- 27 Temmuz 2015
- 314
- 485
- 103
Ya benim en son ki idrar tahlilinde enfeksiyon var dedi ve tek kullanimlik tozlar varya ondan verdi ictim. Daha sonra o senin dedigin gibi ic bolgede degil dis dudak bacakla surtustugu yerde kasintim oldu gunde kac camasir degistim o kadar rahatsiz etti beni. Bende bebise aldigim yedek pisik kremini surdum yikayip orayi sebamedin bebis icin olanini gecirdi simdilik iki gundur yok insallah tekrarlamaz cok gicik biseyKızlar bende de hafif kaşıntı var dış dudaklarda sadece içte birşey yok akıntım çok zaten enfeksiyon mu kaptım acaba ya yada mantar mı var. Daha önce manta r için fitil ve krem kullanmıştım. Dr un verdiği krem duruyor hala onu kullansam mı
Ayni cnm.benimde o sekil duruyor. Poposu tamiki gogsumun ortasinda altta. Sirti sol yanimda boyluca. Kafasini hic hissetmedim ben o daha derindeyse. Ayaklari da ayni seninki gibi sagda gerindikce popo yukari cikiyor tepe olusturuyor. Hickirinca da sol gobegim atiyorKızlar bebeklerimiz döndü ya , bgn mesela ben hıçkırıkları karnımın sol orta tarafında hissettim, kesinlikle aşağıda değildi, kafası solda ayakları da sağda tekme atıyordu. Tekrar yukarı çıkmış yada dönmüş olabilir mi???
34.haftada idrar yolu enk vardı ilaç kullandım bende tekrar bakılmadı ama vajina enfeksiyon yada mantar dan şüpheleniyorum yarın geçmezse yazcam Bi druma bakalımYa benim en son ki idrar tahlilinde enfeksiyon var dedi ve tek kullanimlik tozlar varya ondan verdi ictim. Daha sonra o senin dedigin gibi ic bolgede degil dis dudak bacakla surtustugu yerde kasintim oldu gunde kac camasir degistim o kadar rahatsiz etti beni. Bende bebise aldigim yedek pisik kremini surdum yikayip orayi sebamedin bebis icin olanini gecirdi simdilik iki gundur yok insallah tekrarlamaz cok gicik bisey
Bnm hep kasığa kafasını dayamış şekilde duruyor hıçkırıkları da hep altta hissediyorum. Dr bana bu saatten sonra makat gelişe dönmez kalır böyle dedi cnm ama bilmiyorum ki bu bebelerin sağı solu belli olmuyor pekKızlar bebeklerimiz döndü ya , bgn mesela ben hıçkırıkları karnımın sol orta tarafında hissettim, kesinlikle aşağıda değildi, kafası solda ayakları da sağda tekme atıyordu. Tekrar yukarı çıkmış yada dönmüş olabilir mi???
amin cnm ben 7 aylik hamileyken kaybettim oglumu sukur bir kizim var 2. kizim yoldaBenimde oğlum olacaktı nasip değilmiş bişeyler bahanesi oluyo işte ama insanın canından can gidiyo üzülmemek veya unutmak mümkün olmuyo...Allah bu yavrularımıza saglık sıhhat uzun ömürler versin canım, kimseyi evlat acısıyla sınamasın, hepimize hayırlı saglıklı doğumlar nasip etsin, bizleride bebeklerimizide korusun
Olabilir sen gene de sor bakilsin mantar da kotu34.haftada idrar yolu enk vardı ilaç kullandım bende tekrar bakılmadı ama vajina enfeksiyon yada mantar dan şüpheleniyorum yarın geçmezse yazcam Bi druma bakalım
Amin.bende 6aylik yavrumu kaybettim hala daha burnumun direği sızlıyor unutamıyor insan.Allah yardımcımız olsun inşallah bunları sağlıklı hayırlı bir şekilde kucagimiza aliriz,Allah kimseyi evlat hasretiyle ve evlatla sinamasin.amin cnm ben 7 aylik hamileyken kaybettim oglumu sukur bir kizim var 2. kizim yoldaRabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Gecmış olsun canım ❣ evet cok sukur evdeyız gece kalkmam gerekırdı telın ustune uyumuşum dıymamışım ıyı mı . Beslıyemedıö cocugu 2saate 1Kuzum enfeksiyon olabilir dediler aslinda tahlil sonuclarida temizdi ama bilmiyorum artik fitil krem yazdilar acikliga baktilar simdilik
Bir sorun sıkintimiz yok daha icimde ayrilmadiksenin minik nasil buyuyormu eve gitmistiniz dimi kuzum
Hazırlıklar konusunda ilerleme kaydettin mi cnm. Ben yerimde sayıyorum. Oğlum kıyafetleri yere yigdi üzerinde yüzmeye başladı biz de tepki vermeden bikmasini bekledik veee gün bitti tek yaptığım oğlum dan kalan kıyafetlerin sarı leke olanları ayırıp leke çıkarıcı ile yıkadım.
