2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın canım. Benim aynı hastanede doğum yapan arkadaşlarım hep aynı şeyi söyledi. Hastanede veriyorlarmış hasta pedi. Normal ped kurtarmazmış ilk zaman. Hastaneden çıkana kadar da kanama normale döndüğünden normal ped yeterli oluyormuş. O yüzden hasta pedi almadım ama tek kullanımlık lohusa külotlarından aldım. Pedin üstüne giyince rahat oluyor dediler. Lansinoh kremi önceden almıştım ben hatta kullanmaya başladım şimdiden. Şimdilik eczaneden al canım sonrasında bakarsın internete. Mama konusunda tecrübem yok ama ablam SMA kullanmıştı ve ben de araştırdım iyi bir mama yani kullanmam gerekse bundan alırdım.

konuştuk canım evet dün söylediler ama ben süt bisüre gelmezse dıye kendım iyi bir mama almak ıstedım hastane verıyor yoksa çok şey gb en sinirbozucusu da aç karna ben duramıyorum gece 12den sonra yemeiçme yasak anca 3e kdr da agzımı ıslatcak sekılde su içeblirmişim ve aksi gb bogazım acıyo Ama lavmanı yapıyorlarmıs normalde aç olsam da hastanemde. Istememe hakkım.var mı onu da konusurum amelyat sonrası uyusukluk nekadar sürüyor onları da tekrar kuzenımle konusayım yarın izinliydi kuzenım benım amelıyatım için gelecek kendısı anestesi uzmanı o verecek bana narkozu ondan da biraz tedirginim heyecan yapar mı.fln :) ama açlıktan istifra ederim yani bnu nasıl onleyecegım bılmıyorum bu yeme içmenın.yasak olmasnım amacı dışkı yapma riski mi onu sormadm.hıc ya

csnım hastane veriyormus ınsallah gerek kalmaz ama dedıgın gb süt gelmezse de eczane dıbımızde ona göre alırız hemen marka olarsk pek bilmediğiö için danısmak ıstedım sızlere.ozaman hem ped hem hasta bezi tarzı alaym ben de.

Canım sütün gelmezse eşini bi koşu eczaneye gönderirsin mama için hemen alma belki ihtiyacın olmayacak. Ben baby me lohusa pedi aldım baya kalın ama bazılarından kanama çok geliyormuş zaten hastane veriyormuş hasta bezi fln dert etme yani

teşekkür ederim canım bu lohusa külodu hamıle kulodu ıle aynı mı.ben 2adet onlardan aldım da onlar da kullanılrmı bez üzerine epey genıs onlar da biliyosun belkı de aynıseydır bı bakayım:) ozamam mamayı gerekırse alıyoruz hemen ini gerek olmaz SmA msrkasını duydum sen dıyınce bir aşinalık varmıs hatırladımm

Lohusa külodu tek kullanımlık canım. Kullan at olduğu için pratik olur diye düşündüm. Geniş bir de lastikli filan bezin üstüne rahat giyilir

evet canım nasıpse yarın sabah olucak. Arkadaşlarımın dediği gibi herkesin kanama miktarı farklı gerçekten büyük ablama hasta bezi gerekmiş diğer ablama normal ped yeterli olmuş hazırlık gitmek lazım hamile külodu koydum 2 tane yeterli olur sanırım yani lohusa kilodu denen Şeyle aynı mı bu. korse bugün medıkale gıdıp soracagız canım nette bakındım sezaryen korselerı var ama nederece bılemedım sorsr ogrenırım sızlerı de bılgılendırıım her ıkı cesıdı de sorarım.ben cunku hem sıkı tutuyorlar hem acıyı daha az hıssetmemızı saglıyorlar dıye duydum karnm da hemen duzelsın ısterım dr ızın verırse kullanacagım hemen. bir de dus almak ıcın bandı da bız mi alacagz acaba ozel.banttr belkı de sezaryen ıcın dun şoktan hiç aklıma gelmedı bnu da sormak

