- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
malesef bizde de öyle banada kvgorumcemin bike kullanmadığı bi battaniye yi vermeye kalkıştı insan diyo yani biseyi yapmak için yapmak bu olsa gerek hanı hiç mi değerli değil torunu diyorum icimden sorsan benden heycanlilar amaYa ana kucagini bende cok dusunuyorum...karar veremedim bir turlu..ev tipi diye intden bakiyorum..begendigm modeller 300 500 arasi pahalli geliyor.. 120 150 ye var..nasildir onlar bilmiyorum... netten siparis edicem cunku..kullanirmiyiz onuda dusunuyorum
Gorumce deme sinirleniyorumbizde bisey gormedik..sorsan benden heyecanlilar..bi cop almadilar...cope benzer cocugun alt acmasini gondermisti..almadim lekeli bisey...aklima geldi yine
Benimkilerdebana karşı çok iyi cok dusuncelidir ama işte bu konular gerçekten üzüyo babam onca sikisligin içinde odamızın beşiğini aldı ufak tefek biseyler yapmaya çalışıyorlar 1600 dolap şifonyer 1300 beşik yani takımın yarı parası nerdeyse kphiçbişeye elini altmadi teklif etmedi bile bide yeri geldimi dedesi var onun burda demeleri yokmubenim oğlan da cılız bişi olacak gibi görünüyor ben de kabullendım bugün itibariyle:) Erkek tarafı konusunda da benim görümceler de sanki arkadaşlarının çocuğuna alıyorlar gibi bir iki parça zıbın fln almışlar. Kaynanadan zaten bir çöp yok.Doğumu göreyim sonra bana para verin umreye gideyim modunda. Onlardan gelcek hayır Allah tan gelsin de , insanın kendi tarafının bir dünya masraf yapıp karşıdan bir şey görmemesi üzüyor işte kimi zaman...ben sadece benimkiler böyle sanırdım sizleri de okuyunca hepsi mi aynı olur arkadaş diye şaşırıyorum
2 hafta once basladim lansinoh surmeye bisicik olmazKızlar gögüsler için krem yada gümüş kapak alanlar ne zaman kullanmaya başlıcaksınız 35.haftadayım suan başlasam erken mi olur doğumu tetikler mi acaba
Benimki de boyat dedi gene de boyamazdım ama beyazlarim var. Ve iki renk saçım rahatsız ediyorBen boyatmicam ama.dra sormustum boyat dedi..ben baska nedenle vazgectim.kendi rengimi kullanmak icin
Kızlar bebise çikolata hediyelik sus yaptırmaya gitmiştik , eve geldik ki, kapı kilidini kirmislar, çilingir kapıyı açtı eve girdik ,darmadağın herbiryer, bütün çamaşırlar, bebeğimin yıkanıp ütülenmis eşyaları bile sereserpe yerde.
Tableti ve profesyonel fotoğraf makinesini almışlar.
Binamız yeni guvenli diye rahattim, haftada üç gün tek kalıyorum çünkü , ama takip ediyorlar demek ki gündüz vakti girip yapmışlar. Giden eşyaya uzulmemde şimdi doğum arifesi diken üzerinde olucam
Bakalim muayenem olcak mi olmicak mi uygun mu degil mi cok meraklanmaya basladim. Doktor da hic bisi demedi en sonYok yaa hiç onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Ben epey kilo aldım ama kalça minik kaldı biraz etlenme dışındadoktorum bana minyonsun çatın dar olabilir demişti. Muayenede müsait çıktı :)
Çok geçmiş olsun canım rabbim hepimizi korusun bu tarz şeylerdenKızlar bebise çikolata hediyelik sus yaptırmaya gitmiştik , eve geldik ki, kapı kilidini kirmislar, çilingir kapıyı açtı eve girdik ,darmadağın herbiryer, bütün çamaşırlar, bebeğimin yıkanıp ütülenmis eşyaları bile sereserpe yerde.
