Günaydın canım. Benim aynı hastanede doğum yapan arkadaşlarım hep aynı şeyi söyledi. Hastanede veriyorlarmış hasta pedi. Normal ped kurtarmazmış ilk zaman. Hastaneden çıkana kadar da kanama normale döndüğünden normal ped yeterli oluyormuş. O yüzden hasta pedi almadım ama tek kullanımlık lohusa külotlarından aldım. Pedin üstüne giyince rahat oluyor dediler. Lansinoh kremi önceden almıştım ben hatta kullanmaya başladım şimdiden. Şimdilik eczaneden al canım sonrasında bakarsın internete. Mama konusunda tecrübem yok ama ablam SMA kullanmıştı ve ben de araştırdım iyi bir mama yani kullanmam gerekse bundan alırdım.Günaydın herkeseBen eksiğim yok diyordum ama ne ped ne korse ne mama almamışım kızlar bide göğüs kremi alacam alacam dıyordum kaç gündür nette bulup unuttum hep. kremı nasıl erteledım çok üzüldüm ki nette de daha uygun fıyatlar eczanelere nazaran mecbur eczaneden alıcam lansinohu da sonra netten devam ederim.. Peki bu ped olayını nasıl yapıcaksınız sizler. Ablam ped kurtarmayabilir hasta bezi al dedi bana. Çok rahatsız etmez mi ki o. Ve mama ne marka olmalı sizce süt gelmezse mecbur mama veriyormusuz hemen inşallah benım de sütüm gelır sonrasında Bir de herkes biliyordur bellki ama sezeryan sonrası neskafe ve bitter çikolata yememız gerekıyormus ben yenı öğrendım bunu narkoz acısından kafeın gereklıymıs. Süt acısından da ılk gun dıye soru olmazmış
konuştuk canım evet dün söylediler ama ben süt bisüre gelmezse dıye kendım iyi bir mama almak ıstedım hastane verıyor yoksa çok şey gb en sinirbozucusu da aç karna ben duramıyorum gece 12den sonra yemeiçme yasak anca 3e kdr da agzımı ıslatcak sekılde su içeblirmişim ve aksi gb bogazım acıyoGünaydın .
Hasta bezi istiyo hemşireler.ayaga kalkınca değiştirirsin kendin.
Mama için de lazım olur veya olmaz illa bulunsun diyosan.sma kullanmıştım ben en iyisi o demişlerdi.
Bide sezeryan belli olunca demedilermi yapılcakları.
Mesela aç olman lazım yoksa lavmanmıdır nedir ondan yapıyolar ki ben hep aç gittiğim için yaptırmıyorum.
Kahve içinde burda okudum bende mutlaka alcam.
bide kendini çok sıkıp kasma yoksa heryerin tutulmuş uyanıyosun.tamamen mi uyutcaklar yoksa yarım mı .
Ha bide mama eger verilmesi gerekitosa hastane vermişti şırıngayla bebeğe.devlette doğum yapmıştım.
