2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar ayni yesillik tekrar geldi pecete ıslaktı hep yesildi bi hastaneye gidip gelecegiz sudanda supelendiM hiç kuru durmuyor pecete hep ıslak erinmiyim saat gec olmadan bakalim ne dicekler
Canım geçmiş olsun ilaçları düzenli kullan bol su iç çamasiri sık sık değiştir canım

Aynen cnm ihmal edilcek bi durum degil bende ilk bebegimi Canimoglumu bu nedenle kaybettim

Rabbim sizlere sabır versin arkadaslar
Sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımiza alırız inşallah kuzularimizi

Muayene öncesi bir ara lavaboya gitmiştim. O esnada eşime demiş ki, bir tek eşiniz kaldı. Bir an önce doğumu hızlansa kar tatili var . Bak bak ... Bunu bu sabah öğrendim, eşim söylemeyi unutmuş bana.
Onun için alttan mıncıklamak istedi demekki . Ben de diyorum ağrım yok, sancım yok , bu doktor niye aşağıdan kontrol etmek istiyor . Bebişin gelişini hızlandıracak

Gunaydin kizlar
Missyiru Ebruzerm B Beyza_2018 Allah sabir versin size insallah yavrularimizi sag saglim kucaklarimiza aliriz
@Kartanesii8892 canim ilk basta onlar takıyor bez odaya çıkarırken ama birkac tanede olsa hasta bezi al ve ped tabiki mamayi hastane veriyor sütün gelmezse gerekirse heryer market eczane aldırırsın birine korse sezeryanda 15 gun öncesinde takilmiyor diye biliyorum onuda acele etme bence belki dr ürün onerir onu alirsin yarin insallah guzel haberlerini bekliyoruz

Vay cakal vaayy belli bi halt oldugu isin icinde bu kadar insan sık bogaz edilmez yapin yapin diye nerde yasiyorsun canim

Kızlar nasılsınız? Ben giremiyorum doğumdan beri.. Hepinizi çok merak ediyorum. Benim doğumum kabus gibi geçti fakat hiçbirşey anlatmiyacağım size sadece lütfen kötü deneyim yaşayan insanlar bana çok gelip gidip anlatı size de anlatanlar olursa susturun çünkü çok etkileniyorsunuz bilinç altı.. Bebeğim küvezden çıkmak üzere daha yavrumu kucağıma almadım lütfen dualarınızı eksik etmeyin hepiniz dualarımdasınız

Insallah sagligina biran once kavusur yavrun alir gidersiniz evinize

Allah tez vakitte sağlıkla kavuştursun inşallah canım ya

Canım sabah gider gitmez serum takıyorlar aç olduğun için o yüzden aç. Hissetmiyorsun

maşallah size ya ❤ edosko inşallah hiç acınız ağrınız olmaz normal doğumu rahatca gerceklestırırsınız brnım içimde ukde kalıcak çok
Hic oyle dusunme canim.sancimiz yok ama belki bizde normal doguramicaz..
Icinde kalmasin..her seyin hayirlisi diye diyoruz ya . Sen elinden gelen bisey degilki.

Bende kahve çikolata bilmiyordun ağrım sızım olmamıştı demek oluyor diye bu sefer koyacağım göğüslerin şişmesi sütün dolmuş demek canım güzel haber düzene girene dek acıyacak düzene girince geçer =)

Hanımlar bulaşık makinesi aldım . 3 defa çalıştırdım henüz . Bakıyorum da bazu parçalar temizlenmemiş çıkıyor. Bir kaç kaşık , 1 tabak, tava bunlarda yaşadım bunu. Mağaza servisi gönderelim dedi ama makinada bir sorun yok ki.
Bu olağan bir durum mu acaba diyorum. Sizlerde de böyle oluyor mu?

Gelsin servis tabi azcik bulaşıgi temizlemezse doldurunca hiç temizlemez ama su da var cok kirli koyduysan yada cok doluysa da temizlememis olabilir

Gelsin servis tabi azcik bulaşıgi temizlemezse doldurunca hiç temizlemez ama su da var cok kirli koyduysan yada cok doluysa da temizlememis olabilir
Makinayı doldurup Çalıştırıyorum. Kontrol ediyorum, böyle sonuçlarla karşılaşıyorum . Çağırayım gelsinler o zaman

Sağdıkça normale dönecek diyor ablam sürekli sağ diyor saat başı sağıyorum bir damla da gelse pes etmiyorum ama göğsümün sızısı geçmiyor, sağ göğsümün kanalları daha açık galiba sol göğsüm resmen kapalı gibi

Hasta bezi mutlaka al canım.
Çok rahatsız etmez zaten en fazla 2 gün kullanıyorsun.
Mama da biz ilkinde similak kullanmıştık hastaneden hemşireler tavsiye etmişti. Şimdi Aptamil almayı düşünüyorum.

Tavsiyelerin çok işime yarayacak kuzum elektrikli pompa var evet sagdıkca acıyor mu pekı. bende aventın goguskalkanı var ondan krem de alayım dıyorum o da teması engellıyor ya ınsallah yara olmaz. masallah neguzel sıvı tuketmen cokguzel peki dikişlerinde acı cok oluyor mu ılk gece yürütuyorlarmıs bolbol gaz vs oldugu ıcın de. Bebeğin nasıl uyuyor mu süt içtikçe memeyı kavrayabldı mı ya cokheyecanlıı

Valla canim bebegin insallah bir emsin bir kuvvetli ceksin makinede neymis diyorsun bir iki damla süt cikiyor diye uzulme göğüs agrin var sütun iniyor var demekki makine iyi cekip rahatlatmiyor seni diye dusunuyorum ben daha da rahatlatmazsa medikallerden sagma makinesi kiralayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…