2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnm bnm kızım da öylw maşallah durmuyor hiç ama ben biraz oynamasın hemen panik oluyorum böyle oldugu için sanırım doğunca baya hareketli olacaklar

Günaydın hanımlar
Açlık kanı verdim içeceği içtim bir saatin dolmasını bekliyorum
Gunaydin.Aynen bende oturdum bekliyorum çok tatliydi ama içilmeyecek gibi değildi.elmaliydi bakalım bu iki saat nasıl geçecek
Sonuçlarimjz iyi ciksinda

ıyıkı almıssınız bız kanepe altına kaldık yıne

Senin bebiş kaç Gr çıktı canım banada kilo uyarısı yaptı 9 kg aldım sen ne kadar aldın
Sen nezaman yaptiracaksin yüklemeyi
Bende 9kilo aldım ve bebek bir kilo olmuş henüz 25+2 yim banada kilo uyarısı yapıyor ama napayım açlığa hiç dayanamıyorum.

ben söz verdim biliyorsunuz bişey yazmıcam dıye ama zor tuttum kendımı

kegel egzersizi de diyolar canım buna , ben hep unutuyorm ya en son telefona alarm kurcam D:

Gunaydin kizlar bugun bayagi seker yuklemesi yaptıran var iyi gelir sonuclariniz insallah bende yarina aldim.randevu devlete artik yarin mi yaparlar pztsi kalir bi gecseydi su da gözümde büyüyor

Gunaydin kizlar bugun bayagi seker yuklemesi yaptıran var iyi gelir sonuclariniz insallah bende yarina aldim.randevu devlete artik yarin mi yaparlar pztsi kalir bi gecseydi su da gözümde büyüyor
Korkma canım bende endişe ettim ama Önce değilmiş ilk saatim bitti ikinciyi bekliyorum.cabuk geciyor

Inşallah ama hic büyütecek bir sey yok emin olun randevu yarınsa pazartesiye kalır çünkü ac karnina tahlil alınıyor 1 saat arayla 3 defa kan veriliyor

Sen ne kadar aldın ve Bebişin kilosu ne kadar canım
Sen nezaman yaptiracaksin yüklemeyi
Evet yaslarımız ayni konuştuk daha önce hayırlısı ile sağlıkla alalım inşallah minikleri kucağımiza
Ben 10 kilo aldım on gün önce bebiş 700 gr olmuştu ben de son hafta cok almıştım ama uykusuzluktan heralde ödem olmuş ki sonra bir kilo gitti iki haftadır aynı kilodayım

Gunaydin.Aynen bende oturdum bekliyorum çok tatliydi ama içilmeyecek gibi değildi.elmaliydi bakalım bu iki saat nasıl geçecek
Sonuçlarimjz iyi ciksinda

aynen tatlı idi ama içilmeyecek gibi değildi benimki limonlu idi ben verdim işe geldim ikinci kanı

Niye dogrudan bana demiyorsunki bunu? Laf etmeye ihtiyacim Yok yeterince yoğunum artı " aaaa kizlar sizce seker testi yaptirayim mi???" Diye fikir almak için sormadım. Sizin yaptiklarinizdan fikir cikartmak icin sorulan bir soru degildi bu. Genel olarak merak ettiğim için sordum. Ozman kesinlikle senin dedigine uyulmasını dusunuyorsan sen de cevap yazma yazdiginla çelişiyorsun cunku bu sekilde. He ne yazip yazmayacagima da ben karar veririm. Buna yetkili merci gibi davranma burda!.

Galiba uyumuyor yada uyurkende hareket ediyor bizimkide öyle bi vurduruyorki cikacak sanki iyice güçlendiler boxör olacaklar uyusun diye bekliyorum ben uyuyup gidiyorum onda tik yok sabahta kipirtisiyla uyaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…