• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
37 bence cok guzel bir hafta canım biliyor musun ben de rüyamda normal.soğum yapıyordum 20gun once fln gordum tam 1ocakta doğuruyordum. Ve gercekten cok kıısı bılır benım ruyalarım cıkıyor oyüzden 1ocaga cok ısındım.ben tam doluyor 40hafta bebegımın gelısımıne göre o tarıhte
Evet bilmiyorum ama sanki o tarihlerde olacak gibi bir his var ben de :) arkadasim 35 de mecburi sez oldu ve bebisi 4.600 dogdu

isisya@ bende başka bi doktora gidicem banada ikihafta geri demişti banada yanlış ölçüm gibi geliyor sende böyle olunca umut oldun banada

Merhaba arkadaşlar
Dr geldik yine 3 hafta önde çıktık 34+4 çıktı ultrasonda maşallah kuzuma 2485 Gr olmuşuz Dr tekrardan açlık ve tokluk kan bakılsın yarın dedi bu gelişim ile bu çocuk Aralık ayında doğum olur dedi
Doğum pozisyonu almış kendi başına solunum yapıyor artık dedi
32 hafta raporu aldık şükür
Baska bi sknti yoksa..problem olurmuki...varsin erken dogsun..her seyini tamamlamis olduktan sonra

isisya@ bende başka bi doktora gidicem banada ikihafta geri demişti banada yanlış ölçüm gibi geliyor sende böyle olunca umut oldun banada
Canım devlete mi gidiyorsun özele mi Bildiğim kadarıyla Devlet hastanelerinde geri çıkma olasılığı çok düşük . ama ozelde o olasılık yüksek her hastane sonsürüm cıhaz kullanamayablıo malesef

Ya kızlar bakar mısınız doktorum paylaşmış gidince söyleyeceğim benim kızıma da bu pozu yaptırsın :KK48:ayağını görmek istiyorum diyeceğim of coktatlı masallah

Eklentiler

• Screenshot_20181119-191429.webp
    Screenshot_20181119-191429.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 100
Çok şükür ki bi sorun çıkmamış. Demek ki bu tür olumsuz yorumlarda bazen başka doktora görünmekte fayda var. Çok iyi yapmışsın başka doktora giderek canım
Canım valla aslinda o kadar guvenmistim ki ölçümün doğruluğuna ben acaba neden kaynakli bir gerilik olduğunu öğrenmeye gitmiştim. Çok şükür sıkıntı çıkmadı.

Canım derın nefes almıssındır ben de mesajının sonuna gelırken merakla bekledım oh dedımresmen. Neden öyle demiş ki dr.un cihazı mı geri bir sürüm acaba cihazlardan fark edıyor çünkü biliyorsun
Aslında cihazi gayet iyi. Ama hizli mi ölçtü de hepsi yanlış çıktı yoksa kalibrasyondan kaynakli bir hata mi bilmiyorum.

Valla canım bende baştan bir gerilik olsaydı hani tamam derdim ama 1 ay önce birşeyi yokken 1 ay sonra 2 hafta geri ölçünce bayağı korktum aslında. Ama Allah'a şükür şuan rahatim.

Ayy aynı benim eşim bende dedim merdivenleri silmeye gelen ablaya söylesem de bana yardım etse camlar mutfak dolapları kapıları silse yeter dedim eşim ne kadar vericez peki dedi valla 150 den aşağı olmaz ayıp dedim o zaman ben yaparım ya falan demeye başladı :KK70:
uf benım kv.ler de negerek var para vercen bız varken dıyorlar pat temızlıge geldık dıye emrıvakı yapıyorlar halbukı bırı gelse hıc gerılmıcem ama onlarla gerılıyrm:KK48: geçen gün arda turanın karısı uykusuzluk cekmıyorum diyordu. bırak da çekme milyonlar içinde o uyumayacak da bız mı uyucaz kımbılır kac dadısı var hahah

uf benım kv.ler de negerek var para vercen bız varken dıyorlar pat temızlıge geldık dıye emrıvakı yapıyorlar halbukı bırı gelse hıc gerılmıcem ama onlarla gerılıyrm:KK48: geçen gün arda turanın karısı uykusuzluk cekmıyorum diyordu. bırak da çekme milyonlar içinde o uyumayacak da bız mı uyucaz kımbılır kac dadısı var hahah
Ay valla ben esim yapinca daha rahatim eve kadin gelince ona yemek hazrlama var, kadin varken rahat olamiyorum ama esim yaparken gecee uzanrim ya da esin ben evde yokken yapar genelde :)

