2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ben fıstık çok severim ve şekersiz fıstık ezmesi yedim de bebeklerde fıstık alerjisi olabiliyormuş ve çok tehlikeliymiş yazı okudum birkaç yerde bu konu hakkında bileğisin olan var mı ? Çok korkuyorum şun baya da fazla yedim kaşık kaşık

Anne yorulunca bebek de yorulurmuş. Kendini çok mu yordun?

Kış geliyor.. ancak benim kışlık montlarımın önü kapanmıyor trendyolda bronpix hamile kabanları satılıyor sepette yarı fiyatına düşüyor.. ordan bir tane parka almak zorunda kaldım. Yine en uygun sanırım burda bronpixin kendi sitesinde bile indirim yok.. almayı düşünenlerin haberi olsun :)

Gule gule kullan canim ,Bakayım bende panço falan alırım diye düşünüyorum, montu fazla giyemeyiz belki diye :)

Anne yorulunca bebek de yorulurmuş. Kendini çok mu yordun?
Fazladan yormadım canım rutin iş temposu. Bugüne kadar hiç böyle hareketsiz olmamıştı. Kalbini de dinledik güzel atıyordu ama endişelendim işte

Gule gule kullan canim ,Bakayım bende panço falan alırım diye düşünüyorum, montu fazla giyemeyiz belki diye :)
Ben de öyle düşündüm ama panço sıcak tutmaz diye de tereddüt ettim.. halihazırda bir tane var kışın soğuklarda pek giyemedim. O yüzden kaban tarzı bişey bakayım dedim hamile kabanlarının önünü biraz daha geniş tutuyorlar galiba :) çok teşekkür ederim ürün gelince daha net bilgi verebilirim bakalım..

Bende evde icmiyorum isyerinde iciyorum

Fazladan yormadım canım rutin iş temposu. Bugüne kadar hiç böyle hareketsiz olmamıştı. Kalbini de dinledik güzel atıyordu ama endişelendim işte
canım bazen öyle oluyor ya sıkma canını.. geçenlerde ben de hiç hareket hissetmemiştim sanırım bebeğin bile moduna göre değişiyor bu hareketlenme olayı. bugün ise içerde horon tepiyor sanki.. bizimki horona resmen anne karnında başladı :))

İyi düşğn iyi olsun canım ya ferah tut kalbini

Sağol canım inşallah benim evhamımdır

Ben normal doğum çok istiyorum bir aksilik olmazsa. Doktorumla da konuştum. Çatı muayenesinden sonra sorun yoksa normal doğurabilirsin dedi

Eve gidince güzel bi duş al karnını doyur dinlenme moduna geç ozaman eminim hareketlenecektir minnoş.. boşuna evham yapıp bebişi üzme cnm..
Çok sağol canım iple çekiyorum eve gideyim dinlenip bakıcam duruma

Çalışıyorum maalesef işyerinde öyle bir imkanım yok çok az bir kere hissettim daha yeni ama normal mi bilemedim
Korkma canim uyuyordur bazen bendede oluyor yatip rahatini bozmam gerekiyor saga sola dondummu tepki veriyor bi git der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…