- 11 Mayıs 2013
- 411
- 435
- 103
Seker nasi etkiliyo ya bebegi y3nimi canim Allahm korusun yaveularimiziEvet canım şekerden dolayı bebeğini kaybetti
Ya yazmak istemedim ama şekeri yukselmiş ve bebeğin kalbi durmuştu 39. Haftasında, ama ona da şeker yüklemesinde şekerin yok normal sonuçlar demişlerdi demişlerdiPeki canım şeker nasıl etkilemiş ki bebeği
Bende merak ettim
Allah kimseyi evladiyla sinamasin
Aynen kuzuM bikana kadar doya doya bakacagimiz icin artik cok takmiyorum az kaldi doguma kadar dort kere kontrole gidermiyiz meculHadi ya hic sevmedigim dr tipi ama yapacak bir sey yokdoğumlara cok bir sey kalmadı canim canlısını görelim insallah hayırlısıyla
En merak ettigimTecrübeli anneler karnınızda çok hareketli olup da doğunca Sakin olan bebeğiniz oldu muşimdiden strese girmeye başladım
Aglamak yaramiş ara sira tekrarlamak gerek aman yeterki sebepsiz yere aglayalim canmsen yine bebısının hareketıne aglamıssın neguzel. Ben sanki Allah korusun cenaze varmıs gb agladım bısebep de yoktu ama bugün tüy gbym terapi.gb geldı
Sakin ol canim ben senin yerinde olsaydim bebek usgde 4kiloyu gorene kadar beklerdim herturlu sez. Olmayi kabul ediyorsun cunku butun minoslar usgden yarim kilo eksik geliyorlar bence birak azdaha icinde kalsin ama yine en dogrunkarari annesi olarak sen bilirsinselam kızlar
1 hafta once 3500 olan bebegımın kılosu cuma gunu3200 cıkmıştı oda ve bılısayar degısmıstı doktorum bukadr cok mu etkıler bebegın kılosunu ? bunu bılmedıgım için yarın sehır hastanesıne gıdecegım orada da aynı dusuk cıkarsa ve yıne kılo almamıssa normal dogum dusunuyorum ama yok 4 kıloyu gecmısse persembe gunu nasıpse unıversıte hastanesınde sezeryan olucam doktorun bı asıstanı var umarım o labalı cocuk gırmez yuzunu bıle goresım yok napcagımı bılemedıgımden sınır krızı gecırcem kendımı zor tutuyorum
Ay oturup beraber aglayalim kuzum ayni dertler hersey aklima gelir oldu yasadiklarim film seridi gibi aklima geliyor nerdw kotu bir olay varsa gozum onunde :-((Bende ağlama nöbetleri geçiyorum resmen dün akşam durduk yere başladım ağlamaya bakanım edenim olmayacak benim hemen toparlanmam gerekiyor diye eşim sakinleştirmeye çalıştırıyor ben bakacağım kimseye gerek yok falan diyor ama sana da yük oluyorum diye gene başladım ağlamayaduygu durumlarım iyi değil galiba
Rahattir rahattir bizim rahatimiz ne olacakDemek ki canım aklıma geldi kasılma olabilir diye ama ağrı olmadığı için emin olamadım acaba soluma yatıp bebeği sıkıştırıyormuyumdur diye düşündüm gerçi başka nasıl uyuyabilirim ki demi :).
Alisacagiz bu durumlara demek ki normal.birde çocuk katlanmış acaba rahatmidir diyorum annelik iç güdüsü halbuki rahattır tabi.
Kuzum sen dogumdan sonra sinir kupu olursun herkez burnunu sokar biiri kundaklamaya kalkar biri tuzlar biri bisey yapar derken allah kolaylik versin bize karisan olmucakcanımm kendimizi toparlamamız lazım yoksa doğum sonrası lohusa depresyonuna kadar gidermiş bu Eşinin sana olan desteği sana güç verir inşallah Kolay da bir doğumun olur buna Üzülme üzme kendini bebeğini ben soruyorum mesela annemlere bilmediğimiz bir şeyi nasıl yapacağız diye gerçekten Allah veriyormuş kolaylığını haklısın tabii ki İlk birkaç gün önemli yardımcı olacak biri olsa keşke Ama ben de aıle apartmanında olmama rağmen bırkac gun gecınce Kendime gelince her şeyi kendim yapacağım eşimle. herkese de söyleyeceğim etrafımda Eşimle ogrenmek yapmak istiyorum diye. Kımse alınmaz umarım ılk bırkac gün ıcn yanına yardımcı gelebılcek ıibirileri olacak mı
Kimseye yük olmak istemiyorum ben eşime de yük olmak istemiyorum kendi işimi kendim görebilmek istiyorumAy oturup beraber aglayalim kuzum ayni dertler hersey aklima gelir oldu yasadiklarim film seridi gibi aklima geliyor nerdw kotu bir olay varsa gozum onunde :-((
heh işteee bu benı dellendiriyorrrr vallahı lohusa psık cıkamam uzunnsure ama herkesın çat çat haddını bıldırırm benımnkurallarım olcak bole yapmaynnyapmcm fln.dıcem.umrumda da olmaz kımse bıdaha yapsınlar bdha derım surekl6 ınıp cıkcaklar yoksa en sevmedıgım.ley mıçmıçlık tartısırm gerekırse tuzlamaya hele bır kalsınlar yanarlar nettttKuzum sen dogumdan sonra sinir kupu olursun herkez burnunu sokar biiri kundaklamaya kalkar biri tuzlar biri bisey yapar derken allah kolaylik versin bize karisan olmucaken fazla ucgun besgun gelirler sonra evde bebekte bana kalacak )
