- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Ah canım olmaz mı muhtemelen şekerdendir sen doğuma kadar dikkat et canım çayına şeker atma ,tatlı tüketme buğday ekmeği salata et balık bunları tüketin zaten az kaldıKızlar kontrolde bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi doktorum bunun şekerle bir ilgisi var mı
olabılır oyle duymustum doktorun tekrardan tahlıl ıstemedı mıKızlar kontrolde bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi doktorum bunun şekerle bir ilgisi var mı
Ama şeker yüklemesinde normal demişlerdi, şimdi bebeğin kilosu da fazla karnım normalden büyük ve suyum fazlaymış doktorum da şekerin çıkmış mıydı diye sordu yok dedimAh canım olmaz mı muhtemelen şekerdendir sen doğuma kadar dikkat et canım çayına şeker atma ,tatlı tüketme buğday ekmeği salata et balık bunları tüketin zaten az kaldı
Yok canım bi daha istemedi ama şekere dikkat et dediolabılır oyle duymustum doktorun tekrardan tahlıl ıstemedı mı
doktoruna guven canım dıkkat et canımYok canım bi daha istemedi ama şekere dikkat et dedi
canımm kendimizi toparlamamız lazım yoksa doğum sonrası lohusa depresyonuna kadar gidermiş bu Eşinin sana olan desteği sana güç verir inşallah Kolay da bir doğumun olur buna Üzülme üzme kendini bebeğini ben soruyorum mesela annemlere bilmediğimiz bir şeyi nasıl yapacağız diye gerçekten Allah veriyormuş kolaylığını haklısın tabii ki İlk birkaç gün önemli yardımcı olacak biri olsa keşke Ama ben de aıle apartmanında olmama rağmen bırkac gun gecınce Kendime gelince her şeyi kendim yapacağım eşimle. herkese de söyleyeceğim etrafımda Eşimle ogrenmek yapmak istiyorum diye. Kımse alınmaz umarım ılk bırkac gün ıcn yanına yardımcı gelebılcek ıibirileri olacak mıBende ağlama nöbetleri geçiyorum resmen dün akşam durduk yere başladım ağlamaya bakanım edenim olmayacak benim hemen toparlanmam gerekiyor diye eşim sakinleştirmeye çalıştırıyor ben bakacağım kimseye gerek yok falan diyor ama sana da yük oluyorum diye gene başladım ağlamayaduygu durumlarım iyi değil galiba
ben bu sürecı yaşadım 24.haftaydı suyum cokfazla çıktı dr.um önce bırkac sebebı olabilir dedı o ıncelemelerı yaptı sonra onlarda sorun cıkmayınca şeker olablr dedı yukleme zamanıydı kesın yaptırmamı soyledı yaptırdım ama cıkmadı sonrakı ay da normaldi ama seker olabılıyor evet sebeplerınden bırı canm. buna buaylarda tekrar bakılabılıyor mu kıKızlar kontrolde bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi doktorum bunun şekerle bir ilgisi var mı
Canım yemeden kaynaklı zamanla olmuş olabilir çünkü hatırlıyorum senin çokta düşükte çıkmamıştı ve soruyordun benim böyle çıktı ama doktor bişey yok dedi diye.ama dediğim gibi yemeyle alakalı bir şeker var birde ne olursa olsun yükselen şeker var .ne olursa olsun yukselene insülin baslatiyorlar ama seninki bence yemeyle alakalı olabilir azıcık dikkat edeceksin sadece .bebeğin iri olması suyun fazla olmasının sebebi şeker canım.Ama şeker yüklemesinde normal demişlerdi, şimdi bebeğin kilosu da fazla karnım normalden büyük ve suyum fazlaymış doktorum da şekerin çıkmış mıydı diye sordu yok dedim
Dikkat etmiyorum yememe fazlaca da yiyorum, 90-176-140 çıkmıştı şeker sonucuna bi daha baktı doktor, o zaman yokmuş ama sonradan da olmuş olabilir dediCanım yemeden kaynaklı zamanla olmuş olabilir çünkü hatırlıyorum senin çokta düşükte çıkmamıştı ve soruyordun benim böyle çıktı ama doktor bişey yok dedi diye.ama dediğim gibi yemeyle alakalı bir şeker var birde ne olursa olsun yükselen şeker var .ne olursa olsun yukselene insülin baslatiyorlar ama seninki bence yemeyle alakalı olabilir azıcık dikkat edeceksin sadece .bebeğin iri olması suyun fazla olmasının sebebi şeker canım.
