Kizlar gunaydin.herkes bebegin hareketsizligi olunca korkar...benim kiz asiri hareketli geliyor bana.bir yandan iyi tabi.hep ben burdayim diyor..
Ama 2 3 gundur hicmi uyumuyor anlamiyorum.ve minik hareketler degil...gun icinde hic durmuyor. gece uyaniyorum bakiyorum yine hareket var...
Bu kadar hareket normalmi ya her seyden kil kapiyoruz. uyumuyomu bu cocuk
Gunaydin.Aynen bende oturdum bekliyorum çok tatliydi ama içilmeyecek gibi değildi.elmaliydi bakalım bu iki saat nasıl geçecek
Sonuçlarimjz iyi ciksinda
Forumda şeker yüklemesi ile ilgili soru soranlar eleştiriyi kabul etmeyecekler sormasın bence .Kararlara saygımız var ama yorum yapınca tepkiyle karşılaşılıyor herkes kendi dediğini yapacaksa laf olsun diye soruluyor gibi geliyor bana
Bana sorulması da garip geliyor açıkçası. Ayrıntılı ultrasona ya da üçlü teste karşıyım demekle şeker yüklemesine karşıyım demek aynı şey. Doktor keyfinden şeker içirmiyor ki zaten. Ki foruma 3. Yazışım ama diyabetin vereceği zarara oranla yüklenen şeker miktarı tamamen zararsız. İlaç bile yazmayan doktor zararlı olsa şeker yüklemesi yapar mı??
Kizlar normal dogum yapmak isteyenlr icin diyorum pelvik egzersizi yapin bunu hemsire olan krabamiz dedi dogumda cok yardimci oluyormus yapacagimiz kucuk tuvaletimiz yani cisimiz geldiginde tutuyormus gbi yapmak yani biraz cisimizi yapip tutup beklemek tekrar yapmak tekrar tutmak bunu her tuvalette yapabilirmisiz zarari degil faydasi varmis baslayabilirmisiz bu pelvik egzersizine bilginize kizlar...
Gunaydin kizlar bugun bayagi seker yuklemesi yaptıran var iyi gelir sonuclariniz insallah bende yarina aldim.randevu devlete artik yarin mi yaparlar pztsi kalir bi gecseydi su da gözümde büyüyor
Gunaydin kizlar bugun bayagi seker yuklemesi yaptıran var iyi gelir sonuclariniz insallah bende yarina aldim.randevu devlete artik yarin mi yaparlar pztsi kalir bi gecseydi su da gözümde büyüyor
Sen ne kadar aldın ve Bebişin kilosu ne kadar canım
Sen nezaman yaptiracaksin yüklemeyi
Evet yaslarımız ayni konuştuk daha önce hayırlısı ile sağlıkla alalım inşallah minikleri kucağımiza
Ben 10 kilo aldım on gün önce bebiş 700 gr olmuştu ben de son hafta cok almıştım ama uykusuzluktan heralde ödem olmuş ki sonra bir kilo gitti iki haftadır aynı kilodayım
Gunaydin.Aynen bende oturdum bekliyorum çok tatliydi ama içilmeyecek gibi değildi.elmaliydi bakalım bu iki saat nasıl geçecek
Sonuçlarimjz iyi ciksinda
Forumda şeker yüklemesi ile ilgili soru soranlar eleştiriyi kabul etmeyecekler sormasın bence .Kararlara saygımız var ama yorum yapınca tepkiyle karşılaşılıyor herkes kendi dediğini yapacaksa laf olsun diye soruluyor gibi geliyor bana
Niye dogrudan bana demiyorsunki bunu? Laf etmeye ihtiyacim Yok yeterince yoğunum artı " aaaa kizlar sizce seker testi yaptirayim mi???" Diye fikir almak için sormadım. Sizin yaptiklarinizdan fikir cikartmak icin sorulan bir soru degildi bu. Genel olarak merak ettiğim için sordum. Ozman kesinlikle senin dedigine uyulmasını dusunuyorsan sen de cevap yazma yazdiginla çelişiyorsun cunku bu sekilde. He ne yazip yazmayacagima da ben karar veririm. Buna yetkili merci gibi davranma burda!.
Kizlar gunaydin.herkes bebegin hareketsizligi olunca korkar...benim kiz asiri hareketli geliyor bana.bir yandan iyi tabi.hep ben burdayim diyor..
Ama 2 3 gundur hicmi uyumuyor anlamiyorum.ve minik hareketler degil...gun icinde hic durmuyor. gece uyaniyorum bakiyorum yine hareket var...
Bu kadar hareket normalmi ya her seyden kil kapiyoruz. uyumuyomu bu cocuk
Galiba uyumuyor yada uyurkende hareket ediyor bizimkide öyle bi vurduruyorki cikacak sanki iyice güçlendiler boxör olacaklar uyusun diye bekliyorum ben uyuyup gidiyorum onda tik yok sabahta kipirtisiyla uyaniyorum