2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ya duygulandım bende, bebisini kucağına alacaksın ne güzel. guzel haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
Cnm benim aramızda 1 gün var seninle rabbim sağlıkla kuzunu kucağına aldırsın inşallah.Güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz merak etme herşey çok gzl olacak

Evet öyle olunca da çok rahat oluyordur :)

Günaydın kızlar gene ben daha gitmedik hastaneye doktorumuz 10 da geliyormuş, özel hastane ya aklıma kurt düştü gece gece bilerek mi yapıyorlar abartıyorlar illa hemen almamız gerek diye ben kendi sonuçlarımı instagramdaki çağrı Gülümser hocaya ve Ümraniye de arkadaşımın doktoru olan Sibel hocaya attım gece, ikisi de çok doğru bir karar olmuş 2 gun içinde bebeğin alınması gerek diye yazmışlar, içim rahatladı sanırım

kuzum her gece ama hergece aynı saatlerde yasıyorum yıne cığlıkçığlıgayım yarımsaattir kanala gırdıgı ıcınndendı acılde. seenın de buyüzden bence ınanılmaz bır acı dımı?
hem de nasıl canım, yatakta dönemedim bile, sabaha karşı kalktım hala aynı, milim milim zor yürüdüm. Şimdi hafiflemiş ama tam geçmemiş. Biyandan kanalA girdiyse diye seviniyorum, biyandan da bu ağrı geçmezse diye endişeliyim.. ama benim yukarda bi boşalma yada yumuşama yok. KanalA girse biraz inmesi gerekmez mi?

Aklımız dualarımız sende kuzum

Tabi canım sevgisi ayrı olmaz muhakkak ca nin kanın,benim ilk oğlum 3 yaşına girecek o da çok sevgi doludur yavaş yavaş ısındı kardeşine seviyor şimdiden elbet ufak kıskançlıklar olur onu da en aza indirgemek bize düşüyor inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur sonlara yaklaştıkça artık insan sabırsızlanıyor

Iyi bak artık kaygılanma bizlere de dua et doğum anında bal kızını kucağına alacaksın bugün artık tadını çıkar

Gunaydin kizlar.. deprem.oldu yine...
S Sevimlipanduf bekliyoruz bugun seninle heyecanliyiz :)
Ayy evett fena salladı bursadan ben burda hissedildi
Hadi insallah hayirlisiyla sagliklica haberlerinizi bekliyoruzz

evet bayagi da iyi salladi yalniz tam da ruyamda bebegim sezeryanla dogmus ne zaman agrim baslicak diye beklemedeydim. Bebegi emzirme calismlari yapacaktk yarida kaldi ya
bende emzirme sütyeni alacaktım tam sallamayla yalan oldu

Üzülme canım marketten zencefil tozu al mutlaka. 3 günde ayağa kalkarsın sıkma canını o karışım sayesinde iyileştim. İlaçla bile o kadar süre de iyileşemem ben

Gunaydin kizlar
S Sevimlipanduf canim insallah saglicakla alirsin yavrunu kucagina bizim gunlerimiz ayni. sana o kadar dedim kiz sen yine de isteme erken gelsin diye dua niyetine gecer diye :)) neyse bu sekilde yaşayacakmışsın haftamiz kötü degil ignelerinide olmuşsun Allahim sizi korusun

Oy ben ilk paşama kiyamammm :)) bakalim görücez bizim dikkatli davranmamız gerek arada denge kurabilmek için inşallah sağlıklı bir şekilde idare edebiliriz
Kesinlikle dengeyi kurmak çok önemli ama annem hep derdi ki kardeşin yaşı küçük olduğu için hep bize muhtaç zavallı görünürdü gözümüzde büyüyemedi bi türlü derdi. Sen benim ilk göz ağrımsın yerin başka ama ona acıdığım için üstüne düşüyorum diyordu. 25 yaşına geldi hâlâ çocuk gibi davranıyor bu yuzden :))

Maşallah eltine ben 3 yaş için bile erken mi diye düşünürken iyi cesaretliymis

Son düzenleme:
Ay canım benim yaa beni çok duygulandırıyor böyle yazılar. Sağlıkla miniğini kucağına al inşallah

Evet ben de şimdiden oğluma yeni bebeğin acizliğinden küçüklüğünden bahsediyorum en küçükler özellikle büyümüyor ebeveynlerin gözünde benim en küçük kardeşim de bizimler için öyle 30 yaşında adam olsa da

Sen depend al canim icinde boyutuna gore 8-10 tane oluyor sık sık degistir hepsini doldurana kadar beklemene gerek yok beklesen zaten bitiremessin normal pedde koy kanaman hafifledinde onu kullanirsin gebe depent takarsin yine sabaha kadar duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…