Yok canim emin ol yalniz degilsin :)) evet benimde zoruma giden o.. benim babamin hala bir evi yok. Emekli oldugu halde calismak zorunda emekli maasi en dusuk maas.. 60yasina geldi hala haftanin 3gunu sehirdisinda olmak uzere sabahtan aksamlara kadar calisiyor yoruluyor bikti ama yapcak bisey yok.. buna ragmen onlarin biseyler yapmasi yapmak istemesi vari yogu onume sermesi ve karsi tarafj boyle gormek.. insanin sinirlerini bozuyor ciddenbenim oğlan da cılız bişi olacak gibi görünüyor ben de kabullendım bugün itibariyle:) Erkek tarafı konusunda da benim görümceler de sanki arkadaşlarının çocuğuna alıyorlar gibi bir iki parça zıbın fln almışlar. Kaynanadan zaten bir çöp yok.Doğumu göreyim sonra bana para verin umreye gideyim modunda. Onlardan gelcek hayır Allah tan gelsin de , insanın kendi tarafının bir dünya masraf yapıp karşıdan bir şey görmemesi üzüyor işte kimi zaman...ben sadece benimkiler böyle sanırdım sizleri de okuyunca hepsi mi aynı olur arkadaş diye şaşırıyorum
Canim hadi hayirli olsun gozun aydin ❤ saglicakla al kucagina ❤ masallah i var bebisinin baya onde zaten kilosu vs ❤Kızlar kontrolden geldik 2 ocağa sezeryan için gün verdi. Oğlum kanala girmiş doğum kilosuna gelmiş. 3200 gr 49 cm olmuş. Yat dinlen dedi. Ben 9 yada 10 ocağı bulur diye düşünüyordum ama beklemez dedi dr. Bu arada 2 ocak evlilik yıldönümümüz
Ay sesli guldum yaa 60 kez gulesim geldi :))Benim iki taraftan da yok sen yine iyisin kayınvalide bir takım 2 yelek bir battaniye almış tam 60 tl verdim 60 60 lira lira 60 60 verdim 60 dedi durdu 3 gün =) tamam 60 lira anladım dedim bizden bu kadar diye de ekledi bayağı açıklayıcı oldu yani
Hadi hayirlisiyla kuzum ❤ kontrol yilbasi sonrasi bebis 14ocak mi simdiiiKizlar benim dr da yılbaşından hemen sonra cagirdi kontrole onceden bi terslik olmazsa 14, 15 gibi aliriz dedi bakalim hayirlisi @ecemine seninde birsey kalmamis hayirlisi olsun
Ay benimde kalcam hic genislemedi arkadan goren hamile zannetmiuor bu cati darligi yuzunden olamaz degil miii olmamaliiiiibenim henüz normal mi, sezeryan mı olacak kesin bir şey demediği için(sadece kalça yapın belin hiç genişlemedi, çatın dardır büyük ihtimal dedi de) sizin böyle şu tarihte alırız dediği günleri duydukça benim de belli olsun benim de belli olsun diye dolanıyorum ortalarda
Bizim o zamanda.iste yaptiklari kadar yaptilar...Aynen bende cok para verme taraftari degilim zaten max 7 8 ay kullanir diye dusunuyorum cunku. Baya arastirdim alanlar icin rahatmis evde odadan oda tasiyip krndi islerini halledebiliyorlarmis falan. Ayy ben alismistimda dugunde de oyle ev kurmada da oyle 1liralari yok ne bileyim bide ilk torun olunca bu sefer belki bisiler olur diye
Olmadi :)
Benimde genislemedi ama..normalde cok dar degil..hatta belim cok inceydi..popoluydum :)Ay benimde kalcam hic genislemedi arkadan goren hamile zannetmiuor bu cati darligi yuzunden olamaz degil miii olmamaliiiii
Ne sinir dimi sen öneriyorsun dikkate almıyor gorumce söyleyince dikkate alıniyorSeninkide ayri bi olaymis yani hakkaten. Benim sansim sehirdisinda gorumcem. Dezavantaj kismiysa esim vr gotumcem o kadar cok sevrr ve duskundur ki birbirine. O kadar destekler. Misal ben bi ara ayliz ismini onermistim esime direk kestirip atti. Gorumcem bize gelmisti o da ayliz dedi bi ara esim hemen aa cok guzel isimmis degisik olabilit diye tutturdu bir ara. Bende dedim ayliz olmiycak ben dedigimde yuzune bile bakmadin die
Ay bem hala baslamadim gogsume biseyeAynen aynen canim :) 2018 bitmeden yetişelim derdindelerbiz önceden başlayalım da ne olur ne olmaz benim sata gore 28 ocak ama o kadar beklemez diye düşünüyorum
AhahahahBenimde genislemedi ama..normalde cok dar degil..hatta belim cok inceydi..popoluydum :)
Onla alakasi varmi bilmiyorum...bu arada dr bana hic cati muayenesi yapcam filan demedi..
