2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

maşallah annesi kuzuya benim dr sezeryan olacağı için kendi yapar diye düşünüyorum yinede soracaklarıma bunuda ekleyim ben

Benım ev bıraz yuksekte de ben ayrıyetten panık oluyorum

Bugün bebek hareket etmedi sabahtan beri. Öğlene doğru çikolata yedim, meyve suyu içtim enerji gitsin diye hala hareket yoktu. Öğlen yemek yedim hala bir şey olmayınca sağlık ocağına gittim. Kalbini dinledik orda sorun yoktu. Ama hala hareket yok neden böyle oldu ki hastaneye gitsem mi bilemedim

Evet maalesef öyle. Mesai saatleri dışında kendi doktorunu istersen +1000 TL. Medipol'de böyle. Medicalpark'a gitmediğime pişman olcam bu gidişle

Biseyler yedikten sonra soluna yatip bekledin mi icin rahat edecekse git istersen

Yoruldun mu canım anne yorulunca bebek de yoruluyor hareketsiz kalıyor bi de uyku saatinde de olabilir Bebişin biraz ayaklarını uzat dinlen sol tarafına yat

Yoruldun mu canım anne yorulunca bebek de yoruluyor hareketsiz kalıyor bi de uyku saatinde de olabilir Bebişin biraz ayaklarını uzat dinlen sol tarafına yat
Sabahtan beri hareket hissetmeyince o kadar da uyumaz herhalde diye endişelendim her zamanki tempomda çalışıyorum ekstra bir yorgunluğum olmadı ama eve gitmeden daha dinlenemem o da saat 7 yi bulur. Çok az hissettim bir kere hareketini.

Çalışıyorum maalesef işyerinde öyle bir imkanım yok çok az bir kere hissettim daha yeni ama normal mi bilemedim
Icini ferah tut bence kalbini dinlemissin sonucta bende is yaparken hic hissetmiyorum oturdugum zaman başlıyor belki farketmemissindir oynuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…