2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhabalar kahve iciyormusunuz
Günlük kafein sınırı 200 ml diye biliyorum. Ben 2 fincan içiyorum bazen. Türk kahvesi ve filtre kahve antioksidan diye çok zararlı değilmiş kuzenim profesöre sormuştu ama süt tozuyla yapılan nescafe gibi kahveler kesinlikle çok zarrlı tüketilmemesi gerekiyormuş

Z zet193 canim sikma kendini hala rutine binmediler ki kalbini de dinlemissin ❤ benimde bu hafta 2gun cok azaldi gecen haftaya gore, hep oynak saatlerinde oynamadi cok korltum. bugun yine eskiye dondu. Ama geceleri odama karanliga gectim telefonun flasini karnima tuttum ve tepki verdigini gormek yetti bana ❤ gunde 13saat falan uyuyolardaa bebisler

Canım bende şeker yüklemesi yaptıracagim benimde bebeğin kilosu fazla çıktı.insallah yoktur şeker .birde bana fazla kilo alıyorsun dedi

Sen kaç kilo aldın canım yani bebek te sen de çok kilo mu aldınız

Canım bende şeker yüklemesi yaptıracagim benimde bebeğin kilosu fazla çıktı.insallah yoktur şeker .birde bana fazla kilo alıyorsun dedi
Bebeğin kilosu ne kadar ki ?
Ben de yarın yaptıracağım şeker yuklemesini 75 lik dedi.Haftama gore gayet iyi gelişimi dedi ama bende aşırı kilo almadim 3 kilo bugüne kadar bakalım sonuç ne çıkacak

Kızlar bir sorum var. Magnezyuma başlayacağım. Doktorun asistanı kağıda gece içilecek yazmış sonradan gördüm. Soramadım da. Ben gece yatmadan önce demir ilacı içiyorum. İkisini gece kullanan var mı aranızda? Sakıncası olur mu ki?

Bebeğin kilosu ne kadar ki ?
Ben de yarın yaptıracağım şeker yuklemesini 75 lik dedi.Haftama gore gayet iyi gelişimi dedi ama bende aşırı kilo almadim 3 kilo bugüne kadar bakalım sonuç ne çıkacak
Bende 75lik yaptıracagim yarın bebek bir kilo olmuş neredeyse.haftasina göre en fazla 800gr olmaliymis iri dedi.bakalim yarın yaptıracagim sonucumu yazarim

İçeceği biz mi alıyoruz bilmiyordum bunu hastaneye gore mi degsiyor ya da ?
Devlet hastanesinde yaptırdım ben adım canım eczaneden alınıyor şeker yüklemesi deyince kaç gr diye sordu 75 dedim ona göre verdi çilekli verdi beğenmedim :))

Uyusun da büyüsün diye boşuna dememişler :) günlerini uyuyarak geçiriyor bazen bizimki de. Sağlıkla doğar inşallah sıkma canını

Ayy canım ya zor mu oldu
ozamn canım cok tatlı degıldı sancım cektım sunı sancıda verdıler cok zorlanmadım sadece catı darlıgından cocugun kafası cok zor cıktı malesef sımdı dusunuyım aynı sekıl olsa dograbılırmıyım dıye ama ımkanı yok cok hassaslastım canım cok yanıyr herseyden

ben butun ilaclarımı gece içiyıırum yarımsaat arayla

Suda çözünen magnzeyumlardansa doktorum bana saat söylemedi aç karna istediğim saatte içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…