- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Aynen canım zaten bi korktum, gebelik şekeri ile ilgili bir arkadaşımın kötü bir anısı var aklıma o geldi direk, bildiğin hiç yemem yani şurada kalmış neredeyse bir ayımız ölmem yemezsemCanım ben de senle aynı durumdayım su sınırda cıktı bebek önde doğum erken olabilir ağır iş yapma deyip calisir raporu vermedi izne ayrıldım doktor da şekere baktık mi dedi ama benim şeker 86-75cikmisti bence bizimkilerin sona doğru kilo alımı yavaslayabilir ilk oğlumda da böyle oldu. Bana da hamur işine dikkat et dedi
Abisi gibi bu kuzuda kıpır kıpır masallahi var abisi çok fena idi sanırım buda abisini aratmayacakTecrübeli anneler karnınızda çok hareketli olup da doğunca Sakin olan bebeğiniz oldu muşimdiden strese girmeye başladım
Bana oğlak olacak ya bir de burcu düz duvara tırmanacak diyorlar çok yaramaz olurmuş birde karında çok hareketli olunca doguncada öyle olurmuşTecrübeli anneler karnınızda çok hareketli olup da doğunca Sakin olan bebeğiniz oldu muşimdiden strese girmeye başladım
Inşallah canım ya 1 ay daha dayansın onlar da biz de sağlıkla kucağınıza alalım cuma kontrolüm ben de merak ediyorum bakalim oglus kaç oldu suyum ne alemde doktor ne diyecekAynen canım zaten bi korktum, gebelik şekeri ile ilgili bir arkadaşımın kötü bir anısı var aklıma o geldi direk, bildiğin hiç yemem yani şurada kalmış neredeyse bir ayımız ölmem yemezsemsağlıkla kucağımıza alalım artık geçsin zaman
Benim oğlum sadece sabah 5 te haraket ettiğini hissederdim.doğduktan sonra da çok uslu bi çocuktu hiç aglamaz emer uyurdu.Tecrübeli anneler karnınızda çok hareketli olup da doğunca Sakin olan bebeğiniz oldu muşimdiden strese girmeye başladım
aa oğlak burçları hareketlı mi olurmuş kız ben de oğlağım ama çok sakinmişim bebekken. Asıl var ya Kayınpederim anlatır hep eşim kadar uyumayan ağlayan bir bebek görmemişler resmen hobi diye ağlıyordu diyorlar Hatta bir keresinde Kayınpederim ellerinde sallarken dayanamamış uykusuzluktan sinirlenip yatağa bırakmış hızlıca eskıden carsafla sallarlarmıs ya iki kişi. tabı sonra cokpısman oldum dıyor da. Babasına çekerse Yandık ki ne yandıkBana oğlak olacak ya bir de burcu düz duvara tırmanacak diyorlar çok yaramaz olurmuş birde karında çok hareketli olunca doguncada öyle olurmuş
Umutluyum ama belli olmaz belki uslu olur
maşallah annesi kaç kg peki? hareketlı bebek ıyıdır dıyor dr.umuz da ama tabı anne karnında iyi de sonrası da böyle olursa cektırcekler bıze glb :))Benim oğlum sadece sabah 5 te haraket ettiğini hissederdim.doğduktan sonra da çok uslu bi çocuktu hiç aglamaz emer uyurdu.
Şimdikide tam tersi gece gündüz yerinde durmuyo doktor bile baya haraketli dedi bende korku sardı huysuzmu olcak diye
Bide hem iri hemde 15 gün ilerde dedi
Kilosunu hiç sormadım.devlete gidiyorum.maşallah annesi kaç kg peki? hareketlı bebek ıyıdır dıyor dr.umuz da ama tabı anne karnında iyi de sonrası da böyle olursa cektırcekler bıze glb :))
Canım bana öyle dediler valla bizde de ben çok aglarmisim çok zorlanmış annem bana çekerse yandım sabaha kadar salliyorlarmiş beni uyumuyor agliyormusum sürekli ,sütte emmemisim inşallah benimki de bana çekmezaa oğlak burçları hareketlı mi olurmuş kız ben de oğlağım ama çok sakinmişim bebekken. Asıl var ya Kayınpederim anlatır hep eşim kadar uyumayan ağlayan bir bebek görmemişler resmen hobi diye ağlıyordu diyorlar Hatta bir keresinde Kayınpederim ellerinde sallarken dayanamamış uykusuzluktan sinirlenip yatağa bırakmış hızlıca eskıden carsafla sallarlarmıs ya iki kişi. tabı sonra cokpısman oldum dıyor da. Babasına çekerse Yandık ki ne yandık
Saol canim hamislerin duasi kabul olur dua edin hepimiz icinAllah yardımcın olsun kuzum, sağlıkla kucağına al inş.
Dogrudur canim hicbirseyi kafamda tutamıyorum artik malum:)Söylemiştim canım ama yine söyleyim 75ml yüklendi ilk saat 195 ikinci saat 123 cikti
Cnim benimde gebelik şekerim var.ve çok zor kontrol altına alınması..Dün instagramda normal Doğuma denk geldim izledim işte artık şey demiyorum Normal Doğum ya da sezeryen Doğum demiyorum hangisinde daha çabuk toparlanabileceksem o olsun diye dua ediyorumbizde bebeği ilk eşimle yıkamak istiyoruz, kulağına ezanını ismini eşim okuyacak, ablam gelecek canım 2 gun kalacak
Korkma canım o bilmiyordu şekeri olduğunu bilmediği için dikkat de etmemişti ondan öyle dedim ben, şuan benim de muallakta tam şekerin var da demiyorlar ama yok da demiyorlar belirtiler şekeri gösteriyor falan falan karışıl durumlar ama ben gene de dikkat edeceğimCnim benimde gebelik şekerim var.ve çok zor kontrol altına alınması..
Arkadaşına ne oldu ki? zaten çok korkuyordum dahada korktum .
cnim bebege biseymi oldu?insaAllah hepimiz sağlıkla kucaklarizKorkma canım o bilmiyordu şekeri olduğunu bilmediği için dikkat de etmemişti ondan öyle dedim ben, şuan benim de muallakta tam şekerin var da demiyorlar ama yok da demiyorlar belirtiler şekeri gösteriyor falan falan karışıl durumlar ama ben gene de dikkat edeceğim
aynen canim aci yok sadece ucunu oyle cok uzun cubuk gbi bise yapmiyo evt dogrudur yiyemeyiz canimAcımıyor yani. Olabilir aslında öyleyse. Uzunca bir şey mi sokuyor acaba?
Bir de hastanede iken hurma yiyecem. O Lavmandan sonra sanırım hiç bir şey yiyemeyiz
Evet canım şekerden dolayı bebeğini kaybetticnim bebege biseymi oldu?insaAllah hepimiz sağlıkla kucaklariz
ay evet canım bana ceksın kızım annesının huylarını alsın sakinlık acısından:)@Kartanesii8892 valla canim çoğunlukla hareketli bebekse doguncada oyle oluyor cok ornegi var yakinimda kuzenim icinde yengem dermis Allahim su cocuk hasta olsada biraz uyusa yatsa nasil bir caresizlikse simdi kuzenimin oglu kendinin aynisi :) dua et sana ceksin
Peki canım şeker nasıl etkilemiş ki bebeğiEvet canım şekerden dolayı bebeğini kaybetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?