Tatlı hamurişi tukeiyor musun çok
Allah yardımcın olsun kuzum, sağlıkla kucağına al inş.Bebegin esi asagida oldugu icin canim riskli 20 gundur hic kalkmadan yatiyorum pazartesi iki gun hastanede yattim kanamadn dolayi su 5 gunude hayrlisiyla atlataydim
İnş canım çok teşekkürlerİnsallah canım iyi düşünelim iyi olsun aklına kotubirsey getirme bazen doktorlarda fazla evham yapıyorlar .benim şeker yüklemesi sonucunda doktorum bir panikle beni dahiliyeye yolladı ama dahiliyede diyetisyen de abartılacak kadar değil dediler .insallah seninki de öyle olur canım
Canım bende hunharca yiyordum hiç dikkat etmiyordumDikkat etmiyorum yememe fazlaca da yiyorum, 90-176-140 çıkmıştı şeker sonucuna bi daha baktı doktor, o zaman yokmuş ama sonradan da olmuş olabilir dedi
Dün instagramda normal Doğuma denk geldim izledim işte artık şey demiyorum Normal Doğum ya da sezeryen Doğum demiyorum hangisinde daha çabuk toparlanabileceksem o olsun diye dua ediyorumcanımm kendimizi toparlamamız lazım yoksa doğum sonrası lohusa depresyonuna kadar gidermiş bu Eşinin sana olan desteği sana güç verir inşallah Kolay da bir doğumun olur buna Üzülme üzme kendini bebeğini ben soruyorum mesela annemlere bilmediğimiz bir şeyi nasıl yapacağız diye gerçekten Allah veriyormuş kolaylığını haklısın tabii ki İlk birkaç gün önemli yardımcı olacak biri olsa keşke Ama ben de aıle apartmanında olmama rağmen bırkac gun gecınce Kendime gelince her şeyi kendim yapacağım eşimle. herkese de söyleyeceğim etrafımda Eşimle ogrenmek yapmak istiyorum diye. Kımse alınmaz umarım ılk bırkac gün ıcn yanına yardımcı gelebılcek ıibirileri olacak mı
Aynen erken olmasın diye magnezyum progestan falan kullanmaya başladım, korktum bak şekerden şimdi dikkat edeceğim mutlakaCanım bende hunharca yiyordum hiç dikkat etmiyordumdoktor uyariyordu dikkat et şeker çıkar tansiyon çıkar dediği gibi de oldu 2 aydır diyet yapıyorum ama düzeldi benim çok şükür.olcum yapıyorum dikkat etmezsen yüksek çıkıyor.
Ama artık senin 1 ayın var sebze et tüketimi şeker kullanmamaya çalış ,arada canın çekerdi tatlı kaçamağı yap ama bu haftada bence en az iki kere olsun.
Bunları neden yap çünkü su çok olunca erken doğum riski de oluyor.erkenolmasıda bebek için iyi bişey değil .azıcık dışını sıkacaksın
Canım yaradılış gereği de Tabii ki normal doğum yolunda gittiği sürece daha sağlıklı vücudumuz açısından da ama seni hangisi daha az etkileyecek ise o olsun Dualarım seninle En azından Ablan yanında 2 gün bile olsa güç gelir sana Belki kucağımıza aldığımızda Ben anneyim her şeyi başarırım diyeceğiz ki öyle de oluyormuş yaşamadan anlayamayacagız bunu❤Dün instagramda normal Doğuma denk geldim izledim işte artık şey demiyorum Normal Doğum ya da sezeryen Doğum demiyorum hangisinde daha çabuk toparlanabileceksem o olsun diye dua ediyorumbizde bebeği ilk eşimle yıkamak istiyoruz, kulağına ezanını ismini eşim okuyacak, ablam gelecek canım 2 gun kalacak
Bende asla cam sildiremem evi süpürür silme bile olmaz bizde alllahtan donen su pırpır Vileda var yoksa halimiz dumanOhh ne guzel yavas yavas ama gayet duzenli gidiyor senin temizlik :) ben esime hayatta sildiremem cam beceremez seninko iyiymis :) bide bizim balkon zor 18m2 hem kapali balkon camlari var hemde o kadar buyuklukte boydan boya cam balkonla salon ve mutfak arasi :))) valla bende oyleyim canim artik yuruyemiyorum cati agrisi basladi o da zorluyor artik adim atarken dun 15dk yurudum de cok cok zordu
Ah kuzum annemle esimin hatta ailemin arasi duzelsin diye bayramda antalyaya tatile goturdum kardesimi sirf alt yapiyi hazirliyim
Dogumda annen gelmesin diyesin aralar isinsin diye donecegimiz gun araba arizalandi birgun daha kalacak olduk annemde kardesime bosver sen onlari otobuslere bin gel akşam dugune gidersin dedi esimde al bak anneni burda kizi hamile yolda kaza belada olabilirdi iyi sag cikmisiniz arabadan diye sevinmiyor aksamki dugune kizini yetistirmek icin akil veriyor diye soyledi haklida kardesim daha 16 yaslarinda antalyayi bilmez kapiyi carpip cikti taksiyle otogara gidiyor ordanda denizliye ben cabalamayi biraktim ben kocamla iyi olim valla anaymis kardesmis yalanmis huzurum
Olsun yeter diyorum artik
Canım ben de senle aynı durumdayım su sınırda cıktı bebek önde doğum erken olabilir ağır iş yapma deyip calisir raporu vermedi izne ayrıldım doktor da şekere baktık mi dedi ama benim şeker 86-75cikmisti bence bizimkilerin sona doğru kilo alımı yavaslayabilir ilk oğlumda da böyle oldu. Bana da hamur işine dikkat et dediDikkat etmiyorum yememe fazlaca da yiyorum, 90-176-140 çıkmıştı şeker sonucuna bi daha baktı doktor, o zaman yokmuş ama sonradan da olmuş olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?