Ya canım o da aklıma geldi. Of bebek için odayı klima ve sobayla ısıtcaz ve ben sıcakta uyumaktan nefret ederim. Buz dolabı gibi olur bizim odamız rahat rahat yatıyorm kışın. Sırf eve soğuğu seviyorum diye doğalgaz bağlatmadımCanım cok da kalın bakma fenalık geviriyor insan lohusalıkta ben çok sıcaklamıştım kalın penye pijamada hastanede bu kez ince bişey bakıyorum
Ay ne güzel yaaBenimde ilk oğlum 1 sene sonra oldu arada 1 kez dusuk yapmistim sonra oglum oldu şükür kv beraber oturuyorduk oglum dogdugunda altli ustlu simdi kendi evimdeyim sukur kv cok yardimci olmustu allah razi olsun bizim oralarda dogalgaz yok soba yakiyorduk oglumda kiş bebişiydiannem kaldi yanimda 1 hafta o bana bakti kv hem misafire bakar hem yemegimizi yapardi hep sobamizi yakti birde bilirsiniz ilk zamanlar bebek uyumaz gece sabah uykudan olurduk biz gece uyanik oldugumiz icin kv gelirdi asagi inerdi saat 5 te siz yatin kizim ayse hanim(annem) ben oglana bakarim saat 11 e kadar bakardi bizde uyurduk sagolsun annem gttginde bile gece o sallardi besigini bakardi ben uyurdum oglumdan firsat oldukca rabbim herkesi iyilerle karsilastirsin şimdide öyle yaylaya gidiyoruz yazin ordada oglum 7 de kalkar hic beni kaldirmaz bakar kendisi ben kalkana kadar sen yat kizim der zaten orda havasindan saat ancak 10 a kadar yatiyoruz iste boyle kizlar biraz kv cekistirelim
Bu kayınvalideler hep aynı sanırım.benimki farkli sehirlerde oturmamiza ragmen bana dr yürümeyi dahi yasakladı kadın nevar sanki cali supurgesimi kullaniyon ben dizimin üstüne çöküp ellerimle yer silerdim diyo.gelde sinirlenmeBenimki de laf soktu canım hiç merak etme araya sıkıştırdı kızım sen hiç böyle değildin diyo. Eşime de temizlikçi tut demiş. 1. Si ben 4 ay kusmaktan helak olmuşum. 2. Si kanım 9a düşmüş yükselmiyor hemen yoruluyorum haftanın bir günü izinliyim günde 11 saat çalışıyorum eve gelip yemek yap et saat akşam 9:30da yemek yiyorum. Temizlik yapacak kişiye güvenemem peşinden koşamam izin günümde temizlikle kendimi harap edemem :)) o yüzden umrumda bile değil kayınvalidem de farkında umursamadığımı. O bişe diyince koyun can derdinde kasap et derdinde diyorum :)) Temizlik düzen ne canımdan ne çocuğumdan değerli kusura bakmasın. Alışmışlar benim düzenli temiz olmama en ufak şeyde garipsiyorlar:))
Aynen öyle yapayım zaten sıcağı sevmiyorum klimaydı elektrik sobasıydı yanacam ben kesinArchpa daha onceden kis annesi olarak evin ici socak oldugu icin kalin giyilmiyor hatta ben yarim kollu pijama giyiyordum alti uzun ustu yarim kollu giydim ince penye pijamalardan al
Masallah canım seninki gayet iyiymişBenimde ilk oğlum 1 sene sonra oldu arada 1 kez dusuk yapmistim sonra oglum oldu şükür kv beraber oturuyorduk oglum dogdugunda altli ustlu simdi kendi evimdeyim sukur kv cok yardimci olmustu allah razi olsun bizim oralarda dogalgaz yok soba yakiyorduk oglumda kiş bebişiydiannem kaldi yanimda 1 hafta o bana bakti kv hem misafire bakar hem yemegimizi yapardi hep sobamizi yakti birde bilirsiniz ilk zamanlar bebek uyumaz gece sabah uykudan olurduk biz gece uyanik oldugumiz icin kv gelirdi asagi inerdi saat 5 te siz yatin kizim ayse hanim(annem) ben oglana bakarim saat 11 e kadar bakardi bizde uyurduk sagolsun annem gttginde bile gece o sallardi besigini bakardi ben uyurdum oglumdan firsat oldukca rabbim herkesi iyilerle karsilastirsin şimdide öyle yaylaya gidiyoruz yazin ordada oglum 7 de kalkar hic beni kaldirmaz bakar kendisi ben kalkana kadar sen yat kizim der zaten orda havasindan saat ancak 10 a kadar yatiyoruz iste boyle kizlar biraz kv cekistirelim
Ona ne ki yorum yapmak ona mı kalmış konuşuyor. Helal sana anne bee sen neymişsin terminatörmüşsün de gitsinBu kayınvalideler hep aynı sanırım.benimki farkli sehirlerde oturmamiza ragmen bana dr yürümeyi dahi yasakladı kadın nevar sanki cali supurgesimi kullaniyon ben dizimin üstüne çöküp ellerimle yer silerdim diyo.gelde sinirlenme
