- 3 Aralık 2018
- 368
- 199
- 103
Biraz korkuyorum ama ben israr etmedim doktor kendi karar verdiSen mi israr ediyosun normal olsun diye...
Kilosuda iyiymis o zamana kadar daha fazla almazmi..) gozunu korkutmim bende.korkuyoruda gece kalir.iri.olur bebisim.diye
cnm riskli bi durumun varsa tabiki sezeryn olmalisin senin ve bebisinin sagligi icinEvet canım lupus hastasıyım perinatoloji takip ediyor. Doktorum ani bebek yada anne ölümü olmasın diye sezeryan istiyor. Facebook’ta lupus hastalarına da sordum onlara da aynısı denmiş. %95 i sezeryanla alınmış. Çoğunlukla Doğumda bebek ölümü çok fazla oluyormuş. Hamile kalmam riskliydi zaten o riski alıp kaldım.
Yaa vakum çok tehlikeli bir şey. Eşimin bir arkadaşının bebeğinin beyninde vakum yüzünden hasar oluşmuş. Yani kimseyi korkutmak istemem bu konuda ama neden böyle bir risk alalım ki. Marifet mi yani o duruma düşmekHemen inceliyorum canım sağol. Yani ben de normal doğurmakta ısrar etmicem eşim de destekliyor beni. Niye kendimi de bebeğimi de hırpalayayım ki. Kv habire 5 kilo dogurdum vakumla cektiler demekten bıkmadı milletin içinde. Bi dahakine ben onu utandırıcam içerden dışardan kaç dikişin var kaç hafta oturamadın diye
Valla oyle dediler, umarim erkenden gelir, 1 cm acik oldugu icin suni sanci icinde erken sanirimAyın 11 ini beklerse daha çok kilo alacak bebiş. Vajinal doğum mu olacak o zaman da
Gercekten mi.. Ya benim esimin yegenini vakumla almislar, turkiyede yasaklanmis galiba vakum ama benim yasasigim yerde kullaniyolar halaYaa vakum çok tehlikeli bir şey. Eşimin bir arkadaşının bebeğinin beyninde vakum yüzünden hasar oluşmuş. Yani kimseyi korkutmak istemem bu konuda ama neden böyle bir risk alalım ki. Marifet mi yani o duruma düşmek
Umarım gönlüne göre sağlıkla gelir canımValla oyle dediler, umarim erkenden gelir, 1 cm acik oldugu icin suni sanci icinde erken sanirim
Yasak değil canım. Bugün benim doktorum söyledi. Normal denemek istersen deneriz ama bebek gelmezse vakum yaparız dedi. Öyle deyince bende ip koptu, uzaklaştım direkt o fikirdenGercekten mi.. Ya benim esimin yegenini vakumla almislar, turkiyede yasaklanmis galiba vakum ama benim yasasigim yerde kullaniyolar hala
Poset agirmiydi ne vardi icindeKızlar kaynanam 3.kattan aşağıya poşet attı ve ben tutamadım.olanca hızıyla karnıma çarptı.tam göğsümün altına denk geldi,gobegimin üstüne.bisey olur mu? Aklıma bin türlü şey geliyor.hastaneye gitmek gerekir mi? Kanama,ağrı sancı yok allaha şükür.bi sıkıntı olmuş mudur???
hurmayı tek sayı ile ye canım. Hem sünnet hem de bilimsel olarak kanıtlanmış, şeker hastalığına sebebiyet vermemesi için 1-3-5 şeklinde yemek gerekiyorBizimde çarsamba gunu 2275gr dedi kendi doktorum devlettekimpazartesi 3300 dedi canim
Hurmaya dün basladim canim cevizle beraber 6-7 tane yiyorum ama merdiven çikamiyorum beldeki tutulmadan dolayi tam belde degil bel altinda kalca kemiginde acı var
Birde kuzum ananasin nasil bir etkisi var bu arada rezene çayı almadiysan al içmeye başla canim ben pek tadini begenmedim ama mecbur icmek gerek
Off, valla ne desem bilemedim.. Umarim her sey yolunda gider herkesin, sadece dua edicem artikYasak değil canım. Bugün benim doktorum söyledi. Normal denemek istersen deneriz ama bebek gelmezse vakum yaparız dedi. Öyle deyince bende ip koptu, uzaklaştım direkt o fikirden
Ağırmıydı poşet? Çok sert değilse bir şey olacağını sanmıyorum ama içine sinmiyorsa bi acile gidip ultrasona gir istersen canımKızlar kaynanam 3.kattan aşağıya poşet attı ve ben tutamadım.olanca hızıyla karnıma çarptı.tam göğsümün altına denk geldi,gobegimin üstüne.bisey olur mu? Aklıma bin türlü şey geliyor.hastaneye gitmek gerekir mi? Kanama,ağrı sancı yok allaha şükür.bi sıkıntı olmuş mudur???
