• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar kapı süsü konusunda çok kararsız kaldım. Hazır yaptırcaktım çok pahalılar içim el vermiyor. Panolardan beğendiklerim var ama malzeme nerden alcam bulamıyorum. Pano veya kapı süsü kendi yapanlar malzemeleri nereden aldınız veyq alacaksınız?

Ben şöyle bir şey düşündüm ama malzeme bulamıyorum

kızımda uğraşmıştım ama bunda hiç enerjim yok maalesef ben de netten sipariş vereceğim. nildabebek diyebir sayfa buldum oradan vereceğim. kapısüsü, yastık, sepet filan..

gecen sana atmıştım sanrm var canmm çok ugrastırdı varya cokzor gercekten ıncik cincik detayları var şu bulutu da kendm yaptım mınt yeşili ve beya renklerını de yapıcam
Aaa evet ismine bakmadan yazmışım canım kusura bakma evet evet hatırladım harika olmuşlar tekrar ellerine sağlık

Desenli olanlar şuan gözüne hoş gelir emin ol göre göre göz alışır sıkılırsın pişman olursun bi ara koltuk yastikları vardı desenli bayiliyordu herkes ama hemen tek renge dönüş başladi şuan çok itici geliyor bana
sıkılabilirim olabılır canım.sıkılmaya da bilirim tabi coguseyde ılk hevesımız kalmıyor. zaten sancımdan cok acele baktım zarzor gttm her rengı de cekemedım kötü zaamanıma denk geldı anlıcagın ıyı olursam haftaıcı tekrar gderım.belkı :KK43:

sıkılabilirim olabılır canım.sıkılmaya da bilirim tabi coguseyde ılk hevesımız kalmıyor. zaten sancımdan cok acele baktım zarzor gttm her rengı de cekemedım kötü zaamanıma denk geldı anlıcagın ıyı olursam haftaıcı tekrar gderım.belkı :KK43:
Seçimler güzel cibinligi mint yesili baslik pembe cok guzel olur takili kalma heryer pembe diye kiz odasi bu tabi pembis olacak gercekten bu sene mint yesili ve pembe uyumu heryerde var. Nede guzel yakisiyorlar birbirlerine fumede guzel olur emek verilmiş belli emin ol hangini yaptirirsan hoş olur

gecen sana atmıştım sanrm var canmm çok ugrastırdı varya cokzor gercekten ıncik cincik detayları var şu bulutu da kendm yaptım mınt yeşili ve beya renklerını de yapıcam
Masallah gecen paylaşim yaptigi dada bayilmiştim şimdi gorunce tekrardan ya ne guzel olmuş o oyle masallah

Çevrenizde cnc yada lazer makinası olan bir reklamcı varsa yıldızları ve diğer şekilleri kestirebilirsiniz istediğiniz gibi hatta bir çok marangozda da cnc var

Heh nereler yapar bunları bilememiştim şimdi araştırayım vardır illa ki. Teşekkür ederim :) marangoza da bi sorucam

Gunaydiiin:KK200:

Benim alisveris listeme alacagim bir sey daha eklendi; buhar makinesi. Petekler isindikca evin nemide azaliyor, burun akmaya basliyor bogaz kuruyor. Biz yetiskinlerde bile bu sorunlar oluyorsa bebeklerde nasil olur :KK43: gece uyurken 1-2 saat araliginda bebegin odasinda calistirinca odanin nemi dengede oluyormus

Günaydın kızlar . Artık yavaş yavaş sona geliyoruz . Benim inanılmaz bi bel ağrım var yataktan kalkamıyorum . Kuyruk sokumunun iki yanı kalça kemiklerimin üst kısmı çok ağrıyor . Birde bacak aram sanki ayrılıyor gibi sol bacağım ağrıypr

Back
X