2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok canim emin ol yalniz degilsin :)) evet benimde zoruma giden o.. benim babamin hala bir evi yok. Emekli oldugu halde calismak zorunda emekli maasi en dusuk maas.. 60yasina geldi hala haftanin 3gunu sehirdisinda olmak uzere sabahtan aksamlara kadar calisiyor yoruluyor bikti ama yapcak bisey yok.. buna ragmen onlarin biseyler yapmasi yapmak istemesi vari yogu onume sermesi ve karsi tarafj boyle gormek.. insanin sinirlerini bozuyor cidden

Canim hadi hayirli olsun gozun aydin ❤ saglicakla al kucagina ❤ masallah i var bebisinin baya onde zaten kilosu vs ❤

Ay sesli guldum yaa 60 kez gulesim geldi :))

Ay benimde kalcam hic genislemedi arkadan goren hamile zannetmiuor bu cati darligi yuzunden olamaz degil miii olmamaliiiii

Bizim o zamanda.iste yaptiklari kadar yaptilar...
Bekleme canim hic.. valla ablam birsuru seyini aldi kizimin..bende keza yigenime oleyim.hala alirim cocugum olcak ona alim demem..ölürum biterim heves ederim...
Ee ona gorede herkes karsiligini alicak aliyorda...
Bu maddiyat gibi gorunuyo ama isin asli oyle degil..onemseme deger vermedir benim gozumde..atla deve istemiyoruz..)

Ay benimde kalcam hic genislemedi arkadan goren hamile zannetmiuor bu cati darligi yuzunden olamaz degil miii olmamaliiiii
Benimde genislemedi ama..normalde cok dar degil..hatta belim cok inceydi..popoluydum :)
Onla alakasi varmi bilmiyorum...bu arada dr bana hic cati muayenesi yapcam filan demedi..
Gozle gordu herhalde yapmaya gerek yok filan mi dedi hahahah

Ne sinir dimi sen öneriyorsun dikkate almıyor gorumce söyleyince dikkate alıniyor
İyi yapmışsin

Görümce 14 yıldır hastalıkta mutlulukta bir kez aramadı beni eskiden büyüktür der başka şehirde oturur giderdim evine aptalmisim artık ayak basmam eşim gidiyorsa gitsin

Ya bayanlar benim yatakta bir yandan bir yana dönerken bacak aramda tam olarak neresi kestiremiyorum bikini bölgesi mi desem bacakla birleşim yeri mi desem ağrı oluyor 1 haftadır. Yaşayan var mı?? Niye ola ki acaba

Aynen aynen canim :) 2018 bitmeden yetişelim derdindeler biz önceden başlayalım da ne olur ne olmaz benim sata gore 28 ocak ama o kadar beklemez diye düşünüyorum
Ay bem hala baslamadim gogsume biseye 36+4oldum :)
Benimde genislemedi ama..normalde cok dar degil..hatta belim cok inceydi..popoluydum :)
Onla alakasi varmi bilmiyorum...bu arada dr bana hic cati muayenesi yapcam filan demedi..
Gozle gordu herhalde yapmaya gerek yok filan mi dedi hahahah
Ahahahahbenimkide demedi gecen hafta yaparim ederim vs vs bakalim ptesiyi merak ediyorum yapar mi yapmaz mi

Kizlar benim dr da yılbaşından hemen sonra cagirdi kontrole onceden bi terslik olmazsa 14, 15 gibi aliriz dedi bakalim hayirlisi @ecemine seninde birsey kalmamis hayirlisi olsun
Hadı hhayirlisi olsun canım artık tarihler belli oluyor tarihler salı kontrolde benimki de az çok belli olur sanırım sağlıkla gelsin kuzucuklar

Aynen herkes yerinde sagolsun iyi olsun en guzeli ❤ seninki benimkijden daha fenaymis benimki kardesini o kadar cok o kadar cok sevio ki o yuzden bama oyle acik acik bisey demez yapmaz yapamaz yani yoksa beni cok sevdigini sanmiyorum.. Rabbim bizi komseye muhtac etmesin yeterli ❤

Canım maşallah kuzuna aramızda bir gün var 3 Ocak bizimde bizimde nisan yıldönümü 3 Ocak
Sağlıkla kucağımiza alalım inşallah

Pes yaa vallahi pess

Benim kybabada ceyreği altın fiyatı düşünce aldık deyip duyurdu sağolsun aman görgü ve tevazu insanın içinden gelecek

hayir cnm bunun cati darligi ile fln alakasi yok.. Turkiyedeki doktorlari kotulemek gibi bi niyetim yok fakat ben belcikada kaliyorum belki burda 100 kadindan 2-3 tanesi zorunli sezeryan oluyor, ama turkiyede bu oran yarisi belkide yarisindan daha cok... Anlam veremiyorum gercekten

Hadi hayirlisiyla kuzum ❤ kontrol yilbasi sonrasi bebis 14ocak mi simdiii
Evet canim tam oyle suan görünen:)

Yok o kemikle alakali annemde dardir arkadam kadinin catisi guzelmis birkac saate hepimizi dogurmus:)

Hadı hhayirlisi olsun canım artık tarihler belli oluyor tarihler salı kontrolde benimki de az çok belli olur sanırım sağlıkla gelsin kuzucuklar
Amin insallah.Evet aynen belirlenmeye basladi tarihler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…