Ben bugün gittiğim doktora ilk defa gittim daha muayeneye başlamadan şeker yükleme haftan gelmiş yaptırmayı düşünüyor musun dedi ben de evet dedim doktora fikrini sordum ben de kesinlikle öneriyorum dediKızlar yorumlara bakıyorum da herkes şeker yuklemesi yaptirdı mı? Ben zaten karsiydim ama doktorum da boyle bir talepte bulunmadı ( özele gidiyorum) ve zayıf da degilim 70 kilo ile hamile kaldım zaten. Tahlillerden bir seyden suphelenip de mi istediler şeker yuklemesi yoksa direkt istiyorlar mi merak ettimm.
Ben bugün gittiğim doktora ilk defa gittim daha muayeneye başlamadan şeker yükleme haftan gelmiş yaptırmayı düşünüyor musun dedi ben de evet dedim doktora fikrini sordum ben de kesinlikle öneriyorum dedi
Kızlar Dr gittik gelişimi güzel kuzunun maşallah ama kilosu fazla çıktı Dr 50lik şeker yüklemesi istedi yarın yaptiracagim inşallah çok yüksek çıkmaz,
Dr benim tıp fakültesi hastanesinde prof sezeryani sordum spinal olacak dedi doğumu ücretli hasta olarak girişi yapılıyormus 500-700 arası ücret alınıyor dedi Dr sekreteri
Gözün aydin canim bizimde yarin seker yüklememiz var inşallah cikarmadan icebiliriz
Çok guzelms canim, fotodaki gibigl gelir umarim güle kullan :)Ayne cnm fotoğraftakini sipariş verdim biraz uzun bacakları da sıcak tutar diye :)
Magnezyum demir (2tane) multivitamin ve vitamin besini ayni anda içiyorum bi sorun yasamadik ama ayri ayri icersem unuturum ben aksam yatmadan once icip yatiyorumKızlar bir sorum var. Magnezyuma başlayacağım. Doktorun asistanı kağıda gece içilecek yazmış sonradan gördüm. Soramadım da. Ben gece yatmadan önce demir ilacı içiyorum. İkisini gece kullanan var mı aranızda? Sakıncası olur mu ki?
25+4 943gram geldi bebisimiz sen kacinci haftada gitmistin kuzumBende 75lik yaptıracagim yarın bebek bir kilo olmuş neredeyse.haftasina göre en fazla 800gr olmaliymis iri dedi.bakalim yarın yaptıracagim sonucumu yazarim
Benim gördüğüm kadarıyla direkt istiyorlar canım ben doktoruna yaptırmak istemiyorum, cola bile icemiyorum testi yarıda bırakırım kendimi biliyorum dedim , yine de yaptır önemli dedi, ayrıntılı da da böyle söylemişti , bütün testleri istiyor maktu hale gelmiş gibiKızlar yorumlara bakıyorum da herkes şeker yuklemesi yaptirdı mı? Ben zaten karsiydim ama doktorum da boyle bir talepte bulunmadı ( özele gidiyorum) ve zayıf da degilim 70 kilo ile hamile kaldım zaten. Tahlillerden bir seyden suphelenip de mi istediler şeker yuklemesi yoksa direkt istiyorlar mi merak ettimm.
Benim gördüğüm kadarıyla direkt istiyorlar canım ben doktoruna yaptırmak istemiyorum, cola bile icemiyorum testi yarıda bırakırım kendimi biliyorum dedim , yine de yaptır önemli dedi, ayrıntılı da da böyle söylemişti , bütün testleri istiyor maktu hale gelmiş gibi
Sağol canımZ zet193 canim sikma kendini hala rutine binmediler ki kalbini de dinlemissin ❤ benimde bu hafta 2gun cok azaldi gecen haftaya gore, hep oynak saatlerinde oynamadi cok korltum. bugun yine eskiye dondu. Ama geceleri odama karanliga gectim telefonun flasini karnima tuttum ve tepki verdigini gormek yetti bana ❤ gunde 13saat falan uyuyolardaa bebisler
Benim gördüğüm kadarıyla direkt istiyorlar canım ben doktoruna yaptırmak istemiyorum, cola bile icemiyorum testi yarıda bırakırım kendimi biliyorum dedim , yine de yaptır önemli dedi, ayrıntılı da da böyle söylemişti , bütün testleri istiyor maktu hale gelmiş gibi
Sizin ve bebeğin sağlığı için yapılıyor bu testler zaten. İnternette uzmanları dinleyebilirsiniz neden yapılması gerektiği ile ilgili. Banu çiftçi’ nin videosu vardı uygulamasında. Zaten alınan şeker miktarının da bi zararı yok. Olabilecekleri göz ardı etmektense yaptırın bence. Gebelikte diyabet %3-4 oranında görülüyor bu da yüksek bir oran olarak kabul ediliyor.Kızlar yorumlara bakıyorum da herkes şeker yuklemesi yaptirdı mı? Ben zaten karsiydim ama doktorum da boyle bir talepte bulunmadı ( özele gidiyorum) ve zayıf da degilim 70 kilo ile hamile kaldım zaten. Tahlillerden bir seyden suphelenip de mi istediler şeker yuklemesi yoksa direkt istiyorlar mi merak ettimm.
