Ay ne guzel Boyle kayinvalide dost basina. Benimki anca evime gelip oda gezip kusur arasin. Cok sanslisin valla:)Kızlar kayınvalidem bize geldi. Sagolsun evi derledi topladıBebek kıyafetlerini ayarladık yiğenimizden gelenler vardı. 1 kez giyilen hatta hiç giyilmeyenler de vardı onları ayarladık. Hastaneye götürülecekleri falan. Bir sürü battaniye yapmış kayınvalidem hepsi birbirinden güzel. Nevresim vs. Yalnız bişeler saydı saydı hala ne kadar eksik varmış hiç biri aklımda kalmadı. Bebek ihtiyaç listelerine bakıyorum ama boş bakıyorum. Mesela lohusa geceliği aldım. Aldım ama 2 tane pijama almam gerektiği ortaya çıktı. Hastaneden çıkarken gecelikle mi çıkacaksın dendi. Eve gittiğimde onu değiştirip yeni bi pijama giymem lazım tabi pis hastaneli şeyle yatağıma yatamam. Bu tarz kafa karıştırıcı dolanıp duruyorum nette ne alacağımı şaşırdım. Kayınvalidemle her konuştuğumda masraf çıkıyor
Geceleri en az 3 kez wc için kalkıyorum uykumdan bişiy anlamıyorum, bende erken Doğumdan korkuyorum bi kaç defa Doğum yaptığımı da gördüm ruyamda, bebeğimle konuşuyorum zamanında gel sakın erken gelme diye :))Ben de zorlanıyorum gece defalarca uyanıyorum. Sürekli çişe gidiyorum ama uykumu asıl bölen nereye döneceğimi şaşırdığım için. Kabuslar görüyorum bide erken doğum korkum yüzünden
Ben bi tane gecelik aldım çünkü sezeryanda gerçekten rahat olmuyormuş ilk gece. Wc de indir falan ağrılarla zor oluyor bide dikiş yerini sıkabilir diye. Pijamayı da hastane ve hastaneden sonra evde giymek için al dedi kayınvalidem. Kış ayı olduğu için üşütürsün üşütürsen de bebekte üşütür dedi sütünden. Penye kalın bakıyorum piyasada hep incecik var bide fiyatlar uçuk. Senin dediğin gibi sürekli kullanmayacağım muhtemelen cunku buyuk gelcek sonradanYa bu pijama konusu beni de perişan etti. Daha sonra kullanamayacağım bir şey almak istemiyorum. Bi de süslü püslü şeyler sevmiyorum. Bi tane önden dügmeli pijama takımlarından, 2 tane de lohusa gecelik alsam yeter mi acaba diye düşünüyorum. Hastane için kesin gecelik takımı al diyorlar. Pijama altla rahat edilmiyormuş falan. Gereksiz pahalılar yaa iki penye bir şey
Canim bunlari nereden siparis edebilirim?Sanki herşeyimiz tam bir bunlar eksikmiş gibi bunlara sardim aranizda alan varmi bunlardan yada yaptiran
Ne güzel yakınında anlaşabildiğin yardımcı olan biri olması hele ki kv :) ben bilmiyorum bişiy eşim bilmiyor iki acemi kendi çapımızda halletmeye çalışıyoruz nereden başlanır en çok neye ihtiyaç var bilmeden hoşumuza giden şeyleri alıyoruz :))Kızlar kayınvalidem bize geldi. Sagolsun evi derledi topladıBebek kıyafetlerini ayarladık yiğenimizden gelenler vardı. 1 kez giyilen hatta hiç giyilmeyenler de vardı onları ayarladık. Hastaneye götürülecekleri falan. Bir sürü battaniye yapmış kayınvalidem hepsi birbirinden güzel. Nevresim vs. Yalnız bişeler saydı saydı hala ne kadar eksik varmış hiç biri aklımda kalmadı. Bebek ihtiyaç listelerine bakıyorum ama boş bakıyorum. Mesela lohusa geceliği aldım. Aldım ama 2 tane pijama almam gerektiği ortaya çıktı. Hastaneden çıkarken gecelikle mi çıkacaksın dendi. Eve gittiğimde onu değiştirip yeni bi pijama giymem lazım tabi pis hastaneli şeyle yatağıma yatamam. Bu tarz kafa karıştırıcı dolanıp duruyorum nette ne alacağımı şaşırdım. Kayınvalidemle her konuştuğumda masraf çıkıyor
Ayyyy ben de öyle sürekli kızım erken gelme zamanında gel yılbaşında ve 1 ocakta gelme doktor bulamayız diyorum :))) Tarih falan veriyorm hahah Allahım esirgesin inşallah hepimiz zamanında sağlıkla doğum yaparızGeceleri en az 3 kez wc için kalkıyorum uykumdan bişiy anlamıyorum, bende erken Doğumdan korkuyorum bi kaç defa Doğum yaptığımı da gördüm ruyamda, bebeğimle konuşuyorum zamanında gel sakın erken gelme diye :))