Aslında bez kıyafet mama oluyo mutlaka hastanalerde:)))
csnım hastane veriyormus ınsallah gerek kalmaz ama dedıgın gb süt gelmezse de eczane dıbımızde ona göre alırız hemen marka olarsk pek bilmediğiö için danısmak ıstedım sızlere.ozaman hem ped hem hasta bezi tarzı alaym ben de.Günaydın canım kanama kişiden kişiye değişiyor bana ped yetmişti, mama ilk doğumumda hastane vermişti ilk biz sonra aldık onu da almadi oglum attik,bence bekleyebilirsin mamayı hastane ilk gün veriyorsa çünkü inşallah sütun gelir onu verirsin zaten mama her yerde var,aptamil milupa almistik ama ben mama pek kullanmadim bu konuda yeni dogum yapan arkadaslsr daha saglikli bilgi verebilir.sade kahve ve bitter çikolata gerçekten fayda ediyor narkoz etkisine bolca iç doktoruna da danışıp tabi
Canım sütün gelmezse eşini bi koşu eczaneye gönderirsin mama için hemen alma belki ihtiyacın olmayacak. Ben baby me lohusa pedi aldım baya kalın ama bazılarından kanama çok geliyormuş zaten hastane veriyormuş hasta bezi fln dert etme yaniGünaydın herkeseBen eksiğim yok diyordum ama ne ped ne korse ne mama almamışım kızlar bide göğüs kremi alacam alacam dıyordum kaç gündür nette bulup unuttum hep. kremı nasıl erteledım çok üzüldüm ki nette de daha uygun fıyatlar eczanelere nazaran mecbur eczaneden alıcam lansinohu da sonra netten devam ederim.. Peki bu ped olayını nasıl yapıcaksınız sizler. Ablam ped kurtarmayabilir hasta bezi al dedi bana. Çok rahatsız etmez mi ki o. Ve mama ne marka olmalı sizce süt gelmezse mecbur mama veriyormusuz hemen inşallah benım de sütüm gelır sonrasında Bir de herkes biliyordur bellki ama sezeryan sonrası neskafe ve bitter çikolata yememız gerekıyormus ben yenı öğrendım bunu narkoz acısından kafeın gereklıymıs. Süt acısından da ılk gun dıye soru olmazmış
teşekkür ederim canımGünaydın canım. Benim aynı hastanede doğum yapan arkadaşlarım hep aynı şeyi söyledi. Hastanede veriyorlarmış hasta pedi. Normal ped kurtarmazmış ilk zaman. Hastaneden çıkana kadar da kanama normale döndüğünden normal ped yeterli oluyormuş. O yüzden hasta pedi almadım ama tek kullanımlık lohusa külotlarından aldım. Pedin üstüne giyince rahat oluyor dediler. Lansinoh kremi önceden almıştım ben hatta kullanmaya başladım şimdiden. Şimdilik eczaneden al canım sonrasında bakarsın internete. Mama konusunda tecrübem yok ama ablam SMA kullanmıştı ve ben de araştırdım iyi bir mama yani kullanmam gerekse bundan alırdım.
O zaman gir kolumaBenimde masallahim var .. bence gununu beklicek :) dipcik gibiyim
Lohusa külodu tek kullanımlık canım. Kullan at olduğu için pratik olur diye düşündüm. Geniş bir de lastikli filan bezin üstüne rahat giyilirteşekkür ederim canımbu lohusa külodu hamıle kulodu ıle aynı mı.ben 2adet onlardan aldım da onlar da kullanılrmı bez üzerine epey genıs onlar da biliyosun belkı de aynıseydır bı bakayım:) ozamam mamayı gerekırse alıyoruz hemen ini gerek olmaz SmA msrkasını duydum sen dıyınce bir aşinalık varmıs hatırladımm
evet canım nasıpse yarın sabah olucak. Arkadaşlarımın dediği gibi herkesin kanama miktarı farklı gerçekten büyük ablama hasta bezi gerekmiş diğer ablama normal ped yeterli olmuş hazırlık gitmek lazım hamile külodu koydum 2 tane yeterli olur sanırım yani lohusa kilodu denen Şeyle aynı mı bu. korse bugün medıkale gıdıp soracagız canım nette bakındım sezaryen korselerı var ama nederece bılemedım sorsr ogrenırım sızlerı de bılgılendırıım her ıkı cesıdı de sorarım.ben cunku hem sıkı tutuyorlar hem acıyı daha az hıssetmemızı saglıyorlar dıye duydum karnm da hemen duzelsın ısterım dr ızın verırse kullanacagım hemen. bir de dus almak ıcın bandı da bız mi alacagz acaba ozel.banttr belkı de sezaryen ıcın dun şoktan hiç aklıma gelmedı bnu da sormakGünaydın. Doğum yapacağın gün belli olmuş sanırım. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Peder benim de kafamı karıştırdı. Ben doğum yapacağım hastanede doğum kliniği hemşiresine sorduğumda normal hijyenik ped dedi. Zaten hastane de kalınan sürede kendileri veriyorlarmış. Bende depend markasının mesane pedi diye geçen pedinden aldım. Çamaşır şeklinde olandan değil de. Birde molpedin reklamları çok dönen pedinin uzun boyunu aldım.
Senin sezaryen olacağı için yüksek bel çamaşır da gerekli sanırım.
