2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Evet canim benim de cok hosuma gitti :) tanesi 2.50 ınstagramda 1kalem1tohum sayfasından sipariş verdim haftaya ekimde olacak insallah

Maşallah fındığa sezeryandı seninde dimi canım gün vermiş miydi ? Bizim 4 Ocak günü

Günaydın herkese. Oğlum kipir kipir artik sıkıldı çıkmak mi istiyor nedir :) ara ara düzensiz kasılmalar disinda hicbir belirti yok yerini de sevdi herhalde )
Çok az kalmış canım 40 hafta demek 9 ay 10 gün demek ben öyle hesaplıyorum 9 ayı 38+4 te dolduruyor her an doğabilir bence

Çok kötüyüm canım amannuzak durun hatır gönül için hasta insanlarla yanyana durmayın bak nasıl pişmanım =(
haklısın canım geçenlerde hasta olcam dıye endışe etmıstım ben de görümcem hastayken öpmüştü bende bır kırgınlık olmuştu ama hemen gecmıstı sonra ben normalde de kolay hasta olmam ondan belkı de azkaldı ama sen de ıhlamur falan iö canım.bolbol bebıslerımıze bakmaya enerjımız olmalı

Masallah canim... ay bende carsamba tekrar gidicem :) 1 haftaya dustu ya..hic aliskin degilim..sanki daha uzun zaman varmis gibi.
Bu arada ben teyit ettim.benim kiz ciliz

Magnezyumu kesicez dedi bana.. 26 aralikta 37+1 olucam o gun..diger kan ilaciyla..bir ilacim daha var..onlara devam.

Masallah canim... ay bende carsamba tekrar gidicem :) 1 haftaya dustu ya..hic aliskin degilim..sanki daha uzun zaman varmis gibi.
Bu arada ben teyit ettim.benim kiz ciliz
benim oğlanda cılız bende öyle doğmuşum sonra tam bir tospağa olmuşum kuzenim 4900 doğmuştu benden 2bucuk ay sonra, yan yana geldiğimizde ben daha kiloluydum o kilo alamamıştı yani herşey doğum kilosu değil

Sürekli yatmaya çalışıyorum kanala girmesin diye sancım da yok öyle. Aslinda hemen doğsun da istiyorum ama eşim askerdeyken istemiyorum gelse koşa koşa gidicem

Kusum gitmesen birsey olmaz bizim gorumce cati muanesinde musayit catin normal dogum
Yapabilirsin dediler gunude gecti sancisi vardi ama acilmasi olmadi sez aldilar
Ama ben normal istiyorum hatta eşim gelsin yürüyüş falan hepsini denerim herhalde göbek bile atabilirim bi an önce kavuşmak istiyorum

Kızım gündüzleri de hareket ediyor ama geceye nazaran daha az. Uyku periyotları çoğaldı galiba geceleri Aman Allahım özellikle 11den sonra kıpır kıpır kendimi şimdiden gündüz uykularına Alıştırsam iyi olacak sanırım o uyurken belki uyuma şansım olur gündüzleri de ama geceleri Dinç olmam lazım

Aynen oyle.) Simdilik gorunen o .
Bende 4 un ustunde dogmusum

Maşallah minigine canım sağlıkla gelsin kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…