2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar kontrolde bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi doktorum bunun şekerle bir ilgisi var mı
Ah canım olmaz mı muhtemelen şekerdendir sen doğuma kadar dikkat et canım çayına şeker atma ,tatlı tüketme buğday ekmeği salata et balık bunları tüketin zaten az kaldı

selam kızlar
1 hafta once 3500 olan bebegımın kılosu cuma gunu3200 cıkmıştı oda ve bılısayar degısmıstı doktorum bukadr cok mu etkıler bebegın kılosunu ? bunu bılmedıgım için yarın sehır hastanesıne gıdecegım orada da aynı dusuk cıkarsa ve yıne kılo almamıssa normal dogum dusunuyorum ama yok 4 kıloyu gecmısse persembe gunu nasıpse unıversıte hastanesınde sezeryan olucam doktorun bı asıstanı var umarım o labalı cocuk gırmez yuzunu bıle goresım yok napcagımı bılemedıgımden sınır krızı gecırcem kendımı zor tutuyorum

Ah canım olmaz mı muhtemelen şekerdendir sen doğuma kadar dikkat et canım çayına şeker atma ,tatlı tüketme buğday ekmeği salata et balık bunları tüketin zaten az kaldı
Ama şeker yüklemesinde normal demişlerdi, şimdi bebeğin kilosu da fazla karnım normalden büyük ve suyum fazlaymış doktorum da şekerin çıkmış mıydı diye sordu yok dedim

canımm kendimizi toparlamamız lazım yoksa doğum sonrası lohusa depresyonuna kadar gidermiş bu Eşinin sana olan desteği sana güç verir inşallah Kolay da bir doğumun olur buna Üzülme üzme kendini bebeğini ben soruyorum mesela annemlere bilmediğimiz bir şeyi nasıl yapacağız diye gerçekten Allah veriyormuş kolaylığını haklısın tabii ki İlk birkaç gün önemli yardımcı olacak biri olsa keşke Ama ben de aıle apartmanında olmama rağmen bırkac gun gecınce Kendime gelince her şeyi kendim yapacağım eşimle. herkese de söyleyeceğim etrafımda Eşimle ogrenmek yapmak istiyorum diye. Kımse alınmaz umarım ılk bırkac gün ıcn yanına yardımcı gelebılcek ıibirileri olacak mı

Kızlar kontrolde bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi doktorum bunun şekerle bir ilgisi var mı
ben bu sürecı yaşadım 24.haftaydı suyum cokfazla çıktı dr.um önce bırkac sebebı olabilir dedı o ıncelemelerı yaptı sonra onlarda sorun cıkmayınca şeker olablr dedı yukleme zamanıydı kesın yaptırmamı soyledı yaptırdım ama cıkmadı sonrakı ay da normaldi ama seker olabılıyor evet sebeplerınden bırı canm. buna buaylarda tekrar bakılabılıyor mu kı

Ama şeker yüklemesinde normal demişlerdi, şimdi bebeğin kilosu da fazla karnım normalden büyük ve suyum fazlaymış doktorum da şekerin çıkmış mıydı diye sordu yok dedim
Canım yemeden kaynaklı zamanla olmuş olabilir çünkü hatırlıyorum senin çokta düşükte çıkmamıştı ve soruyordun benim böyle çıktı ama doktor bişey yok dedi diye.ama dediğim gibi yemeyle alakalı bir şeker var birde ne olursa olsun yükselen şeker var .ne olursa olsun yukselene insülin baslatiyorlar ama seninki bence yemeyle alakalı olabilir azıcık dikkat edeceksin sadece .bebeğin iri olması suyun fazla olmasının sebebi şeker canım.
Tatlı hamurişi tukeiyor musun çok

Dikkat etmiyorum yememe fazlaca da yiyorum, 90-176-140 çıkmıştı şeker sonucuna bi daha baktı doktor, o zaman yokmuş ama sonradan da olmuş olabilir dedi

İnş canım çok teşekkürler

Dikkat etmiyorum yememe fazlaca da yiyorum, 90-176-140 çıkmıştı şeker sonucuna bi daha baktı doktor, o zaman yokmuş ama sonradan da olmuş olabilir dedi
Canım bende hunharca yiyordum hiç dikkat etmiyordum doktor uyariyordu dikkat et şeker çıkar tansiyon çıkar dediği gibi de oldu 2 aydır diyet yapıyorum ama düzeldi benim çok şükür.olcum yapıyorum dikkat etmezsen yüksek çıkıyor.
Ama artık senin 1 ayın var sebze et tüketimi şeker kullanmamaya çalış ,arada canın çekerdi tatlı kaçamağı yap ama bu haftada bence en az iki kere olsun.
Bunları neden yap çünkü su çok olunca erken doğum riski de oluyor.erkenolmasıda bebek için iyi bişey değil .azıcık dışını sıkacaksın

Dün instagramda normal Doğuma denk geldim izledim işte artık şey demiyorum Normal Doğum ya da sezeryen Doğum demiyorum hangisinde daha çabuk toparlanabileceksem o olsun diye dua ediyorum bizde bebeği ilk eşimle yıkamak istiyoruz, kulağına ezanını ismini eşim okuyacak, ablam gelecek canım 2 gun kalacak

Aynen erken olmasın diye magnezyum progestan falan kullanmaya başladım, korktum bak şekerden şimdi dikkat edeceğim mutlaka

Canım yaradılış gereği de Tabii ki normal doğum yolunda gittiği sürece daha sağlıklı vücudumuz açısından da ama seni hangisi daha az etkileyecek ise o olsun Dualarım seninle En azından Ablan yanında 2 gün bile olsa güç gelir sana Belki kucağımıza aldığımızda Ben anneyim her şeyi başarırım diyeceğiz ki öyle de oluyormuş yaşamadan anlayamayacagız bunu❤

Bende asla cam sildiremem evi süpürür silme bile olmaz bizde alllahtan donen su pırpır Vileda var yoksa halimiz duman

Annen çok ilginç gerçekten sen elinden geleni yapmışsın sen eşinle iyi ol en iyisi gerçekten

Canım ben de senle aynı durumdayım su sınırda cıktı bebek önde doğum erken olabilir ağır iş yapma deyip calisir raporu vermedi izne ayrıldım doktor da şekere baktık mi dedi ama benim şeker 86-75cikmisti bence bizimkilerin sona doğru kilo alımı yavaslayabilir ilk oğlumda da böyle oldu. Bana da hamur işine dikkat et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…