Yalnız korse olayını hiç bilmiyorum ben ya nasıl korse almamız lazım
aa ozaman alayım canımm ondan normal bezın uzerıne de gyılıyosa pedın uzerıne de gıyılır ozaman tesekkur ederımmLohusa külodu tek kullanımlık canım. Kullan at olduğu için pratik olur diye düşündüm. Geniş bir de lastikli filan bezin üstüne rahat giyilir
vallahi ya okadar aylardır gidiyoruz karsılıgını da alıyorlar bunları da versınler. Belkı dun onu da demıslerdır ama ben şoktan cogu konustuğumuzu unutmusum eşime sorup duruyorum bak.şimdi aklıma takılan acaba hangi odayı seçsem kapıdan gırınce sagda mı ya da solda mı olayım açı düşünüyorum resmen..Canım sütün gelmezse eşini bi koşu eczaneye gönderirsin mama için hemen alma belki ihtiyacın olmayacak. Ben baby me lohusa pedi aldım baya kalın ama bazılarından kanama çok geliyormuş zaten hastane veriyormuş hasta bezi fln dert etme yani
Cnm Eşimin kuzeni yeni doğum yapmıştı o canbebenin hasta bezini almıştı Bi tane kullandım gerek kalmadı dedi hatta bana verdi bende 2 tane koydum çantama onun dısınfa kalın ve uzun ped koydum ben kürtaj olmuştum hiç kanamam olmamıştı neredeyse o yuzden çok gelmez gibi düşünüyorum kendim için. Lansinoh krem alıp kulllanana kdr gögüslerine tahin yağı sür bugun mutlaka yara olmasın normal tahminin üzerinde biriken yağ çok işe yarıyormuş. Lavman konusunu bence yaptır çünkü sezeryan sonrası wc çıkma ihtiyacı hissedersen zor olabilir yaptır rahat et Allah yardımcın olsun inşallahevet canım nasıpse yarın sabah olucak. Arkadaşlarımın dediği gibi herkesin kanama miktarı farklı gerçekten büyük ablama hasta bezi gerekmiş diğer ablama normal ped yeterli olmuş hazırlık gitmek lazım hamile külodu koydum 2 tane yeterli olur sanırım yani lohusa kilodu denen Şeyle aynı mı bu. korse bugün medıkale gıdıp soracagız canım nette bakındım sezaryen korselerı var ama nederece bılemedım sorsr ogrenırım sızlerı de bılgılendırıım her ıkı cesıdı de sorarım.ben cunku hem sıkı tutuyorlar hem acıyı daha az hıssetmemızı saglıyorlar dıye duydum karnm da hemen duzelsın ısterım dr ızın verırse kullanacagım hemen. bir de dus almak ıcın bandı da bız mi alacagz acaba ozel.banttr belkı de sezaryen ıcın dun şoktan hiç aklıma gelmedı bnu da sormak
maşallah size ya ❤O zaman gir koluma
Canım taze anne olarak hemen cevap vereyim, ped olarak hastanede veriyorlar boyutu çok ideal hasta bezi alma onlar çok büyük oluyor, sonra eşim eczaneden canped diye tam da hastanenin kullandığı pedlerden bulmuş ama şuan 3. Günündeyim ve normal pedin gece ya da uzun moduna geçebilirimGünaydın herkeseBen eksiğim yok diyordum ama ne ped ne korse ne mama almamışım kızlar bide göğüs kremi alacam alacam dıyordum kaç gündür nette bulup unuttum hep. kremı nasıl erteledım çok üzüldüm ki nette de daha uygun fıyatlar eczanelere nazaran mecbur eczaneden alıcam lansinohu da sonra netten devam ederim.. Peki bu ped olayını nasıl yapıcaksınız sizler. Ablam ped kurtarmayabilir hasta bezi al dedi bana. Çok rahatsız etmez mi ki o. Ve mama ne marka olmalı sizce süt gelmezse mecbur mama veriyormusuz hemen inşallah benım de sütüm gelır sonrasında Bir de herkes biliyordur bellki ama sezeryan sonrası neskafe ve bitter çikolata yememız gerekıyormus ben yenı öğrendım bunu narkoz acısından kafeın gereklıymıs. Süt acısından da ılk gun dıye soru olmazmış