Aslında iyilik yapıyorlar kendi çabalarınca, yengem hastaneye gidene kadar biz temizlemedik istemedi öyle bişiy annesi falan yardıma gelirdi ama hastaneye Doğuma gidince ertesi gün ablamla bir güzelce cam çerceve sildik aynı binada oturuyor bütün abimler ve annemler belki yengemizde rahatsız olmuştur girip evini temizledik diye ama bebekle taburcu olacaktı temiz eve gelsin istedik annemlerde de ikramlar hazırladık kendi çapımızda iyilik yaptığımızı düşünüyoruz ama ne biliyim doğuma acil gitmişti evi de dağınıktı belki çekinmiştir ama keşke benim de kv görümce gelse şöyle bir silse süpürse cennet mahallesinde pembe gibi elimde çekirdekle dolansam evde bende :KK70::KK70:Bi de ben şeyi de anlamıyorum ya hemen doğurup avm falan gezmeye başlıyorlar gram karınları yok ben ne biliyim etrafımdaki herkesin karnı nereden baksan 5-6 ay sonra falan iniyor o şişlik kalıyor bi sure onlarda nasıl kalmıyor çok şaşırıyorum :))

Maşallah hemsom sağlıkla doğsun inşallah yarın 10da benim randevum var cok korkuyorum geriliği artacak diye bana sabah olmaz izne ayrılmama sevindim kv kb ile evde inşallah stressiz bir izin geçirebilirsin
Cnim sizde gerilik var miydi o korku bende de var.çarşamba kontrolum var şimdiden strese girmiş bulunmaktayim.
A anneveoglusu cnim maşallah pasa ya darisi bizlerin başına))) tabi anne boylu olunca genetik devreye giriyor.cnim beslenme olarak en çok neler tuketiyorsun

Maşallah hemsom sağlıkla doğsun inşallah yarın 10da benim randevum var cok korkuyorum geriliği artacak diye bana sabah olmaz izne ayrılmama sevindim kv kb ile evde inşallah stressiz bir izin geçirebilirsin
Cnim sizde gerilik var miydi o korku bende de var.çarşamba kontrolum var şimdiden strese girmiş bulunmaktayim.
A anneveoglusu cnim maşallah pasa ya darisi bizlerin başına))) tabi anne boylu olunca genetik devreye giriyor.cnim beslenme olarak en çok neler tuketiyorsun

Aslında iyilik yapıyorlar kendi çabalarınca, yengem hastaneye gidene kadar biz temizlemedik istemedi öyle bişiy annesi falan yardıma gelirdi ama hastaneye Doğuma gidince ertesi gün ablamla bir güzelce cam çerceve sildik aynı binada oturuyor bütün abimler ve annemler belki yengemizde rahatsız olmuştur girip evini temizledik diye ama bebekle taburcu olacaktı temiz eve gelsin istedik annemlerde de ikramlar hazırladık kendi çapımızda iyilik yaptığımızı düşünüyoruz ama ne biliyim doğuma acil gitmişti evi de dağınıktı belki çekinmiştir ama keşke benim de kv görümce gelse şöyle bir silse süpürse cennet mahallesinde pembe gibi elimde çekirdekle dolansam evde bende :KK70::KK70:Bi de ben şeyi de anlamıyorum ya hemen doğurup avm falan gezmeye başlıyorlar gram karınları yok ben ne biliyim etrafımdaki herkesin karnı nereden baksan 5-6 ay sonra falan iniyor o şişlik kalıyor bi sure onlarda nasıl kalmıyor çok şaşırıyorum :))
muhtemelen ben de oyle olucam canım ablamlarn hemen gıttı karnı onlar da zayıf hamıleydı ztn bı karnım var top gb ıns hemen gecer korse falan kullanıcam canımı yakmaz ıse. bakalım bneım karnım kaslıdır normalde. bıara fıtness yaptım kılo almak ıcın ondan kalma. ki ondan önce de vardı ztn kendımı böyle gordukce bıgarıp oluyorum :) yıne oyle olabılcekmıyım acaba dıyorum söylemesi ayıp eşim de severdı ondan cokıstıyorum duzelmesını tabı o takmıyor asla ama zayıfken tam olsun kılo alamyrm madem :/ Yardım edilmesi Tabii ki çok güzel bir şey aralarındaki iletişimi bilemem senin az çok tahminin vardır Benim de hoşuma gidiyor yardım olunca ama karsımdakı ınsanlar benı gerıyor sorun orda germeseler sabaha dek gelsnler arada o fark var yani yoksa kım ıstemez kuzum

