2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet canim tam oyle suan görünen:)

Yok o kemikle alakali annemde dardir arkadam kadinin catisi guzelmis birkac saate hepimizi dogurmus:)

Amin insallah.Evet aynen belirlenmeye basladi tarihler
Oyy masallah sizee ❤❤ zamanini bilmek de guzel sey ❤ bakalim ptesi bizde dogum seklini konusur muyuz artik.. ay insallah canimm❤

Al su 100 tl yi sus diyesim geldi kv ye

Kızlar bebise çikolata hediyelik sus yaptırmaya gitmiştik , eve geldik ki, kapı kilidini kirmislar, çilingir kapıyı açtı eve girdik ,darmadağın herbiryer, bütün çamaşırlar, bebeğimin yıkanıp ütülenmis eşyaları bile sereserpe yerde.
Tableti ve profesyonel fotoğraf makinesini almışlar.
Binamız yeni guvenli diye rahattim, haftada üç gün tek kalıyorum çünkü , ama takip ediyorlar demek ki gündüz vakti girip yapmışlar. Giden eşyaya uzulmemde şimdi doğum arifesi diken üzerinde olucam

Ay benimde kalcam hic genislemedi arkadan goren hamile zannetmiuor bu cati darligi yuzunden olamaz degil miii olmamaliiiii

yok canım ya ilgisi olduğunu düşünmüyorum kalçanın genişlemesiyle. Kalçası gayet geniş bir arkadaşım var normal doğum yapamadı, tam tersi eltim de minnacık bişidir güzelce doğurdu yani:) Ben baştan beri normal doğumun günü belli değil ben çok telaşlanırım stres yaparım, sezeryan mı olsam diye denediğim için doktorumu kendince beni rahatlatmak için diyordur diye düşünüyorum:)

Saclarimdan cok bunaldim aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim. Bunalıma girmektense boyatacagim yarin vicdan azabı çekiyorum ama ;( bsy olmaz deyin lütfen . Dogum fotoğrafçısı vs gelecek çirkin saclarimla cikmak istemedim ama bsy olmaz artik dimi :/

Pes yaa vallahi pess

Benim kybabada ceyreği altın fiyatı düşünce aldık deyip duyurdu sağolsun aman görgü ve tevazu insanın içinden gelecek
Kızıma çeyrek takmışlardı şuan fiyatını hatırlamıyorum mesela 100 olsun 100 liraya aldık tabi tam 100 lira =) onları da gördük geçirdik şükür

Çok geçmiş olsun Allaha emanetiz arkadşım duanı et korkma inşallah bi sorun çıkmaz bi daha artık hiçbirşeye güven yok demek ki ya ( ailenden yanında kalabilecek birileri yok mu ister istemez tedirgin olursun

İstemsizce güldüm ya zaten 3 5 parça bişi bari parasını söylemebu kayınvalideler beni öldürüyor. Çok lazımdı 60 tl valla anne sen almasan napardık deseydin keske
Teşekkür ederim çocuk çıplak kalmadı diyeydim ay ne bileyim kendisi haricinde kimse için bişey yapmayınca bişey yaptım sandı galiba

Ay okurken sinirlerim bozuldu...cok gecmis olsun canimmm

Ben boyatmicam ama.dra sormustum boyat dedi..ben baska nedenle vazgectim.kendi rengimi kullanmak icin

Gecmis olsun canim psikolojisi fena ben de yasamistim bu durumu.. insallah cabucak atkatirsin

giydirdikce hatirlarsin 60 lira vermis benim cocuguma babannesi
Dur şimdi nohut battaniye varya ondan almış ama ince onca çok güzel konya soğuğunda sar sar çık diyor ay hangisine gülsem mi ağlasam mı kocama hergün sar sar çık battaniyesi reklamı yaptım Allahtan o da benim gibi takmaz da eğleniyoruz bunlarla

Ay benimde kalcam hic genislemedi arkadan goren hamile zannetmiuor bu cati darligi yuzunden olamaz degil miii olmamaliiiii

Yok yaa hiç onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Ben epey kilo aldım ama kalça minik kaldı biraz etlenme dışında doktorum bana minyonsun çatın dar olabilir demişti. Muayenede müsait çıktı :)

Ne buyuttuyse gozunde ay tobe ya...
Neyse ya buyuk.masraftan kurtuldun ..
Şükür bizim harcadığımız 1000 li rakamlardan hiç bahsetmiyorum da sarıp sarıp çıkıyorum ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…