- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım geçmiş olsun ilaçları düzenli kullan bol su iç çamasiri sık sık değiştir canımKizlar ayni yesillik tekrar geldi pecete ıslaktı hep yesildi bi hastaneye gidip gelecegiz sudanda supelendiM hiç kuru durmuyor pecete hep ıslak erinmiyim saat gec olmadan bakalim ne dicekler
O herşeye normal diyen hamilelikte olur öyle şeyler deyip her şikayeti hamileliğe bağlayan doktorlar yüzünden ben ilk bebeğimi kaybettim mükemmel geçen hamileliğim 1 hafta içinde aniden sonlandı enfeksiyondu asıl sebebi anlamadılar,bende cahildim.Ondan canım doktorunu begenmiyorsan aklında küçücük soru işareti bile kalıyorsa değiştir o doktoru. Hiçbir zaman geç kalmış olmazsın doğuma az kaldı idare edeyim diye düşünme
Aynen cnm ihmal edilcek bi durum degil bende ilk bebegimi Canimoglumu bu nedenle kaybettim
Amin.bende 6aylik yavrumu kaybettim hala daha burnumun direği sızlıyor unutamıyor insan.Allah yardımcımız olsun inşallah bunları sağlıklı hayırlı bir şekilde kucagimiza aliriz,Allah kimseyi evlat hasretiyle ve evlatla sinamasin.
Muayene öncesi bir ara lavaboya gitmiştim. O esnada eşime demiş ki, bir tek eşiniz kaldı. Bir an önce doğumu hızlansa kar tatili var . Bak bak ... Bunu bu sabah öğrendim, eşim söylemeyi unutmuş bana.Doktorunuz da pek hoşmuş :) yapmıyorsanız muayene ederim :) eşin muayeneye geliyor mu o ne diyor :) ama cidden doğumu kolaylaştırıyorsa hergün olmasada yapılması lazım demekki. Biz kardeş olduk resmen benim kocayla
Vay cakal vaayy belli bi halt oldugu isin icinde bu kadar insan sık bogaz edilmez yapin yapin diye nerde yasiyorsun canimMuayene öncesi bir ara lavaboya gitmiştim. O esnada eşime demiş ki, bir tek eşiniz kaldı. Bir an önce doğumu hızlansa kar tatili var . Bak bak ... Bunu bu sabah öğrendim, eşim söylemeyi unutmuş bana.
Onun için alttan mıncıklamak istedi demekki . Ben de diyorum ağrım yok, sancım yok , bu doktor niye aşağıdan kontrol etmek istiyor . Bebişin gelişini hızlandıracak
Insallah sagligina biran once kavusur yavrun alir gidersiniz evinizeKızlar nasılsınız? Ben giremiyorum doğumdan beri.. Hepinizi çok merak ediyorum. Benim doğumum kabus gibi geçti fakat hiçbirşey anlatmiyacağım size sadece lütfen kötü deneyim yaşayan insanlar bana çok gelip gidip anlatı size de anlatanlar olursa susturun çünkü çok etkileniyorsunuz bilinç altı.. Bebeğim küvezden çıkmak üzere daha yavrumu kucağıma almadım lütfen dualarınızı eksik etmeyin hepiniz dualarımdasınız
Allah tez vakitte sağlıkla kavuştursun inşallah canım yaKızlar nasılsınız? Ben giremiyorum doğumdan beri.. Hepinizi çok merak ediyorum. Benim doğumum kabus gibi geçti fakat hiçbirşey anlatmiyacağım size sadece lütfen kötü deneyim yaşayan insanlar bana çok gelip gidip anlatı size de anlatanlar olursa susturun çünkü çok etkileniyorsunuz bilinç altı.. Bebeğim küvezden çıkmak üzere daha yavrumu kucağıma almadım lütfen dualarınızı eksik etmeyin hepiniz dualarımdasınız
