2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hosgelsin bakalim minik :)

Ne güzel tevafuk olmuş :) Rabbim kazasicza kucagina almayi nasip etsin insallah

Benim iki taraftan da yok sen yine iyisin kayınvalide bir takım 2 yelek bir battaniye almış tam 60 tl verdim 60 60 lira lira 60 60 verdim 60 dedi durdu 3 gün =) tamam 60 lira anladım dedim bizden bu kadar diye de ekledi bayağı açıklayıcı oldu yani

14 gün önce geliyor yaniYaa çok heyecanlanıyorum böyle tarihleri belli oluncaa
Ay ne hos denk gelmiş en unutulmaz yıl dönümünüz olacak desene sağlıkla gelsin inşallah
Hosgelsin bakalim minik :)
Ne güzel tevafuk olmuş :) Rabbim kazasicza kucagina almayi nasip etsin insallah
Amin arkadaşlar çokteşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımızıza alalım inşallah

giydirdikce hatirlarsin 60 lira vermis benim cocuguma babannesi

Kizlar benim dr da yılbaşından hemen sonra cagirdi kontrole onceden bi terslik olmazsa 14, 15 gibi aliriz dedi bakalim hayirlisi ecemine seninde birsey kalmamis hayirlisi olsun
benim henüz normal mi, sezeryan mı olacak kesin bir şey demediği için(sadece kalça yapın belin hiç genişlemedi, çatın dardır büyük ihtimal dedi de) sizin böyle şu tarihte alırız dediği günleri duydukça benim de belli olsun benim de belli olsun diye dolanıyorum ortalarda

Biz kendimizi gece nöbetlerine alıştıralım kızlar

Aynısı heegün sabah 11 de kahvaltı yapıyoruz o zamana kadar hareketli sonra bi uyuyor akşama kadar akşam gece yine tepiş tepiş

Merhaba benide listeye eklermisiniz onceden teshekkur ederim❤22 yaş,sat-9 nisan,tahmini dogum tarihi 13.01.19,Azerbaycan,erkek,ilk bebek,Davud

Aynen bende cok para verme taraftari degilim zaten max 7 8 ay kullanir diye dusunuyorum cunku. Baya arastirdim alanlar icin rahatmis evde odadan oda tasiyip krndi islerini halledebiliyorlarmis falan. Ayy ben alismistimda dugunde de oyle ev kurmada da oyle 1liralari yok ne bileyim bide ilk torun olunca bu sefer belki bisiler olur diye
Olmadi :)

Seninkide ayri bi olaymis yani hakkaten. Benim sansim sehirdisinda gorumcem. Dezavantaj kismiysa esim vr gotumcem o kadar cok sevrr ve duskundur ki birbirine. O kadar destekler. Misal ben bi ara ayliz ismini onermistim esime direk kestirip atti. Gorumcem bize gelmisti o da ayliz dedi bi ara esim hemen aa cok guzel isimmis degisik olabilit diye tutturdu bir ara. Bende dedim ayliz olmiycak ben dedigimde yuzune bile bakmadin die

Ben haftasonu lansinoh alıp kullanmaya başlayacağım uçları artik kurumaya başladı erken olmaz bence :)
Demi bende gümüş kapak aldım Bnmde çok kuru ve soyuluyor bide acıyor acaba erken mi olur diye düşündüm gerçi baksana bebişler erkenci bu sene ne olacagı belli olmaz bende başlıyım yarından itibaren

Demi bende gümüş kapak aldım Bnmde çok kuru ve soyuluyor bide acıyor acaba erken mi olur diye düşündüm gerçi baksana bebişler erkenci bu sene ne olacagı belli olmaz bende başlıyım yarından itibaren

Aynen aynen canim :) 2018 bitmeden yetişelim derdindeler biz önceden başlayalım da ne olur ne olmaz benim sata gore 28 ocak ama o kadar beklemez diye düşünüyorum

İstemsizce güldüm ya zaten 3 5 parça bişi bari parasını söylemebu kayınvalideler beni öldürüyor. Çok lazımdı 60 tl valla anne sen almasan napardık deseydin keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…