2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar günaydınn ben karsıydım aslında ama sahurda arkadaslarımın gazına geldım yani düşününce çok eğlenceli geldı ve Nasıpse inşallah o güne gelirsek cinsiyet partısı yapmaya karar verdık eve gelınce de bundan uyuyamadım resmen sizler de düşünüyor musunuz?:)

Ben baby shower dahil bebek dunyaya gelmeden yapılan tum eglencelere karşıyım. Allah korusun sonradan uzuntusu buyuk olur...ilk bebegimi kaybettigim icin boyle bir dusunce olustu ama yapanlari da saygiyla karsiliyorum elbette. Sonucta iyi dusunelim iyi olsun degil mi :)

Canim kese görünür bence kesin... Ama kalp atışını duyamayiz daha bu haftadan... bakalim hayirlisi...

Ben de babyshower düşünmüyorum karşıyım amacınsıyet ha dr.dan ha arkadaslardan duymusuz hıcbı farkı yok oyuzden karar verdım

Ben de babyshower düşünmüyorum karşıyım amacınsıyet ha dr.dan ha arkadaslardan duymusuz hıcbı farkı yok oyuzden karar verdım
Bu arada cinsiyet partisinin tam olarak nasil bir sey oldugunu bilmiyordum netten baktim hakkaten eglenceli bir seye benziyor :) da kacinci haftada yapmak gerek acaba, sonradan yanilmalar vs cok oluyor :)

ay canım bende içiyorum gunluk bi paket içiyodum sımdı gunluk 4 tane falan içiyorum ınsallah onuda bırakırım

Bu arada cinsiyet partisinin tam olarak nasil bir sey oldugunu bilmiyordum netten baktim hakkaten eglenceli bir seye benziyor :) da kacinci haftada yapmak gerek acaba, sonradan yanilmalar vs cok oluyor :)
Hem benim parti dediğim öyle dışarıda değil cok dedıler de dedm buyuk bısey olmasın herkese duyurmaya gerek yok yakın çift arkadaşlarımız çok istedi sana yapmak istiyoruz diye benim de çok hoşuma gitti bebeğimize güzel Bir anı kalır dedim nasipse:) artık Doktor kesin cinsiyet şu dediği gibi yapılıyordur herhalde ama vallahi Doktor söylediği Günün Akşamı yapalım dayanamam dedim

Bu arada kasik ağrılarıniz oluyor mu kizlar? Bnm bazen arka boslugumdan vurup gecen sancilarim oluyor ama siddetli ve surekli degil.
benım de oluyor ama ayırt etmek onemlıymıs bazen anıden oluyor bazen gaz oldugu zaman oluyor bazen de wc sonrası oluyor. Ben de bunu ck merak edıyorum malum çok sık wcye gidiyoruz uzun süre gitmediğimde ağrı hissediyorum sonrasında

tabıkı paylaşım yapabılırsın canım hangı şehirseim onu da söyle listeye yazim :)

çok guzel olur inşallah dilediğin nasıp olur ozel gunde bu surprızı yapabılrsın cok hosuna gıder. Öncelikli dualarımız sağlıklı sıhhatli olsunlar ınsallah yavrularımız Vallahi kız isteyen babalar alnından öpülesi babalar. Ben hep derdım bunu. Eşim de geçen ılkkez öncelıkle saglıklı olsun sonrası kız ıstıyorum nasıpse deyınce çok şaşrdım ve hosuma gıttı hep erkek olsun derler ya genelde benim içimden gecen de erkek yalnız

Bnm de wc oncesi ve sonrasi oluyor genelde.bi de rahimde ufak bi kanama alani gördü doktor onunla mi alakali blmiyorum hic lekelenmem vs olmadi. Allahim.kotu seylerden korusun...

Amin canım o can bedene düştümü sevgiside düşüyor insana kimsenin hevesi kursağında kalmasın iyi düşünelim iyi olsun
Benim bir tane oğlum var ana oğul ilişkisi bi başka oluyor :)

Canim benim sat 24 nisan dogum 29-30ocal gozukuyor ama oglum 37+lards dogdu sezaryen,normal icin arastircam ama buyuk ihtimal bu da sezaryrn olursa o kadar gec olmaz diye dusunuyorum,seninmoglun kac yasinda dogum ne zaman ins

benim oğluş 10 yaşında kasımda 11 yaşına girecek allah izin verirse
doğum 16 ocak görünüyor ama sezeryanla ocak ayının ilk haftası doğar dedi dr
senin oğlan kaç yaşında

aramıza hoşgeldiniz arkadaşım

ben o partileri düşünmüyorum canım hayırlısı olsun gönlünüze göre olsun herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…