Bende yaptırdımKızlar yorumlara bakıyorum da herkes şeker yuklemesi yaptirdı mı? Ben zaten karsiydim ama doktorum da boyle bir talepte bulunmadı ( özele gidiyorum) ve zayıf da degilim 70 kilo ile hamile kaldım zaten. Tahlillerden bir seyden suphelenip de mi istediler şeker yuklemesi yoksa direkt istiyorlar mi merak ettimm.
Şeker yüklemesi yapılacağı gün şekeri içmeden açken kan alıyorlar açlık şekerin o oluyor sonra şekeri içip aradan 1 saat geçtikten sonra tekrar kan alıyorlar o da tokluk oluyorPeki önce açlık tokluk şekerine bakılmıyor mu sonuca göre yükleme talep edilmiyor mu?
Sizin ve bebeğin sağlığı için yapılıyor bu testler zaten. İnternette uzmanları dinleyebilirsiniz neden yapılması gerektiği ile ilgili. Banu çiftçi’ nin videosu vardı uygulamasında. Zaten alınan şeker miktarının da bi zararı yok. Olabilecekleri göz ardı etmektense yaptırın bence. Gebelikte diyabet %3-4 oranında görülüyor bu da yüksek bir oran olarak kabul ediliyor.
Bende yaptırdımama şimdiye kadar 5-6 tane kadın doğumcuya göründüm devlet ve özel hepsi de yaptırmalısın tabi dedi, içmesi zordu bana göre ama yaptırdık geçti çok şükür
Ben de Canan Karatay ı dinlediysem :) yüklenen de yadsincak bir şeker degil gibi geliyor bana. Üç haftada bir kontrole gidiyorum zaten şeker gelişim geriligi yapabilir bebekte ya da iri bebek.. bunlar da kontrollerde az çok çıkar. Sıkıntı olursa da şekerle ilgili yapilcak şey zaten diyet.. o yüzden çok da onemsemedim açıkcası.
Ya ne biliyim haddim değil belki demek ama yaptırsanız sizde en azından içiniz rahat olur ben korkuyorum gizli şekerden falan kilodan aileden genetik olmayabiliyor gebelik şekeri çok farklı kimselerde çıkabiliyorGozunuz aydın kurtulmuşsunuz yaptirip :) ben de her kontrolde ohh yine gelmedi aklina diyip gecistiriyorum
Bir dilim baklavada 10 gr kadar şeker var. Benden doktorum 50 gr içmemi istemişti. Açlık şekerimde de bi sıkıntı yoktu yine de ne olur ne olmaz yapalım dedi. 5 dilim baklava yani yüklenen şeker bi seferlik yüklemeden gelişim geriliği olacaksa her tatlı yiyişimizde iki kere düşünmemiz gerekiyor :)Ben de Canan Karatay ı dinlediysem :) yüklenen de yadsincak bir şeker degil gibi geliyor bana. Üç haftada bir kontrole gidiyorum zaten şeker gelişim geriligi yapabilir bebekte ya da iri bebek.. bunlar da kontrollerde az çok çıkar. Sıkıntı olursa da şekerle ilgili yapilcak şey zaten diyet.. o yüzden çok da onemsemedim açıkcası.
15 gun gorevden alındı diye doktor değil diyemeyizCanan Karatay sırf bu yüzden görevinden 15 gun men cezası aldı bunu goz ardı etmemek lazimdoktor değil kendisi ýillarini doktorluga verenlerin ne dediği daha önemli olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?