2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Magnezyum demir (2tane) multivitamin ve vitamin besini ayni anda içiyorum bi sorun yasamadik ama ayri ayri icersem unuturum ben aksam yatmadan once icip yatiyorum

Aa demek bir sorun olmuyor. Ben de öyle içeyim çünkü unutuyorum. Sağol canım

Ya ne biliyim haddim değil belki demek ama yaptırsanız sizde en azından içiniz rahat olur ben korkuyorum gizli şekerden falan kilodan aileden genetik olmayabiliyor gebelik şekeri çok farklı kimselerde çıkabiliyor

Doktor bir sey demiyor diye icimi rahatlatmaya calisiyorum :) yoksa şeker profiline de uyuyorum hamile kalmadan pko vardı, insulin direncim vardı .oklar beni gosteriyor yani şekerde. Bence bu bahsi kapatalim lutfen unutmak istiyorum. Şeker yok, no sugar no sugar.. olsa bebegin karın çevresi ileri çıkardı. Evet evet :)

Son bir aya kadar ciddi ciddi dusunerek yedim hatta yemedim. Ama salmış durumdayım artık. Kolalar nescafeler cikolatalar havada uçuşuyor.. Şu cocugu hayirlisiyla vaktinde kucagima alip kurtulsaydım iyiydi :)

Sonuçta kendi kararınız ama gebelik sekeri çıktığında neler olabileceğini de biliyorsunuzdur

Canim bende 25+5 te 940g ciktim sende o araliktasin galiba bana doktorum cok fazla demedi ve sekerde cikmadi
Canım benim suyum fazla olunca birde bebek iri olunca şeker olabilir dedi.
İyi yiyorsan ondan da olabilir dedi.bende açıkçası sağlam yiyorum

Evet doğru söylüyorsun kuzum öyle olması lazım içime biraz su serptin

Kahve konusu geçmiş .
Ben günlük bir tane Nescafe içiyorum malesef.
Bazen sütle kendim yapıyorum.
Tamamen bıraksam iyi olacak.

Kizlar normal dogum yapmak isteyenlr icin diyorum pelvik egzersizi yapin bunu hemsire olan krabamiz dedi dogumda cok yardimci oluyormus yapacagimiz kucuk tuvaletimiz yani cisimiz geldiginde tutuyormus gbi yapmak yani biraz cisimizi yapip tutup beklemek tekrar yapmak tekrar tutmak bunu her tuvalette yapabilirmisiz zarari degil faydasi varmis baslayabilirmisiz bu pelvik egzersizine bilginize kizlar...

Doğru canım kolaylastiriyormus bende bi sitede okumustm

Peki önce açlık tokluk şekerine bakılmıyor mu sonuca göre yükleme talep edilmiyor mu?
Öyle birşey demedi canım ben ısrarcı oldum en azından bunları yaptırıp sorunlu çıkarsa isteseydi yüklemeyi, bir bardak kola bile icme yıllar oldu , midem bulanır vs. Diye yaptırmak istemiyorum bende

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah

Maşallah size canim şeker de normal çıkar inşallah.. her yerde spinal uygulanıyor demek ki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…