Gozle gordu herhalde yapmaya gerek yok filan mi dedi hahahah
Hadı hhayirlisi olsun canım artık tarihler belli oluyor tarihler salı kontrolde benimki de az çok belli olur sanırım sağlıkla gelsin kuzucuklarKizlar benim dr da yılbaşından hemen sonra cagirdi kontrole onceden bi terslik olmazsa 14, 15 gibi aliriz dedi bakalim hayirlisi @ecemine seninde birsey kalmamis hayirlisi olsun
Aynen herkes yerinde sagolsun iyi olsun en guzeli ❤ seninki benimkijden daha fenaymis benimki kardesini o kadar cok o kadar cok sevio ki o yuzden bama oyle acik acik bisey demez yapmaz yapamaz yani yoksa beni cok sevdigini sanmiyorum.. Rabbim bizi komseye muhtac etmesin yeterli ❤Ne sinir dimi sen öneriyorsun dikkate almıyor gorumce söyleyince dikkate alıniyor
İyi yapmışsin
Görümce 14 yıldır hastalıkta mutlulukta bir kez aramadı beni eskiden büyüktür der başka şehirde oturur giderdim evine aptalmisim artık ayak basmam eşim gidiyorsa gitsin
Canım maşallah kuzuna aramızda bir gün var 3 Ocak bizimde bizimde nisan yıldönümü 3 OcakKızlar kontrolden geldik 2 ocağa sezeryan için gün verdi. Oğlum kanala girmiş doğum kilosuna gelmiş. 3200 gr 49 cm olmuş. Yat dinlen dedi. Ben 9 yada 10 ocağı bulur diye düşünüyordum ama beklemez dedi dr. Bu arada 2 ocak evlilik yıldönümümüz
Pes yaa vallahi pessBenim iki taraftan da yok sen yine iyisin kayınvalide bir takım 2 yelek bir battaniye almış tam 60 tl verdim 60 60 lira lira 60 60 verdim 60 dedi durdu 3 gün =) tamam 60 lira anladım dedim bizden bu kadar diye de ekledi bayağı açıklayıcı oldu yani
hayir cnm bunun cati darligi ile fln alakasi yok.. Turkiyedeki doktorlari kotulemek gibi bi niyetim yok fakat ben belcikada kaliyorum belki burda 100 kadindan 2-3 tanesi zorunli sezeryan oluyor, ama turkiyede bu oran yarisi belkide yarisindan daha cok... Anlam veremiyorum gercektenAy benimde kalcam hic genislemedi arkadan goren hamile zannetmiuor bu cati darligi yuzunden olamaz degil miii olmamaliiiii
Yok sabah yazmıştı sezaryen olacaktı bugünS Sevimlipanduf tan haber varmı kızlar
Evet canim tam oyle suan görünen:)Hadi hayirlisiyla kuzum ❤ kontrol yilbasi sonrasi bebis 14ocak mi simdiii
Yok o kemikle alakali annemde dardir arkadam kadinin catisi guzelmis birkac saate hepimizi dogurmus:)Ay benimde kalcam hic genislemedi arkadan goren hamile zannetmiuor bu cati darligi yuzunden olamaz degil miii olmamaliiiii
Amin insallah.Evet aynen belirlenmeye basladi tarihlerHadı hhayirlisi olsun canım artık tarihler belli oluyor tarihler salı kontrolde benimki de az çok belli olur sanırım sağlıkla gelsin kuzucuklar
Buyuk bir ihtimal sezeryan olmustur haber yok bende cok merak ediyorum insallah iyilerdir S SevimlipandufS Sevimlipanduf tan haber varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?