Günlük kafein sınırı 200 ml diye biliyorum. Ben 2 fincan içiyorum bazen. Türk kahvesi ve filtre kahve antioksidan diye çok zararlı değilmiş kuzenim profesöre sormuştu ama süt tozuyla yapılan nescafe gibi kahveler kesinlikle çok zarrlı tüketilmemesi gerekiyormuş
Zzet193
canim sikma kendini hala rutine binmediler ki kalbini de dinlemissin ❤ benimde bu hafta 2gun cok azaldi gecen haftaya gore, hep oynak saatlerinde oynamadi cok korltum. bugun yine eskiye dondu. Ama geceleri odama karanliga gectim telefonun flasini karnima tuttum ve tepki verdigini gormek yetti bana ❤ gunde 13saat falan uyuyolardaa bebisler
Kızlar Dr gittik gelişimi güzel kuzunun maşallah ama kilosu fazla çıktı Dr 50lik şeker yüklemesi istedi yarın yaptiracagim inşallah çok yüksek çıkmaz,
Dr benim tıp fakültesi hastanesinde prof sezeryani sordum spinal olacak dedi doğumu ücretli hasta olarak girişi yapılıyormus 500-700 arası ücret alınıyor dedi Dr sekreteri Aaurora_z@cibi35
Kızlar Dr gittik gelişimi güzel kuzunun maşallah ama kilosu fazla çıktı Dr 50lik şeker yüklemesi istedi yarın yaptiracagim inşallah çok yüksek çıkmaz,
Dr benim tıp fakültesi hastanesinde prof sezeryani sordum spinal olacak dedi doğumu ücretli hasta olarak girişi yapılıyormus 500-700 arası ücret alınıyor dedi Dr sekreteri Aaurora_z@cibi35
Bebeğin kilosu ne kadar ki ?
Ben de yarın yaptıracağım şeker yuklemesini 75 lik dedi.Haftama gore gayet iyi gelişimi dedi ama bende aşırı kilo almadim 3 kilo bugüne kadar bakalım sonuç ne çıkacak
Kızlar bir sorum var. Magnezyuma başlayacağım. Doktorun asistanı kağıda gece içilecek yazmış sonradan gördüm. Soramadım da. Ben gece yatmadan önce demir ilacı içiyorum. İkisini gece kullanan var mı aranızda? Sakıncası olur mu ki?
Bebeğin kilosu ne kadar ki ?
Ben de yarın yaptıracağım şeker yuklemesini 75 lik dedi.Haftama gore gayet iyi gelişimi dedi ama bende aşırı kilo almadim 3 kilo bugüne kadar bakalım sonuç ne çıkacak
Bende 75lik yaptıracagim yarın bebek bir kilo olmuş neredeyse.haftasina göre en fazla 800gr olmaliymis iri dedi.bakalim yarın yaptıracagim sonucumu yazarim
Devlet hastanesinde yaptırdım ben adım canım eczaneden alınıyor şeker yüklemesi deyince kaç gr diye sordu 75 dedim ona göre verdi çilekli verdi beğenmedim :))
Devlet hastanesinde yaptırdım ben adım canım eczaneden alınıyor şeker yüklemesi deyince kaç gr diye sordu 75 dedim ona göre verdi çilekli verdi beğenmedim :))
Bende 75lik yaptıracagim yarın bebek bir kilo olmuş neredeyse.haftasina göre en fazla 800gr olmaliymis iri dedi.bakalim yarın yaptıracagim sonucumu yazarim
Bugün bebek hareket etmedi sabahtan beri. Öğlene doğru çikolata yedim, meyve suyu içtim enerji gitsin diye hala hareket yoktu. Öğlen yemek yedim hala bir şey olmayınca sağlık ocağına gittim. Kalbini dinledik orda sorun yoktu. Ama hala hareket yok neden böyle oldu ki hastaneye gitsem mi bilemedim
ozamn canım cok tatlı degıldı sancım cektım sunı sancıda verdıler cok zorlanmadım sadece catı darlıgından cocugun kafası cok zor cıktı malesef sımdı dusunuyım aynı sekıl olsa dograbılırmıyım dıye ama ımkanı yok cok hassaslastım canım cok yanıyr herseyden
Kızlar bir sorum var. Magnezyuma başlayacağım. Doktorun asistanı kağıda gece içilecek yazmış sonradan gördüm. Soramadım da. Ben gece yatmadan önce demir ilacı içiyorum. İkisini gece kullanan var mı aranızda? Sakıncası olur mu ki?