Ay valla ben esim yapinca daha rahatim eve kadin gelince ona yemek hazrlama var, kadin varken rahat olamiyorum ama esim yaparken gecee uzanrim ya da esin ben evde yokken yapar genelde :)
eşimin bayan iş arkadaslaryla arkadasız eslerıyle gorusurz hep. kızlar dıyor bazen yardımcı gelıyor onlar gelmeden evı bır sılıp süpürüyorum e neanladım ben o işten dıyo eşleri de çok komık ama ya gercekten o durumda daa:)

okadar
ben suan o kadar gergınım kı bu temızlk mevzusuna nolcak bılmıyorum :KK70: 26 sında doktora gozukup ıs yerıne raporumu verıp annemmlere memelekete gıdeceım haftasonuna kadar evde yokum o gıttgıımde haftada mobılya anca gelır yıne yapamam bısey tek basımayım annemın geldıgı bı gunlede neresı temızlenır bılmıyorum :KK70: artık ben evdeyken yavas yavas oldugu kadar yapıcam baska yapcak bısey yok valla Rabbım bana guc versın :KK70: mutfak dolapları komle ınmesı lazım temızlenmesı lazım kendı yatak odam dolabı, banyo wc cok derın bı temızlık lazım :KK70: perdeler camlar onları saymıyorum bıle :KK70: bebıs kıyafetlerı yıkancak utulencek oda yok daha duvar kagıdı yapılcak cok sey var ama ıcraat yok :KK70: temızlık yaparken dogurmazsam ıyı :KK70:
cok sey yazmıssın kı korktum bence sen dusunme bunarı gordukce yap :D

Merhaba arkadaşlar
Dr geldik yine 3 hafta önde çıktık 34+4 çıktı ultrasonda maşallah kuzuma 2485 Gr olmuşuz Dr tekrardan açlık ve tokluk kan bakılsın yarın dedi bu gelişim ile bu çocuk Aralık ayında doğum olur dedi
Doğum pozisyonu almış kendi başına solunum yapıyor artık dedi
32 hafta raporu aldık şükür
aaa kendı basına solunum yaptıklarını anladıklarını bılmıyordum bazen 40 haftada doupta sıkıntı yasayan bebekler var ılkdefa duydum.hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah bakalım ılk kım dogurcak :D

eşimin bayan iş arkadaslaryla arkadasız eslerıyle gorusurz hep. kızlar dıyor bazen yardımcı gelıyor onlar gelmeden evı bır sılıp süpürüyorum e neanladım ben o işten dıyo eşleri de çok komık ama ya gercekten o durumda daa:)
Aynen bana da komik geliyor o kadarini yapmam ama evde kadin varken yatip uzanamam ki :/ bir de o gun oglen yemegin falan vermek gerekiyor onu da disardan soylerim mecburen :) ama esim olunca daha kolay oluyor hepsi

Aynen bana da komik geliyor o kadarini yapmam ama evde kadin varken yatip uzanamam ki :/ bir de o gun oglen yemegin falan vermek gerekiyor onu da disardan soylerim mecburen :) ama esim olunca daha kolay oluyor hepsi
evet canım o da zor gercekten anca sen evde yokken gelecek gıdecek guvendıgın kımse olacak o durumda da ben de esımle yapmayı cok sevıyorum Bir de gerçekten erkek kuvveti çok başka ya benden güzel süpürüyor resmen

Canım devlete mi gidiyorsun özele mi Bildiğim kadarıyla Devlet hastanelerinde geri çıkma olasılığı çok düşük . ama ozelde o olasılık yüksek her hastane sonsürüm cıhaz kullanamayablıo malesef
Özele gidiyorum canım zaten siyah beyaz bencede eski ama doktor söylemezmi cihazdan kaynaklı diye ben doktor bulamadım ssvd istediğim için kendide çok yaşlı zaten sözde bir tek bu doktor yaptırıyrmuş ssvd.vitaminimi değiştiriyor um senin kullandığına başlıcam bakalım fark olacakmı?

Özele gidiyorum canım zaten siyah beyaz bencede eski ama doktor söylemezmi cihazdan kaynaklı diye ben doktor bulamadım ssvd istediğim için kendide çok yaşlı zaten sözde bir tek bu doktor yaptırıyrmuş ssvd.vitaminimi değiştiriyor um senin kullandığına başlıcam bakalım fark olacakmı?
canım vıtamınle alakalı olur mu ki bu durum. yani sonucta yedıgımız seyler de bebegize gecıyor ekstra fayda var tabıki ama eksıklıklerı doldurmak amac onlar ile inş faydasını görürsn ama sıkma kendını memnun degilsen dr.unu degıstır ya da bırsefarlık görun baska bır dr.a onemlı olan saglıksorunu olmasın bebegının cıhazla alakalıdır dıye dusunyrm ve gerı gelse de olabılır dıye duydum yakalar elbet

Back
X