- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Yarım saat arayla iki farklı şey duyunca epey bi afalladım ilk doktor ultrasona göre ocağın sonunu bekler bu doğuma daha var gözüküyo 2 hafta sonra gelirsin vs dedi nst önlem amaçlı alalın dedi nstden sonra şikayetlerimden detaylı bahsedince muayeneden sonra beklemez bu bebek fln filan seyir tam tersi döndü bi şok durumu yaşadım yaniiiHiç üzülme dert etme canım. Her bebek 40 haftayı dolduracak diye bir şey yok. +-15 gün oynar. Ayrıca haftan müsait ve bebeğin kilosu da kötü değil ki. Belki afalladın bi anda açıklık falan deyince doktor. Daha vakit var diye düşünüyodun. Bebeğin sağlıkla doğsun inşallah ❤
Evet kastettigimde oydu benimde zaten hani tetiklemede zaten baslamis sancilarin cok surmez gelir belkide bu bebisler suprizli:)Doktor sa zaten bitki çayları ilişki egzersiz hiç biseyi yapmıyorsun dedi tetiklemeye gerek yok şimdilik önemli olan haftası gelişimi dedi kilosu değil dedi zaten gelirse sancin durdurmaya gerek yok miadinda artık dedi
Sürprizli valla artık canları ne zaman isterse :)) ben de ilişki devamdı haftada 1 2 fln doktor direk yasaklar listesi yaptıEvet kastettigimde oydu benimde zaten hani tetiklemede zaten baslamis sancilarin cok surmez gelir belkide bu bebisler suprizli:)
Sürprizli valla artık canları ne zaman isterse :)) ben de ilişki devamdı haftada 1 2 fln doktor direk yasaklar listesi yaptı
Üslup üslup üslup ....Aynen canım bende öyle diyorum doktor da normal yapmak istedigimi çok iyi biliyor kendisi de normale yönlendirdiyo hadi yine iyisin dedi demekki normal doğumu istediğin için bebek te böyle minyon oldi dedi bu şekildeki ölçülerinde zorlamaz seni dedi ama tabi nasip yine bende öyle diyorum hep doktorda son anda bakarız diyo hep ona sancılar la birlikte durum değişir tamamen bebeğin giriş pozisyonuna bağlı tek sıkıntım 28 29 30 31in gecesine kadar doktorum yokmuş sabret dedi o günlerde doğurma sonrasına bakarız dedi :d
Evet kuzum ayni sayiliriz seninlen❤ cok uzun surmedi Allah tan sadece yarim saatle sinirli kaldi. Ama hareketi bugun baya azaldiHerkese selamlarA anneveoglusu S Sim10 kizlar simdiden saglikli dogumlar dilerim cok cabuk atlatirsiniz insallah
bsebse ayni haftadayiz sanirim benim de pazar gunu basladi adet sancisi gibi :) bogazimdan oksurukten yatiyordum aralikli olarak sanci hissedince sanki adet olmusum da yatiyormusum gibi hissettim o kadar netti sancilar ama duzenli degildi seninkine benzer bi belirti de hissetmistm lavaboya gitmem gerekiyomus da adetten dolayiymis gibiydi belki seninki de sancidir canim
@Kartanesii8892 profil resmine bayildiiim darisi basimiza
Ben lansinoh krem sürmeye başladım. Doktorum özellikle sürmeye başla dedi. Umarım yara olmadan atlatırız bu süreciKızlar ben kızımda göğüslerime doğumdan önce hatta hastaneye bile bişey götürmemiştim eve gelince lansions sürmeye başlamıştım ha çok yara oldu ayrı mevzu şimdi tam bir hafta var lansions süreyim rezene de içeyim mi napayım ben
İnşallah canım çıkardım bende akşam sabah süreyim artık bide rezene aldırayım başlayalım bi ucundan =)Ben lansinoh krem sürmeye başladım. Doktorum özellikle sürmeye başla dedi. Umarım yara olmadan atlatırız bu süreci
Cnm bizim seninle günümüz aynıEvet kastettigimde oydu benimde zaten hani tetiklemede zaten baslamis sancilarin cok surmez gelir belkide bu bebisler suprizli:)
Ben o rezeneyi guzel bisey sandim tadi kotuymus onunya bir cay bardagi ictim dolapta tarihi gecmesini bekliyorİnşallah canım çıkardım bende akşam sabah süreyim artık bide rezene aldırayım başlayalım bi ucundan =)
Maşallah minişine canımKontrolden geldik. :))) Bugün 38+4'üm. Herşey yolunda yine çok şükür. Son kez kan, idrar tahlili yapıldı. Nst'de sancım çıkmadı. Kızımın kilosu 2900, boyu 50 cm. :) Suyu falan çok iyi azalma yok. Son günü bekliyoruz dedi doktorum. 10 gün var. Ama kontrol için haftaya çağırdı. 2 Ocak. :) Eğer açılma olursa doğum o zaman da olur dedi. Normal bekliyoruz inşallah. Bebeğin suyunu korumak için havuç suyu içmemi önerdi. Bir de açılma için günde 2 hurma yersen iyi olur dedi doktorum. Bu kadar. :) Ocak'ta doğar inşallah diyordum, öyle olacak galiba.
