2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok güzel anlatıyorsun sen ya =) kızımda böyle miydim hiç hatırlamıyorum 2. Koşuşturmacaya geliyor oğlum diye bile sevemedim ben haftaya cuma doğacak ismi yoktu daha eşim koşarak gelmiş şaşırttı beni ismini koyalım artık doğacak dedi haha 9 aydır hamile değilim sanki Alperen'e karar verebildik sonunda =) gülerek gitti son hafta ismiyle hitap edeyim bari bağımız kuvvetlensin

Çok geçmiş olsun sana da ballı zencefilli sıcak süt içtim portakal yiyorum ıhlamur ayva karanfil tarçın kaynatıyoruz onu içeyim adacayi ile gargara yapacağım allah razı olsun canım

Biri takip etse iyi olur aslında yoksa yapabildiğim kadar yaparım kacirdiklarim etiketlesin beni

Allah razı olsun canım
Büyük heyecanla bekliyorum senin bebişi 2. Olması sonra neler hissedeceksin çok merak ediyorum sağlıkla kavuşun canım

Canım seninde mi ikiz mi ikinci ikiz olacak sayfada senin kuzular maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

İkizlerin cinsiyeti ne canım sezeryan tarihin belli mi

Son haftalarda usg ye takılma canım 500 gr eksik veya fazla doğabiliyor

Canım benim Allah analı ve babalı büyütsün evladını inşallah tebrik ederim canım

girdim canim kilosu 37 haftadayiz 2.600 gr 3 olsa yeter dedi bi sikinti yok nst bakti ultrasondaki gbi canavar gbi masallah bebegin dedi 15 20 gune dogurursun sen dedi suyun sancin olursa hemen hastaneye gel dedi oyle canim
Masallah kuzum guzel guzel haberler ❤❤ aynen zaten gununde o kadar vaktiyle gekcek demek ki

Kızlar ben kızımda göğüslerime doğumdan önce hatta hastaneye bile bişey götürmemiştim eve gelince lansions sürmeye başlamıştım ha çok yara oldu ayrı mevzu şimdi tam bir hafta var lansions süreyim rezene de içeyim mi napayım ben

Zaten bildigim kadariyla haftada 1 olcumler cok saglikli da olmuyor kuzum :) ayrica son haftalarda az kilo alabklir hatta hic almayadabilir diye cok soyleyen vardi. Ben 37+1de gittigimde 3221 g ciktik ptesi 38+1de kontrolum bemde max 100g bekliyorum yani o da max :)

Ay dur bakalim :))) bence biz bi anda dogurcaz bu kadar sancisiz vs surec sonunda :)))
Ben 32 33. Haftalarda bir ağrı bir sancı erken doğacak diye korktuğum çocuğum bir haftadır tık yok sezeryan gerçi bence gününü beklesin beni rahatsız etmesin de

Kontrolden geldik. :))) Bugün 38+4'üm. Herşey yolunda yine çok şükür. Son kez kan, idrar tahlili yapıldı. Nst'de sancım çıkmadı. Kızımın kilosu 2900, boyu 50 cm. :) Suyu falan çok iyi azalma yok. Son günü bekliyoruz dedi doktorum. 10 gün var. Ama kontrol için haftaya çağırdı. 2 Ocak. :) Eğer açılma olursa doğum o zaman da olur dedi. Normal bekliyoruz inşallah. Bebeğin suyunu korumak için havuç suyu içmemi önerdi. Bir de açılma için günde 2 hurma yersen iyi olur dedi doktorum. Bu kadar. :) Ocak'ta doğar inşallah diyordum, öyle olacak galiba.

Ben 32 33. Haftalarda bir ağrı bir sancı erken doğacak diye korktuğum çocuğum bir haftadır tık yok sezeryan gerçi bence gününü beklesin beni rahatsız etmesin de
Bi ara kandirmis korkutmus sizi yaramaz :)) surda ne kaldi zaten kavusmaniza heyecan doruktadir :)

Masallah canim valla ❤ yerini cok sevmis belli :)) bende 1ocaktan sonra hurma yemeye baslicam nasipse :))

Haftaya bende 38+5 de gidicem , ben doğumu o sıralar bekliyorum ama kesin bana da böyle der, bekleriz biz bu bebekleri

Hepsini okudum kontrolden gelenler hepinizin sağlıklı olmasına çok sevindim o kadar az kaldı ki hergün sürpriz yapabilir bebeler Allah hepimize sıkıntısız güzel doğumlar sağlıklı çocuklar nasip etsin =)

Bi ara kandirmis korkutmus sizi yaramaz :)) surda ne kaldi zaten kavusmaniza heyecan doruktadir :)
Hangimizin kavuşacağı belli değil canım doğumlar hızlı hızlı gerçekleşiyor maşallah bebekler beklemiyor geliyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…