ya bayılıyorumm bennn bunlara cokguzel secmıssın. ben de bundan da yaptıracagımm eşim öğretmen ya iş arkadaslarına hedıye edıcek kalanları da hastaneye. instagramda bana adet fiyatı 2.50demıslerdi sorması ayıp burda da aynı cıvarlar mııı
Kızlar benim fıstığım 3100 gram olmuş boyu 2 hafta önce 48di. Bu kez doktorumuz söylemedi. Poposuna vurdu karnımı çalkaladı ama yok bizim kız göstermedi yüzünü kapattı iki eliyle. Doktor biraz ugrasınca sırtını döndü iyice. Nst iyi çıktı. Magnezyum hapı verdi. Bunu düzenli kullan cunku doğumdan sonra dişlerin hemen çürür sıkıntı çekersin dedi. Artık haftada bir kez geleceksin diye ekledi bakalım hayırlısıyla ocak ayı gelse rahatlıcam :)
Günaydın herkese. Oğlum kipir kipir artik sıkıldı çıkmak mi istiyor nedir :) ara ara düzensiz kasılmalar disinda hicbir belirti yok yerini de sevdi herhalde )
haklısın canım geçenlerde hasta olcam dıye endışe etmıstım ben de görümcem hastayken öpmüştü bende bır kırgınlık olmuştu ama hemen gecmıstı sonra ben normalde de kolay hasta olmam ondan belkı de azkaldı ama sen de ıhlamur falan iö canım.bolbol bebıslerımıze bakmaya enerjımız olmalı
Kızlar benim fıstığım 3100 gram olmuş boyu 2 hafta önce 48di. Bu kez doktorumuz söylemedi. Poposuna vurdu karnımı çalkaladı ama yok bizim kız göstermedi yüzünü kapattı iki eliyle. Doktor biraz ugrasınca sırtını döndü iyice. Nst iyi çıktı. Magnezyum hapı verdi. Bunu düzenli kullan cunku doğumdan sonra dişlerin hemen çürür sıkıntı çekersin dedi. Artık haftada bir kez geleceksin diye ekledi bakalım hayırlısıyla ocak ayı gelse rahatlıcam :)
Masallah canim... ay bende carsamba tekrar gidicem :) 1 haftaya dustu ya..hic aliskin degilim..sanki daha uzun zaman varmis gibi.
Bu arada ben teyit ettim.benim kiz ciliz
Şimdi magnezyum diyince aklıma geldi. Daha önce konuşulmuştu belli bir haftada kesmek gerekiyor doğum kasılmalarınk önlediği için denilmişti de ben onu hem kadın doğumcuma hem de aile hekimime sordum ikisi de devam edebilirsin dediler. Günde 2-3 tane almadığım sürece sıkıntı olmazmış. Aynı şekilde omega3 ve demir takviyelerine de doğuma kadar devam edeceksin dedi kadın doğum doktorumuz.
Masallah canim... ay bende carsamba tekrar gidicem :) 1 haftaya dustu ya..hic aliskin degilim..sanki daha uzun zaman varmis gibi.
Bu arada ben teyit ettim.benim kiz ciliz
benim oğlanda cılız bende öyle doğmuşum sonra tam bir tospağa olmuşum kuzenim 4900 doğmuştu benden 2bucuk ay sonra, yan yana geldiğimizde ben daha kiloluydum o kilo alamamıştı yani herşey doğum kilosu değil
Canım ben olsam giderim bi nst de ölçsünler. Sürekli karnımın üstünü kontrol ediyorum yumuşamış mı diye. Kanala inmesi demek illa doğum yapacaksın demek değil ama en azından doğum yakın mı onu bilirsin ona göre önlem alırsın. Doktor ne zaman doğum yakın der o zaman arabaya valizleri yerleştircem ben. Zaman yaklaştı artık herşeye hazırlıklı olmalıyız:)
Sürekli yatmaya çalışıyorum kanala girmesin diye sancım da yok öyle. Aslinda hemen doğsun da istiyorum ama eşim askerdeyken istemiyorum gelse koşa koşa gidicem
Kızım gündüzleri de hareket ediyor ama geceye nazaran daha az. Uyku periyotları çoğaldı galiba geceleri Aman Allahım özellikle 11den sonra kıpır kıpır kendimi şimdiden gündüz uykularına Alıştırsam iyi olacak sanırım o uyurken belki uyuma şansım olur gündüzleri de ama geceleri Dinç olmam lazım
benim oğlanda cılız bende öyle doğmuşum sonra tam bir tospağa olmuşum kuzenim 4900 doğmuştu benden 2bucuk ay sonra, yan yana geldiğimizde ben daha kiloluydum o kilo alamamıştı yani herşey doğum kilosu değil