2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben 9 kilo aldım bebiş masallah 1300 Gr çıktı canım
Haftana göre çok değil bence kilon bebiste maşallah güzel ama benimki de kilo da birkaç hafta önde gidiyor bakalım nolcak! Şeker yuklemesinden de cok korkuyorum inşallah senin ki de güzel çıkar. Yaşlar da aynı sonucunu merak ediyorum . Kolay gelsin

Kizlar gunaydin.herkes bebegin hareketsizligi olunca korkar...benim kiz asiri hareketli geliyor bana.bir yandan iyi tabi.hep ben burdayim diyor..
Ama 2 3 gundur hicmi uyumuyor anlamiyorum.ve minik hareketler degil...gun icinde hic durmuyor. gece uyaniyorum bakiyorum yine hareket var...
Bu kadar hareket normalmi ya her seyden kil kapiyoruz. uyumuyomu bu cocuk

Gunaydin canim..toplu okudum yazismalari..ne kadar fazlaymiski..
Sonuclarin guzel cikar insallah.
Canım Dr 900 Gr olmalı idi dedi ama benim ve eşimin yapılı olmasından belkide şekerde birşey çıkmayacak genetik yapısı dedi ama biz yaptıralım dedi banada kilo konusunda dikkat uyarısı yaptı

Canım bende şeker yüklemesi yaptıracagim benimde bebeğin kilosu fazla çıktı.insallah yoktur şeker .birde bana fazla kilo alıyorsun dedi
Senin bebiş kaç Gr çıktı canım banada kilo uyarısı yaptı 9 kg aldım sen ne kadar aldın
Sen nezaman yaptiracaksin yüklemeyi

Sen ne kadar aldın ve Bebişin kilosu ne kadar canım
Sen nezaman yaptiracaksin yüklemeyi
Evet yaslarımız ayni konuştuk daha önce hayırlısı ile sağlıkla alalım inşallah minikleri kucağımiza

Benimki de çok hareketli canım Dr şekerli gıdalardan uzak dur ekmek bile Bebegi coşturur dedi

Maaşallah de annesi

sımdı huyu nasılsa dogdugunda da genelde oyle oluyor gecmış olsun

Forumda şeker yüklemesi ile ilgili soru soranlar eleştiriyi kabul etmeyecekler sormasın bence .Kararlara saygımız var ama yorum yapınca tepkiyle karşılaşılıyor herkes kendi dediğini yapacaksa laf olsun diye soruluyor gibi geliyor bana

Dermoeczanem den alış veriş yapan oldu mu? Güvenilir mi?
Günaydın, ben akakçeden karşılaştırıyorum fiyatları. Orda satıcı firmaların puanları da yazıyor ona göre alıyorum ya da almıyorum. İstersen bi ordan bak

Bana sorulması da garip geliyor açıkçası. Ayrıntılı ultrasona ya da üçlü teste karşıyım demekle şeker yüklemesine karşıyım demek aynı şey. Doktor keyfinden şeker içirmiyor ki zaten. Ki foruma 3. Yazışım ama diyabetin vereceği zarara oranla yüklenen şeker miktarı tamamen zararsız. İlaç bile yazmayan doktor zararlı olsa şeker yüklemesi yapar mı??

Dolap ve şifonyerin nerden alacaksınız acaba çok beğendim
bbutikmobilya canım , instagramdan bakabılırsın eskı fıyatı 1350 ama guncellendı fıyatlar galıba , annemler showrumuna gıdıp baktı baska bı bebek odası sectım buda 1650 tl dolap sıfonyer bunu aldık

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-10-10 at 18.23.27.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 58
  • WhatsApp Image 2018-10-10 at 18.24.20.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 55
  • WhatsApp Image 2018-10-10 at 12.50.42.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…