2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım protein içeren güzel bi akşam yemegi ye yine bak hareket hala yoksa acile bi git bişey yoktur inşallah

İyi etmişsin canım modellere baktım sade şiklar, kullanışlı gibi duruyor

Kızlar Dr gittik gelişimi güzel kuzunun maşallah ama kilosu fazla çıktı Dr 50lik şeker yüklemesi istedi yarın yaptiracagim inşallah çok yüksek çıkmaz,

Dr benim tıp fakültesi hastanesinde prof sezeryani sordum spinal olacak dedi doğumu ücretli hasta olarak girişi yapılıyormus 500-700 arası ücret alınıyor dedi Dr sekreteri A aurora_z cibi35

Inşallah benden 75 lik istedi niye acaba ?

Öyle söyleyenlere aldırma. Sen yine iyisin ben bebek magnetini şimdiden yaptırayım dedim 7 ay bitsin öyle yaptırırsın diyenler oldu. Sürekli başımıza kötü bişey gelecekmiş gibi davranıyorlar. Olacaksa zaten olacak senin bişey yaptırmaman bunu engellemez hiç takma bence

Canim ona bakarsan bazi bebeklerde sut alerjisi, bazilarinda domates alerjisi vs vs oluyor. Bu hamileyken belli olmaz ki. Için rahat olsun.

Merhabalar kahve iciyormusunuz
Ben turk kahvesini hamilelikten sonra 1 kere ictim galiba. Yani turk kahvesi hiiic tuketmiyorum. Ama arada inek sutu ile yapilan nescafe iciyorum cay bardağında. Sabahlari da cay 1 bardak.

ınsaAllah ıyı cıkar kac kılo cıktıbebısın

Ben normal doğum çok istiyorum bir aksilik olmazsa. Doktorumla da konuştum. Çatı muayenesinden sonra sorun yoksa normal doğurabilirsin dedi
hayırlısı olsun ınsaAllah bazı doktorlar 40 haftaya kadr beklıyrmuş catı muayanesı için

Ne yaptınız hareket etti mi bebeginiz mesajiniz dikkatimi cekti de.?
Eve gelip yemek yedim. Şimdi yeni uzandım. Henüz bir hareket yok. Biraz daha bekleyeceğim. Hala hareket olmazsa hastaneye gitmeyi düşünüyorum

için rahat olsun hareket etmemsı cok normal sıkma canınj

Eve gelip yemek yedim. Şimdi yeni uzandım. Henüz bir hareket yok. Biraz daha bekleyeceğim. Hala hareket olmazsa hastaneye gitmeyi düşünüyorum

Bence git icin rahat etsin yuksek intimal her sey yolundadir ama panik olmussundur. Bu ara benimki de boyle Pazartesi gunu neredeyse hic hareket yoktu ama ben panigim diye tuttum kendimi gitmedim. Diger gün düzeldi. Ama git için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…