• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım sımdı nasılsınn benım sancım da çıkmadı. kasılmamın nedenını sordum artık dogmaya calısıyor dedı dr.um cok da yordun mu kendını dedı songunlerde zaten çok ayakta kaldım herhangı bır sorun cıkmadı ne ultrasonda ne nstde ama ılacı verdı kasılmalarım ıcınmıs bugun tekrar sordum ıcmezsen sıddetlı yaşarsın dedi:KK43: ben korkuyorum sadece kasılma için içmeye deger mı dıye. korka korka içiyorum ıste sende yanetki yapıyor mu peki

Canım sabaha karşı 4 de yine kanama yaşadım. Hastaneye yatisim yapıldı bekliyorum. Rabbim hepimize hayirli sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar . Artık yavaş yavaş sona geliyoruz . Benim inanılmaz bi bel ağrım var yataktan kalkamıyorum . Kuyruk sokumunun iki yanı kalça kemiklerimin üst kısmı çok ağrıyor . Birde bacak aram sanki ayrılıyor gibi sol bacağım ağrıypr
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım çok zorlanıyorum aşağı bölgede zonklama var
Allah yardımcımiz olsun

Canım sabaha karşı 4 de yine kanama yaşadım. Hastaneye yatisim yapıldı bekliyorum. Rabbim hepimize hayirli sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Canım çok geçmiş olsun Dr ne diyor biraz daha bekler insallah minigin

Aynen yaa :KK43:
Evimin de eksikleri var. Alış verişe de çıkamıyorum çünkü tahsilat yapamıyoruz . Herkes krizde o_O
Ay sonu elime iyi bir miktar geçecek, inşallah enerjim iyi olur da alış verişlerimi yapabilirim & yapabiliriz :dua:
Benim ufak tefek tamiratlar var..
Kuzenimi bekliyorum o yapacak. Sonra hali perde islerim var. Varda var sayinca :(

canım ya gecmıs olsun bebegın ve sen ıyı olucaksınız inşallah bıze ıyı oldugun surece gelısmelerı bıldır lütfen dualarım seninle bebegınle kötu dusunme sakın Allahın ıznıyle bişey olmayacak meleğine ve sana. bekleyecek bıraz daha annesınde eminol

Çok şükür iyiyiz hemsom bugün bebegim gayet hareketli inşallah hep böyle devam eder salı gününe randevumuz var sezeryan icin gün alicaz bakalım gününü bekleyecekmi sipalar ben kıyafet alışverişini bitirdim ama hiçbirşeyi yerlestiremedim yatak odamızın dolapları maf oldu yenisini aldik 2 haftaya gelicek şimdi onun dersindeyim yerlesebilcekmiyim yetisicekmi diye siz negüzel yerlesiyosunuz benim hersey poşetlerde bekliyor

Bende de alıp yikamak var canım izne çıkayım ütü olacak daha çanta hazırlanacak arkadaşım bekliyor beni Allah sağlık versinde yaparız

Ayy yapmayın daha benim eksikliklerim var:KK17:
vallahı öyleymıs 36hafta bitince bebişlerin içerde miadı doluyormuş. her an olabılırmıs tabı 40+2 de olabılır ama benm gecmeyen kasılmalarım var bana erken gelecek gb düşündürüyor ıyıce tutuştum. ben de hastane çantamı anca bugün yapıcaz ve daha eksikler gelıcek kargoyla sonra tamam ıns bıde odası kaldı gelıcek o da bidunya iş ütüke koy yerkestr tül halı :( ustelık gezme yasagım var yatış verdi dr.um evde ama yatamyrm cok da 2haftada nasılolacak yavas hareketle bılmem.bunlar

Çok güzel olmuş canım güle güle kullan, uğraştırıcı olmasa bende yapmak isterim vakit de geçerdi :)
teşekkür ederım canm nerdeyse doğurcaz sakın bulaşma derım yanı en azından böyle bebeklı bısey delırtır ınsanı sıfırdan herşeyı yapmak cokzor oldu kalıp çıkar kes dik doldur vsvs ustelık 5.ayımda yaptım Allahım belım mı.tutulmadı sırtım mı ağrımadı. saçı dahi tek tek ıp kesmek sınır bozucu. hazırlar cokpahalı geldı yaparm ya dedım demez olaydım hatta ablamlar bıze de yapalım deyınce sakın dedım alırım ama yapamam bunları yapanlar bırkac kişi çalılıyor belliki tek kişi ile cok yorucu incik cincik şeyleri var :olamaz:

Back
X