Kızlar günaydınn ben karsıydım aslında ama sahurda arkadaslarımın gazına geldım yani düşününce çok eğlenceli geldı ve Nasıpse inşallah o güne gelirsek cinsiyet partısı yapmaya karar verdık eve gelınce de bundan uyuyamadım resmen sizler de düşünüyor musunuz?:)
Kızlar günaydınn ben karsıydım aslında ama sahurda arkadaslarımın gazına geldım yani düşününce çok eğlenceli geldı ve Nasıpse inşallah o güne gelirsek cinsiyet partısı yapmaya karar verdık eve gelınce de bundan uyuyamadım resmen sizler de düşünüyor musunuz?:)
Ben baby shower dahil bebek dunyaya gelmeden yapılan tum eglencelere karşıyım. Allah korusun sonradan uzuntusu buyuk olur...ilk bebegimi kaybettigim icin boyle bir dusunce olustu ama yapanlari da saygiyla karsiliyorum elbette. Sonucta iyi dusunelim iyi olsun degil mi :)
Canım hamilelik günümüz bire bir aynı ve ben de cumartesi doktora gidecem keseyi görmeye inşallah senin kan değerin kaç ? Benim 19 mayıs 527,21 mayıs 1145,23 mayıs 2380 'di en son.cumartesiye 4000 lerde olur herhalde,inşallah kese görünür.
Ben baby shower dahil bebek dunyaya gelmeden yapılan tum eglencelere karşıyım. Allah korusun sonradan uzuntusu buyuk olur...ilk bebegimi kaybettigim icin boyle bir dusunce olustu ama yapanlari da saygiyla karsiliyorum elbette. Sonucta iyi dusunelim iyi olsun degil mi :)
Bu arada cinsiyet partisinin tam olarak nasil bir sey oldugunu bilmiyordum netten baktim hakkaten eglenceli bir seye benziyor :) da kacinci haftada yapmak gerek acaba, sonradan yanilmalar vs cok oluyor :)
Kızlar gebeliği öğrenmeden önce sigara kullanıyordum öğrendim ve bıraktım ama şu iki gündür acayip sigara istiyor canım aranızda bırakan var mı neler yaptınız ne saçma ya ilk aşermem sigaraya oldu resmen :/
Bu arada cinsiyet partisinin tam olarak nasil bir sey oldugunu bilmiyordum netten baktim hakkaten eglenceli bir seye benziyor :) da kacinci haftada yapmak gerek acaba, sonradan yanilmalar vs cok oluyor :)
Hem benim parti dediğim öyle dışarıda değil cok dedıler de dedm buyuk bısey olmasın herkese duyurmaya gerek yok yakın çift arkadaşlarımız çok istedi sana yapmak istiyoruz diye benim de çok hoşuma gitti bebeğimize güzel Bir anı kalır dedim nasipse:) artık Doktor kesin cinsiyet şu dediği gibi yapılıyordur herhalde ama vallahi Doktor söylediği Günün Akşamı yapalım dayanamam dedim
benım de oluyor ama ayırt etmek onemlıymıs bazen anıden oluyor bazen gaz oldugu zaman oluyor bazen de wc sonrası oluyor. Ben de bunu ck merak edıyorum malum çok sık wcye gidiyoruz uzun süre gitmediğimde ağrı hissediyorum sonrasında
Selamlar merhabalar
Bende ocak annesi olacam insallah.
Ve 3. çocuğumuz geliyir
2 normal dogum yaotim
1.kizim 1 oğlum var şimdi hayırlı ve sağlıklısı olsun inşallah
Sat 13 nisan.
Muhtemel doğum 18 ocak.
Yaş 32
65 kilo ile hamile kaldım bakalım kaçla kapanacak
Henüz doktora gitmedim kalp atışı netleşince gitmeyi düşünüyorum.
Çalışıyorum öğretmenim..
Burada paylaşım yapmak isterim tabi uygunsa kubra5505@Ytmz
İlk bebeği öğrenince süprizle haber verememiştim eşime olsun diye gözüne bakıyorduk
Eşim kız istiyor Allah sağlık versin öyle adlandırmıyım da
kız olursa ona pasta yaptırıp evlilik yıldönümüzde kestirtip öğrenmesini sağlıycam tabi bunlar hayal
İlk bebeği öğrenince süprizle haber verememiştim eşime olsun diye gözüne bakıyorduk
Eşim kız istiyor Allah sağlık versin öyle adlandırmıyım da
kız olursa ona pasta yaptırıp evlilik yıldönümüzde kestirtip öğrenmesini sağlıycam tabi bunlar hayal
çok guzel olur inşallah dilediğin nasıp olur ozel gunde bu surprızı yapabılrsın cok hosuna gıder. Öncelikli dualarımız sağlıklı sıhhatli olsunlar ınsallah yavrularımız Vallahi kız isteyen babalar alnından öpülesi babalar. Ben hep derdım bunu. Eşim de geçen ılkkez öncelıkle saglıklı olsun sonrası kız ıstıyorum nasıpse deyınce çok şaşrdım ve hosuma gıttı hep erkek olsun derler ya genelde benim içimden gecen de erkek yalnız
benım de oluyor ama ayırt etmek onemlıymıs bazen anıden oluyor bazen gaz oldugu zaman oluyor bazen de wc sonrası oluyor. Ben de bunu ck merak edıyorum malum çok sık wcye gidiyoruz uzun süre gitmediğimde ağrı hissediyorum sonrasında
Bnm de wc oncesi ve sonrasi oluyor genelde.bi de rahimde ufak bi kanama alani gördü doktor onunla mi alakali blmiyorum hic lekelenmem vs olmadi. Allahim.kotu seylerden korusun...
çok guzel olur inşallah dilediğin nasıp olur ozel gunde bu surprızı yapabılrsın cok hosuna gıder. Öncelikli dualarımız sağlıklı sıhhatli olsunlar ınsallah yavrularımız Vallahi kız isteyen babalar alnından öpülesi babalar. Ben hep derdım bunu. Eşim de geçen ılkkez öncelıkle saglıklı olsun sonrası kız ıstıyorum nasıpse deyınce çok şaşrdım ve hosuma gıttı hep erkek olsun derler ya genelde benim içimden gecen de erkek yalnız
Amin canım o can bedene düştümü sevgiside düşüyor insana kimsenin hevesi kursağında kalmasın iyi düşünelim iyi olsun
Benim bir tane oğlum var ana oğul ilişkisi bi başka oluyor :)
Canim benim sat 24 nisan dogum 29-30ocal gozukuyor ama oglum 37+lards dogdu sezaryen,normal icin arastircam ama buyuk ihtimal bu da sezaryrn olursa o kadar gec olmaz diye dusunuyorum,seninmoglun kac yasinda dogum ne zaman ins
benim oğluş 10 yaşında kasımda 11 yaşına girecek allah izin verirse
doğum 16 ocak görünüyor ama sezeryanla ocak ayının ilk haftası doğar dedi dr
senin oğlan kaç yaşında
Selamlar merhabalar
Bende ocak annesi olacam insallah.
Ve 3. çocuğumuz geliyir
2 normal dogum yaotim
1.kizim 1 oğlum var şimdi hayırlı ve sağlıklısı olsun inşallah
Sat 13 nisan.
Muhtemel doğum 18 ocak.
Yaş 32
65 kilo ile hamile kaldım bakalım kaçla kapanacak
Henüz doktora gitmedim kalp atışı netleşince gitmeyi düşünüyorum.
Çalışıyorum öğretmenim..
Burada paylaşım yapmak isterim tabi uygunsa kubra5505@Ytmz