2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen kuzum bugun kavonoza su koyup yasin okudum dogum yapacagim gun kanamam
Olmazise suya cicegi koyup fatiha felak nas nesrahleke ve ayetelkursi okuyup suyunudan bir yudum icip valize koyarim
Kanama vs olursa artik esim okur dogumdan cikinca çiksrir esim soyledim bugun kendisine ama benim baska sıkıntım var düz sırt ustu yatip bacaklarimi acamiyorum sendede varmi o problem bi deneseene yoksa benim beldeki problem yuzundenmi :-((

Canım sancılar durmadı sabah 7de sezaryene alindim 7 bucukta dogdu pasam 50 cm 3200 gr şükür yanımda şimdi emmeye uğraşıyor
maşallah canım, allah analı babalı büyütsün inşş

göğüs Kalkan’ı çok gerekli bence, ben faydasını görmüştüm. Ped de dışarı çıkarken lazım oluyor, süt salgısı fazla olunca ilk dönemler kıyafetlere çıkıyor, biraz rezil bi durum yani. O olmasın diye takmak lazım, ama be fazla yarım saate bir değiştirmek gerekiyor bakteri üremesin diye

kemiklerde ağrı oluyor ama açabiliyorum canım

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
Sanki bu sezaryen daha ağrılı gibi geldi bana yada ilkinin acısını unuttum 3 yıl oldu inşallah cabuk geçer ağrı sizi Archpa geçen salı 2940 di bugün 3200 dediler ama sisi falan inince bence 3100 falan olur .ultrason aletine de bağlı ilk oğlumda 3400 dediler 3000 doğmuştu

Aslında bir almadığim okaldi bakalım onuda ihtiyaç olursa alacagim

Kızlar nişan dedikleri şey kırmızı yada hkahverengi gibi mi geliyor bugün benden iki kez krem bir şey geldi çok afedersiniz.
Bu nisan olabilir mi acaba

Canım işte erhan beyin anlattığı da bu. Yok ben 5 kg doğurdum yok 6 kg doğurdum. Siz doğurdunuz diye herkes doğuracak değil bu risk alınmaz diyor. Altta Erhan beyin hikayesini paylaştım aynı kayınvalidenin laflarına bak ne demiş :)))

Eklentiler

• B45886F0-56C8-4EF3-9989-09CE43A88154.webp
    44 KB · Görüntüleme: 77
Yapılıyormuş canım. Benim dr. Dedi. Ben o yöntemi istemiyorum dedim. Ama gerekli olsa o anda bana soracak değil.
Benim eltime yaptılar 3 sene önce, ıkınamadığı için vakumla çektiler bebeği. Başı biraz huni gibiydi başta ama düzeldi sonra. Ben okumuştum bi zararı yok diye biliyorum ama yine de istemezdim sanırım

Arkadaşlar felaket boyun ağrısı çekiyorum resmen dikişlerin acısını unutturdu. Aneztezi nin yan etkisiymiş bol bol sade kahve içmem önerildi. Yanımda su ısıtıcısı getirmiştim çok işe yaradı sürekli kantine inip çıkmaktansa elimizin altında sıcak su olması kolaylık oldu. Aklınızda olsun çantanıza koyun...

Nisan zaten herkeste gelmiyomus ya..suyunda o an gelmesi daha kolay oluyomus..simdilik her sey lehine gibi :)

Canım zaten benim göğüslerim öyle büyümedi oluk oluk t süt akarmi bilmiyorum artık duruma göre olmadı gönderir aldırır eşimi.perine masajınıda doktoruma danisayim
Canım doğuma girerken Göğüslerim Normaldi Ertesi sabah Neredeyse 3 katı büyüdü öyle bir büyüyecek dolacak ki inanamayacaksın

Çok geçmiş olsun ya ben de en cok boyun agrısı ve bel agrısından korkuyorum. Bide benim boynum omuzlarım falan tutulmaya çok müsait:/

Canım doğuma girerken Göğüslerim Normaldi Ertesi sabah Neredeyse 3 katı büyüdü öyle bir büyüyecek dolacak ki inanamayacaksın
Merakla bekliyorum canım inşallah öyle olur hepimizin bol sutu olur
Sen nasilsin bebeğin nasıl gece uyuyabilir musun?

Yaa bana da göğüslerim boş geliyor. Büyüdüler ama fos oldular. Gebeliğin ilk ayları dolgun şiş harikalardı. Sonra resmen sarktı güzeliö göğüsüm yamyam göğsü gibi oldu. Sanki hiç süt gelmicek gibi hissediyorum inşallah bol sütüm olur şişer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…