2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ARALIGIN KACI CANIM BASLARIYLA INSALLAH YANINDA OLUR UZULME BIZIM DE SUBATA CIKTI

Ayy bizm wc yakin ama alaturka cok zorlaniyrum :) evdeki alafrangayi nasil ozluyorum :)

Canım annene çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
bende bu gün öğleden sonra saat 4 te dr gideceğim rapor almak için

Anladim... bi problemim.yok ama.belli olmuyo diyolar..merak ediyorum :) olursa anlamazmiyim diye
Ben anlamamıştım şahsen.
Daha doğrusu 20'li haftalarda karnımın sertleştiğini söyledim, artık büyüdüğü için normal diyerek hiç bakmadan magnezyum vermişti doktor.
32'de o sertleşmelerin sancı olduğunu öğrendik nstde Yani ağrı falan yok ama bir rahatsızlık hissi vardı. Yatış yaptı, ilaç verdi derken işler büyüdü.

Canım yaa hepsini bir arada da mı yaptın çok yorucu olmuştur ne demek 3,5 saat
benimde yapmam gerek izne bir çıkayım
Ellerine sağlık
Eşim kendi işlerini bitirince beni biraz kurtardı kahve yaptım gel hadi balkona çıkalım diye öyle bi 15-20 dk ara verdim sadece sonra da belim kırıldı ağrıdan uyuyamadım

Yani..agri olmadi ama.
Sert oluyo bazen..demek onlar sanci :)

Eşim kendi işlerini bitirince beni biraz kurtardı kahve yaptım gel hadi balkona çıkalım diye öyle bi 15-20 dk ara verdim sadece sonra da belim kırıldı ağrıdan uyuyamadım
Oturarak yapsaydin ya..bende biraz ayakta denedim... baktim agircak.oturdum sonra koltukta yaptim..esimle ortaklasa yaptik gerci ama... firfirli tutulu olanlari ona yaptirmadim

dur kız daha ay sonuna var 25 26 dan sonra gecerız kılolarımızı 1 ayda 8 kılo cıvarı almak cok fazla degıl mı arkadasım yanlıs mı anladım yoksa
Canım ben 58 le başladım 75im şuan. Ama beni gören kilo almamışsın diyor anlamadım ki.. biraz kalcam basenlerim kilo aldı. Üstelik çok yemiyorum kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği bide akşam supangle gibi tatlı tüketiyorum. Eşim meyve getiriyor bi kaç tane o kadar.. normal de çok çabuk kilo alan biriyim hatta 48 kilodan zorla 56 ya çıkan biriyim anlayamadım yaa.. neyseki bebekte kilo alıyor

Kizlar soyle bir kapi susu yaptiriyorum. Hello yazan yerde oglumun ismi yazacak insallah fotoyu da tam kesemedim tablette. Yaptirdigim yer insallah reklama girmezEki Görüntüle 2207160
Bayıldım bunu yapan bir sayfayı takip ediyordum. Ben çerçeve içine yaptırmıştım ama bunlara da bayıldım önce görsem yaptırırdım :))))

Oturarak yapsaydin ya..bende biraz ayakta denedim... baktim agircak.oturdum sonra koltukta yaptim..esimle ortaklasa yaptik gerci ama... firfirli tutulu olanlari ona yaptirmadim
Biraz aralarda oturdum yatağa yakın koydum masayı ama oturunca çok rahat hareket edemedim hızlı yapamadım mecbur kalktım, eşim o sırada evi temizliyordu :))

olsun cabucak verırsın belkıde cogu su topluyordur vucudun odur yanı napalım canım bebk tasıyoruz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…