• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bendeki bulanti sekli ilk aylardaki gibi biraz sabah uyanir uyanmaz basliyor :KK43: mide yanmasi her saatte oluyor ama bulanti genelde sabah. Nette de arastirdim ama net bisey bulamadim bununla ilgli. Gidince doktoruma sorucam
bana doktor mide koruyucu verdi çok feci yanıyordu sırtıma vuruyor ağrısı ve çay dahi içemiyorum. sürekli gaviscon ve rennie şurup kullandım ama bi fayda etmedi anlık rahatlatıyor o kadar. en son doktor dahiliyeye sor dedi dahiliyeci mide koruyucu verdi.

ben kullanmıştım ilk doğumumda bunu, hatta suya koyduk açılmaya başlayınca suyundan da içmiştim :)

canım bence baya abartmış yaa

su azalınca bol havuç suyu içiriyorlar canım, bi araştır istersen

kız ben dahahiç krem sürmedim, sadece banyo sonrası aklıma gelirse yağ sürüyorum :)) ama kaşıntım çok nadir maşallah :) dilimi ısırayım :KK66:)))
Al benden de. O kadar. Bi bio oil yagi almistim banyodan banyoya onu suruyorum aklima da cok gelmiyo :) aynen masallah diyelimm :)))

Dido44 Dido44 canim tekrar tekrar gecmis olsun. Somuclarin nasil cikti ? Ah malesef ki makineden makineye degisen olcumler bizi cok korkutuyo bebisin pozisyonuna gore bile degisiyor. Ozellerde parayi da cok almak icin yani.. sen stres yapma ❤

Günaydın kızlar bugün artık evime gidiyorum minik bir el çantası ile geldiğim annemlerden 5 torba dolusu eşya ile çıkıyorum resmen :KK70:annemin bebişime aldıkları falan doldu taşıyor artık hiç bişiy almayacağım, evde 10 günüm var sonra eşim yine gidecek beni buraya bırakıp o 10 günde yıkama ütüleme işlerimi bitireceğim inşaallah

:olamaz:
Ah ah kıyamam ya şekilden çekile girmişsin
Ben de simit yastık al diyecektim ortası boş oluyor ya rahat edersin diye neyse ki az kalmış iznine bol bol yatar dinlenirsin :KK200: ben de öyle eşim uzatıyor elini de öyle kalkıyorum :rolleyes:çoğu zaman şu minikler sağ Salim gelsin de artık zaman hızlıca geçsin :dua:razıyız her şeye napalım :emir_bebek::anne:
aynen canım benım oyle aynen saglıkla gelsın onlar yeterkı ne kaldı surda zaten :)

Gunaydin kizlar..zaman nasil geciyor anlamiyorum.hem is hem ev simdiden yetisemiyorum...kiyafetleri yikadim.utu icin bizi bekliyolar :) minik minik oyaliyor insana...
21 kasimda calisir raporu almaya gidicem..kizimla buluscaz bakalim neler yapiyor :)) hic durmuyo cok hareketli cikinca merak ediyorum dedikleri gibi aksimi olcak..gece gunduz takla atiyor sanirim :emir_bebek::KK48:

Canım her ultrasonda ölçüm farki olabilir sakın stres yapma,stres kasılmayı tetikler o da sanci yapar sana sen güzelce beslen paşa iyidir inşallah,ilk oğluma 3.5kg 'dan az olmaz dediler 3 kilo doğdu aletlerde yanilma payı çok güzel haberler bekliyoruz kendine benide iyi bak

en güzelini yapmışsın canım araştırma hastanesine de gitmekle. Nasıl bi vicdan. Paragözlülük anlamıyorum. Haftayı beklemeden yarın felan gitmeyi düşünmezmisin kendi doktoruna? Kiloya da hiç takılma zaten 500 gr a kadar fark edebiliyormuş her seferinde ..

