Canım ya duygulandım bende, bebisini kucağına alacaksın ne güzel.Kızlar ben heyecandan uyuyamıyorum :)) tabi biraz da korku falan da var :) herşeyi hazırladık evimizi toparladık, duşuma da girdim tertemiz oldum, gece 5 te ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozu için hastaneye gideceğiz ama ben uyuyamıyorum :) kızım için bişiyler yazdım büyüyünce okur, aynı bedende son gecemiz şimdi karnımda kıpır kıpır yarın gece kucağımda
Cnm benim aramızda 1 gün var seninle rabbim sağlıkla kuzunu kucağına aldırsın inşallah.Güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz merak etme herşey çok gzl olacakKızlar ben heyecandan uyuyamıyorum :)) tabi biraz da korku falan da var :) herşeyi hazırladık evimizi toparladık, duşuma da girdim tertemiz oldum, gece 5 te ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozu için hastaneye gideceğiz ama ben uyuyamıyorum :) kızım için bişiyler yazdım büyüyünce okur, aynı bedende son gecemiz şimdi karnımda kıpır kıpır yarın gece kucağımda
Evet öyle olunca da çok rahat oluyordur :)Ay doğru diyorsun canım şans işi vallahi 89 lu bir arkadaş var Boyu kadar kızı var yani şu an 12 13 yaşında bir buçuk yaşında da oğlu var görsen kız da boylu poslu bakıcı gibi bütün gün kardeşinin peşinde A dedim ne güzel ben de senin gibi yapayım bari. ne rahat:)
10. Anne ben olacağım Bugün inşaallah:)Gunaydin kizlar her gecen gunun ardindan bebislerimize 1 adim daha yaklasiyoruz allahin izniyle
hem de nasıl canım, yatakta dönemedim bile, sabaha karşı kalktım hala aynı, milim milim zor yürüdüm. Şimdi hafiflemiş ama tam geçmemiş. Biyandan kanalA girdiyse diye seviniyorum, biyandan da bu ağrı geçmezse diye endişeliyim.. ama benim yukarda bi boşalma yada yumuşama yok. KanalA girse biraz inmesi gerekmez mi?kuzum her gece ama hergece aynı saatlerde yasıyorum yıne cığlıkçığlıgayım yarımsaattir kanala gırdıgı ıcınndendı acılde. seenın de buyüzden bence ınanılmaz bır acı dımı?
Günaydın kızlar gene ben daha gitmedik hastaneye doktorumuz 10 da geliyormuş, özel hastane ya aklıma kurt düştü gece gece bilerek mi yapıyorlar abartıyorlar illa hemen almamız gerek diye ben kendi sonuçlarımı instagramdaki çağrı Gülümser hocaya ve Ümraniye de arkadaşımın doktoru olan Sibel hocaya attım gece, ikisi de çok doğru bir karar olmuş 2 gun içinde bebeğin alınması gerek diye yazmışlar, içim rahatladı sanırım
Tabi canım sevgisi ayrı olmaz muhakkak ca nin kanın,benim ilk oğlum 3 yaşına girecek o da çok sevgi doludur yavaş yavaş ısındı kardeşine seviyor şimdiden elbet ufak kıskançlıklar olur onu da en aza indirgemek bize düşüyor inşallah hepimiz için herşey çok güzel olurAblamlardan ve çevremden gördüğüm kadarıyla küçük çocukların aksine genelde İlk çocuk büyükse daha zor oluyor gerçekten bilinçli oluyor mesela Kapı komşumun 1 yaşında bebeği kız, ilk kızı 2. Sınıfa gidiyor Bir haftadır bebeği hasta diye stresten bebekle daha çok ilgileniyorlar diye o da ateşleniyor annesi onunla ilgilensin diye sürekli okuldan Alın Beni diyor türlü türlü bahaneler yapıyor öğretmenleri arattırıyor ve akıllı sessiz sakin bir kızdır Ama mantıklı düşününce 3,4 yaşındaysa İlk çocuk o kadar derin şeyler yapabileceğini sanmıyorum ancak anne bana sarıl babam bana sarıl falan diyebilir minik kıskançlıklar yapabilir yani Tabii ki onlar da çok farklı oluyor ama sanırım ilk çocuğun küçük olması aradaki yaş farkının az olması daha mantıklı sadece hastalık yönünden değil birçok yönden yani ben çok korktum onları görünce öyle Dün acayip kıskanılıyor. ama ikinci çocukta aynı oluyormuş kızlar çevremden hep bunları duydum ben de ayrılmıyor sevgileri diyorlar