Şimdi tüm kıyafetler bebek deterjanı ile yıkanıp utulenecek ama hava güzel diye geziyorum
O herşeye normal diyen hamilelikte olur öyle şeyler deyip her şikayeti hamileliğe bağlayan doktorlar yüzünden ben ilk bebeğimi kaybettim mükemmel geçen hamileliğim 1 hafta içinde aniden sonlandı enfeksiyondu asıl sebebi anlamadılar,bende cahildim.Ondan canım doktorunu begenmiyorsan aklında küçücük soru işareti bile kalıyorsa değiştir o doktoru. Hiçbir zaman geç kalmış olmazsın doğuma az kaldı idare edeyim diye düşünme
Aynen cnm ihmal edilcek bi durum degil bende ilk bebegimi Canimoglumu bu nedenle kaybettim
Canım döndüğünden beri bazen tam tarif ettiğin yerde bazen de daha aşağı özel bölgemde hıçkırdı ama her gidişimde başgelişti o da aynı pozısyondur endişe etme benceKızlar bebeklerimiz döndü ya , bgn mesela ben hıçkırıkları karnımın sol orta tarafında hissettim, kesinlikle aşağıda değildi, kafası solda ayakları da sağda tekme atıyordu. Tekrar yukarı çıkmış yada dönmüş olabilir mi???
Allahım sabrını versin canım ❤Amin.bende 6aylik yavrumu kaybettim hala daha burnumun direği sızlıyor unutamıyor insan.Allah yardımcımız olsun inşallah bunları sağlıklı hayırlı bir şekilde kucagimiza aliriz,Allah kimseyi evlat hasretiyle ve evlatla sinamasin.
Günaydın canım kanama kişiden kişiye değişiyor bana ped yetmişti, mama ilk doğumumda hastane vermişti ilk biz sonra aldık onu da almadi oglum attik,bence bekleyebilirsin mamayı hastane ilk gün veriyorsa çünkü inşallah sütun gelir onu verirsin zaten mama her yerde var,aptamil milupa almistik ama ben mama pek kullanmadim bu konuda yeni dogum yapan arkadaslsr daha saglikli bilgi verebilir.sade kahve ve bitter çikolata gerçekten fayda ediyor narkoz etkisine bolca iç doktoruna da danışıp tabiGünaydın herkeseBen eksiğim yok diyordum ama ne ped ne korse ne mama almamışım kızlar bide göğüs kremi alacam alacam dıyordum kaç gündür nette bulup unuttum hep. kremı nasıl erteledım çok üzüldüm ki nette de daha uygun fıyatlar eczanelere nazaran mecbur eczaneden alıcam lansinohu da sonra netten devam ederim.. Peki bu ped olayını nasıl yapıcaksınız sizler. Ablam ped kurtarmayabilir hasta bezi al dedi bana. Çok rahatsız etmez mi ki o. Ve mama ne marka olmalı sizce süt gelmezse mecbur mama veriyormusuz hemen inşallah benım de sütüm gelır sonrasında Bir de herkes biliyordur bellki ama sezeryan sonrası neskafe ve bitter çikolata yememız gerekıyormus ben yenı öğrendım bunu narkoz acısından kafeın gereklıymıs. Süt acısından da ılk gun dıye soru olmazmış
Günaydın. Doğum yapacağın gün belli olmuş sanırım. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Günaydın herkeseBen eksiğim yok diyordum ama ne ped ne korse ne mama almamışım kızlar bide göğüs kremi alacam alacam dıyordum kaç gündür nette bulup unuttum hep. kremı nasıl erteledım çok üzüldüm ki nette de daha uygun fıyatlar eczanelere nazaran mecbur eczaneden alıcam lansinohu da sonra netten devam ederim.. Peki bu ped olayını nasıl yapıcaksınız sizler. Ablam ped kurtarmayabilir hasta bezi al dedi bana. Çok rahatsız etmez mi ki o. Ve mama ne marka olmalı sizce süt gelmezse mecbur mama veriyormusuz hemen inşallah benım de sütüm gelır sonrasında Bir de herkes biliyordur bellki ama sezeryan sonrası neskafe ve bitter çikolata yememız gerekıyormus ben yenı öğrendım bunu narkoz acısından kafeın gereklıymıs. Süt acısından da ılk gun dıye soru olmazmış
Her gittiğimde söylüyor vallahi. Kolay doğum için. Gına geldi artık. Yapıyor musunuz dedi , hayır dedim . Olmaz, o zaman alttan muayene ederim dedi . Uyarmak harekete geçirmek gerekiyormuş. Ona da ben yanaşmadım . Haftaya o zaman dedi.
Hergün demiyor mu bir de . Tutamadım dedim ki bunun Oluru nedir? Hergün olmaz
Ya esimde bana diyorki gozlerime inanamadim
Horluyorsun bende inanamadim ben uyurken nefes alis verisim bile belli olmaz cok sesiz ve sakin uyurum esim ara sira kontrol eder iyimisin nefes sesini duyamadim diye yasimda daha 24 ne horlamasi
Dediğin gibi kızımda bir haftada 500 gr almış demişti ikinci hafta 100 gr ölçümlere çok takılmamalı
Günaydın .Günaydın herkeseBen eksiğim yok diyordum ama ne ped ne korse ne mama almamışım kızlar bide göğüs kremi alacam alacam dıyordum kaç gündür nette bulup unuttum hep. kremı nasıl erteledım çok üzüldüm ki nette de daha uygun fıyatlar eczanelere nazaran mecbur eczaneden alıcam lansinohu da sonra netten devam ederim.. Peki bu ped olayını nasıl yapıcaksınız sizler. Ablam ped kurtarmayabilir hasta bezi al dedi bana. Çok rahatsız etmez mi ki o. Ve mama ne marka olmalı sizce süt gelmezse mecbur mama veriyormusuz hemen inşallah benım de sütüm gelır sonrasında Bir de herkes biliyordur bellki ama sezeryan sonrası neskafe ve bitter çikolata yememız gerekıyormus ben yenı öğrendım bunu narkoz acısından kafeın gereklıymıs. Süt acısından da ılk gun dıye soru olmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?