2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sen mi israr ediyosun normal olsun diye...
Kilosuda iyiymis o zamana kadar daha fazla almazmi..) gozunu korkutmim bende.korkuyoruda gece kalir.iri.olur bebisim.diye
Biraz korkuyorum ama ben israr etmedim doktor kendi karar verdi bizim ailede 4 kg dogmus herkes, sonucta boyle normal doganlarda var, bir problem olursa sezeryana alirlar en kotu. doktor bebek 4 kg ama sen zaten uzunsun irisin dedi. İkina ikina dogurucam artik 4 kiloyu insallah bugun yarin gelir de 4,5 a varmadan dogururum..

cnm riskli bi durumun varsa tabiki sezeryn olmalisin senin ve bebisinin sagligi icin

Yaa vakum çok tehlikeli bir şey. Eşimin bir arkadaşının bebeğinin beyninde vakum yüzünden hasar oluşmuş. Yani kimseyi korkutmak istemem bu konuda ama neden böyle bir risk alalım ki. Marifet mi yani o duruma düşmek

Gercekten mi.. Ya benim esimin yegenini vakumla almislar, turkiyede yasaklanmis galiba vakum ama benim yasasigim yerde kullaniyolar hala

Kızlar kaynanam 3.kattan aşağıya poşet attı ve ben tutamadım.olanca hızıyla karnıma çarptı.tam göğsümün altına denk geldi,gobegimin üstüne.bisey olur mu? Aklıma bin türlü şey geliyor.hastaneye gitmek gerekir mi? Kanama,ağrı sancı yok allaha şükür.bi sıkıntı olmuş mudur???

Gercekten mi.. Ya benim esimin yegenini vakumla almislar, turkiyede yasaklanmis galiba vakum ama benim yasasigim yerde kullaniyolar hala
Yasak değil canım. Bugün benim doktorum söyledi. Normal denemek istersen deneriz ama bebek gelmezse vakum yaparız dedi. Öyle deyince bende ip koptu, uzaklaştım direkt o fikirden

Poset agirmiydi ne vardi icinde

hurmayı tek sayı ile ye canım. Hem sünnet hem de bilimsel olarak kanıtlanmış, şeker hastalığına sebebiyet vermemesi için 1-3-5 şeklinde yemek gerekiyor

Yasak değil canım. Bugün benim doktorum söyledi. Normal denemek istersen deneriz ama bebek gelmezse vakum yaparız dedi. Öyle deyince bende ip koptu, uzaklaştım direkt o fikirden
Off, valla ne desem bilemedim.. Umarim her sey yolunda gider herkesin, sadece dua edicem artik

Ağırmıydı poşet? Çok sert değilse bir şey olacağını sanmıyorum ama içine sinmiyorsa bi acile gidip ultrasona gir istersen canım

İşte bu konu insanı endişelendiriyor. En çok sezaryen bizde valla. Ama bi yandan da doktoruma güveniyorum. Normal doğumu destekliyor. Son ana kadar doğum şeklini konuşmamıza izin vermedi acele etmedi
Özel olunca insanlsr öyle düşünüyo para için diye.Ama ben kişi kendini nasıl daha iyi hissetcekse o şekilde doğurmasından yanayım.ha normal ha sezeryan farketmiyo ikisi de agrılı sancılı.normal doğum sancısını da çekmiş biriyim .artık çocuğun kalp atışları yavaşlayınca aldılar sezeryana o kadar sancıyı bide üstüne suni sancıda verdiler çektim.
Devlette bu durum tam tersi galiba sezeryan olunca bastan savıyolar.

Bakalım canım hayırlısı diyorum. İlk başta çok korktum hem buradaki arkadaşlar hemd lupus grubundakiler rahatlattılar sezeryan konusunda.
hayirlisi cnm sagsaglim dogurup kurtulsaydik hepimiz gercekten iyice agirlastim

maşallah canım, ne güzel olmuş allah analı babalı büyütsün. Kesin çok mu peki yırtılma felan var mı?

canım ben hastaneye götürdüm, orda suya koydum suyunu içtim ama midem çok bulandı topraklı idi :)) bide o açıldıkça rahşm açılırmış, senin Doğum bitince biri hemen onu Sudan çıkaracakki rahmin kapansın, kanaman devam etmesin. Yani evde bırakıp gitme, çantana koy

Insallah canim..gelsin en kisa zamanda..)
Ben kendim icinde ole diyorum..irilesmeden gelse .ama tabi nasip ne yasayacagimiz belli degil..son anda bile degisebiliyor her sey

Benimde normal dogumda en korktugum sey o duruma gelmek...

Sabah 8'de hastaneye gidiyoruz. Bugün açikligim 3 cm idi. Hastanede beklemeyip eve gelmiştik. Yarın sabah yatışım yapılacak. İnşallah çok uzun sürmeyen, kolay geçen bir doğumum olur. Uyumaya geçiyorum artık. :) Doğumdan sonra müsait olduğum en kısa zamanda yazarım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…