• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim bende imom kullaniyorum. Ama eylul ayi geldigi icin balik yemeye de basladim ilaci kullanirken. Yazin yiyemiyorum diye doktorum bana vermisti ve doguma dek devam diyordu
İmom mu kullanmaya hep devam demişti? Ben de kullanıyorum ama ben haftada değil 3 senede 3 balık yiyemiyorum. Normalde de yiyemem zaten Gebelikte hiç tüketemez haldeyim. Ama son 3 ay beyin gelişimi en üst seviyede olacağı için aklıma hep takılıyor işte

Herkese merhaba. Uzun zamandır takipteyim ama ilk defa yazıyorum. Doktorumdan genel olarak memnunum ama tek kafama takılan nokta. Ben balık yiyemiyorum asla. İ mom kullanıyorum multivtamin olarak onun harici balık yağı omega-3 desteği kullanmıyorum. Doktorum i mom yeter diyor ama benim aklımı kurcalıyor.

Aranızda benim durumumda olan var mı? İ mom kullanıp ekstra omega alan var mı?

Ben de balık yiyemiyorum sevmiyorum. imom veya muadili ya da omega içeren bir şey verilmedi bana. Her gün bolca ceviz yiyorum en sevdiğim şeylerden biri zaten. Yeterli midir bilmem acaba kullanmalı mıydım ben de

İmom mu kullanmaya hep devam demişti? Ben de kullanıyorum ama ben haftada değil 3 senede 3 balık yiyemiyorum. Normalde de yiyemem zaten Gebelikte hiç tüketemez haldeyim. Ama son 3 ay beyin gelişimi en üst seviyede olacağı için aklıma hep takılıyor işte
İmom kullan ve ceviz ye. Aynen doguma dek devam edivem bu imoma. Su an 32+0 iz. 3.ayimdan beri kullaniyorum duzenli

Herkese merhaba. Uzun zamandır takipteyim ama ilk defa yazıyorum. Doktorumdan genel olarak memnunum ama tek kafama takılan nokta. Ben balık yiyemiyorum asla. İ mom kullanıyorum multivtamin olarak onun harici balık yağı omega-3 desteği kullanmıyorum. Doktorum i mom yeter diyor ama benim aklımı kurcalıyor.

Aranızda benim durumumda olan var mı? İ mom kullanıp ekstra omega alan var mı?
Canım bende imom kullanıyorum ama dr um haftada 1 balık yemeyi bile yeterli bulmadı haftada 2 kez balık ve özellikle sardalya yememi önerdi

cibi35 cibi35 çok geçmiş olsun. Rabbim doğru zamanda sağlıkla kucağına _ kucağımıza almak nasip etsin inşallah...

Kizlar dr bana et yiyemedigim icin regeniss max vermisti, omega 3 falan da iceriyor..kafama takildi hic kullanan var mi aranizda

haklısın aslında yazarken de aklıma geldi bir evladın daha var Allahım o gücü veriyor değil mi insana. Az kaldı sık dişini canım izne de ayrılınca dinlenirsin fırdat buldukça da. Seçtim canım evet eşim de begendı aksilik cıkar dıye korkuyordum ama şükür boyası kuruyunca gelecek cars ya da persembe dediler. Asıl ozaman belli olur bir tek karyolası birleşmemiş haldeydı dıgerlerı tamamlanmıstı gelsin de işlerim bitsin tek isteğim bu şuan. Ve sana sorayım hatırlarsın ılk cocugundan belkı. Bu alıstırma kasılmaları ara sıra oluyor ya normalde. Peki doğum yaklastıkca o sıklaşıyor mu normalde. şuankı kasılmalarım olmasaydı zamanla yıne çoğalacak mıydı
Evet sıklasiyor canım özellikle 36. Hafta ile daha çok artiyoa

Kizlar dr bana et yiyemedigim icin regeniss max vermisti, omega 3 falan da iceriyor..kafama takildi hic kullanan var mi aranizda
ben kullanıyorum canım 4.ayımdan beri balık cevız yedıgım halde verdı eksıklık olmasın dıye multıvıtamın ve omega3 ıcerıklı hiçbir yanetkisi yok ilaç değil zaten gıda takviyesi. hatta azönce sipariş verdim 2tane kalmıs evde. nette daha uygun eczanede 50tl cıvarı nette 33fln aklında olsun

ben kullanıyorum canım 4.ayımdan beri balık cevız yedıgım halde verdı eksıklık olmasın dıye multıvıtamın ve omega3 ıcerıklı hiçbir yanetkisi yok ilaç değil zaten gıda takviyesi. hatta azönce sipariş verdim 2tane kalmıs evde. nette daha uygun eczanede 50tl cıvarı nette 33fln aklında olsun
Oyle mi ben eczaneden aliyordum iyi oldu soyledigin bundan sonra internetten alirim, ya baktim burda herkes imom kullanmis da merak ettim baska kullann var mi diye