Lohusa külodu tek kullanımlık canım. Kullan at olduğu için pratik olur diye düşündüm. Geniş bir de lastikli filan bezin üstüne rahat giyilir
aa ozaman alayım canımm ondan normal bezın uzerıne de gyılıyosa pedın uzerıne de gıyılır ozaman tesekkur ederımm

vallahi ya okadar aylardır gidiyoruz karsılıgını da alıyorlar bunları da versınler. Belkı dun onu da demıslerdır ama ben şoktan cogu konustuğumuzu unutmusum eşime sorup duruyorum bak.şimdi aklıma takılan acaba hangi odayı seçsem kapıdan gırınce sagda mı ya da solda mı olayım açı düşünüyorum resmen.. bizim hastane evımıze 1dk bıle degıl araba ıle zaten merkez yer oyuzden kolay olucak inşalalh her açıdan❤

Cnm Eşimin kuzeni yeni doğum yapmıştı o canbebenin hasta bezini almıştı Bi tane kullandım gerek kalmadı dedi hatta bana verdi bende 2 tane koydum çantama onun dısınfa kalın ve uzun ped koydum ben kürtaj olmuştum hiç kanamam olmamıştı neredeyse o yuzden çok gelmez gibi düşünüyorum kendim için. Lansinoh krem alıp kulllanana kdr gögüslerine tahin yağı sür bugun mutlaka yara olmasın normal tahminin üzerinde biriken yağ çok işe yarıyormuş. Lavman konusunu bence yaptır çünkü sezeryan sonrası wc çıkma ihtiyacı hissedersen zor olabilir yaptır rahat et Allah yardımcın olsun inşallah

Canım taze anne olarak hemen cevap vereyim, ped olarak hastanede veriyorlar boyutu çok ideal hasta bezi alma onlar çok büyük oluyor, sonra eşim eczaneden canped diye tam da hastanenin kullandığı pedlerden bulmuş ama şuan 3. Günündeyim ve normal pedin gece ya da uzun moduna geçebilirim
Korse için de acele etme Doğum sonrası en erken 15. Gun takabiliyormuşuz zaten canım acıyor istesem de takamam
Mama alma onun yerine süt sağma Makinesi alıp ilk gun sağarak göğsü uyarırsın sonra zaten senin bebişin yanında olacağı için bol bol emzirirsin sütun gelir o zaman, bol su iç zAten insanın içi kuruyor biliyor musun o kadar sıvı tüketiyorum ki içtiğim komposto ve rezenelerle birlikte abartmıyorum günlük 5 litreye yakın sıvı alıyorumdur vücuduma bi o kadar da wc ye çıkıyorsun çok da terliyorsun
Bende spinal oldum ne bir baş ağrısı ne bir bel ağrısı hiç bişeyim olmadı Doğum öncesi eşime de demiştim bitter çikolata ve kahve alalalım diye hiç gerek kalmadı
Göğüs kremi kullanmıyorum gümüş kapaklarımı hep takıyorum çok şükür uçlarında yaram olmadı makine ile saldığım için de daha yara olmamış olabilir bebek emince belki yara olur bilmiyorum, göğüslerim şişti o biraz sızlıyor sanırım o da normaldir,

Benim bandı onlar yapıştırdı istediğin zaman duşa girebilirsin su geçirmez dedi

Atlet gibi çıtçıtlı badi, havlu, kalın battaniye bir de beyaz şık hastane çıkışı ihtiyacım var. Vakit buldukça AVM bakıyorum ama beğendiğim şeyler bulamadım. Onları da tamamlayinca hepsini beraber yikamayi düşünüyorum ama sanki geç kalacak o zaman hazırlıklar. Yılbaşından önce bitirmek hedefim

Maşallah bu doğumunda rahat gecer inşallah

Tuvaletten dolayımı bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyosam narkoz vercekleri için diye okumuştum.çünkü düşük yaptığımda hem yemek yediğim hemde 1 lt su içtiğim için kürtaj yapmamışlardı.
Suyu duymadım da .10 da doğum yapmıştım kahvaltı yaptınmı diye sordu doktor yok deyince gerek yok ozmn lavmana demişti.
Ha bide doğuma giderken sonda takılıyo bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…