Çok geçmiş olsun. Çok iyi yapmışsınız başka bir hastaneye giderek. İnşallah idrarda da bir şey yoktur

c
canım geçmiş olsun Allahım sizi korusun artık bebeklerımız huy da edınmeye başlıyor her bebek farklı birbirinden doğduktan sonra kı gb düşünelim bazen çok fszla dinlenmek ısteyıp az hareket edebilir. artık huyları değişiyormuş inş bıdaha yaşamazsın bu stresi

Canim 5dk ya bi girdim baktim senden haber vatmi diye cok korktum gercekten sen anlatirken bile doktordan doktora bi olcumler farklilik gosterebiliyo keske bu kadar uzulmeseydin neyseki simdi iyisiniz opuldunuz dikkat et canm

Dido44 Dido44 cok gecmiş olsun hastane degısımıyle cok ıyı yapmıssınız kendını uzme nasıpse bırde kendı doktorun baksın bakalım ne dıcek

Canım ya çok geçmiş olsun

Dido44 Dido44 canim tekrar tekrar gecmis olsun. Somuclarin nasil cikti ? Ah malesef ki makineden makineye degisen olcumler bizi cok korkutuyo bebisin pozisyonuna gore bile degisiyor. Ozellerde parayi da cok almak icin yani.. sen stres yapma ❤
Alintilayamadigim ağladığın olduysa affola hepinize teşekkür ederim arkadaşlar doktorumla görüştüm şehir dışında ama korkmamak gerektiğini bebegin hareketlerini takip et dedi idrar testide temiz cıktı cok şükür bugün oğlum hareketli baya demekki dün derin bir uykudaydı sıpam cok korkuttu bizi her özel değil ama şu mahalle arası kücük özeller gerçekten insani nasıl yiyeceğini şaşırmış allah düşürmesin hepinize teşekkür ederim benimle beraber sizlerde tedirgin oldunuz hakkınızı helal edin.

Ben çatlagi falan gectim kaşinmyayim da :-) uyuyamiyordum ya :-)
geç mi başladın canım ben de 5.aydan berı kullanıyorum yeniyeni kaşınma hıssetmeye başladım önceden düzenlydım çok düzensiz sürdüm songunlerde sımdı unutma lüksüm yok sürmeyı unuttugumda sür dye alarm verıyor resmen kaşınıyorum çok sinir bişey ya kaşımak ıstıyosun kaşıyamıyorsun bir de tatlı tatlı ya ah nasıl kasıyasım gelıyo anlatamam :)

Alintilayamadigim ağladığın olduysa affola hepinize teşekkür ederim arkadaşlar doktorumla görüştüm şehir dışında ama korkmamak gerektiğini bebegin hareketlerini takip et dedi idrar testide temiz cıktı cok şükür bugün oğlum hareketli baya demekki dün derin bir uykudaydı sıpam cok korkuttu bizi her özel değil ama şu mahalle arası kücük özeller gerçekten insani nasıl yiyeceğini şaşırmış allah düşürmesin hepinize teşekkür ederim benimle beraber sizlerde tedirgin oldunuz hakkınızı helal edin.
Ayy canım benim çok geçmiş olsun geçti gitti bebişini sev bol bol konuş :))

yağ hıc kullanmadım canm ben de. kremden yanaym yagların tuylenme yaptgını duydum hıc arastırmadım oyuzden .dr.un verdıgı coresatin barrıer krem kullanyrm cok memnunum 12saat kasıntı yapmyor sabah 10da suruosam yatmadan suruorm kıme sorsam 1gram da catlamamıs bu kremle:) lıeracı da onerenler oldu son ayımda onu alırım dedım ya da mustelea ama degıstrmeyı dusunmyrm kremımı cokcok mucıze bsy
bu coresatın ın pısık kremınıde cok onermısler pembe olanı nemlendırıceden memnun kaldıysan onada bak derım tabı :)