Binamız yeni guvenli diye rahattim, haftada üç gün tek kalıyorum çünkü , ama takip ediyorlar demek ki gündüz vakti girip yapmışlar. Giden eşyaya uzulmemde şimdi doğum arifesi diken üzerinde olucam
gelinimiz de 2 hafta kala fln boyatmistiSaclarimdan cok bunaldim aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim. Bunalıma girmektense boyatacagim yarin vicdan azabı çekiyorum ama ;( bsy olmaz deyin lütfen . Dogum fotoğrafçısı vs gelecek çirkin saclarimla cikmak istemedim ama bsy olmaz artik dimi :/
Benim doktorum da 10-11 gibi doğuracağımı tahmin ediyordu. seninle günlerimiz aynı acaba kanala girdiği için mi o kadar beklemez dedi? Bide sen öyle istediğin için mi sezaryene gün verdi yoksa 2. Bebeğin mi? Tarihler aynı diye biraz fazla sordum kusura bakma :)Kızlar kontrolden geldik 2 ocağa sezeryan için gün verdi. Oğlum kanala girmiş doğum kilosuna gelmiş. 3200 gr 49 cm olmuş. Yat dinlen dedi. Ben 9 yada 10 ocağı bulur diye düşünüyordum ama beklemez dedi dr. Bu arada 2 ocak evlilik yıldönümümüz
Saclarimdan cok bunaldim aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim. Bunalıma girmektense boyatacagim yarin vicdan azabı çekiyorum ama ;( bsy olmaz deyin lütfen . Dogum fotoğrafçısı vs gelecek çirkin saclarimla cikmak istemedim ama bsy olmaz artik dimi :/
Bakalim muayenem olcak mi olmicak mi uygun mu degil mi cok meraklanmaya basladim. Doktor da hic bisi demedi en son
Çok geçmiş olsunKızlar bebise çikolata hediyelik sus yaptırmaya gitmiştik , eve geldik ki, kapı kilidini kirmislar, çilingir kapıyı açtı eve girdik ,darmadağın herbiryer, bütün çamaşırlar, bebeğimin yıkanıp ütülenmis eşyaları bile sereserpe yerde.
Ya millet neler yapıyor hamilelik boyunca da bişey olmuyor bitkiselini filan tercih edersin yine bi seferlik bişey zaten senin psikolojin de bebek için önemli çünküSaclarimdan cok bunaldim aynaya bakmaktan nefret eder hale geldim. Bunalıma girmektense boyatacagim yarin vicdan azabı çekiyorum ama ;( bsy olmaz deyin lütfen . Dogum fotoğrafçısı vs gelecek çirkin saclarimla cikmak istemedim ama bsy olmaz artik dimi :/
ayy hadi canim bnm.insallah10. Anne ben olacağım Bugün inşaallah:)
Ilk sayfada var canimKuzum tarih dogum sekli kilo boy isimleri yazilsa daha guzel olur
tabloyu yapabilirsem bakarim.canim pek bilemiyorum@Ytmz Bide tablo usulü olsa benim sayfada karisiyo çünkü şuan hepsi altına fln kayiyo
tamam canim hosgeldin bu aradaMerhaba benide listeye eklermisiniz onceden teshekkur ederim❤22 yaş,sat-9 nisan,tahmini dogum tarihi 13.01.19,Azerbaycan,erkek,ilk bebek,Davud
masallah canim hayirlisiyla gelsin insallahArkadaşlar herkese merhaba :)
Bugün doktor kontrolüm vardı, bebek 37+1 ve 2900 gram. Doğum tarihine de doktor 3 Ocak dedi, tam 2 hafta sonra bugün :)
Değişik duygular başladı bende ayyyyy
Cok sagoltamam canim hosgeldin bu arada
Organic color system kullaniyomus kuaforum. Zaten azami dikkat ettim hamilelik süresince ama artık dayanamıyorum dogum sonrasi zaten hic boyayamam kendimi salmış gibi hissediyorumYa millet neler yapıyor hamilelik boyunca da bişey olmuyor bitkiselini filan tercih edersin yine bi seferlik bişey zaten senin psikolojin de bebek için önemli çünkü
İnsallah rabbim gonlune gore versin canim hepimize hayirli dogumlar nasip olur insallahAma ben normal istiyorum hatta eşim gelsin yürüyüş falan hepsini denerim herhalde göbek bile atabilirim bi an önce kavuşmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?