2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
acıların dinsin inşallah canım o baskı sancı çok kötü hareket ettikçe hele bebek daha fena. yani benim şöyle otururken ayakları falan dayıyor sagıma yıne arada ayaktayken de anlıyorum bunu ama ayakta bakınca elımle bastırıyorum midemın oldugu yerler üst kısmım bomboş sanki eşime de çok komık geldı gosterdım gece. yumusak daha bir ama her an öyle degıl otururken daha zor anlasılıyor

maşallah kuzum bebişine

Kendini bilmeyen insanlarla yaşıyoruz maalesef
Çok geçmiş olsun canım

amin canım senin de inş. Yaşayınca daha iyi anladım seni

Maşallah yavruna canım amin arkadaşim

Evet niyeyse icimde hep bi Azra ❤ ve isimleri sayarken hep Azraya tepki verdi karnimda bi oynadi falan ❤ Rabbim omurlerini uzun saglikli hayirli eylesin insallah ❤❤
canımm Azra mı koyacaksınız yeni farkettimm çok güzel bir seçim hayırlı olsun isminiz kuzum

amin canım senin de inş. Yaşayınca daha iyi anladım seni
sağolasın canım benim bir de buna 3dkya düşen kasılmalar eklenmişti işte nasıl gitmeseydim. Hepimiz gerçekten anlayalım ve öyle gidelim inşallah doğuma. Yanılmak kötü bir durummus Dualarım hep bu yönde

Canım bebeklerin doğum tarihlerini yazar mısın yanlarına rica etsem herkes geçen çarşamba perşembe mi doğum yaptı? Dido dan sonrakileri takip edemedim ben de hastanede olunca...
Canım ben doğum tarihlerini bilemiyorum ki @Ytmz ilk sayfada yazıyor güncellenmesi gerek
Arkadaslara soralım o zaman yazsınlar olmazsa

Öyle mi diyosun gitmesem ne olur ki nişan falan da yok görünrlerde
Canım ben olsam giderim bi nst de ölçsünler. Sürekli karnımın üstünü kontrol ediyorum yumuşamış mı diye. Kanala inmesi demek illa doğum yapacaksın demek değil ama en azından doğum yakın mı onu bilirsin ona göre önlem alırsın. Doktor ne zaman doğum yakın der o zaman arabaya valizleri yerleştircem ben. Zaman yaklaştı artık herşeye hazırlıklı olmalıyız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…