Iyi bak artık kaygılanma bizlere de dua et doğum anında bal kızını kucağına alacaksın bugün artık tadını çıkarGünaydın kızlar gene ben daha gitmedik hastaneye doktorumuz 10 da geliyormuş, özel hastane ya aklıma kurt düştü gece gece bilerek mi yapıyorlar abartıyorlar illa hemen almamız gerek diye ben kendi sonuçlarımı instagramdaki çağrı Gülümser hocaya ve Ümraniye de arkadaşımın doktoru olan Sibel hocaya attım gece, ikisi de çok doğru bir karar olmuş 2 gun içinde bebeğin alınması gerek diye yazmışlar, içim rahatladı sanırım
Hadi insallah hayirlisiyla sagliklica haberlerinizi bekliyoruzz10. Anne ben olacağım Bugün inşaallah:)
evet bayagi da iyi salladi yalniz
Ayy evett fena salladı bursadan ben burda hissedildi
bende emzirme sütyeni alacaktım tam sallamayla yalan olduHadi insallah hayirlisiyla sagliklica haberlerinizi bekliyoruzz
evet bayagi da iyi salladi yalniztam da ruyamda bebegim sezeryanla dogmus ne zaman agrim baslicak diye beklemedeydim. Bebegi emzirme calismlari yapacaktk yarida kaldi ya
Üzülme canım marketten zencefil tozu al mutlaka. 3 günde ayağa kalkarsın sıkma canını o karışım sayesinde iyileştim. İlaçla bile o kadar süre de iyileşemem benAaa oturup ciddi ciddi ağlayacağım karışımı yaptım evde zencefil yoktu o hariç canım geçen bi veliyi aradım boğaz enfeksiyonu Geçiriyorum dedi öyleyken yerli malı yapıldı oraya geldi dibimde durdu aman Allahım iki gündür yatıyordum bu gece bi kalktım boğazım minnacık kalmış yara acısı aaa çok üzüldüm çocuğumun doğmasına 15 gün var =(
Kesinlikle dengeyi kurmak çok önemli ama annem hep derdi ki kardeşin yaşı küçük olduğu için hep bize muhtaç zavallı görünürdü gözümüzde büyüyemedi bi türlü derdi. Sen benim ilk göz ağrımsın yerin başka ama ona acıdığım için üstüne düşüyorum diyordu. 25 yaşına geldi hâlâ çocuk gibi davranıyor bu yuzden :))Oy ben ilk paşama kiyamammm :)) bakalim görücez bizim dikkatli davranmamız gerek arada denge kurabilmek için inşallah sağlıklı bir şekilde idare edebiliriz
Maşallah eltine ben 3 yaş için bile erken mi diye düşünürken iyi cesaretliymisBenim eltim 3. Yü doğurdu ilki 3 yaşında ikincisi 2 yaşındayken. İlki çok kıskanmıyordu alışmıştı hatta yardım ediyordu annesine o yaştan ama ikinci çocuk kardeşine zarar veriyordu itiyordu seviyormuş gibi yapıp çimdikliyordu filan. Büyük çocuğun küçük olması da zor bişey bence çünkü hiç laftan anlamıyorlar
Ay canım benim yaa beni çok duygulandırıyor böyle yazılar. Sağlıkla miniğini kucağına al inşallahKızlar ben heyecandan uyuyamıyorum :)) tabi biraz da korku falan da var :) herşeyi hazırladık evimizi toparladık, duşuma da girdim tertemiz oldum, gece 5 te ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozu için hastaneye gideceğiz ama ben uyuyamıyorum :) kızım için bişiyler yazdım büyüyünce okur, aynı bedende son gecemiz şimdi karnımda kıpır kıpır yarın gece kucağımda
Evet ben de şimdiden oğluma yeni bebeğin acizliğinden küçüklüğünden bahsediyorum en küçükler özellikle büyümüyor ebeveynlerin gözünde benim en küçük kardeşim de bizimler için öyle 30 yaşında adam olsa daKesinlikle dengeyi kurmak çok önemli ama annem hep derdi ki kardeşin yaşı küçük olduğu için hep bize muhtaç zavallı görünürdü gözümüzde büyüyemedi bi türlü derdi. Sen benim ilk göz ağrımsın yerin başka ama ona acıdığım için üstüne düşüyorum diyordu. 25 yaşına geldi hâlâ çocuk gibi davranıyor bu yuzden :))
Sen depend al canim icinde boyutuna gore 8-10 tane oluyor sık sık degistir hepsini doldurana kadar beklemene gerek yok beklesen zaten bitiremessin normal pedde koy kanaman hafifledinde onu kullanirsin gebe depent takarsin yine sabaha kadar duracakKızlar, hijyenik pek olarak ne koydunuz çantanıza? Çok özel bir soru oldu ama :)
1) depend çamaşır şeklindeki bezi hemşiremiz önermedi. Yüzey alanı çok geniş çok sık değiştirmek ihtiyacı doğmuyor haliyle enfeksiyon olabiliyor dedi.
2) mesane pedi diye birşey var
3) pamuksu yüzeyli gece ultra uzun hijyenik ped var
Kimisi hasta bezine gerek yok hastanede veriyorlar yazmış, kimisi mutlaka depend alın yazmış. Kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?