- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
32 DE GENELDE DOKUYOLARMIS CANIMBENIM BILDGIM KADARIYLA DOKTORUM DA ARKADASIMA OYLE YAPMISTI :)Ne zaman nstye giricez..kendimizmi istiyoruz.yoksa belli haftasi var mi .
ARALIGIN KACI CANIM BASLARIYLA INSALLAH YANINDA OLUR UZULME BIZIM DE SUBATA CIKTIBedelli yerleri belli olmuş kızlar eşi bedelli yapıcak mı ? Nereye hangi tarihe çıktı sizin? Eşim aralıkta gidiyor ve benim bebişimin suyu da çok aşırı hareketli çok 40 ı bulmayız gibi geliyo doğumumda eşim yanımda olamazsa ya
15 aralık -6 ocakARALIGIN KACI CANIM BASLARIYLA INSALLAH YANINDA OLUR UZULME BIZIM DE SUBATA CIKTI
Ayy bizm wc yakin ama alaturka cok zorlaniyrum :) evdeki alafrangayi nasil ozluyorum :)Ben de çok zorlanıyorum canım. Dayanabilirim umarım 5 hafta daha. Biraz daha zorluyor beni iş koşulları yoğun vs. Bir de tuvalet 2 kat aşağıda. O merdivenleri inip çıkması beni öldürüyor. Mümkün olduğunca tutmaya çalışıyorum o da olmuyor. Bir gün merdivende doğuracağım galiba :)
32'den itibaren nstye sokabiliyorlar. Geçen hafta gittiğimde doktorum istedi. 32+1 idim. Şükür şancı çıkmadı.Ne zaman nstye giricez..kendimizmi istiyoruz.yoksa belli haftasi var mi .
Teşekkür ederim.canım sana tavsiyem maden suyu içmeyi ihmal etme günde bir tane
Son dakika haberi ile karşınızdayım :) izne ayrildim, güya çalışacaktım. Annem rahatsız memleketten yanıma geldi, onu doktora götürüyorum haftada 3 gün. Okuldaki derse yetişemiyorum bazen 1 er saat felan. Mahcup oluyorum. Bide ev okul hastane arasında çok yoruldum, karnım aşağı indi hissediyorum, oyğzden zorlamamakta karar verdim, an itibariyle ev hanımıyım
Ben anlamamıştım şahsen.Anladim... bi problemim.yok ama.belli olmuyo diyolar..merak ediyorum :) olursa anlamazmiyim diye
Eşim kendi işlerini bitirince beni biraz kurtardı kahve yaptım gel hadi balkona çıkalım diye öyle bi 15-20 dk ara verdim sadece sonra da belim kırıldı ağrıdan uyuyamadımCanım yaa hepsini bir arada da mı yaptın çok yorucu olmuştur ne demek 3,5 saat
benimde yapmam gerek izne bir çıkayım
Ellerine sağlık
Yani..agri olmadi ama.Ben anlamamıştım şahsen.
Daha doğrusu 20'li haftalarda karnımın sertleştiğini söyledim, artık büyüdüğü için normal diyerek hiç bakmadan magnezyum vermişti doktor.
32'de o sertleşmelerin sancı olduğunu öğrendik nstdeYani ağrı falan yok ama bir rahatsızlık hissi vardı. Yatış yaptı, ilaç verdi derken işler büyüdü.
Oturarak yapsaydin ya..bende biraz ayakta denedim... baktim agircak.oturdum sonra koltukta yaptim..esimle ortaklasa yaptik gerci ama... firfirli tutulu olanlari ona yaptirmadimEşim kendi işlerini bitirince beni biraz kurtardı kahve yaptım gel hadi balkona çıkalım diye öyle bi 15-20 dk ara verdim sadece sonra da belim kırıldı ağrıdan uyuyamadım
Canım ben 58 le başladım 75im şuan. Ama beni gören kilo almamışsın diyor anlamadım ki.. biraz kalcam basenlerim kilo aldı. Üstelik çok yemiyorum kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği bide akşam supangle gibi tatlı tüketiyorum. Eşim meyve getiriyor bi kaç tane o kadar.. normal de çok çabuk kilo alan biriyim hatta 48 kilodan zorla 56 ya çıkan biriyim anlayamadım yaa.. neyseki bebekte kilo alıyordur kız daha ay sonuna var 25 26 dan sonra gecerız kılolarımızı1 ayda 8 kılo cıvarı almak cok fazla degıl mı arkadasım yanlıs mı anladım yoksa
Bayıldım bunu yapan bir sayfayı takip ediyordum. Ben çerçeve içine yaptırmıştım ama bunlara da bayıldım önce görsem yaptırırdım :))))Kizlar soyle bir kapi susu yaptiriyorum. Hello yazan yerde oglumun ismi yazacak insallahfotoyu da tam kesemedim tablette. Yaptirdigim yer insallah reklama girmez Eki Görüntüle 2207160
Biraz aralarda oturdum yatağa yakın koydum masayı ama oturunca çok rahat hareket edemedim hızlı yapamadım mecbur kalktım, eşim o sırada evi temizliyordu :))Oturarak yapsaydin ya..bende biraz ayakta denedim... baktim agircak.oturdum sonra koltukta yaptim..esimle ortaklasa yaptik gerci ama... firfirli tutulu olanlari ona yaptirmadim
olsun cabucak verırsın belkıde cogu su topluyordur vucudun odur yanı napalım canım bebk tasıyoruz burdaCanım ben 58 le başladım 75im şuan. Ama beni gören kilo almamışsın diyor anlamadım ki.. biraz kalcam basenlerim kilo aldı. Üstelik çok yemiyorum kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği bide akşam supangle gibi tatlı tüketiyorum. Eşim meyve getiriyor bi kaç tane o kadar.. normal de çok çabuk kilo alan biriyim hatta 48 kilodan zorla 56 ya çıkan biriyim anlayamadım yaa.. neyseki bebekte kilo alıyor
Her ay size gelelim ozamanHerkese günaydınbizim eşimle doğum günlerimiz kasım aralıkta 1 ay arayla tam. Bebiş de ocakta gelirse ayda bir doğum günü kutlanacak bizim evde
Yaa ne güzel sizde de durum aynı deseneortada bulusun kız:) bizde de ocak ta 2tane sonra mart eşim:) tabi kızım aralık olrsa aralık ocak mart bır ay fark var kış bebeklerıyız hepımız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?