2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde ilk oğlum 1 sene sonra oldu arada 1 kez dusuk yapmistim sonra oglum oldu şükür kv beraber oturuyorduk oglum dogdugunda altli ustlu simdi kendi evimdeyim sukur kv cok yardimci olmustu allah razi olsun bizim oralarda dogalgaz yok soba yakiyorduk oglumda kiş bebişiydi annem kaldi yanimda 1 hafta o bana bakti kv hem misafire bakar hem yemegimizi yapardi hep sobamizi yakti birde bilirsiniz ilk zamanlar bebek uyumaz gece sabah uykudan olurduk biz gece uyanik oldugumiz icin kv gelirdi asagi inerdi saat 5 te siz yatin kizim ayse hanim(annem) ben oglana bakarim saat 11 e kadar bakardi bizde uyurduk sagolsun annem gttginde bile gece o sallardi besigini bakardi ben uyurdum oglumdan firsat oldukca rabbim herkesi iyilerle karsilastirsin şimdide öyle yaylaya gidiyoruz yazin ordada oglum 7 de kalkar hic beni kaldirmaz bakar kendisi ben kalkana kadar sen yat kizim der zaten orda havasindan saat ancak 10 a kadar yatiyoruz iste boyle kizlar biraz kv cekistirelim

Canım cok da kalın bakma fenalık geviriyor insan lohusalıkta ben çok sıcaklamıştım kalın penye pijamada hastanede bu kez ince bişey bakıyorum
Ya canım o da aklıma geldi. Of bebek için odayı klima ve sobayla ısıtcaz ve ben sıcakta uyumaktan nefret ederim. Buz dolabı gibi olur bizim odamız rahat rahat yatıyorm kışın. Sırf eve soğuğu seviyorum diye doğalgaz bağlatmadım Neyse bebeğim için katlancam ben de incelerden alayım öyleyse

Archpa daha onceden kis annesi olarak evin ici socak oldugu icin kalin giyilmiyor hatta ben yarim kollu pijama giyiyordum alti uzun ustu yarim kollu giydim ince penye pijamalardan al

Ay ne güzel yaa Ben kayınvalidemi severim ama bazen tuhaflıkları var. Ben de sallamıyorum hiç he anne diyorum sen supersin harikasın. El olunca istediğin kadar iyi ol yine yaranamazsın. O yüzden he diyip geçmek gerek. Bebek olunca bizde kalcak. Dolabından en iyi marka yatağa karyolaya kadar herşeyi aldım. Kızı bile 1 senedir cocuğuna bakıyor annesine almadı bi dolap bi yatak. İnşallah bizde kaldığı sürece aramız bozulmaz çok üzülürüm öyle olursa

Bu kayınvalideler hep aynı sanırım.benimki farkli sehirlerde oturmamiza ragmen bana dr yürümeyi dahi yasakladı kadın nevar sanki cali supurgesimi kullaniyon ben dizimin üstüne çöküp ellerimle yer silerdim diyo.gelde sinirlenme

Archpa daha onceden kis annesi olarak evin ici socak oldugu icin kalin giyilmiyor hatta ben yarim kollu pijama giyiyordum alti uzun ustu yarim kollu giydim ince penye pijamalardan al
Aynen öyle yapayım zaten sıcağı sevmiyorum klimaydı elektrik sobasıydı yanacam ben kesin

Masallah canım seninki gayet iyiymiş

Ona ne ki yorum yapmak ona mı kalmış konuşuyor. Helal sana anne bee sen neymişsin terminatörmüşsün de gitsin Benim eşimin kuzeni aradı. Eşim erken doğum yaptı 1 ay kuvezde kaldı çünkü eşimin ağrısı bulantısı yoktu hoplaya zıplaya iş yapardı merdivenleri zıplayarak çıkardı damacana kaldırırdı sakın eşine 1 kg bile taşıtma ev işi yaptırma bak biz neler yaşadık demiş. Eşim o yüzden hiç şikayetlenmiyor dağınıklığa evide süpürüyor hemen yapmasa da bi kaç gün sonraya kalıyor ama olsun Mutfağı bile temizliyor Hiç acımıyorum ben de çalışırken aynı seyleri yapıyordum zaten

Kızlar bu arada Almanya’da çokÇa kullanılan kiraz çekirdeği torbaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanan var mı aranızda? Bebeklerin gazı için iyi diyorlar bi yerde de bağırsak tembelliği yapıyor yazmışlardı.

