Sutunu sagiyorsun zaten bırakırsın gercekten annene deYa o beni zorlamaz asla kuzum ben biraz fazla kızdım O da seni düşündüm iyi gelir sana diye böyle bir şey yaptım dedi Ben de size Danışayım dedim yani daha 1 aylkken bırakılır mı Siz ne yapardınız yani anneme bırakırsam Zaten gözüm arkamda kalmaz Ama vicdan yaparm sanrm
Canım benden de geldi ama benimki kremdi ve çok yoğundu acaba nişan mi diye düşünüyorum.Maşallah diyim böyle güzel devam eder inşallah suanlik bisey yok tabi :)) sumugumsu ama sarı şeffaf çok gelmişti ona nişan değil-dir dediler çoğu kişi kahve pembe ya da kan olmalı diye özellikle sumugumsu bi yapı olmalıymış bunun çünkü dün çatı oldum.az önce geldi sumugumsu kahve algılayamadım bende bakalım hemen herşey bi anda olmuyor bunu biliyorum :))
Kızlar eşimin okulunda 19ocakta kartepeye gezi varmış. öğretmen eşleri ile eşim ismimizi yazdırmıs d.gunum o gun dye hem ben dedim bebegımı bırakamam cokzor gunler gecırıyorsun o gün sana ıyı gelır öyle dusundum ıstersen sıldırırm ısmımızı dedı ıstersen senın annene ıstersen benm anneme bırakırız sabahları alya uyuyor zaten 4,e 5e dek surecekmıs dedı bıkac mekana da gıdılcekmıs süt bırakırız falan diyor ben de işteyken özlüyorum kızımı öyle dusun bu senı kötü bı anne yapmaz boyle dusunme falan dedı bozuldu sankı braz fazla tepkı vermemeama ben dogru olanı dusunmuyo muyum daha kuccuk sız bırakablr mıydınız ya?
Seni çok kendim gibi gördüm gel yamacımaBen 160 im oglumda 93 ile doğuma gitmiştim 1. Doğum gününde 66 kiloydum. Karar verince kolay kilo veriyorum ama o karar ve motivasyon için destek lazım
Canım biliyorum iyice sona yaklaştınız. Sıkıntılarınız da arttı bebek için endişeleriniz de. Ama gönlünüzü rahat tutun. Allah korusun birşey olacak olsa anne karnında da olsa olur dışarıda da. Allah'ın izniyle de inşallah birşey olmaz kendinizi strese sokmayin :)Gelmiyo eşek sıpasıgelseler de yanımızda olsalar endişelerimiz bitse rahatlasak yaa
Canım ben olsam giderim. Eşin seni düşünmüş ne güzel. Birakacagin kişiye guveniyirsan vicdan da yapma. Unutma anne mutlu olunca bebek de etkileniyor bundan.Kızlar eşimin okulunda 19ocakta kartepeye gezi varmış. öğretmen eşleri ile eşim ismimizi yazdırmıs d.gunum o gun dye hem ben dedim bebegımı bırakamam cokzor gunler gecırıyorsun o gün sana ıyı gelır öyle dusundum ıstersen sıldırırm ısmımızı dedı ıstersen senın annene ıstersen benm anneme bırakırız sabahları alya uyuyor zaten 4,e 5e dek surecekmıs dedı bıkac mekana da gıdılcekmıs süt bırakırız falan diyor ben de işteyken özlüyorum kızımı öyle dusun bu senı kötü bı anne yapmaz boyle dusunme falan dedı bozuldu sankı braz fazla tepkı vermemeama ben dogru olanı dusunmuyo muyum daha kuccuk sız bırakablr mıydınız ya?
Bende de ilk gelen o şekildeydi ama çok kişiye sordum içinde bi pembelik kan kahvelik aranıyormuş canım ebeye fln sormuştum çünkü ondan öncede benden geldi öyle hatta korunmasız ilişki oluyosa 1 2 gün sonra kesin geliyoduCanım benden de geldi ama benimki kremdi ve çok yoğundu acaba nişan mi diye düşünüyorum.
Evet katılıyorum ben de aşırı yoruyorum kendimi bir an önce doğsun diye yine de sancım gelmezse al artık derim diye düşünüyorum. Bi tanıdığım normal doğuracam diye 41. Haftayı da bekledi yine sancısı gelmedi sonunda bebek kakasını yapmıştı içerde diye sezaryenle almak zorunda kaldılar. Bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama zamanı dolmuşsa doğum nasıl olursa olsun içerde kalmamalı benceBen de öyle düşünüyorum .plasenta yaşlanması diye bi durum varmis mesela ya o oluyorsa? Bir suru risk var yani. Artık daha sık görüşeceğiz diye 5 gün sonra çağırdı o 5 günde bi sorun olmayacağının garantisi var mi 40+3 olacağım pazartesi. Pazartesi nolursa olsun yatış istemeyi dusunuyorum artik
Canım bizim okulda gitti geçen hafta çok eğlendiler aslında şöyle bir aylık falan olsaydın sana da çok iyi gelirdi ama bence üşütebilirsin dikişlerin zarar görebilir .uzunda ayrı kalmış olacaksın bebeginden.aslinda en doğru karar sen verirsin .nasıl içinden geliyorsa öyle yapKızlar eşimin okulunda 19ocakta kartepeye gezi varmış. öğretmen eşleri ile eşim ismimizi yazdırmıs d.gunum o gun dye hem ben dedim bebegımı bırakamam cokzor gunler gecırıyorsun o gün sana ıyı gelır öyle dusundum ıstersen sıldırırm ısmımızı dedı ıstersen senın annene ıstersen benm anneme bırakırız sabahları alya uyuyor zaten 4,e 5e dek surecekmıs dedı bıkac mekana da gıdılcekmıs süt bırakırız falan diyor ben de işteyken özlüyorum kızımı öyle dusun bu senı kötü bı anne yapmaz boyle dusunme falan dedı bozuldu sankı braz fazla tepkı vermemeama ben dogru olanı dusunmuyo muyum daha kuccuk sız bırakablr mıydınız ya?