Eşimden alah razı olsun zaten temizliği o yapiyo ki doktor temizlik asla diyo eşim bunları duyunca yaptırımı bardak dahi kaldirtmiyo desem yeri şuan temizlik hiç umrumda değil kayınvalidem bidaha laf ederse zaten tutamam kendimi bukadar temizliğe merakıysan gelde yap derimOna ne ki yorum yapmak ona mı kalmış konuşuyor. Helal sana anne bee sen neymişsin terminatörmüşsün de gitsinBenim eşimin kuzeni aradı. Eşim erken doğum yaptı 1 ay kuvezde kaldı çünkü eşimin ağrısı bulantısı yoktu hoplaya zıplaya iş yapardı merdivenleri zıplayarak çıkardı damacana kaldırırdı sakın eşine 1 kg bile taşıtma ev işi yaptırma bak biz neler yaşadık demiş. Eşim o yüzden hiç şikayetlenmiyor dağınıklığa evide süpürüyor hemen yapmasa da bi kaç gün sonraya kalıyor ama olsun Mutfağı bile temizliyor Hiç acımıyorum ben de çalışırken aynı seyleri yapıyordum zaten
Hiç yüreğini tüketme o lafı diyen kadın sen diyeceğin hiç bi laftan anlamaz çünkü. O sana nazlı gelin hesabı yapıyorsa sen onu iltifat etmişler gibi davranacaksın. Anne ben nazlı bir bir insanım alışık değilim kırılganım böyle yetişmişim de. Mesela kayınvalidem bana bu gelin çok narin demişti. Öyle valla kabul edin ona göre bana davranın dedim sustu bi daha söyleyemedi. Sandı ki beni incitecek baktı ben kendimle barışık bir insanım başarılı olamadı pes etti.Biri bana olumsuz bir şey dediğinde evet öyleyim napim yapım bu beğenmeyen gitsin diyorum. İş yerinde de hamilelikten çok gerginim mesela yeni gelen personel sen sinirlisin dedi. Bende evet ben çok gergin ve sinirli bir insanım kalbinin kırılmasını istemiyorsan ağzına sahip çık sinirimi senden çıkarırım dedim şok olduEşimden alah razı olsun zaten temizliği o yapiyo ki doktor temizlik asla diyo eşim bunları duyunca yaptırımı bardak dahi kaldirtmiyo desem yeri şuan temizlik hiç umrumda değil kayınvalidem bidaha laf ederse zaten tutamam kendimi bukadar temizliğe merakıysan gelde yap derim
Ben bi tane gecelik aldım çünkü sezeryanda gerçekten rahat olmuyormuş ilk gece. Wc de indir falan ağrılarla zor oluyor bide dikiş yerini sıkabilir diye. Pijamayı da hastane ve hastaneden sonra evde giymek için al dedi kayınvalidem. Kış ayı olduğu için üşütürsün üşütürsen de bebekte üşütür dedi sütünden. Penye kalın bakıyorum piyasada hep incecik var bide fiyatlar uçuk. Senin dediğin gibi sürekli kullanmayacağım muhtemelen cunku buyuk gelcek sonradan
Benimki de laf soktu canım hiç merak etme araya sıkıştırdı kızım sen hiç böyle değildin diyo. Eşime de temizlikçi tut demiş. 1. Si ben 4 ay kusmaktan helak olmuşum. 2. Si kanım 9a düşmüş yükselmiyor hemen yoruluyorum haftanın bir günü izinliyim günde 11 saat çalışıyorum eve gelip yemek yap et saat akşam 9:30da yemek yiyorum. Temizlik yapacak kişiye güvenemem peşinden koşamam izin günümde temizlikle kendimi harap edemem :)) o yüzden umrumda bile değil kayınvalidem de farkında umursamadığımı. O bişe diyince koyun can derdinde kasap et derdinde diyorum :)) Temizlik düzen ne canımdan ne çocuğumdan değerli kusura bakmasın. Alışmışlar benim düzenli temiz olmama en ufak şeyde garipsiyorlar:))
Aynen üşürsen bi hırka veye şal alırsın üstüne ben çok üşüyen ve kışın sıcagı seven biri olarak söylüyorum yani hastaneler de çok sıcak oluyor benimki öyleydi hep ter içinde kalıyordum o emzirme çabası vsYa canım o da aklıma geldi. Of bebek için odayı klima ve sobayla ısıtcaz ve ben sıcakta uyumaktan nefret ederim. Buz dolabı gibi olur bizim odamız rahat rahat yatıyorm kışın. Sırf eve soğuğu seviyorum diye doğalgaz bağlatmadımNeyse bebeğim için katlancam ben de incelerden alayım öyleyse
ay masallah bebıse , evet ya insan bıde yanakları doldugunu gorunce daha bı mutlu oluyorEki Görüntüle 2195548 Eki Görüntüle 2195547 Bugün kontrolümüz vardı. 26+3 de 34 cm 995 gr olmuş miniğimMaşallah her şey çok iyi. Kalbine, kordon kan akışına, rahim ağzı uzunluğuna suyuna her şeyine baktı. Sorunumuz yok şükür Yanaklar dolmuş tam minnoş bebek olmuş bakın teyzeleri
25+0 da benimde 730 cıktı canım hiç zayıf mı kılolu mu uzmeyın kendınızı valla her bebısın kılosu kendıne ozeloyy masallah ne tatliş gozunaydin canim benim 25+1 de 700 gr zayif mi acaba benimki oglumda 25 haftada 820 grdi
Çok iyiymiş o ya biz kendimiz alacagiz sanada takiyorlarmi kiz dogum hediyesiCanım altın en azından değer kaybetmiyor. Sıkışsan bişe olsa gidip bozdurursun herkesin Durumu super woow değil yani yoksa hatıra olsun kararmaz etmez altın o amaçla takılır. İsim yazan bileklik bizde ailede hala amca dayı teyze dede olan alır. Hem eşim hem annesi görümcemin cocuğuna künye taktı. Muhtemelen onlarda bize takacaktır. Bizim ailede herkes künye takar cocukların 3-4 tane künyesi olur ismi yazılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?