Sezeryana girdiyse kendine gelmesi zaman alır muhtemelen en geç yarın haberini alırız inşallah ikiside Kolaylıkla atlatırS Sevimlipanduf tan haber varmı kızlar
Oyy masallah sizee ❤❤ zamanini bilmek de guzel sey ❤ bakalim ptesi bizde dogum seklini konusur muyuz artik.. ay insallah canimm❤Evet canim tam oyle suan görünen:)
Yok o kemikle alakali annemde dardir arkadam kadinin catisi guzelmis birkac saate hepimizi dogurmus:)
Amin insallah.Evet aynen belirlenmeye basladi tarihler
Al su 100 tl yi sus diyesim geldi kv yeBenim iki taraftan da yok sen yine iyisin kayınvalide bir takım 2 yelek bir battaniye almış tam 60 tl verdim 60 60 lira lira 60 60 verdim 60 dedi durdu 3 gün =) tamam 60 lira anladım dedim bizden bu kadar diye de ekledi bayağı açıklayıcı oldu yani
Ay benimde kalcam hic genislemedi arkadan goren hamile zannetmiuor bu cati darligi yuzunden olamaz degil miii olmamaliiiii
hayir cnm bunun cati darligi ile fln alakasi yok.. Turkiyedeki doktorlari kotulemek gibi bi niyetim yok fakat ben belcikada kaliyorum belki burda 100 kadindan 2-3 tanesi zorunli sezeryan oluyor, ama turkiyede bu oran yarisi belkide yarisindan daha cok... Anlam veremiyorum gercekten
Hehe neler demek lazımda 7 senedir susmuşum şimdi muhatap olmuyum dedimAl su 100 tl yi sus diyesim geldi kv ye
Kızıma çeyrek takmışlardı şuan fiyatını hatırlamıyorum mesela 100 olsun 100 liraya aldık tabi tam 100 lira =) onları da gördük geçirdik şükürPes yaa vallahi pess
Benim kybabada ceyreği altın fiyatı düşünce aldık deyip duyurdu sağolsun aman görgü ve tevazu insanın içinden gelecek
Çok geçmiş olsun Allaha emanetiz arkadşım duanı et korkma inşallah bi sorun çıkmaz bi daha artık hiçbirşeye güven yok demek ki yaKızlar bebise çikolata hediyelik sus yaptırmaya gitmiştik , eve geldik ki, kapı kilidini kirmislar, çilingir kapıyı açtı eve girdik ,darmadağın herbiryer, bütün çamaşırlar, bebeğimin yıkanıp ütülenmis eşyaları bile sereserpe yerde.
Tableti ve profesyonel fotoğraf makinesini almışlar.
Binamız yeni guvenli diye rahattim, haftada üç gün tek kalıyorum çünkü , ama takip ediyorlar demek ki gündüz vakti girip yapmışlar. Giden eşyaya uzulmemde şimdi doğum arifesi diken üzerinde olucam
60 a doydum 3 gün =) pazarlık etmiş bide çok şey alcam demiş 3 parça almış onca çok =pAy sesli guldum yaa 60 kez gulesim geldi :))
Ay bem hala baslamadim gogsume biseye36+4oldum :)
Başla bence :) doğum yapan arkadaşım özellikle soyledi bana çok zorlandım demisti
Ya bayanlar benim yatakta bir yandan bir yana dönerken bacak aramda tam olarak neresi kestiremiyorum bikini bölgesi mi desem bacakla birleşim yeri mi desem ağrı oluyor 1 haftadır. Yaşayan var mı?? Niye ola ki acaba
Benim de oyle ayaklarımı kaldırıp dönemiyorum yavaş yavaş dönüyorum ama acıyor zaten uykuya zor dalıyorum dönerken mutlaka uyanıyorum bir de o zaman uyku dağılıyor derken lavabo ihtiyacı ve sabah olmuş :))baskıdan diye düşünüyorum
yok canım ya ilgisi olduğunu düşünmüyorum kalçanın genişlemesiyle. Kalçası gayet geniş bir arkadaşım var normal doğum yapamadı, tam tersi eltim de minnacık bişidir güzelce doğurdu yani:) Ben baştan beri normal doğumun günü belli değil ben çok telaşlanırım stres yaparım, sezeryan mı olsam diye denediğim için doktorumu kendince beni rahatlatmak için diyordur diye düşünüyorum:)
Bence de ilgisi yoktur benim kızım olacak annem diyor basen ve kalça genişler diye ı zamn kızı olacak herkes normal doğum yapacak gibi bir mantık çıkıyor :)
Teşekkür ederim çocuk çıplak kalmadı diyeydim ay ne bileyim kendisi haricinde kimse için bişey yapmayınca bişey yaptım sandı galibaİstemsizce güldüm yazaten 3 5 parça bişi bari parasını söyleme bu kayınvalideler beni öldürüyor. Çok lazımdı 60 tl valla anne sen almasan napardık deseydin keske
Ay okurken sinirlerim bozuldu...cok gecmis olsun canimmmKızlar bebise çikolata hediyelik sus yaptırmaya gitmiştik , eve geldik ki, kapı kilidini kirmislar, çilingir kapıyı açtı eve girdik ,darmadağın herbiryer, bütün çamaşırlar, bebeğimin yıkanıp ütülenmis eşyaları bile sereserpe yerde.
Binamız yeni guvenli diye rahattim, haftada üç gün tek kalıyorum çünkü , ama takip ediyorlar demek ki gündüz vakti girip yapmışlar. Giden eşyaya uzulmemde şimdi doğum arifesi diken üzerinde olucam
Ben boyatmicam ama.dra sormustum boyat dedi..ben baska nedenle vazgectim.kendi rengimi kullanmak icinSaclarimdan cok bunaldim aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim. Bunalıma girmektense boyatacagim yarin vicdan azabı çekiyorum ama ;( bsy olmaz deyin lütfen . Dogum fotoğrafçısı vs gelecek çirkin saclarimla cikmak istemedim ama bsy olmaz artik dimi :/
Gecmis olsun canim psikolojisi fena ben de yasamistim bu durumu.. insallah cabucak atkatirsinKızlar bebise çikolata hediyelik sus yaptırmaya gitmiştik , eve geldik ki, kapı kilidini kirmislar, çilingir kapıyı açtı eve girdik ,darmadağın herbiryer, bütün çamaşırlar, bebeğimin yıkanıp ütülenmis eşyaları bile sereserpe yerde.
Dur şimdi nohut battaniye varya ondan almış ama ince onca çok güzel konya soğuğunda sar sar çık diyor ay hangisine gülsem mi ağlasam mı kocama hergün sar sar çık battaniyesi reklamı yaptım Allahtan o da benim gibi takmaz da eğleniyoruz bunlarlagiydirdikce hatirlarsin 60 lira vermis benim cocuguma babannesi
Ne buyuttuyse gozunde60 a doydum 3 gün =) pazarlık etmiş bide çok şey alcam demiş 3 parça almış onca çok =p
Ay benimde kalcam hic genislemedi arkadan goren hamile zannetmiuor bu cati darligi yuzunden olamaz degil miii olmamaliiiii
Şükür bizim harcadığımız 1000 li rakamlardan hiç bahsetmiyorum da sarıp sarıp çıkıyorum ne güzelNe buyuttuyse gozundeay tobe ya...
Neyse ya buyuk.masraftan kurtuldun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?