Kızlar şimdi geldim hastaneden evin yakınındaki bi özel hastaneye gittik gecen hafta 1700g olan bebeğimi 1600g ölçtü karin çevresinde 1 hafta gerilik varken bu 4 hafta ölçtü sonra bebegin ters durduğunu kalp atısı oldugunu ama hareket etmediğini söyledi doblor da bakılması gerektiğini onunda anca sabah olacağını sabaha kadar beni nst bağlayıp serumla bebeği besleyelim diyip resmen beni hem maddi hem manevi kayba ugraticakti hemen eşimle araştırma hastanesine gittik alttan muayne ettiler açıklık yok sonra ultrasonla baktılar ebe bebeği uyardı karnimdan baskı uyguladı nstye bağladılar sancı yok bebegin kalp atışları iti kan akışı normal idrar testi yapıldı 1bucuk saat sonra çıkacaktı ama oğlum perişan oldu oyuzden eve geldik internet üzerinden sonuca bakıcaz eger değerler referans aralığında değilse geri gidicez anlayacağınız özeldeki doktor beni maf etti ağlaya ağlaya cıktım sonra dedimki ya anne karninda bebek zayıfları didar saçmalama kendine gel yanlıs ölçtü işte diye cok şükür bir sıkıntı yok haftaya kontrole gidicem hepinize teşekkür ederim ama kasılmalar herzamn ciddiye almamız gereken uyarılarmış sizleri seviyorum varolun.
canım cok gecmıs olsun , bebısler bızı boyle endıselendırebılıyor malesef bugun butun gun bebısınle konus sakın hzuurlu vakıtler gecırmeye ccalıs oda korkmustur epey

kızlar kv.min yegenıne geldık bana sagolsunlar kutsal topraklardan Fatıma ana otu getırtmısler bunu sancıların başlayınca veya doğuma yakın kavanoza koyup.bır takfım dualar okuyormuşuz bu ot açıldıkca rahım de açılıyormuş ve dogumdan sonra kapandıkca kolayca toparlanıyormus çolşifalıymıs peygamber efendimizin kızı hazreti fatıma tarafından dikilmiş bir ot bu. ıstersenız siz de araştırın bu otu kullanıp 4.5 kılo bebegı bıle kolayca doğurmus akrabaları. kime getırtseler dogumları çok koşay olmus ve hemen ıyıleşmişler Allahın ıznıyle
Umarım gerçekten faydasını görürsünüz. ama görünce yazmadan edemedim, ilk doğumumda arkadaşım kutsal topraklardan getirmiş ve doğuma giderken atmıştık suya. saatlerce sancı çektim ama ne rahim açıldı ne çocuk indi aşağıya 12 saatte. inşallah sizin ve kullanacakların doğumunu kolaylaştırır.

Gunaydin kizlar..zaman nasil geciyor anlamiyorum.hem is hem ev simdiden yetisemiyorum...kiyafetleri yikadim.utu icin bizi bekliyolar :) minik minik oyaliyor insana...
21 kasimda calisir raporu almaya gidicem..kizimla buluscaz bakalim neler yapiyor :)) hic durmuyo cok hareketli cikinca merak ediyorum dedikleri gibi aksimi olcak..gece gunduz takla atiyor sanirim :emir_bebek::KK48:
kız karnın cok kucuk gozukuyor fotodan :)

canm tekrar gecmıs olsun acıller aslında ucretsız ama cok yogun olduklarından ucretsız olunca burda hepsı artık 20 Tl alıyor tedavler ıcınde

Umarım gerçekten faydasını görürsünüz. ama görünce yazmadan edemedim, ilk doğumumda arkadaşım kutsal topraklardan getirmiş ve doğuma giderken atmıştık suya. saatlerce sancı çektim ama ne rahim açıldı ne çocuk indi aşağıya 12 saatte. inşallah sizin ve kullanacakların doğumunu kolaylaştırır.
:( uzun bir süreç olmuş açılma olmadan sancı falan mı verıldı pek bılgım de yok tecrubem olmadıgı gb dualar ıcın teşekkür ederim inşallah tabi asıl onemlı olan Allah ızın verırse olur direkt onunnsayesınde olacak dıye degıl şifa olur ins Allah'ın ıznıyle o bana ıyı gelecek dye odaklanmam sadece once dualarmız sonra o şifa olsun dıye kullanırım benm haberım yoktu bundan bakalım nasıl olucak

Back
X