- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
canım smdı uyandım tekrardan durumlar ne sancı çktı mı yaa soğukkanlı ol tamammı ılac falan verır Samı bey de bence bekletır enaz 3hafta sen ferah tut ıcını guzel dusun lütfenKızlar sabaha kadar devam etti kasılmalarım şuanda doktora geldim bebeğim erkenden doğum kanalına girmiş sertliği de normal bulmadı nst için bekliyorum çok sancı çıkarsa yatırmam gerekir dedi çok su tüketmek gerekirmiş size de bilgi olsun su içtikçe kanımız sulu sulu olup bebeği rahatlatırmış.. Korkuyorum çok daha erken umarım güzel haber ile eve dönerim.. @Kartanesii8892 canım haber ver demiştin nst yi bekliyorum şuanda
Aynen canım kaç kez lavaboya çıkınca uyku falan kalmiyorGeçmiş olsun oğluna Ama uyku artık bize yok. Yat kalk devamlı süzgeç gibi uyku hemen dalamıyorsun zaten Allah kolaylık versin
Geçmiş olsun cnm güzel haberlerini bekliyoruz iyi düşün iyi olsun herşeyKızlar sabaha kadar devam etti kasılmalarım şuanda doktora geldim bebeğim erkenden doğum kanalına girmiş sertliği de normal bulmadı nst için bekliyorum çok sancı çıkarsa yatırmam gerekir dedi çok su tüketmek gerekirmiş size de bilgi olsun su içtikçe kanımız sulu sulu olup bebeği rahatlatırmış.. Korkuyorum çok daha erken umarım güzel haber ile eve dönerim.. @Kartanesii8892 canım haber ver demiştin nst yi bekliyorum şuanda
Evet canım ya Çok haklısın hepimiz biliyoruz bunu Ama keşke uygulayabilsek bir de sanırım 2. bebişler de böyle daha soğukkanlı olabileceğiz ben de alıştım artık dün akşam hep kasılmalarım ile geçti mesela her wc kalktığımda da kasıldım Hatta yatmadan önce öyle bir sancılar girdi ki hayatımda kendi sesımii bu kadar duymadım ben resmen cıglık ıcınde kaldım eşim namazdaydı bir de Denk gelmıs allahtan sonuna kostura kostura geldı asagdan da duymuslar sesımı ama sancıydı yanı bıcak batması gb aniden düşürdü yere benı ayaklarm yerden kesıldı. Ama artık biliyorum benim için normal galiba Gerçi Doktor sen anlayamazsın demişti ama yarın sabah randevum Benim de Doktorum full randevuları tekrar ucret odemek ıstemedım 10gun dolmadan ablam Ayarlamıs yarn sabaha bana kontrol hakkım dolmadan gıdecegım bakalım kanala gırmıs olsa dıye dusunuyorum bazen:)Günaydın kızlar :) mutlu günleriniz olsun :) zaman yaklaştıkça herkeste ayrı bi gerilmeler olmuş görüyorum da :) sakın olmak sakın kalmak epey zor coook haklisiniz ama @Kartanesii8892 nın de dediği gibi gerçek doğum sancılarımız olsa anlamama gibi bi durumumuz olacağını sanmıyorum ben açıkçası :) ve bunuda Rabbim yaşamayı nasip ederse gerçek sancılar geldiğinde anlayacağız sanırım :) benimde son 2 gündür sancıyla karışık sızlama karından vajinaya ve sadece vajinada ağrılarım oluyor bazen şancı harbi tam giriyo bi hoplatiyovücut kendini hazırlıyor artık:) erken midir bilmiyorum ama ben dün hurma aldım şimdilik günde bir tane ila yemeye basladim mobilyalar kurulsun yerleşsin 3 e cıkartıcak yemeyi , ve egzersizlere başlıcam ne kadar istikrarli olurum bilmiyorum :) göğsüme krem sürmeye basladim , cuma da ilk nst me giricem durumlar böyle
paylasayim canim amin insallah canimHangi haftalarda hangi isimlerin okunacağını bizlerle de paylaşırmısın canım? Allah kabul etsin inş
maşallah, bana da moral oldu valla bu söylediklerin, ben de umutluyum inş bu sefer
Ay çok heyecanlı Allahın izniyle sen de bu hafta kavuşacaksın desene hadi hayırlısı bakalimamın ınsaAllah aynen canm karar verdım ama carsamba yıne konuscam doktorumla ama degısmez gıbı :) esımın de ozamana bıtıyor o gun olmamasına sevındım hıc olmassa kızıma bakar ınsaAllah
Canım artık izne ayrıl dinlen bence en azından 2 hafta daha kalsa daha iyi olur hem aşağı indiyse sen de zorlanirsin artıkGünaydın herkesleredün benimde karnım hep taş gibi oldu valla korktum bu sabah da sağlık ocağındaydım ebe bebeğin iyice aşağı indiğini yerleştiğini her an hazırlıklı olmam gherektiğini söyledi bizim için 2 kilo olması yeterli dedi korktum vall daha çok erken çünkü
