2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya benim en son ki idrar tahlilinde enfeksiyon var dedi ve tek kullanimlik tozlar varya ondan verdi ictim. Daha sonra o senin dedigin gibi ic bolgede degil dis dudak bacakla surtustugu yerde kasintim oldu gunde kac camasir degistim o kadar rahatsiz etti beni. Bende bebise aldigim yedek pisik kremini surdum yikayip orayi sebamedin bebis icin olanini gecirdi simdilik iki gundur yok insallah tekrarlamaz cok gicik bisey

Ayni cnm.benimde o sekil duruyor. Poposu tamiki gogsumun ortasinda altta. Sirti sol yanimda boyluca. Kafasini hic hissetmedim ben o daha derindeyse. Ayaklari da ayni seninki gibi sagda gerindikce popo yukari cikiyor tepe olusturuyor. Hickirinca da sol gobegim atiyor

T tanem-tane20 canim gecmis olsun. Bir arkadasimda neredeyse tum gebeligi boyunca mantarla enfeksiyonla ugrasti, dogurdu yine devam etti. Cok duzensiz ve sagliksiz besleniyordu, streslide bir kizdi. Bunlar nedenini bilmiyorum ama mantar olusumunu tetikleyebiliyormus. Bol bol yogurt tuket, bol ic camasirlari giy pamuklu olsun, hic nemli kalmamasi onemli o yuzden cok sik degismek mantari azaltir. Sekerden ekmekten uzak dur, bide vajinanin ph dengesini bozmamak gerekir dus alirken falan sabun vs gibi seylerle yikamamak lazim. Cok gecmis olsun tekrardan ♡

34.haftada idrar yolu enk vardı ilaç kullandım bende tekrar bakılmadı ama vajina enfeksiyon yada mantar dan şüpheleniyorum yarın geçmezse yazcam Bi druma bakalım

Bnm hep kasığa kafasını dayamış şekilde duruyor hıçkırıkları da hep altta hissediyorum. Dr bana bu saatten sonra makat gelişe dönmez kalır böyle dedi cnm ama bilmiyorum ki bu bebelerin sağı solu belli olmuyor pek

amin cnm ben 7 aylik hamileyken kaybettim oglumu sukur bir kizim var 2. kizim yolda Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

amin cnm ben 7 aylik hamileyken kaybettim oglumu sukur bir kizim var 2. kizim yolda Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Amin.bende 6aylik yavrumu kaybettim hala daha burnumun direği sızlıyor unutamıyor insan.Allah yardımcımız olsun inşallah bunları sağlıklı hayırlı bir şekilde kucagimiza aliriz,Allah kimseyi evlat hasretiyle ve evlatla sinamasin.

Kuzum enfeksiyon olabilir dediler aslinda tahlil sonuclarida temizdi ama bilmiyorum artik fitil krem yazdilar acikliga baktilar simdilik
Bir sorun sıkintimiz yok daha icimde ayrilmadik senin minik nasil buyuyormu eve gitmistiniz dimi kuzum
Gecmış olsun canım ❣ evet cok sukur evdeyız gece kalkmam gerekırdı telın ustune uyumuşum dıymamışım ıyı mı . Beslıyemedıö cocugu 2saate 1

Şükür bitirdim canım; nevresimlerine kadar yıkayıp ütüledim, bi şey kalmadı. Sadece hastane çıkışının ilk giydirilecek olan tulumu kaldı, onu da İzmir’deki mağazadan istedik Salı-Çarşamba kargoyla elimde olacak.
Şöyle söyliyim; senin azıcık daha vaktin var gibi sanırım ama hiçbir şey bırakma arkanda, olabildiğince her boş vaktinde işini gör çünkü çok kötü üst üste geliyo-kalıyo. Ben şimdi iyiki önceden her şeyini yapmışım diyorum. Valizine konulacak tek şey emzik-biberon-mama (o da ne olur ne olmaz diye alıyorum yanıma) Gerçekten bugün bile evdeysen eksik gedik ne varsa bitir

Son düzenleme:
Allahım sağlıkla kavuştursun yavrularınıza önceki acınıza ilaç olucaklar inşallah ❤

Aynen cnm ihmal edilcek bi durum degil bende ilk bebegimi Canimoglumu bu nedenle kaybettim

Canım döndüğünden beri bazen tam tarif ettiğin yerde bazen de daha aşağı özel bölgemde hıçkırdı ama her gidişimde başgelişti o da aynı pozısyondur endişe etme bence hatta grçenlerde eşime dedim ki tam göğüs altımda hıckırıyor bu belkı poposu oynuyordur illa kafa oynıcak bişey yok falan da demişti:) tüm vücut etkılenıyor ya hıckırınca istemsizce