Eşimden alah razı olsun zaten temizliği o yapiyo ki doktor temizlik asla diyo eşim bunları duyunca yaptırımı bardak dahi kaldirtmiyo desem yeri şuan temizlik hiç umrumda değil kayınvalidem bidaha laf ederse zaten tutamam kendimi bukadar temizliğe merakıysan gelde yap derim

Hiç yüreğini tüketme o lafı diyen kadın sen diyeceğin hiç bi laftan anlamaz çünkü. O sana nazlı gelin hesabı yapıyorsa sen onu iltifat etmişler gibi davranacaksın. Anne ben nazlı bir bir insanım alışık değilim kırılganım böyle yetişmişim de. Mesela kayınvalidem bana bu gelin çok narin demişti. Öyle valla kabul edin ona göre bana davranın dedim sustu bi daha söyleyemedi. Sandı ki beni incitecek baktı ben kendimle barışık bir insanım başarılı olamadı pes etti.Biri bana olumsuz bir şey dediğinde evet öyleyim napim yapım bu beğenmeyen gitsin diyorum. İş yerinde de hamilelikten çok gerginim mesela yeni gelen personel sen sinirlisin dedi. Bende evet ben çok gergin ve sinirli bir insanım kalbinin kırılmasını istemiyorsan ağzına sahip çık sinirimi senden çıkarırım dedim şok oldu

Ben de kasımda alırım artık. Şimdiye kadar almadım kilo durumumu kontrol edemediğim için. En azından bi gecelik alayım ben de o zaman

Bence yinede sukret :) benimki asla gelip bana yardim etmez, 16 aylik oglum var arada onu gormeye gelince bile 2 dk oglumla ilgilenip benim biraz is yapmama musade etmez surekli durmuyo,seni istiyo gel altini ac vs vs tat vermez. Kizinin 2 cocugunu 4.ncu ayindan beride kendi buyuttu bu arada kizi calisiyo diye . Valla bu halimle bile her sabah 6da kalkar esime kahvalti hazirlarim ise gitmeden yesin diye, her gun yemek yaparim rutin temizlik bide kucuk bir bebekle ama ona rağmen gelip kusur arar,biri bin eder arkamdan konusur. Ben eve yardimci tutsam oglumun parasini yardimcilara harciyor kendi pisliginde olmemek icin diye krizlere girer:))) valla cok sanslisin ne ornekler var seninki benimki gibilerin yaninda cok masum valla. Keske banada yardim etseydi tavsiye verseydi 2 lafinida yutardim ama yok malesef:)

Aynen üşürsen bi hırka veye şal alırsın üstüne ben çok üşüyen ve kışın sıcagı seven biri olarak söylüyorum yani hastaneler de çok sıcak oluyor benimki öyleydi hep ter içinde kalıyordum o emzirme çabası vs

günaydın
lohusa ateşi basacak hepimizi. emzirirken terleyeceğiz millet üşürken ince bişeyler alın. zaten evde sürekli pijama yada gecelikle dolaşmak istemeyeceksiniz. normal kıyafete geçmek iyi hissettirecek.

ben cumartesi penti den hamile geceliği ve sabahlığı aldım. gri renkli üstünde sarı kalpler var. 3 al 2 öde varmış pembe renkli polar sabahlık aldım. 200 tl tuttu 3 parça.

benim oğlumdan kalma beyaz geceliğim vardı. bunları uygun bulunca yedek olarak aldım. evde de rahat kullanırım.

ay masallah bebıse , evet ya insan bıde yanakları doldugunu gorunce daha bı mutlu oluyor

Çok iyiymiş o ya biz kendimiz alacagiz sanada takiyorlarmi kiz dogum hediyesi

Günaydın anneler sonunda bebekodasi araba ve anne yani için sepet besik aldım.esim alış-veriş bitti sanıyo büyük işler tamamda bu dogum çantası için bebegin giyecekleri ve bana gecelik dışında neler olmalı birde sezeryan olacagim için ilk başta süt gelmeyecek sanırım bu süt sağma makinesi almam gerekiyormu yoksa gerekirsemi alacağım yani sütun gelmesine yardımcı oluyormu bu makine

Kızlar nette 60 tl bu gecelik nasıl sizce? Daha carsıda sormadım bakınsam mı ugrasmadan alsam mı kararsız kaldım

Eklentiler

• Screenshot_20181008-094155.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…