2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sutunu sagiyorsun zaten bırakırsın gercekten annene de
Ben olsam ikilemde kalirdim kalirdim söylenirdim kendime esime nerde cikti bu diye diye en son gitmezdim kesin

Canım benden de geldi ama benimki kremdi ve çok yoğundu acaba nişan mi diye düşünüyorum.

Aslında çok soğuk olmayacaksa annene bırakınca gözüm arkada kalmaz demişsin bırakacak kişi de varken lohusa iken değişiklik olması sana iyi gelebilir eşin bunu düşünmüş çok uzun olmadığı sürece bence sıkıntı olmaz Tabi yaşayan sensin söylemekle olmuyor bazı şeyler :)

Ben 160 im oglumda 93 ile doğuma gitmiştim 1. Doğum gününde 66 kiloydum. Karar verince kolay kilo veriyorum ama o karar ve motivasyon için destek lazım
Seni çok kendim gibi gördüm gel yamacıma kilo durumlarımız yakın gibi canım dediğin gibi boş bırakmayalım burayı aldığımız kiloları hızlıca sağlıklıca verelim.
Gelmiyo eşek sıpası gelseler de yanımızda olsalar endişelerimiz bitse rahatlasak yaa
Canım biliyorum iyice sona yaklaştınız. Sıkıntılarınız da arttı bebek için endişeleriniz de. Ama gönlünüzü rahat tutun. Allah korusun birşey olacak olsa anne karnında da olsa olur dışarıda da. Allah'ın izniyle de inşallah birşey olmaz kendinizi strese sokmayin :)
Canım ben olsam giderim. Eşin seni düşünmüş ne güzel. Birakacagin kişiye guveniyirsan vicdan da yapma. Unutma anne mutlu olunca bebek de etkileniyor bundan.

Canım benden de geldi ama benimki kremdi ve çok yoğundu acaba nişan mi diye düşünüyorum.
Bende de ilk gelen o şekildeydi ama çok kişiye sordum içinde bi pembelik kan kahvelik aranıyormuş canım ebeye fln sormuştum çünkü ondan öncede benden geldi öyle hatta korunmasız ilişki oluyosa 1 2 gün sonra kesin geliyodu

Evet katılıyorum ben de aşırı yoruyorum kendimi bir an önce doğsun diye yine de sancım gelmezse al artık derim diye düşünüyorum. Bi tanıdığım normal doğuracam diye 41. Haftayı da bekledi yine sancısı gelmedi sonunda bebek kakasını yapmıştı içerde diye sezaryenle almak zorunda kaldılar. Bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama zamanı dolmuşsa doğum nasıl olursa olsun içerde kalmamalı bence

Canım bizim okulda gitti geçen hafta çok eğlendiler aslında şöyle bir aylık falan olsaydın sana da çok iyi gelirdi ama bence üşütebilirsin dikişlerin zarar görebilir .uzunda ayrı kalmış olacaksın bebeginden.aslinda en doğru karar sen verirsin .nasıl içinden geliyorsa öyle yap

Sutunu sagiyorsun zaten bırakırsın gercekten annene de
Ben olsam ikilemde kalirdim kalirdim söylenirdim kendime esime nerde cikti bu diye diye en son gitmezdim kesin
Ben karı çok seviyorum diye düşünmüş 19 Ocak'ta 25 günlük olacağız gerçekten ikilemdeyim bakalım yarım saatim var karar vermek için

Her sakalliyi deden sanma diyon yani olabilir canim bende cok az ince uzun sakizgibi uzayan birsey geldi ama cok degildi azdı onun uzerine cati muanesi oldumuzda su gibi kahve rengi geldi puding gibi paarcalari vardi neyse arrtik o sey

Çok geçmiş olsun canım bende hasta gittim doguma doğumda verilen antibiyotikler iyi geldi bir nebze
Çok teşekkür ederim, ben de doğuma böyle gitmekten korkuyorum öyle bir öksürük var ki dikişim olsa patlar heralde Geçsin diye yapmadığım kalmadı 2 kez doktora gittim ısrarla ilaç kullanamazsın dediler bakalım nereye kadar gidecek böyle

Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım, bu öksürükle dikişi hayal edemiyorum. Tavuk çorbasıyla arkadaş oldum, bugün de turptan süzülmüş kestane balına başladım. Bu kadar çaresiz hissetmemiştim.

Elmayı soy küp küp doğra kabuğuyla beraber bi on dk kaynat biraz dinlensin içine bal katarak iç bana iyi gelmişti öksürükte inşallah geçirirsin

Hastane çantamı daha hazırlamadım nette o kadar liste var hangisi eksik hangisi fazla aklım daha da karıştı :)) doğum yapan anneler hiç koymasaymışım dediğiniz bir şey var mıydı ?

Ya benim doktor ve ekibi normal dogum ssvd suda dogum konularında bayagi tecrubeliler. Gecen bi ebeyle konusuyodum zaman gectikce bebek kakasini yapar diye endişeleniyorum yapabilrler normaldir nst de duzenli takip ediyoruz bi sıkıntı olmadığı surece müdahale etmiyoruz diyo. Kordon dolanması diyorum bebeklerin yüzde 30/40 i bir veya birkaç tur kordon dolanmış halde doğarlar diyo her konuda cok rahatlar yani. Benim gibi evhamlı bi tıp icin fazla rahatlar. Ama evdeyken ben bu durumları takip edemem ki o yuzden yatis isticem ins bi hafta daha bekle 41de gel demezler. Suyum gelsin bari diyorum ptesiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…