Başınsagolsun canım. Ben de baby showerdan yana degılım yenıdogum yapan arkadasımız 22.gun bebegını kaybettı buyuzden daha da sogudum o fikirden. Ama cinsiyet ogrenmek bana gore yadırgancak bısey degıl sızler ıcın demiyorum tabıkı ama boyle sızın gb kıbar karsılamayıp sacma sapan konusanlar oluyor yahu ha dr. soylemıs ha arkadaslarım soylemıs ozaman hıc ogrenmesın bu zıhnıyettekı ınsanlar cokgarıp gelıyor bana doğrusu:)
bende aynı en çok oğlum için istiyorum nasıl istiyor yavrum 6,5 yaşında sürekli dua ediyor Allah'ım nolur annemin karnına bebek ver diye :))
bide ben henüz söylemedim kalp atışını bekliyorum sen söyledin mi?
Selamlar merhabalar
Bende ocak annesi olacam insallah.
Ve 3. çocuğumuz geliyir
2 normal dogum yaotim
1.kizim 1 oğlum var şimdi hayırlı ve sağlıklısı olsun inşallah
Sat 13 nisan.
Muhtemel doğum 18 ocak.
Yaş 32
65 kilo ile hamile kaldım bakalım kaçla kapanacak
Henüz doktora gitmedim kalp atışı netleşince gitmeyi düşünüyorum.
Çalışıyorum öğretmenim..
Burada paylaşım yapmak isterim tabi uygunsa kubra5505@Ytmz
Kızlar sat a göre 5+4um bugün ilk randevuma gittim 4+6 gözüktü sata göre daha büyük olması lazım dedi ama keseyi gördük doktor çok ilgisiz di bisey soramadım tamm dedi gönderdi
Amin canım o can bedene düştümü sevgiside düşüyor insana kimsenin hevesi kursağında kalmasın iyi düşünelim iyi olsun
Benim bir tane oğlum var ana oğul ilişkisi bi başka oluyor :)
Kızlar sat a göre 5+4um bugün ilk randevuma gittim 4+6 gözüktü sata göre daha büyük olması lazım dedi ama keseyi gördük doktor çok ilgisiz di bisey soramadım tamm dedi gönderdi
benim oğluş 10 yaşında kasımda 11 yaşına girecek allah izin verirse
doğum 16 ocak görünüyor ama sezeryanla ocak ayının ilk haftası doğar dedi dr
senin oğlan kaç yaşında
Amin canım o can bedene düştümü sevgiside düşüyor insana kimsenin hevesi kursağında kalmasın iyi düşünelim iyi olsun
Benim bir tane oğlum var ana oğul ilişkisi bi başka oluyor :)
Ya sanırım kızım olsun diyen erkeklerle oğlum olsun diyen kadınlar aynı hisleri taşıyor İnşallah sağlıklı olsunlarda eşimden de kız olsun lafını duydum ya İkisi de eşit geliyor artık o yüzden
seninki en güzeli biz önce istemedik istedikten sonra 6 yıl bekledik gelmesini bu süreçte aşılama tüp bebek bile denedim
geçen ay tüp bebek tuttu kimyasal gebelik yaşadım düşük kanaması sonrası mucize oldu bu kuzuya gebe kalmışım.
Çok isterdim oğlumun yaşıtı bir kardeşle büyümesini araları çok açıldı sen en güzelini yapıyorsun oyun arkadaşı geliyor paşann ne mutlu
seninki en güzeli biz önce istemedik istedikten sonra 6 yıl bekledik gelmesini bu süreçte aşılama tüp bebek bile denedim
geçen ay tüp bebek tuttu kimyasal gebelik yaşadım düşük kanaması sonrası mucize oldu bu kuzuya gebe kalmışım.
Çok isterdim oğlumun yaşıtı bir kardeşle büyümesini araları çok açıldı sen en güzelini yapıyorsun oyun arkadaşı geliyor paşann ne mutlu
Neyse sukur Rabbim size de nasip etmis canim artik saglikla gelmeleri icin dua edicez bol bol ,evet birbirleriyle hem kardes hem arkads olabilirler insallah 3 yas ideal gelirdi bana da hep sukur oyle nasip oldu
benim oğlum 20 aylık kardeşimle aramda 6 yaş var o üniversiteye gittikten sonra anlaştık onun için yakın yaşlı iki çocuk hayalim vardı nasipse hayalimi yaşayacağım.
çalışıyor musun? ben çalışıyorum oğluma annelerimiz dönüşümlü olarak bakıyor. herkes düzenini bozmuşken 1 e bakan 2 yede bakar diye destek verdiler sağolsunlar onlardan cesaret aldık. oğlum 5 yıl sonra tedaviyle olduğu için toruna hasretlerdi. bu minik mucize gibi çıktı geliyor :)
Ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah direk erkek diyorsun nasıl hissediyorsun Allah gönlüne göre versin kıza da hafif alıştır ki bekli kız olur.ben hiç bir şey hissetmiyorum cinsiyet adına.
Benim hic yok gibi sadece iki gun önce sabah bulanacak gibi oldu gecti bugun tam 7 hafta olduk bulanti yok ama sanki cok yemisim hissi var yiyecekleri dusununce hoc cazip gelmiyorlar
benim oğlum 20 aylık kardeşimle aramda 6 yaş var o üniversiteye gittikten sonra anlaştık onun için yakın yaşlı iki çocuk hayalim vardı nasipse hayalimi yaşayacağım.
çalışıyor musun? ben çalışıyorum oğluma annelerimiz dönüşümlü olarak bakıyor. herkes düzenini bozmuşken 1 e bakan 2 yede bakar diye destek verdiler sağolsunlar onlardan cesaret aldık. oğlum 5 yıl sonra tedaviyle olduğu için toruna hasretlerdi. bu minik mucize gibi çıktı geliyor :)
Benim de kızımla mercimegimin arasında 6 yas olacak :) kardeşimle aramda 10 yaş vardı bizimde hep ikinci annesi gibiydim çalışan anne çocuğu olunca :))