Allahım sabrını versin canım ❤

Günaydın herkese Ben eksiğim yok diyordum ama ne ped ne korse ne mama almamışım kızlar bide göğüs kremi alacam alacam dıyordum kaç gündür nette bulup unuttum hep. kremı nasıl erteledım çok üzüldüm ki nette de daha uygun fıyatlar eczanelere nazaran mecbur eczaneden alıcam lansinohu da sonra netten devam ederim.. Peki bu ped olayını nasıl yapıcaksınız sizler. Ablam ped kurtarmayabilir hasta bezi al dedi bana. Çok rahatsız etmez mi ki o. Ve mama ne marka olmalı sizce süt gelmezse mecbur mama veriyormusuz hemen inşallah benım de sütüm gelır sonrasında Bir de herkes biliyordur bellki ama sezeryan sonrası neskafe ve bitter çikolata yememız gerekıyormus ben yenı öğrendım bunu narkoz acısından kafeın gereklıymıs. Süt acısından da ılk gun dıye soru olmazmış

Günaydın canım kanama kişiden kişiye değişiyor bana ped yetmişti, mama ilk doğumumda hastane vermişti ilk biz sonra aldık onu da almadi oglum attik,bence bekleyebilirsin mamayı hastane ilk gün veriyorsa çünkü inşallah sütun gelir onu verirsin zaten mama her yerde var,aptamil milupa almistik ama ben mama pek kullanmadim bu konuda yeni dogum yapan arkadaslsr daha saglikli bilgi verebilir.sade kahve ve bitter çikolata gerçekten fayda ediyor narkoz etkisine bolca iç doktoruna da danışıp tabi

Günaydın. Doğum yapacağın gün belli olmuş sanırım. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Peder benim de kafamı karıştırdı. Ben doğum yapacağım hastanede doğum kliniği hemşiresine sorduğumda normal hijyenik ped dedi. Zaten hastane de kalınan sürede kendileri veriyorlarmış. Bende depend markasının mesane pedi diye geçen pedinden aldım. Çamaşır şeklinde olandan değil de. Birde molpedin reklamları çok dönen pedinin uzun boyunu aldım.

Senin sezaryen olacağı için yüksek bel çamaşır da gerekli sanırım.

Yalnız korse olayını hiç bilmiyorum ben ya nasıl korse almamız lazım

Doktorunuz da pek hoşmuş :) yapmıyorsanız muayene ederim :) eşin muayeneye geliyor mu o ne diyor :) ama cidden doğumu kolaylaştırıyorsa hergün olmasada yapılması lazım demekki. Biz kardeş olduk resmen benim kocayla

Ya esimde bana diyorki gozlerime inanamadim
Horluyorsun bende inanamadim ben uyurken nefes alis verisim bile belli olmaz cok sesiz ve sakin uyurum esim ara sira kontrol eder iyimisin nefes sesini duyamadim diye yasimda daha 24 ne horlamasi

Biz horlamayalım da kim horlasın :) eşim bazen horlamamdan rahatsız olup uyanıyormuş. Neyse doğum sonrası geçecek ben çok gülüyorum horladığımı duyunca

Dediğin gibi kızımda bir haftada 500 gr almış demişti ikinci hafta 100 gr ölçümlere çok takılmamalı

Evet takılmamalı. hayırlısıyla alalım kucaklarımıza artık. Kilosu az olsa da aldırırız inşallah emzirerek

Günaydın .
Hasta bezi istiyo hemşireler.ayaga kalkınca değiştirirsin kendin.
Mama için de lazım olur veya olmaz illa bulunsun diyosan.sma kullanmıştım ben en iyisi o demişlerdi.
Bide sezeryan belli olunca demedilermi yapılcakları.
Mesela aç olman lazım yoksa lavmanmıdır nedir ondan yapıyolar ki ben hep aç gittiğim için yaptırmıyorum.
Kahve içinde burda okudum bende mutlaka alcam.
bide kendini çok sıkıp kasma yoksa heryerin tutulmuş uyanıyosun.tamamen mi uyutcaklar yoksa yarım mı .
Ha bide mama eger verilmesi gerekitosa hastane vermişti şırıngayla bebeğe.devlette doğum yapmıştım.
Aslında bez kıyafet mama oluyo mutlaka hastanalerde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…