2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay cok şükür canım valla garip geldi bana yeşil akıntı.. Hayırlısıyla zamanında gelsin bebeğin inşallah
İnsallah kuzum valla oyle boyle korkmuyorum
Dogumdan şuan bile agzimin tadi yok heryerim agriyor normal veya sez ikisindede dikişlik durum oldumu bicak yarasi ah ne sizlar :-(

T tanem-tane20 canım nasılsın ne yaptınız merak ettım
Kuzum enfeksiyon olabilir dediler aslinda tahlil sonuclarida temizdi ama bilmiyorum artik fitil krem yazdilar acikliga baktilar simdilik
Bir sorun sıkintimiz yok daha icimde ayrilmadik senin minik nasil buyuyormu eve gitmistiniz dimi kuzum

ben yine geriden geriden geliyorum mesajlrı şimdi okudum hayırlı olsun gününüz canm. sağlıkla mutlulukla eve 3 kişi gelirsiniz inşallah

Kuzum enfeksiyon olabilir dediler aslinda tahlil sonuclarida temizdi ama bilmiyorum artik fitil krem yazdilar acikliga baktilar simdilik
Bir sorun sıkintimiz yok daha icimde ayrilmadik senin minik nasil buyuyormu eve gitmistiniz dimi kuzum
Çok geçmiş olsuun bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah canm Bana da doktorum her gittiğimde sarı ya da yeşil kokulu akıntın var mı diye soruyor demek enfeksiyondan oluyormş

Kızlar Doğum kursunda öğrettikleri en önemli şey hiç bir belirtiyi küçümsemeyin. Tavsiyem doktora gitmeniz yönünde olur kimse sizi zorla orda tutmaz merak etmeyin Doğum başlamadıysa tabi ...
Öyle canim ihmal edilecek bir konu degil Can var sonucta ama ne bilim insan soguyunca doktorundan hastaneden isteksiZ oluyor birazdaha en korktugum
Sey bebegin susuz ve kordon dolanmasi allahm
Korusun butun bebekleri

Çok geçmiş olsuun bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah canm Bana da doktorum her gittiğimde sarı ya da yeşil kokulu akıntın var mı diye soruyor demek enfeksiyondan oluyormş
Cok saolasin kuum Ben hiç kafam çalismiyor
Bu enfeksiyon islerine saglikocagindaki tahlilde enfeksiyon cikiyor baya yuksek degerde doktor diyor onemli birsey degil birde burda yaptiralim iyi guzel yapiliyor sonuc temiz ama sabahtan aksama kadar yesil yesil akintilar sular geliyor onemli birsey degilse söylese bende aldiris etmem ama birseyde demiyor bana hep dedigi kanaman ve suyun gelirse hadi kanamayi biliyoruz renginden suyu nasil anlicam
Nişandan bahsetmedi mesela hiç

İnsallah kuzum valla oyle boyle korkmuyorum
Dogumdan şuan bile agzimin tadi yok heryerim agriyor normal veya sez ikisindede dikişlik durum oldumu bicak yarasi ah ne sizlar :-(
kuzum tam olarak neren agrıyor oncekı msjları okuyamadım senın de mı sancıların basladı

Bendede ayni sen gibi koydugum peceteler islandı aciklik yok dediler baktilar canim enfeksiyondan kaynakli akıntı olabilir dediler kremle fitil verdiler canm
sımdı okudum dıger msjlarıcok gecmıs olsun canım korkmamaya calıs bak ınsallah bakarsın cokckk az sancın olur hıcbısey anlamazsın dogumda ❤

Kizlar nasilsiniz biz dogum yaptigimdan beri hastanedeyiz kizimla aramizda supgrup uyumsuzlugu varmis buda coddi bir sarilik sureci tedavimiz dun bitti yarin kntrol var bizim icin dua eder misiniz
Çok geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce evinize dönersiniz

güzel yol arkadaşlarım ❤ cevap vermeyi unuttuğum gözümden kaçan arkadaşlarım varsa özür dilerim çok çok teşekkür ederim hepinize sağlıkla kavuşalım aniden çıkınca herşeyım hazır olmasına rağmen telaş sardı saatlerdir evde ufacık iş kalmasın dıye dört döndüm sancılar da arada gelıyordu ve sımdi yıne başladı biryandan nezle oluyorum çok kötü bir zamanlama ıhlamur içtim limon yedım pekmez yedım neler yaptım inşallah geçer Missyiru
@Kartanesii8892 canim hadi gozun aydin hayirli olsun saglicakla kavusun ❤ Z zet193 masallah kuzuna ❤ @matrush ayni sekilde ❤ T tanem-tane20 canim naptin son durum ne ?