Oyle mi ben eczaneden aliyordum iyi oldu soyledigin bundan sonra internetten alirim, ya baktim burda herkes imom kullanmis da merak ettim baska kullann var mi diye
ay sımdı tekrar okudum yenı kullanıcan sandm ondan acıklamısım canım. evet ben son 2aydır alıyorum netten canım gittigidiyordan aldım 2kez sımdı n11de buldum. gıttıgıdıyorda aldıgım eczanede tukenmıs dıye. çok kullanan var çevremde canım ıcın rhat olsun hastaneler hangı ılac firmasıyla anlasıyosa onu verıyor cnku

Eklentiler

• Screenshot_20181118-152456.webp
    Screenshot_20181118-152456.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 58
Ben canim 3.aydan itibaren kullaniyorum
Ve balik yemene gerek yok agiz tadi insanin hamilelikte yerinde olmuyor bu karsilar senin ihtiyacini dedi dedi gibi hapi icigimde bakik kokusu geliyordu ilk
Zamanlar agzima ama bana ilaç kullanimini birakti artik ben anlamadim bi benmiyim ilaç kullanimini birakan

Kızlar kilo takibini de unuttuk bu arada benim ekim kilom 70di @Ytmz muhtemelen bu ayı 78le falan bitircem :KK43: Ben çok kilo aldım ya en fazla 68 olurum diyordum hayatım boyunca 63 kilonun üstünü görmemiştim 48-58 kilo arasıydı genelde :KK43:
olsun canim verirsin daha kilo takibini sonlara dogru alacagim daha ayin 18 i canim

gerçekten şaka gb dr.um 2hafta bekleyin sonrası her an elı kulagında dedı kalbım cıkacak düşündükce:) kasılmalarım da cok ya glb erken gelecek prenses oyle hıssedyrm tabı dualarmız 40haftadan yana da
Amin cumlrmizinkini insallah nasilda 30 lara geldik hemencecik
Konuşulanları okurken tamda aklımdan bu geçti. Sizin yazınızı okudum:) daha 10lu haftalardayken hep 20 li haftalara özenirdim hep bi korku nasıl gecicek bu zaman diye düşünürdüm. Şuan 30 lu haftalara geldik. Gerçekten dediğiniz kadar var. Şaka gibi :)))
aynen bende zaman cabuk geciyor[/QUOTE]

Ve bizde arabamizi aldik Rabbim saglikla kullanmayu nasip etsin ❤❤ kizlar bi sorum olcak benim 5gundur belimin sag tarafinda bi nokta var agriyan otururken jalkarken adim atarken hep agri yapiyor ve guc kaybi yapiyor 2buklum oluyorum. Mesela arabayi almaya giderken sol ayagima cizmeyi giymek icin sag ayagimin uzerinde durayim derken dusuyodum oyle bir aci agri ve guc kaybi var. Resmen sag bacagimin uzerinde duramiyorum. Boyle bisey yasayan vs bilen var mi

İnşallah canım en geç çarşambaya ayrılacağım inşallah çok zorlanıyorum rabbim sanada kuvvet versin inşallah sen nasılsın adı belli oldumu Paşa'nın
Allah razı olsun canım iyiyim şükür agirlasmak dışında henüz adı belli degil :) ben de yavaştan çantamı hazirlicam artık oğlusun kıyafetlerini ütüleyip dizicem

Bende ayni sekildeyim.. 37ye kadar dayanmaya caliscam. Ama ilcede calismam dezavantaj biraz. Bide isim biraz stresli arabada ve ayakta geciyor genelde. İnsallah nasip eder Rabbim ❤
Canım ya senin isin daha zormuş ben okulda oturuyorum en azından ayakta daha zor Allah yardımcın olsun neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır ;)

Ben de balik cok nadir yedigim icin kullandim ve kullaniyorum. En azindan icim rahat ediyor yeterli beslenemedigimde vitamin dolu ici destekliyor diye:)

teşekkür ederım canm nerdeyse doğurcaz sakın bulaşma derım yanı en azından böyle bebeklı bısey delırtır ınsanı sıfırdan herşeyı yapmak cokzor oldu kalıp çıkar kes dik doldur vsvs ustelık 5.ayımda yaptım Allahım belım mı.tutulmadı sırtım mı ağrımadı. saçı dahi tek tek ıp kesmek sınır bozucu. hazırlar cokpahalı geldı yaparm ya dedım demez olaydım hatta ablamlar bıze de yapalım deyınce sakın dedım alırım ama yapamam bunları yapanlar bırkac kişi çalılıyor belliki tek kişi ile cok yorucu incik cincik şeyleri var :olamaz:
Demekki canım ya mesakatliymis çok :) iyi ki erkenden yapmışsın bende hazır birşeyler bakayım fırsat bulunca :)

Back
X