Bende kabus görüyorum çok skntılı rüyalar görüyorum ama erkenedogum degil fatkli skntılı ruyalar bu aylardan kaynaklanan bişey mi acabaBen de dün rüyamda erken doğum yapmaktan korkuyorum merdiven çıktım diye erken doğum yapacağım sanıyorum stres içinde uyandım. İkinci rüyamda da kızımı gördüm melek gibiydi gözleri yumuktu pamuk gibiydi hemen göğsümü elliyorum süt geliyor oh diyorm emdiriyorum karnı doyuyor. Ordan kayınvalidem sütün yetmiyor bebek doymuyor falan diyor ben onun annesiyim ben bilirim doyup doymadığını diyorum sinirleniyorum. Kayınvalidem öyle olsa bile üzülürüm diye demez halbuki
Benimki de laf soktu canım hiç merak etme araya sıkıştırdı kızım sen hiç böyle değildin diyo. Eşime de temizlikçi tut demiş. 1. Si ben 4 ay kusmaktan helak olmuşum. 2. Si kanım 9a düşmüş yükselmiyor hemen yoruluyorum haftanın bir günü izinliyim günde 11 saat çalışıyorum eve gelip yemek yap et saat akşam 9:30da yemek yiyorum. Temizlik yapacak kişiye güvenemem peşinden koşamam izin günümde temizlikle kendimi harap edemem :)) o yüzden umrumda bile değil kayınvalidem de farkında umursamadığımı. O bişe diyince koyun can derdinde kasap et derdinde diyorum :)) Temizlik düzen ne canımdan ne çocuğumdan değerli kusura bakmasın. Alışmışlar benim düzenli temiz olmama en ufak şeyde garipsiyorlar:))Ay ne guzel Boyle kayinvalide dost basina. Benimki anca evime gelip oda gezip kusur arasin. Cok sanslisin valla:)
Canım hamilelikte hormonlardan dolayı herşeye endişe ettiğimiz için olurmuş. Bazen benim kötü bişe olacakmış gibi içim sıkılıyor. Hayatımın değişecek olması sorumluluğumun artması falan endişe veriyor bana. Eminim bir çoğumuza oluyordur. Bunlarda rüyalarımıza yansıyor işte. Ben de sadece bebekli değiş farklı kabuslarda görüyorumBende kabus görüyorum çok skntılı rüyalar görüyorum ama erkenedogum degil fatkli skntılı ruyalar bu aylardan kaynaklanan bişey mi acaba
Evet eskisi kadar duzenli tertipli temiz degiliz, ne yapalim yaniBenimki de laf soktu canım hiç merak etme araya sıkıştırdı kızım sen hiç böyle değildin diyo. Eşime de temizlikçi tut demiş. 1. Si ben 4 ay kusmaktan helak olmuşum. 2. Si kanım 9a düşmüş yükselmiyor hemen yoruluyorum haftanın bir günü izinliyim günde 11 saat çalışıyorum eve gelip yemek yap et saat akşam 9:30da yemek yiyorum. Temizlik yapacak kişiye güvenemem peşinden koşamam izin günümde temizlikle kendimi harap edemem :)) o yüzden umrumda bile değil kayınvalidem de farkında umursamadığımı. O bişe diyince koyun can derdinde kasap et derdinde diyorum :)) Temizlik düzen ne canımdan ne çocuğumdan değerli kusura bakmasın. Alışmışlar benim düzenli temiz olmama en ufak şeyde garipsiyorlar:))
Amin inşallah canım hepimizin bebeği bereket getirsin yuvalarımızaBebeğin bereketli bir bebek olacak inşallah canım . Evinize bereket gelecek.....
Canım cok da kalın bakma fenalık geviriyor insan lohusalıkta ben çok sıcaklamıştım kalın penye pijamada hastanede bu kez ince bişey bakıyorumBen bi tane gecelik aldım çünkü sezeryanda gerçekten rahat olmuyormuş ilk gece. Wc de indir falan ağrılarla zor oluyor bide dikiş yerini sıkabilir diye. Pijamayı da hastane ve hastaneden sonra evde giymek için al dedi kayınvalidem. Kış ayı olduğu için üşütürsün üşütürsen de bebekte üşütür dedi sütünden. Penye kalın bakıyorum piyasada hep incecik var bide fiyatlar uçuk. Senin dediğin gibi sürekli kullanmayacağım muhtemelen cunku buyuk gelcek sonradan
Galiba bu dönemde normal bu rüyalar sürekli aklımızda minikler :)Ben de dün rüyamda erken doğum yapmaktan korkuyorum merdiven çıktım diye erken doğum yapacağım sanıyorum stres içinde uyandım. İkinci rüyamda da kızımı gördüm melek gibiydi gözleri yumuktu pamuk gibiydi hemen göğsümü elliyorum süt geliyor oh diyorm emdiriyorum karnı doyuyor. Ordan kayınvalidem sütün yetmiyor bebek doymuyor falan diyor ben onun annesiyim ben bilirim doyup doymadığını diyorum sinirleniyorum. Kayınvalidem öyle olsa bile üzülürüm diye demez halbuki
Alıyor zaten eline supurgeyi ama benim için değil oğlu içinEvet eskisi kadar duzenli tertipli temiz degiliz, ne yapalim yanisu kaynanalar da laf soylesem de neye soylesem. Konuscagina alivereydi supurgeyi eline, hem de bu kadar yogun calisiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?