Ya ne biliyim bende rahattım esimde hiç engel olmadı bize gebelik yanikiz Allah iyiliginizi versin senin bebisin gelme isi az bucuk belli oldu mu ne gelecek donemin acisini cikartmissiniz
Doktorum tesettürlü dinine düşkün biri yılbaşı gecesi hastanede olucakmış 31 inde orda yani akşamdan itibaren bilerek öncesine izin almış zaten bu yuzden :) 31 aralık akşamına kadar doğurma bekle dedi sonra ben burdayımTabi onlar kafir gecesini kutlamazsa işleri yil boyunca ters gider bizim isimiz onemli degil bacim onlar eglensin gelsinler bizimkide oyle izmire gidecekmis ne isi varsa orda sigamadi buralara
olsun canim kilo alir merak etme benimkide 2.600 cikti 3 kilo olursa yeter dedi doktorum benim sat aynida sen saglikli ya bebegin gerisini bosver canim nasil olsa kilo alir uzulme 3.500 dwgilde 3 olsun olurda m etmeKızlar çok karmaşık bir gün geçirdim kafam allak bullak resmen , ilk muayenemi girdim bebise bakıldı vs 2500 kilo çıktı 47cm 3 hafta da 350 gramcik almış resmen 2 kez ölçtü doktor aynı sonuç çıktı bende 2800 doğmuşum minyon bi bebek olacak demekki seninki dedi çokta takılmaya gerek yok sende oyleymissin bak fln dedi ama takildim ben tabi ultrasona göre 30 ocak çıktı resmen sat a gore beklicz biz ama gelişimi de göz önünde bulundurczz dedi.benim 3 4 gündür ağrılarım var belki demisimdir dr söyledim vs hatta oraya gittiğimde bellimde çok ağrıyordu gelişimde biraz gerilik va var diye doktor alıştırma sancisidir dedi 2 hafta sonra gelirsin va dedi ama bi nst ne bakalım bebiskom uyuyodu son 5 dk da uyandı resmen 60 larda şancı cikti tabi daha fazla kalmadigim için devamı olur muydu bilmiyorum dr girdim tekrardan konuştuk alıştırma sancıları dedi yine bende yani hep böyle olcakmi dedim geceleri 3 4 gündür çok ağrıyo adet sancısı gibi birde şuanda çok belim ağrıyo dedim gece agrilarinmi başladı dedi evet dedim gece gelen ağrılar genelde gerçek sancılardır dedi istersen bi muayene edelim seni dedi ona göre bakalım tamam dedim olur edebilirsiniz baktı 1 cm açıklığın var dedi bebek kanala girmiş dedi basi ve ciddi bi baskı yapıyor dedi kemik yapın biraz dar dedi sezeryanda dönebilir dedi sonra masasına geçtik bebeğinin minyon olması bu aşamada senin için avantaj dedi basi fln da normal çünkü eğer sancılar başladığı da bakılır pozisyonunu da düzgün alabilmişse dedi çıkar rahatlıkla dedi , kilolu bi bebeğin olsaydı zorlardı seni açıkçası dedi son ana kadar sez kafandan at düşünme dedi en son karar verilir öyle bo durum olursa 1 hafta içinde de gerçekleşebilir 1 cm aciklikla bekleyedebilir hiç belli olmaz dedi yılbaşı ertesi hemen gel dedi yani suan sancolarin gercek sancilar dedi bakalım tekrardan gidişata göre bakıcaz dedi 30 ocak tan bi haftaya düştük bi anda @Ytmz A anneveoglusu @edosko T tanem-tane20
haftaya cumartesi var benimKizlar cmtesi randevusu olan varmi?
Canım çok içeceğiz ondan tiksinme sakın içine kimyonda koyup içcez =) rezeneyi sev dost ol onunlaBen o rezeneyi guzel bisey sandim tadi kotuymus onunya bir cay bardagi ictim dolapta tarihi gecmesini bekliyor
Yaaa gerçekten çok güzel bişiymiş emzirmek oradan hiç ayrılasım gelmedi mis kokuyor süt süt, 3 kez emzirmeye gittim Bugün gülümsüyor aralardaAllah ayırmasın çok güzel bir duygu emzirmek onun gülüşünü izlemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?