Ay ben de tırstım şimdi kız bana da normal dediler ama suyum fazla bebek iri deniyor dikkat etmiyordum ben de dikkat edeyim ya korktum simdiYa yazmak istemedim ama şekeri yukselmiş ve bebeğin kalbi durmuştu 39. Haftasında, ama ona da şeker yüklemesinde şekerin yok normal sonuçlar demişlerdi demişlerdi
Iyi de neden yuk oluyorsunz ki, orasi omunda evi temizlik yapmis ne olmus yani bence yanlis dusunuyorsunz..bnm esimde bugn camlari silip perdeleri falan asti ben ona dedim yardimci cagiracagim diye o gerek yok ben yaparim dedi sen bilirsin dedim....ben evlendigimden beri cam silmedim esime de dedim ben cam silemem izin gunlerimi bunlarla geciremem diye o da birsey demedi zatenKimseye yük olmak istemiyorum ben eşime de yük olmak istemiyorum kendi işimi kendim görebilmek istiyorumBugün eşim bütün camları sildi perdeleri yıkadık taktı evi süpürdü sildi her yeri bana da sürekli sen geç uzan sen geç uzan deyip durdu ben gene ağlamaya başladım yük oluyorum sana diye şimdi de geçti yemek hazırlıyor mutfakta ben ayak altında durmayayım diye sen duşa gir biraz rahatla diye soktu zorla banyoya
Ya aynı durumdayız işte benim de bebek iri ve suyum fazla doktorum direk şekerin var dikkat et demedi, instagramda çağır Gülümser’e sordum o da endokrine görün mutlaka dedi 15 günden önceye randevu yok özel hastaneyi aradım orada da endokrinoloji uzmanı yokmuşAy ben de tırstım şimdi kız bana da normal dediler ama suyum fazla bebek iri deniyor dikkat etmiyordum ben de dikkat edeyim ya korktum simdi
Canım ben oksapar iğne ve corasprin kullanıyorum. Corasprini 34. Haftada bırakacak. İğne Doğuma kadar devam. Perinatolog kontrolündeyim gebeliğimin ilk anından beri.Kızlar clexane kan sulandırıcı kullanan var mi aranızda? Doktor bana 32 den sonra keseriz dedi ama ben kesmek istemiyorum korkuyorum bebegime kan akisi gitmicek ve bir sey olucak diye. Ayrica eczanelerden clexane 4000 bulmak zor artik baska bir tane veriyorlar . Kan sulandırıcı kullananlar siz ne zaman keseceksiniz igneyi?
Ben şimdiye kadar kimseye yük olmadım ne evlenmeden önce ne de sonra, yani erkek veya kadın kimsenin gücüne ihtiyacım olmadı, öyle minnoş bir yapım da yoktur ampul patladı diye kocamı ya da babamı beklemem çıkar değiştiririm, ya da makine su akıtıyordur annem babanı bekleyelim der yok asla beklemem ben söker bulurum neresine ne sıkışmış, ya da bi damacana suyu kaldırır sebile takarım gıkım çıkmazdı, boya badana aklına ne gelirse yaparım, ama şimdi resmen çorabımı giymek bile o kadar zor ki kendimi hiç işe yaramıyormuş gibi hissediyorum beni üzen buIyi de neden yuk oluyorsunz ki, orasi omunda evi temizlik yapmis ne olmus yani bence yanlis dusunuyorsunz..bnm esimde bugn camlari silip perdeleri falan asti ben ona dedim yardimci cagiracagim diye o gerek yok ben yaparim dedi sen bilirsin dedim....ben evlendigimden beri cam silmedim esime de dedim ben cam silemem izin gunlerimi bunlarla geciremem diye o da birsey demedi zaten
Iyi de bu dedign yuk olmak degil evin temizligi yuk degildr kisisel ihtiyaclarimz ve bakimimz yuk olarak algilanabilir ama onlar da su durumda mecbur yani..o evde esinde yasiyor zaten simdiye kadat yapmamasi sacma bizim aramizda hamilelikten once de beraber yapardik isleri bazen temizligi o yapardi simdi hep o yapiyor, bu kadar abartmayin yani adam iki temizlik yapti diye yuk olmadinz kendi de o evde yasiyor, benm esim o zaman cennetlik adam valla her sabah uykudan uyaniyor corabimi ayakkabimi giydrmek icin kendiai gec gidiyor ise ben erken gidiyorm onun disinda hamilelik oncesinde de herseyi yapar yani burdaki yorumlar sasrtiyor beni acikcasiBen şimdiye kadar kimseye yük olmadım ne evlenmeden önce ne de sonra, yani erkek veya kadın kimsenin gücüne ihtiyacım olmadı, öyle minnoş bir yapım da yoktur ampul patladı diye kocamı ya da babamı beklemem çıkar değiştiririm, ya da makine su akıtıyordur annem babanı bekleyelim der yok asla beklemem ben söker bulurum neresine ne sıkışmış, ya da bi damacana suyu kaldırır sebile takarım gıkım çıkmazdı, boya badana aklına ne gelirse yaparım, ama şimdi resmen çorabımı giymek bile o kadar zor ki kendimi hiç işe yaramıyormuş gibi hissediyorum beni üzen bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?