ayy canim doguma pzt.mi giriyosunn

@Kartanesii8892 gununuz bellı olmuş hayırlı oldun canım . Hıc uyuyamıyom fılan deme uyuman lazım dogumdan sonra anne yorgun oluyor ❣

ben yine geriden geriden geliyorum mesajlrı şimdi okudum hayırlı olsun gününüz canm. sağlıkla mutlulukla eve 3 kişi gelirsiniz inşallah

O herşeye normal diyen hamilelikte olur öyle şeyler deyip her şikayeti hamileliğe bağlayan doktorlar yüzünden ben ilk bebeğimi kaybettim mükemmel geçen hamileliğim 1 hafta içinde aniden sonlandı enfeksiyondu asıl sebebi anlamadılar,bende cahildim.Ondan canım doktorunu begenmiyorsan aklında küçücük soru işareti bile kalıyorsa değiştir o doktoru. Hiçbir zaman geç kalmış olmazsın doğuma az kaldı idare edeyim diye düşünme

Aynen cnm ihmal edilcek bi durum degil bende ilk bebegimi Canimoglumu bu nedenle kaybettim

Ay ben bu hafta resmen kendimde degilim ne eve supurge yapabiliyorum artik simdide iki gecedir uyuyamiyorum dun sabah 6 da uyudum simdiyse uykum var amaa yok nefesim kesiliyo yatak odasinda cama atiyorum kendimi

Kızlar bende de hafif kaşıntı var dış dudaklarda sadece içte birşey yok akıntım çok zaten enfeksiyon mu kaptım acaba ya yada mantar mı var. Daha önce manta r için fitil ve krem kullanmıştım. Dr un verdiği krem duruyor hala onu kullansam mı

Aynen cnm ihmal edilcek bi durum degil bende ilk bebegimi Canimoglumu bu nedenle kaybettim
Benimde oğlum olacaktı nasip değilmiş bişeyler bahanesi oluyo işte ama insanın canından can gidiyo üzülmemek veya unutmak mümkün olmuyo...Allah bu yavrularımıza saglık sıhhat uzun ömürler versin canım, kimseyi evlat acısıyla sınamasın, hepimize hayırlı saglıklı doğumlar nasip etsin, bizleride bebeklerimizide korusun

Ay ben bu hafta resmen kendimde degilim ne eve supurge yapabiliyorum artik simdide iki gecedir uyuyamiyorum dun sabah 6 da uyudum simdiyse uykum var amaa yok nefesim kesiliyo yatak odasinda cama atiyorum kendimi
Uykum var uyuyamıyorum bende bugun ev temizliğine girmiştik perdeler camlar belim ağrıyor dizlerim ağrıyor ağrıdan uyuyamıyorum

Uykum var uyuyamıyorum bende bugun ev temizliğine girmiştik perdeler camlar belim ağrıyor dizlerim ağrıyor ağrıdan uyuyamıyorum
Of cok zor uykun olup uyuyamamak.
Ben zaten 1.5 ay oldu perdelerim yeni yikanmisti camlar kotu oda havalar belli olmuyor hic elleyemem
Kv gelirim demisti kizi evlencek yalniz 29 nikahi var ondan sonra demisti bende dedim bebek varken yaparsin artik dedim ki niye gec olur cunku gelmesini bile istemiyorum ben.

Ben bebisim dogsun klasik supurgem viledama gerek kalirsa onu yaparim toz alma o kdr ayrintiliya hiiiiic giremem.
Kendi annem zaten calisiyor otel odasi temizligi ona da gel diyemem. Ananem yasli
Kendi kendimi idare ederim ben.
Gece agrisi da kotu oluyor o da ayri. Bi saga bi sola yok yatamazsin. Az kaldi neyse kii

Kızlar bebeklerimiz döndü ya , bgn mesela ben hıçkırıkları karnımın sol orta tarafında hissettim, kesinlikle aşağıda değildi, kafası solda ayakları da sağda tekme atıyordu. Tekrar yukarı çıkmış yada dönmüş olabilir mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…