Önemli olan saglikla kavuşmak canım benim. Yarın kızını saglikla kucağına alınca nasıl dogdugunun önemi kalmayacak.maşallah size ya ❤edosko inşallah hiç acınız ağrınız olmaz normal doğumu rahatca gerceklestırırsınız brnım içimde ukde kalıcak çok
Benim bandı onlar yapıştırdı istediğin zaman duşa girebilirsin su geçirmez dedievet canım nasıpse yarın sabah olucak. Arkadaşlarımın dediği gibi herkesin kanama miktarı farklı gerçekten büyük ablama hasta bezi gerekmiş diğer ablama normal ped yeterli olmuş hazırlık gitmek lazım hamile külodu koydum 2 tane yeterli olur sanırım yani lohusa kilodu denen Şeyle aynı mı bu. korse bugün medıkale gıdıp soracagız canım nette bakındım sezaryen korselerı var ama nederece bılemedım sorsr ogrenırım sızlerı de bılgılendırıım her ıkı cesıdı de sorarım.ben cunku hem sıkı tutuyorlar hem acıyı daha az hıssetmemızı saglıyorlar dıye duydum karnm da hemen duzelsın ısterım dr ızın verırse kullanacagım hemen. bir de dus almak ıcın bandı da bız mi alacagz acaba ozel.banttr belkı de sezaryen ıcın dun şoktan hiç aklıma gelmedı bnu da sormak
Atlet gibi çıtçıtlı badi, havlu, kalın battaniye bir de beyaz şık hastane çıkışı ihtiyacım var. Vakit buldukça AVM bakıyorum ama beğendiğim şeyler bulamadım. Onları da tamamlayinca hepsini beraber yikamayi düşünüyorum ama sanki geç kalacak o zaman hazırlıklar. Yılbaşından önce bitirmek hedefimŞükür bitirdim canım; nevresimlerine kadar yıkayıp ütüledim, bi şey kalmadı. Sadece hastane çıkışının ilk giydirilecek olan tulumu kaldı, onu da İzmir’deki mağazadan istedik Salı-Çarşamba kargoyla elimde olacak.
Şöyle söyliyim; senin azıcık daha vaktin var gibi sanırım ama hiçbir şey bırakma arkanda, olabildiğince her boş vaktinde işini gör çünkü çok kötü üst üste geliyo-kalıyo. Ben şimdi iyiki önceden her şeyini yapmışım diyorum. Valizine konulacak tek şey emzik-biberon-mama (o da ne olur ne olmaz diye alıyorum yanıma) Gerçekten bugün bile evdeysen eksik gedik ne varsa bitir
Maşallah bu doğumunda rahat gecer inşallahBenim ilk dogumum cok guzel olmustu :) saat 13 gibi suyum geldi, yavas yavas son hazirliklarimi yapip hastahaneye gitmistim saat 16 gibi sancim basladi ama adet agrisi gibi 17 e dogru siddetlendi 17:25te kizim kucagimdaydiinsallah bu bebegimde kolay bi sekilde gelir
Tuvaletten dolayımı bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyosam narkoz vercekleri için diye okumuştum.çünkü düşük yaptığımda hem yemek yediğim hemde 1 lt su içtiğim için kürtaj yapmamışlardı.konuştuk canım evet dün söylediler ama ben süt bisüre gelmezse dıye kendım iyi bir mama almak ıstedım hastane verıyor yoksa çok şey gb en sinirbozucusu da aç karna ben duramıyorum gece 12den sonra yemeiçme yasak anca 3e kdr da agzımı ıslatcak sekılde su içeblirmişim ve aksi gb bogazım acıyoAma lavmanı yapıyorlarmıs normalde aç olsam da hastanemde. Istememe hakkım.var mı onu da konusurum amelyat sonrası uyusukluk nekadar sürüyor onları da tekrar kuzenımle konusayım yarın izinliydi kuzenım benım amelıyatım için gelecek kendısı anestesi uzmanı o verecek bana narkozu ondan da biraz tedirginim heyecan yapar mı.fln :) ama açlıktan istifra ederim yani bnu nasıl onleyecegım bılmıyorum bu yeme içmenın.yasak olmasnım amacı dışkı yapma riski mi onu sormadm.hıc ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?