Canım sabah gider gitmez serum takıyorlar aç olduğun için o yüzden aç. Hissetmiyorsunkonuştuk canım evet dün söylediler ama ben süt bisüre gelmezse dıye kendım iyi bir mama almak ıstedım hastane verıyor yoksa çok şey gb en sinirbozucusu da aç karna ben duramıyorum gece 12den sonra yemeiçme yasak anca 3e kdr da agzımı ıslatcak sekılde su içeblirmişim ve aksi gb bogazım acıyoAma lavmanı yapıyorlarmıs normalde aç olsam da hastanemde. Istememe hakkım.var mı onu da konusurum amelyat sonrası uyusukluk nekadar sürüyor onları da tekrar kuzenımle konusayım yarın izinliydi kuzenım benım amelıyatım için gelecek kendısı anestesi uzmanı o verecek bana narkozu ondan da biraz tedirginim heyecan yapar mı.fln :) ama açlıktan istifra ederim yani bnu nasıl onleyecegım bılmıyorum bu yeme içmenın.yasak olmasnım amacı dışkı yapma riski mi onu sormadm.hıc ya
Hic oyle dusunme canim.sancimiz yok ama belki bizde normal doguramicaz..maşallah size ya ❤edosko inşallah hiç acınız ağrınız olmaz normal doğumu rahatca gerceklestırırsınız brnım içimde ukde kalıcak çok
Bende kahve çikolata bilmiyordun ağrım sızım olmamıştı demek oluyor diye bu sefer koyacağım göğüslerin şişmesi sütün dolmuş demek canım güzel haber düzene girene dek acıyacak düzene girince geçer =)Canım taze anne olarak hemen cevap vereyim, ped olarak hastanede veriyorlar boyutu çok ideal hasta bezi alma onlar çok büyük oluyor, sonra eşim eczaneden canped diye tam da hastanenin kullandığı pedlerden bulmuş ama şuan 3. Günündeyim ve normal pedin gece ya da uzun moduna geçebilirim
Korse için de acele etme Doğum sonrası en erken 15. Gun takabiliyormuşuz zaten canım acıyor istesem de takamam
Mama alma onun yerine süt sağma Makinesi alıp ilk gun sağarak göğsü uyarırsın sonra zaten senin bebişin yanında olacağı için bol bol emzirirsin sütun gelir o zaman, bol su iç zAten insanın içi kuruyor biliyor musun o kadar sıvı tüketiyorum ki içtiğim komposto ve rezenelerle birlikte abartmıyorum günlük 5 litreye yakın sıvı alıyorumdur vücuduma bi o kadar da wc ye çıkıyorsun çok da terliyorsun
Bende spinal oldum ne bir baş ağrısı ne bir bel ağrısı hiç bişeyim olmadı Doğum öncesi eşime de demiştim bitter çikolata ve kahve alalalım diye hiç gerek kalmadı
Göğüs kremi kullanmıyorum gümüş kapaklarımı hep takıyorum çok şükür uçlarında yaram olmadı makine ile saldığım için de daha yara olmamış olabilir bebek emince belki yara olur bilmiyorum, göğüslerim şişti o biraz sızlıyor sanırım o da normaldir,
Gelsin servis tabi azcik bulaşıgi temizlemezse doldurunca hiç temizlemez ama su da var cok kirli koyduysan yada cok doluysa da temizlememis olabilirHanımlar bulaşık makinesi aldım . 3 defa çalıştırdım henüz . Bakıyorum da bazu parçalar temizlenmemiş çıkıyor. Bir kaç kaşık , 1 tabak, tava bunlarda yaşadım bunu. Mağaza servisi gönderelim dedi ama makinada bir sorun yok ki.
Bu olağan bir durum mu acaba diyorum. Sizlerde de böyle oluyor mu?
