Kontrol günümüzdü. Bebeğim kilo almış , dr . Yine 0 şeker dedi.
Açılmam 1cm.miş.şunu 2 cm yapalım dedi. Durrr yapma dedim
Kendini toplar açılman dedi.
Tırnakları kısaydı neyseki
Seni çok kendim gibi gördüm gel yamacıma kilo durumlarımız yakın gibi canım dediğin gibi boş bırakmayalım burayı aldığımız kiloları hızlıca sağlıklıca verelim.
Süper olur. Birbirimizi motive ederiz yaza İpli bikini giyeriz
Canım biliyorum iyice sona yaklaştınız. Sıkıntılarınız da arttı bebek için endişeleriniz de. Ama gönlünüzü rahat tutun. Allah korusun birşey olacak olsa anne karnında da olsa olur dışarıda da. Allah'ın izniyle de inşallah birşey olmaz kendinizi strese sokmayin :)
Canım ben olsam giderim. Eşin seni düşünmüş ne güzel. Birakacagin kişiye guveniyirsan vicdan da yapma. Unutma anne mutlu olunca bebek de etkileniyor bundan.
Bizim ki prematüre bi bebek olduğu için geç yapılacakmış, 21 nde göz muayenemiz var, hastanemiz de iyice tembihledi biz topuk kanı aldık bi daha sağlık ocağında aldırmayın diye
Bizim ki prematüre bi bebek olduğu için geç yapılacakmış, 21 nde göz muayenemiz var, hastanemiz de iyice tembihledi biz topuk kanı aldık bi daha sağlık ocağında aldırmayın diye
Canm sağlık ocağındaki hemşire bana topuk kanı 5. Gün alınacak 5. Gün haftasonuna denk gelirse ilk iş günü hemen getir alalım, bebeğin beslenmiş olması gerekiyor testin geçerliliğinin olması için demişti.
normal haftaya göre hesaplamıslar sanırım eşim de dr.uma sordu bunu bızım baktıklarımız farklı aıle hekımlıgı farklı demıs. 2 de aşısı yapıldı hastanede onları saglıkocagına dedım bız yapmıcaz ozaman dedı ondan aldırdık saglıkocagnda da kan hastaneye göre farklılar var demekkı Bebiş nasıl sen nasılsın canım. bugun hastaneye gıttım aglayan yenıdogan bebek vardı Allahım nasıl kötü oldum onceden bukadar etkılemezdı benı boyle seyler
Merhaba arkadaşlar.Benim de Bugün kontrolüm vardı.37.hFtaya girdik Bugün .2750 gram olmuş.ama bu fl kemiği hep iki hafta geriden geliyor.doktor sağlıklı diyor ama kafam karışıyor.
Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım, bu öksürükle dikişi hayal edemiyorum. Tavuk çorbasıyla arkadaş oldum, bugün de turptan süzülmüş kestane balına başladım. Bu kadar çaresiz hissetmemiştim.
Size de geçmiş olsun.. ben de turp aldım bugün aynı yöntemi deneyeceğim ama fayda edeceğini sanmıyorum.. Çok kötü bir durum gerçekten doğuma bu kadar yakın olması
Ben de çok kötüydüm öksürükten kaburgalarm ağrıyordu nefes alırken kaburgam ciğerlerime batıyordu hatta kırıldı heralde diye bile düşündüm. Kbb uzmanına gittim prospan diye tamamen bitkisel bi öksürük şurubu yazdı. Sinüzit öksürtüyor diye de antibiyotik verdi sabah akşam 1000 mg kullandm daha bugün bitti ilaçlar yeni iyileşiyorm. Doğal her yolu da denemiştim ama geçmeyince bebek için daha zararlı siye düşündüm her öksürükte kasıldı zavallım
Selam kizlar. Dr kontrolunden geldim..3300 49 cm olmuS benim kiz :)
Keyfi gayet yerinde... cati muayenesi oldum.aciklik yok. Normal doguma musaitmis..
Nstde 3 kez 60 a cikti o kadar... normal dedi..
Daha gelmiyor sanirim bidaha 1 hafta sonra gidicem.
Maşallah diyim böyle güzel devam eder inşallah suanlik bisey yok tabi :)) sumugumsu ama sarı şeffaf çok gelmişti ona nişan değil-dir dediler çoğu kişi kahve pembe ya da kan olmalı diye özellikle sumugumsu bi yapı olmalıymış bunun çünkü dün çatı oldum.az önce geldi sumugumsu kahve algılayamadım bende bakalım hemen herşey bi anda olmuyor bunu biliyorum :))
Canm sağlık ocağındaki hemşire bana topuk kanı 5. Gün alınacak 5. Gün haftasonuna denk gelirse ilk iş günü hemen getir alalım, bebeğin beslenmiş olması gerekiyor testin geçerliliğinin olması için demişti.
bızde alınan da saglıkocagnda epey aldılr hastanedekı de norml topuk kanıydı sanırım seker için falan olandı dra sormustuk ocakta alcaklar dıye detaylı bılmıyorduk ya sevımlıpandufun 5.gunu hastanede doldugu ıcın almıslrdır saglıkocagındacok aldılar sıkarak hep ıcım sızladı ama bebegım okdr gucluydukı cokaz agldı ebe de dedı annesı kızın cokguclu dıye saglıkocakları da sorun olursa arıyormus testlerde sıkıntı cıkmazsa aranmıyormusuzSSss33301
normal haftaya göre hesaplamıslar sanırım eşim de dr.uma sordu bunu bızım baktıklarımız farklı aıle hekımlıgı farklı demıs. 2 de aşısı yapıldı hastanede onları saglıkocagına dedım bız yapmıcaz ozaman dedı ondan aldırdık saglıkocagnda da kan hastaneye göre farklılar var demekkı Bebiş nasıl sen nasılsın canım. bugun hastaneye gıttım aglayan yenıdogan bebek vardı Allahım nasıl kötü oldum onceden bukadar etkılemezdı benı boyle seyler
Çok şükür canım ben iyiyim bebişim de iyi Bugün gobişimiz de düştü ilk kez babasıyla yıkadık biraz tedirginlik olsa da başardık sanırım :)) bizim bebiş kuvozde kaldığı için herşeyi aksadı ne ne zaman yapıldı ya da yapılacak hepsi karışık, hastanemizi aradım şimdi salı gününe odyolog yapacakmış işitme testini randevu aldım, ayni gun sağlık ocağına da gideriz, bi de göz kalıyor geriye onu da hastane bizim yerimize Doğum evinden randevu almış ve acıtan bişiymiş galiba göz muayenesi nasıl dayanacağım bilmiyorum
Kizlar bizimde sariligimiz artiyor dusmuyor hergun hastaneye gidiyoruz dusmusmu diye ama yok dusme artiyor. Minik topuklarini delip duruyorlar sutum de yeni dun geldi dunden beri emzirmeyi arttirdim yarin tekrar gidicez dr a evimizde 4 kisi olmanin tadini cikaramadik daha