2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar benim fıstığım 3100 gram olmuş boyu 2 hafta önce 48di. Bu kez doktorumuz söylemedi. Poposuna vurdu karnımı çalkaladı ama yok bizim kız göstermedi yüzünü kapattı iki eliyle. Doktor biraz ugrasınca sırtını döndü iyice. Nst iyi çıktı. Magnezyum hapı verdi. Bunu düzenli kullan cunku doğumdan sonra dişlerin hemen çürür sıkıntı çekersin dedi. Artık haftada bir kez geleceksin diye ekledi bakalım hayırlısıyla ocak ayı gelse rahatlıcam :)

canım ultrason kagıdı aldıysan fl yı 7ıle carp ortalama boyu da oyle söyluyor drlar da 7ıle carpıp. Maşallah kuzuna aman aman 3ü gecmıs neguzell. ❤❤

Şimdi magnezyum diyince aklıma geldi. Daha önce konuşulmuştu belli bir haftada kesmek gerekiyor doğum kasılmalarınk önlediği için denilmişti de ben onu hem kadın doğumcuma hem de aile hekimime sordum ikisi de devam edebilirsin dediler. Günde 2-3 tane almadığım sürece sıkıntı olmazmış. Aynı şekilde omega3 ve demir takviyelerine de doğuma kadar devam edeceksin dedi kadın doğum doktorumuz.

Canim duzenli aralikli 100 ustu mu cikti yoksa tek tuk bazisi dusuk bazisi yuksek mi yani riskli gorse doktorun soylerdi erken vakitye boyle dogum sancisi olunca serum kas gevsetici ilac veriyorlar biraz daha zamani uzatmak acisindan
Düzenli çıktı canım. Doktorum 25 Aralık'a gün verdi. Beklemeyedebilir bu tarihi dedi.

Evet canım bana da doktor ilaçlarını bırak demişti ama meğersem Zorda kalırsan bir tane al demiş magnezyum için günde 1.en sonki kontrolümde sormuştum magnezyumunu alabilirsin demişti. Hatta sade sodanın asidini biraz alıp bekletip iç dedi O da iyi geliyormuş ağrılara

Ay maşallah ya kazasizca kucağına al insallah canim ,havalar kapalı ama Güneş aydınlatacak evinizi ne güzel :))

oo maşallah maşallah kuzuna baya iyi kilosuu bazen çok inat ediyorlar benimlkide öyle cinsiyeti ayrıntılıda öğrenmiştik ve o günden sonra tek resmi 34+5 te alabildik her seferinde ya yüzünü kapadı ya sırtını döndü

Ah canım ya nasıl da bulaşmış hemen zaten hassassız karşımızdaki insanların düşünmesi lazım bunu gerçekten çok geçmiş olsun
Çok kötüyüm canım amannuzak durun hatır gönül için hasta insanlarla yanyana durmayın bak nasıl pişmanım =(

Kalem tohum siparişimi verdim ben de haftaya elimde olacak insallah :)) çiçeğimiz de latin çiçeği
ya bayılıyorumm bennn bunlara cokguzel secmıssın. ben de bundan da yaptıracagımm eşim öğretmen ya iş arkadaslarına hedıye edıcek kalanları da hastaneye. instagramda bana adet fiyatı 2.50demıslerdi sorması ayıp burda da aynı cıvarlar mııı

Üzülme canım marketten zencefil tozu al mutlaka. 3 günde ayağa kalkarsın sıkma canını o karışım sayesinde iyileştim. İlaçla bile o kadar süre de iyileşemem ben
Kızıma geçecek diye çok korkuyorun sonra geç iyileşir bebek doğar doğmaz hastalıkla tanışır bildiğin komplo teorileri üretiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…