Ben karı çok seviyorum diye düşünmüş 19 Ocak'ta 25 günlük olacağız gerçekten ikilemdeyim bakalım yarım saatim var karar vermek içinSutunu sagiyorsun zaten bırakırsın gercekten annene de
Ben olsam ikilemde kalirdim kalirdim söylenirdim kendime esime nerde cikti bu diye diye en son gitmezdim kesin
Aslında çok soğuk olmayacaksa annene bırakınca gözüm arkada kalmaz demişsin bırakacak kişi de varken lohusa iken değişiklik olması sana iyi gelebilir eşin bunu düşünmüş çok uzun olmadığı sürece bence sıkıntı olmaz Tabi yaşayan sensin söylemekle olmuyor bazı şeyler :)
Seni çok kendim gibi gördüm gel yamacımakilo durumlarımız yakın gibi canım dediğin gibi boş bırakmayalım burayı aldığımız kiloları hızlıca sağlıklıca verelim.
Canım biliyorum iyice sona yaklaştınız. Sıkıntılarınız da arttı bebek için endişeleriniz de. Ama gönlünüzü rahat tutun. Allah korusun birşey olacak olsa anne karnında da olsa olur dışarıda da. Allah'ın izniyle de inşallah birşey olmaz kendinizi strese sokmayin :)
Canım ben olsam giderim. Eşin seni düşünmüş ne güzel. Birakacagin kişiye guveniyirsan vicdan da yapma. Unutma anne mutlu olunca bebek de etkileniyor bundan.
Canım bizim okulda gitti geçen hafta çok eğlendiler aslında şöyle bir aylık falan olsaydın sana da çok iyi gelirdi ama bence üşütebilirsin dikişlerin zarar görebilir .uzunda ayrı kalmış olacaksın bebeginden.aslinda en doğru karar sen verirsin .nasıl içinden geliyorsa öyle yap
Oyyy geçmiş olsun ve sıhhatler olsun şimdiden minik alya’yaBizim göbiş bağımız dün gece düştü 9.gündü tam.. bugün bıcı bıcı yapacağız İlk defa kızımla
Her sakalliyi deden sanma diyon yaniMaşallah diyim böyle güzel devam eder inşallah suanlik bisey yok tabi :)) sumugumsu ama sarı şeffaf çok gelmişti ona nişan değil-dir dediler çoğu kişi kahve pembe ya da kan olmalı diye özellikle sumugumsu bi yapı olmalıymış bunun çünkü dün çatı oldum.az önce geldi sumugumsu kahve algılayamadım bende bakalım hemen herşey bi anda olmuyor bunu biliyorum :))
Çok teşekkür ederim, ben de doğuma böyle gitmekten korkuyorum öyle bir öksürük var ki dikişim olsa patlar heraldeÇok geçmiş olsun canım bende hasta gittim doguma doğumda verilen antibiyotikler iyi geldi bir nebze
Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım, bu öksürükle dikişi hayal edemiyorum. Tavuk çorbasıyla arkadaş oldum, bugün de turptan süzülmüş kestane balına başladım. Bu kadar çaresiz hissetmemiştim.Çok teşekkür ederim, ben de doğuma böyle gitmekten korkuyorum öyle bir öksürük var ki dikişim olsa patlar heraldeGeçsin diye yapmadığım kalmadı 2 kez doktora gittim ısrarla ilaç kullanamazsın dediler bakalım nereye kadar gidecek böyle
Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım, bu öksürükle dikişi hayal edemiyorum. Tavuk çorbasıyla arkadaş oldum, bugün de turptan süzülmüş kestane balına başladım. Bu kadar çaresiz hissetmemiştim.
Kızlar ben doğum yaptım 2960 gr 51 cm doğdu oğlum.... Allah hepinizi kurtarsın inşallah :)
Erkek canim ilk dogum. Senin?Evet sorun olmuyormuş pek. Seninki de o yüzden dememiştir. Ya evet senin 1 güncük kaldı, heyecanla bekliyorum durumunu. Erkek miydi kız mıydı bebeğin
Allah bağışlasınKızlar ben doğum yaptım 2960 gr 51 cm doğdu oğlum.... Allah hepinizi kurtarsın inşallah :)
Ya benim doktor ve ekibi normal dogum ssvd suda dogum konularında bayagi tecrubeliler. Gecen bi ebeyle konusuyodum zaman gectikce bebek kakasini yapar diye endişeleniyorum yapabilrler normaldir nst de duzenli takip ediyoruz bi sıkıntı olmadığı surece müdahale etmiyoruz diyo. Kordon dolanması diyorum bebeklerin yüzde 30/40 i bir veya birkaç tur kordon dolanmış halde doğarlar diyoEvet katılıyorum ben de aşırı yoruyorum kendimi bir an önce doğsun diye yine de sancım gelmezse al artık derim diye düşünüyorum. Bi tanıdığım normal doğuracam diye 41. Haftayı da bekledi yine sancısı gelmedi sonunda bebek kakasını yapmıştı içerde diye sezaryenle almak zorunda kaldılar. Bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama zamanı dolmuşsa doğum nasıl olursa olsun içerde kalmamalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?