Canımcuım korkma Bak hepimiz burada sertleşiyoruz Senin de artık başlaması lazımdı Yani maşallahın vardı Tamam 2 kilo Tabii ki yeterli ama 2 kilo bir bebeğe bakmak nerede 3 kilo bir bebeğe bakmak Nerede o yüzden daha beklesin Bence de minnacık şeye bakmak üstelik tecrübesizken çok zor olur bana Doktorum demişti Şimdi de doğar ama ne gerek var Daha 2 kilo iken gerek yok 3 hafta daha beklesin en az demişti❤Günaydın herkesleredün benimde karnım hep taş gibi oldu valla korktum bu sabah da sağlık ocağındaydım ebe bebeğin iyice aşağı indiğini yerleştiğini her an hazırlıklı olmam gherektiğini söyledi bizim için 2 kilo olması yeterli dedi korktum vall daha çok erken çünkü
Kız biz 3 kilo olan oğlumu zor tutuyorduk alt değişmeye giydirmeye korkuyordukCanımcuım korkma Bak hepimiz burada sertleşiyoruz Senin de artık başlaması lazımdı Yani maşallahın vardı Tamam 2 kilo Tabii ki yeterli ama 2 kilo bir bebeğe bakmak nerede 3 kilo bir bebeğe bakmak Nerede o yüzden daha beklesin Bence de minnacık şeye bakmak üstelik tecrübesizken çok zor olur bana Doktorum demişti Şimdi de doğar ama ne gerek var Daha 2 kilo iken gerek yok 3 hafta daha beklesin en az demişti❤
Evet canım gerçekten öyle tabii ki sağlıklı olduktan sonra Allah'ım bağışlasın bir şekilde halledilir ama ben de arkadaştan biliyorum 2750ıdı nasıl minnaktı O yüzden bir yandan gelmesini istedim bir yandan korktum zatenKız biz 3 kilo olan oğlumu zor tutuyorduk alt değişmeye giydirmeye korkuyorduk2 kiloyu düşünemiyorum
Aynen aynen canim zaten hic dikkat etmiyorum hala kendime haldir huldur islerdeyimCanım artık izne ayrıl dinlen bence en azından 2 hafta daha kalsa daha iyi olur hem aşağı indiyse sen de zorlanirsin artık
Aynen canim bencede zaten bende ne kadar dursa o kadar iyi erken gelmesini istemiyorum hic bende ❤ tabi baslamasi lazim zaten artik ona bi lafim yok yeterki vaktinde gelsin ❤Canımcuım korkma Bak hepimiz burada sertleşiyoruz Senin de artık başlaması lazımdı Yani maşallahın vardı Tamam 2 kilo Tabii ki yeterli ama 2 kilo bir bebeğe bakmak nerede 3 kilo bir bebeğe bakmak Nerede o yüzden daha beklesin Bence de minnacık şeye bakmak üstelik tecrübesizken çok zor olur bana Doktorum demişti Şimdi de doğar ama ne gerek var Daha 2 kilo iken gerek yok 3 hafta daha beklesin en az demişti❤
Daha da var randevuma cuma gunu kontrolum vardi 2500 demisti doktor bi dahaki randevuya 24unde gitmeyi planliyorum 2hafta var canim ❤Evet canım gerçekten öyle tabii ki sağlıklı olduktan sonra Allah'ım bağışlasın bir şekilde halledilir ama ben de arkadaştan biliyorum 2750ıdı nasıl minnaktı O yüzden bir yandan gelmesini istedim bir yandan korktum zatenbsebse nin bebişi de baya kılolıdur sımdı ya Haftasına göre randevu ne zaman canım senin bir daha bsebse
Stres yapma canım ben de resmen indiğini hissediyordum izne ayrılmadan önceki 2 gün şükür şimdi daha iyiyim ama az bi iş yapayım yine başlıyor kasılma baskı vs sen de dikkat et vaktinde gelir inşallah kuzunAynen aynen canim zaten hic dikkat etmiyorum hala kendime haldir huldur islerdeyimaynen bencede cok cok erken daha cunku bugun korktum yani bende ebeden sonra
kagıtta 4200 yazıyor ama ortalama 3700 dedı doktor ılerı gosterıyor pc sı . gelıyor gercekten galıba ay nasıl gectıay hadi hayırlısı canımmşaka maka bebiş geliyorç bugün ne kadar çıktı kilosu
insaAllah canım dualarınız eksık etmeyın garı :) benım tel bozuk kocanın bozuk foto nasıl cekılcek onu dusunuyomAy çok heyecanlı Allahın izniyle sen de bu hafta kavuşacaksın desene hadi hayırlısı bakalim
Aminn hepimiz hayirlisiyla saglicakla kavusalim insallah ❤❤ aynen aynen bisey pek yapmamak dikkat etmek lazim aslinda. Ya benim karnim pek cikmadi o yuzden cok kisitlanmadim hareketler konusunda cok agrim sizim bi sikintimda olmadi sukurler olsun. O yuzden cok fazla dikkat etmiyorum bende etmek lazim su son 1ayda dogru diyosun kuzum❤Stres yapma canım ben de resmen indiğini hissediyordum izne ayrılmadan önceki 2 gün şükür şimdi daha iyiyim ama az bi iş yapayım yine başlıyor kasılma baskı vs sen de dikkat et vaktinde gelir inşallah kuzun
Onceki olcumlerinden emin degildin ya o yuzden sordum oy masallah valla ❤❤ aynen kuzum yaa saglicakla gelsin minnos insallah ❤❤kagıtta 4200 yazıyor ama ortalama 3700 dedı doktor ılerı gosterıyor pc sı . gelıyor gercekten galıba ay nasıl gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?