Canım günlerdir sormak istiyorum ama üzülürsün diye soramıyorum sadece ağrı kasılma mı oldu veya hareketleri mi azaldı sen anlayamadın mı? Benim son bir haftadır çok kasılmam oldu doktora da gitmedim senden sonra içim hiç rahat değil =( soramadım daKesinlikle iki can taşıdığımızi ve drlarin görüşünü almamız gerektigini unutmamiz gerek ben kendimi bu konuda hiç bir zaman affetmeyeceğim eşim çok dedi gidelim Dr adamida dinlemedim
Teşekkür ederimmmmm
bende hafif sezaryen ağrıları var, bi de çok fena meme ucu yarası olduSütüm bugün bugün akmaya başladı artık.. Bebiş şimdiye kadar birazcık kilo kaybetmiş canım sıkıldı Ama 2 güne toparlar korkma dedi doktor. Bakalım, şimdi her sütten sonra mama da ver dedi doktor onu yapıyorum artık :)
Sende durumlar nasıl?
Ben iyiyim sezeryan dikişlerin zorluyor dinlenemiyorum oğlana sur vermek için üç saatte bir hastaneye gidiyor geliyorum Allah razı olsun hamisim rabbim tüm hamile arkadaşlara hayırlı doğum nasip etsinA anneveoglusu canım ben kaçırmışım geçmiş olsun iyi misiniz şimdi
Canım gözün aydın allah analı ve babalı büyütsün inşallah meleğiniA anneveoglusu canim bende 30.12. Da yaptım doğumumu 36+4 de tansiyon sıkıntısından dolayı
Aynen bende öyleyim toparlanmak zorundayım P Puddingmuf her sözün çok doğru tebrik ederim çok güzel düşünüyorsunDoğumdan sonra irtibatı koparmayalim lütfen ben çok saldim kendimi toparlanmam için beni de motive edersin. İki çocuklu hayat bizi nasıl zorlayacak bakalım
Canım işte erhan beyin anlattığı da bu. Yok ben 5 kg doğurdum yok 6 kg doğurdum. Siz doğurdunuz diye herkes doğuracak değil bu risk alınmaz diyor. Altta Erhan beyin hikayesini paylaştım aynı kayınvalidenin laflarına bak ne demiş :)))
Ahh arada kalmak hangisine yeteceginizi bilememek sizinkiler birde küçük *2 sorumluluklar benim oğlan 11 yaşında olmasina rağmen hastanede 5 saat ameliyathanede kalmam çıkınca ki bagirmalarimdan çocuk korkmuş içine kapandı gözleri dolu dolu bakıyordu bana gel sarılayım dedim anne yaran var canın acır iyileş sarılırım dediBende de 27 aylık bir oğul var. Bugün resmen sinir krizi geçirdim. Hava yağışlı oğlum park istiyor ben bu halde onu goturemiyorum. Evde oyun istiyor eğilip kalkamiyorum. Kucak istiyor at olmamı istiyor..
Evin işleri var ama benim hiç enerjim yok. Oğlum kucagimda uyudu sinirlerim boşaldı ağlama krizine girdim göz yaşlarım yüzüne damlamis velet kalkmış bana gülüyor yağmur geldi diye yüzünü gösteriyor. Sonra uyumaya devam etti.
İkinci olunca nasıl olacak o meme isteyecek bu kucak isteyecek düşündükçe geriliyorum. Ağlamak istiyorum hep.
Ben yardimci olamadım daha çok korkutmus bile olabilirim ama bak yalnız değiliz doğumdan sonra birbirimize destek olalım. Bizi bizden başkası anlamaz
Canım Allah şifa versin inaainşatez zamanda düzelirsin .masall mabebeginede annesi kokla yerimize onuHatta doğumdan çıktım direkt süt geldi o zaman büyümeye başladı endişe etme canm. geceleri bebegım uyuyor ama ben 4gundur süt sıtmasından ateslenıyorum uyuyamıyorum canım yoksa kızım pek uslu masallah sadece memeye uyanıyot şu atesım gecse bı uyuycam ınsallah
Benimde 75 ve altına inmem gerek 100 kilo girdim doğuma 6 kilosu gitti 94 kiloyumBenim kilo sorunum var. 57 ile 93 kg arasında değişiyor. Şimdi 90 oldum doğuma nasıl olur bilmiyorum. Önce kilolardan kalıcı olarak kurtulmak niyetim.
65 in altına inince alışveriş yapıp evdekileri elden çıkarmak istiyorum.
Ben de elimden geldiğince buralarda olurum.
Birbirimize tam destek diyelim o zaman
Canım karnım semsert oluyordu aşağı bölgede bıçak saplanıyor gibi ağrım oluyordu kasıklarım zonkluyorduCanım günlerdir sormak istiyorum ama üzülürsün diye soramıyorum sadece ağrı kasılma mı oldu veya hareketleri mi azaldı sen anlayamadın mı? Benim son bir haftadır çok kasılmam oldu doktora da gitmedim senden sonra içim hiç rahat değil =( soramadım da
Aynen bende öyleyim toparlanmak zorundayım P Puddingmuf her sözün çok doğru tebrik ederim çok güzel düşünüyorsun
Doktorum o duruma gelindiğinde vakum kullanıyoruz dedi canım. Bugün konuştuk. Normali denesek, olmayacak gibi olduğunda sezaryene dönmüyormusunuz dedim, önce vakum deniyoruz, işe yaramazsa sezaryene geçiyoruz dedi. Yani öncelikli olarak vakum kullanıyorlarmış. Acıbadem hastanesinin doktoru bunu söyleyen. Hala kullanılıyor yaniBir de artık vakum uygulanmıyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin. Zararlı bi uygulama olduğu için yapılmıyor günümüzde diye okumuştum.
Aynısını yaşıyorum 1 haftadır 3 gün önce magnezyum içtim o günden beri biraz rahat karnım ama çok korkuyorum gerginim kızımda hiç böyle hissetmemiştim senin durumun da beni çok etkiledi sanırım çok üzüldüm duyunca tabi geçici bir durum çok çok iyi olacak inşallah küçük delikanlı eve bi gelseydi bende senin kadar rahatlayacağım Rabbim hepimize kolaylık versin ne zor anne olmak...Canım karnım semsert oluyordu aşağı bölgede bıçak saplanıyor gibi ağrım oluyordu kasıklarım zonkluyordu
Doktorum o duruma gelindiğinde vakum kullanıyoruz dedi canım. Bugün konuştuk. Normali denesek, olmayacak gibi olduğunda sezaryene dönmüyormusunuz dedim, önce vakum deniyoruz, işe yaramazsa sezaryene geçiyoruz dedi. Yani öncelikli olarak vakum kullanıyorlarmış. Acıbadem hastanesinin doktoru bunu söyleyen. Hala kullanılıyor yani
Teşekkür ederimmmmm
bende hafif sezaryen ağrıları var, bi de çok fena meme ucu yarası olduSütüm bugün bugün akmaya başladı artık.. Bebiş şimdiye kadar birazcık kilo kaybetmiş canım sıkıldı Ama 2 güne toparlar korkma dedi doktor. Bakalım, şimdi her sütten sonra mama da ver dedi doktor onu yapıyorum artık :)
Sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?