2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
malesef bizde de öyle banada kvgorumcemin bike kullanmadığı bi battaniye yi vermeye kalkıştı insan diyo yani biseyi yapmak için yapmak bu olsa gerek hanı hiç mi değerli değil torunu diyorum icimden sorsan benden heycanlilar ama

Benimkilerdebana karşı çok iyi cok dusuncelidir ama işte bu konular gerçekten üzüyo babam onca sikisligin içinde odamızın beşiğini aldı ufak tefek biseyler yapmaya çalışıyorlar 1600 dolap şifonyer 1300 beşik yani takımın yarı parası nerdeyse kphiçbişeye elini altmadi teklif etmedi bile bide yeri geldimi dedesi var onun burda demeleri yokmu
Kızlar gögüsler için krem yada gümüş kapak alanlar ne zaman kullanmaya başlıcaksınız 35.haftadayım suan başlasam erken mi olur doğumu tetikler mi acaba
2 hafta once basladim lansinoh surmeye bisicik olmaz

Hay Allah yaa çok geçmiş olsun canım

Yok yaa hiç onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Ben epey kilo aldım ama kalça minik kaldı biraz etlenme dışında doktorum bana minyonsun çatın dar olabilir demişti. Muayenede müsait çıktı :)
Bakalim muayenem olcak mi olmicak mi uygun mu degil mi cok meraklanmaya basladim. Doktor da hic bisi demedi en son

Çok geçmiş olsun canım rabbim hepimizi korusun bu tarz şeylerden
gelinimiz de 2 hafta kala fln boyatmisti

Benim doktorum da 10-11 gibi doğuracağımı tahmin ediyordu. seninle günlerimiz aynı acaba kanala girdiği için mi o kadar beklemez dedi? Bide sen öyle istediğin için mi sezaryene gün verdi yoksa 2. Bebeğin mi? Tarihler aynı diye biraz fazla sordum kusura bakma :)

Dün boyattım canım. Yüzüme renk geldi gibi hissediyorum :) Hamilelikte bu 3. boyayışım. doktorumdan 5. ayda onay alarak boyamıştım ilk

Bakalim muayenem olcak mi olmicak mi uygun mu degil mi cok meraklanmaya basladim. Doktor da hic bisi demedi en son

Bazı doktorlar da doğum başlayınca yapmayı tercih ediyo. Senin doktor yeniydi yanlış hatırlamıyorsam. Bi sor bakalım ne dicek

Çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin dert etme

Ya millet neler yapıyor hamilelik boyunca da bişey olmuyor bitkiselini filan tercih edersin yine bi seferlik bişey zaten senin psikolojin de bebek için önemli çünkü

Arkadaşlar herkese merhaba :)
Bugün doktor kontrolüm vardı, bebek 37+1 ve 2900 gram. Doğum tarihine de doktor 3 Ocak dedi, tam 2 hafta sonra bugün :)
Değişik duygular başladı bende ayyyyy
masallah canim hayirlisiyla gelsin insallah

Ya millet neler yapıyor hamilelik boyunca da bişey olmuyor bitkiselini filan tercih edersin yine bi seferlik bişey zaten senin psikolojin de bebek için önemli çünkü
Organic color system kullaniyomus kuaforum. Zaten azami dikkat ettim hamilelik süresince ama artık dayanamıyorum dogum sonrasi zaten hic boyayamam kendimi salmış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…