2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yarım saat arayla iki farklı şey duyunca epey bi afalladım ilk doktor ultrasona göre ocağın sonunu bekler bu doğuma daha var gözüküyo 2 hafta sonra gelirsin vs dedi nst önlem amaçlı alalın dedi nstden sonra şikayetlerimden detaylı bahsedince muayeneden sonra beklemez bu bebek fln filan seyir tam tersi döndü bi şok durumu yaşadım yaniii ama hiçte belli olmaz 1 cm aciklikla bekleyedebilir dedi sancin başlayadabilir. Bide geriden 1 cm aciklikla var dedi bunun onu arkası da mı oluyo noluyo anlamadım ama şu 3 4 gün geçsin en azından ben haftasına da çok takılmıyorum kilosunada açıkçası zaten hayırlı ve sağlıklı şekilde gelsin inşallah bebişim bana yeter :))

Evet kastettigimde oydu benimde zaten hani tetiklemede zaten baslamis sancilarin cok surmez gelir belkide bu bebisler suprizli:)

Üslup üslup üslup ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar A anneveoglusu S Sim10 kizlar simdiden saglikli dogumlar dilerim cok cabuk atlatirsiniz insallah
bsebse ayni haftadayiz sanirim benim de pazar gunu basladi adet sancisi gibi :) bogazimdan oksurukten yatiyordum aralikli olarak sanci hissedince sanki adet olmusum da yatiyormusum gibi hissettim o kadar netti sancilar ama duzenli degildi seninkine benzer bi belirti de hissetmistm lavaboya gitmem gerekiyomus da adetten dolayiymis gibiydi belki seninki de sancidir canim
@Kartanesii8892 profil resmine bayildiiim darisi basimiza

Evet kuzum ayni sayiliriz seninlen❤ cok uzun surmedi Allah tan sadece yarim saatle sinirli kaldi. Ama hareketi bugun baya azaldi ay valla bu bebisler gelene kadar rahata eremiycez biz. Gecmis olsun dikkat et kendine burda da -10 bugun kar buz disarisi havalar da fena geliyor valla. Bavulu arabayada koyamicam arabayi acamayabikiriz kardan buzdan

Selam güzel anneler, Bizim evdede temizlik başladı sayfayı takip edemiyorum son günlerde umarım herkes çok iyidir ve kontrolü olan arkadaşların kontrolleri çok güzel geçmiştir A anneveoglusu canım senin doğum yarın diye hatırlıyorum. Allahım saglıkla sıhhatle kavuştursun yavruna, ameliyatın çok güzel geçsin agrısız sızısız kolayca atlat inşallah, kuzunda saglıkla doğsun dualarımız seninle

Ben lansinoh krem sürmeye başladım. Doktorum özellikle sürmeye başla dedi. Umarım yara olmadan atlatırız bu süreci

Ben lansinoh krem sürmeye başladım. Doktorum özellikle sürmeye başla dedi. Umarım yara olmadan atlatırız bu süreci
İnşallah canım çıkardım bende akşam sabah süreyim artık bide rezene aldırayım başlayalım bi ucundan =)

Maşallah minişine canım

Tabi onlar kafir gecesini kutlamazsa işleri yil boyunca ters gider bizim isimiz onemli degil bacim onlar eglensin gelsinler bizimkide oyle izmire gidecekmis ne isi varsa orda sigamadi buralara
Doktorum tesettürlü dinine düşkün biri yılbaşı gecesi hastanede olucakmış 31 inde orda yani akşamdan itibaren bilerek öncesine izin almış zaten bu yuzden :) 31 aralık akşamına kadar doğurma bekle dedi sonra ben burdayım

olsun canim kilo alir merak etme benimkide 2.600 cikti 3 kilo olursa yeter dedi doktorum benim sat aynida sen saglikli ya bebegin gerisini bosver canim nasil olsa kilo alir uzulme 3.500 dwgilde 3 olsun olurda m etme

Ben o rezeneyi guzel bisey sandim tadi kotuymus onunya bir cay bardagi ictim dolapta tarihi gecmesini bekliyor
Canım çok içeceğiz ondan tiksinme sakın içine kimyonda koyup içcez =) rezeneyi sev dost ol onunla

Allah ayırmasın çok güzel bir duygu emzirmek onun gülüşünü izlemek
Yaaa gerçekten çok güzel bişiymiş emzirmek oradan hiç ayrılasım gelmedi mis kokuyor süt süt, 3 kez emzirmeye gittim Bugün gülümsüyor aralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…