Özel olunca insanlsr öyle düşünüyo para için diye.Ama ben kişi kendini nasıl daha iyi hissetcekse o şekilde doğurmasından yanayım.ha normal ha sezeryan farketmiyo ikisi de agrılı sancılı.normal doğum sancısını da çekmiş biriyim .artık çocuğun kalp atışları yavaşlayınca aldılar sezeryana o kadar sancıyı bide üstüne suni sancıda verdiler çektim.İşte bu konu insanı endişelendiriyor. En çok sezaryen bizde valla. Ama bi yandan da doktoruma güveniyorum. Normal doğumu destekliyor. Son ana kadar doğum şeklini konuşmamıza izin vermedi acele etmedi
Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin canım iyi düşünelimOff, valla ne desem bilemedim.. Umarim her sey yolunda gider herkesin, sadece dua edicem artik
Bakalım canım hayırlısı diyorum. İlk başta çok korktum hem buradaki arkadaşlar hemd lupus grubundakiler rahatlattılar sezeryan konusunda.cnm riskli bi durumun varsa tabiki sezeryn olmalisin senin ve bebisinin sagligi icin
hayirlisi cnm sagsaglim dogurup kurtulsaydik hepimiz gercekten iyice agirlastimBakalım canım hayırlısı diyorum. İlk başta çok korktum hem buradaki arkadaşlar hemd lupus grubundakiler rahatlattılar sezeryan konusunda.
maşallah canım, ne güzel olmuş allah analı babalı büyütsün. Kesin çok mu peki yırtılma felan var mı?Kızlar benim 39. haftanın ortasında nişanım geldi. Bir iki gün ara ara devam etti kahverengiydi. 4 gün sonrada akşam üzeri evdeyken suyum geldi birden. Ama agrım falan yoktu. Sonra hastaneye gittim. Alttan muane ettiler ve nst ye bağladılar. Nst de sancim çıktı ama ben hissetmiyordum. Açıklıkta yoktu. Aradan 2-3 saat geçti tekrar muane ettiler açıklık 4,5 cm di. Ilerleyen saatlerde birden ağrılarım başladı. Ard arda geliyordu. Şancı geldikçe çömelip kalktım. Gece artık tamamen ağrı vardı ebeler tekrar alttan bakti ve dogum a aldılar. Basta ikinamadim. Sonra dr gobegime bastırdıkça ikindim ve 2 ıkınma sonrası minnoş kızım dogdu:) Sonrabebegin eşini çıkardılar. kesiyi diktiler bi 15 dk falan sürdü.
canım ben hastaneye götürdüm, orda suya koydum suyunu içtim ama midem çok bulandı topraklı idi :)) bide o açıldıkça rahşm açılırmış, senin Doğum bitince biri hemen onu Sudan çıkaracakki rahmin kapansın, kanaman devam etmesin. Yani evde bırakıp gitme, çantana koyKizlar size bir sorum olacak bu fatimaana eli otu varya ondan bizde var eltim vermisti ama doguma giderken onu verip okuyuver diyebilecegim yada suyunu icebilecwgim bir imkan yok şuan suya koyup okusam
Kendim doguma giderken suyundan icsem
Olurmu belki bu vesileyle acilmamda olur ben meryem suresi vs bilmedimiz sureler okunuyor diye biliyordum netten baktim
Kadariyla fatiha nas felak elemnesrahleke ve ayetelkursiymiş esimde okuyabilir bunu bu bilgi dogrumu sizce ?? Ben daha cok meryem suresi yasin vs zor olan kurandan okunabilecek sureler zanediyordum
Insallah canim..gelsin en kisa zamanda..)Biraz korkuyorum ama ben israr etmedim doktor kendi karar verdibizim ailede 4 kg dogmus herkes, sonucta boyle normal doganlarda var, bir problem olursa sezeryana alirlar en kotu. doktor bebek 4 kg ama sen zaten uzunsun irisin dedi. İkina ikina dogurucam artik 4 kiloyu insallah bugun yarin gelir de 4,5 a varmadan dogururum..
Benimde normal dogumda en korktugum sey o duruma gelmek...Yaa vakum çok tehlikeli bir şey. Eşimin bir arkadaşının bebeğinin beyninde vakum yüzünden hasar oluşmuş. Yani kimseyi korkutmak istemem bu konuda ama neden böyle bir risk alalım ki. Marifet mi yani o duruma düşmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?