Makinayı doldurup Çalıştırıyorum. Kontrol ediyorum, böyle sonuçlarla karşılaşıyorum . Çağırayım gelsinler o zamanGelsin servis tabi azcik bulaşıgi temizlemezse doldurunca hiç temizlemez ama su da var cok kirli koyduysan yada cok doluysa da temizlememis olabilir
Sağdıkça normale dönecek diyor ablam sürekli sağ diyor saat başı sağıyorum bir damla da gelse pes etmiyorum ama göğsümün sızısı geçmiyor, sağ göğsümün kanalları daha açık galiba sol göğsüm resmen kapalı gibiBende kahve çikolata bilmiyordun ağrım sızım olmamıştı demek oluyor diye bu sefer koyacağım göğüslerin şişmesi sütün dolmuş demek canım güzel haber düzene girene dek acıyacak düzene girince geçer =)
Hasta bezi mutlaka al canım.Günaydın herkeseBen eksiğim yok diyordum ama ne ped ne korse ne mama almamışım kızlar bide göğüs kremi alacam alacam dıyordum kaç gündür nette bulup unuttum hep. kremı nasıl erteledım çok üzüldüm ki nette de daha uygun fıyatlar eczanelere nazaran mecbur eczaneden alıcam lansinohu da sonra netten devam ederim.. Peki bu ped olayını nasıl yapıcaksınız sizler. Ablam ped kurtarmayabilir hasta bezi al dedi bana. Çok rahatsız etmez mi ki o. Ve mama ne marka olmalı sizce süt gelmezse mecbur mama veriyormusuz hemen inşallah benım de sütüm gelır sonrasında Bir de herkes biliyordur bellki ama sezeryan sonrası neskafe ve bitter çikolata yememız gerekıyormus ben yenı öğrendım bunu narkoz acısından kafeın gereklıymıs. Süt acısından da ılk gun dıye soru olmazmış
Tavsiyelerin çok işime yarayacak kuzum elektrikli pompa var evet sagdıkca acıyor mu pekı. bende aventın goguskalkanı var ondan krem de alayım dıyorum o da teması engellıyor ya ınsallah yara olmaz. masallah neguzel sıvı tuketmen cokguzel peki dikişlerinde acı cok oluyor mu ılk gece yürütuyorlarmıs bolbol gaz vs oldugu ıcın de. Bebeğin nasıl uyuyor mu süt içtikçe memeyı kavrayabldı mı ya cokheyecanlııCanım taze anne olarak hemen cevap vereyim, ped olarak hastanede veriyorlar boyutu çok ideal hasta bezi alma onlar çok büyük oluyor, sonra eşim eczaneden canped diye tam da hastanenin kullandığı pedlerden bulmuş ama şuan 3. Günündeyim ve normal pedin gece ya da uzun moduna geçebilirim
Korse için de acele etme Doğum sonrası en erken 15. Gun takabiliyormuşuz zaten canım acıyor istesem de takamam
Mama alma onun yerine süt sağma Makinesi alıp ilk gun sağarak göğsü uyarırsın sonra zaten senin bebişin yanında olacağı için bol bol emzirirsin sütun gelir o zaman, bol su iç zAten insanın içi kuruyor biliyor musun o kadar sıvı tüketiyorum ki içtiğim komposto ve rezenelerle birlikte abartmıyorum günlük 5 litreye yakın sıvı alıyorumdur vücuduma bi o kadar da wc ye çıkıyorsun çok da terliyorsun
Bende spinal oldum ne bir baş ağrısı ne bir bel ağrısı hiç bişeyim olmadı Doğum öncesi eşime de demiştim bitter çikolata ve kahve alalalım diye hiç gerek kalmadı
Göğüs kremi kullanmıyorum gümüş kapaklarımı hep takıyorum çok şükür uçlarında yaram olmadı makine ile saldığım için de daha yara olmamış olabilir bebek emince belki yara olur bilmiyorum, göğüslerim şişti o biraz sızlıyor sanırım o da normaldir,
Valla canim bebegin insallah bir emsin bir kuvvetli ceksin makinede neymis diyorsun bir iki damla süt cikiyor diye uzulme göğüs agrin var sütun iniyor var demekki makine iyi cekip rahatlatmiyor seni diye dusunuyorum ben daha da rahatlatmazsa medikallerden sagma makinesi kiralayabilirsinSağdıkça normale dönecek diyor ablam sürekli sağ diyor saat başı sağıyorum bir damla da gelse pes etmiyorum ama göğsümün sızısı geçmiyor, sağ göğsümün kanalları daha açık galiba sol göğsüm resmen kapalı gibi
Lekelenme doğumun belirtisi olabilir gitsen iyi olur bence. ama ağrı sancı yoksa biraz beklemek daha mı iyi olur bilemedimKızlar kahverengi lekelenmem var. Dr a gitmek gerekir mi? Sancim agrım falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?