2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de öyle düşünüyorum .plasenta yaşlanması diye bi durum varmis mesela ya o oluyorsa? Bir suru risk var yani. Artık daha sık görüşeceğiz diye 5 gün sonra çağırdı o 5 günde bi sorun olmayacağının garantisi var mi 40+3 olacağım pazartesi. Pazartesi nolursa olsun yatış istemeyi dusunuyorum artik

Canım kolay bir doğum olsun senin için Miniğini sağlıkla al kucağına. Mis gibi kokla
Sen benden önce süpriz yapabilirsin bence =) çok az kalmış

Yok canim ikinci ilki tansiyon yuksekliginden zorunlu sezeryandi.Bu da sezeryan olacak malum o yuzden gununden 10 gun once dedi bakalim hayirlisi

Boyle yazinca bana da cok cazip geldi bir daha hamile olmama fikri:)) saglikla kavusursun ins bebegine ♡

Doğum yapan annelerimiz

1- Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3- Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35 12/12/2018
6-@cnmsncnm 13/12/2018
7- A aurora_z 13/12/2018
8- Nurkuzusu 13/12/2018
9- Bismilhayrun
10- S Sevimlipanduf 20/12/2018
11- O Otb 21/12/2018
12- @Kartanesii8892 24/12/2018
13- delikiss 26/12/2018
14- A anneveoglusu 28/12/2018
15- mini87 28/12/2018
16- Xeroderma_pig 28/12/2018
17- D Durbidk 28/12/2018
18- Zuhal budak polat 30/12/2018
18- Papatyalardaguzel 01/01/2019
19- @Işık27 02/01/2019
20- oozzee 02/01/2019
21-?

Doğum için günü belli olanlar
M Manikmidepresifmi 03/01/2019
Kahsen 04/01/2019
M Mavisu27 05/01/2019
supurgelicadi 07/01/2019
Archpa 09/01/2019
F Fobia 09/01/2019

esenglvedat 16/01/2019
Missyiru 19/01/2019

Günaydın kızlar doğum yapacakları Allah bir avazda kurtarsın. Bende 1 haftadır hafif preeklampsi çıktı tansiyonum çok yüksek olduğu için tansiyon ilacı kullanıyorum beyin kanaması riski var. Bebiş büyüsün diye bekliyoruz ama kilo alımı çok yavaşladı 2476 ölçtü bugün doktor 3 günde sadece 76 gr almış. Dün gece 4e kadar 7 dk da bir gelen kasılmalarım vardı belime ve kasıklarıma da ağrı giriyordu ama sabahı bekleyelim dedik. Sabah gittik nstde ne kasılma ne ağrı çıktı. Bazen evren benimle dalga mı geçiyor diye düşünüyorum. Eşim artık herşeye kaygılısın sana öyle geliyor gözüyle bakıyor. Pazartesi tekrar kontrol verdi doktor umarım o güne kadar kilo alır.

Bilgilendirirsin bizi merak ediyorum, ins kolay bir dogum olur ♡
Açıklık muayenesi yapıldı yine 3 cm. :) O sırada fitil koydu ebe. O yapıyormuş sancıyı. Odamda yatıyorum 1 saat oldu. Daha anca hafiften bel ağrısı gibi ağrı oldu. :)

Benimde dun kasilmam oldu..bugun kontrolum var o yuzden fazla onemsemedim...daha oncede bikac kez olmustu..ama nstde sancim.yok.onun disinda agrimda yok ama benim. Sadece gerilme ve bikac kez rahime baski saniyelik
Canım bende geçtiği icin sürekli olmadığı için ben takmıyorum bunlar yalancı sancılar diyorum bende yarın gideceğim inşallah.
Sende güzel haberlerle gel.birde gidiyormussun 5santim açıklığın var

Açıklık muayenesi yapıldı yine 3 cm. :) O sırada fitil koydu ebe. O yapıyormuş sancıyı. Odamda yatıyorum 1 saat oldu. Daha anca hafiften bel ağrısı gibi ağrı oldu. :)
Ah canım başlamışlar suni sancı vermeye Allah yardımcın olsun korkma sakın.ben hep kendimi bebek çıkınca tum ağrılarım dinecek.boyle teselli ediyorum kendimi.korkma bebek doğana kadar çekeceksin.Allah yardımcın olsun bizede dua et olur mu

Canım geçmiş olsun öncelikle benim arkadaşım yaşadı senin yaşadığini.onunda kızı hiç kilo alamadı 2kilo doğdu.ama bir ay sonra tosun gibi oldu o çocuk.korkma canım sağlıkla dogur o kiloyu sonra da alır.yeterki sağlıklı olsun.sana bisey olmasin

Günaydın kızlar, bugün kontörlümz vardı. Benim hesabıma göre 12 Ocak doğum tarihi bugün 38+5 ama doktor ayın 17 si dedi. Sata göre hesaplayinca 17 si çıkmıyor ama anlamadım cok niye değiştirdiğini
. Nst iyiydi. Suyu da azalmisti düzelmiş. Yani hiç gelesi yok bebisin
Çatıya bakti normal doğuma musaitmis. Açıklık var mı diye sordum sadece doğuma müsait mi ona bakıyorum açıklığa bakmıyorum dedi. Birde açıklık olunca zaten dayanılmaz ağrısı olur anlarsin dedi

Yok canım. Senin yazdıkların genel olarak rahatlatıcı. Pozitif düşüncelerin insanı rahatlatıyor ben de artık hayırlısı neyse o olsun diyorum

Aksama dogum olur cok heyecanliii :) bizim rahimler tembeller galiba, seninkide 3 cmden sonra kendini naza cekmis:) epidural almayi dusunuyor musun?

Merhaba kızlar. Bebeğim güçsüz emmekde zorlanıyor. Azıcık emdikten sonra hemen uyuyor. Biz de sarılık olmasın diye mama başlamıştık. İlk 3 gün süt yoktu çünkü. Arada bir yine mama veriyorum. Göğüslerim çok sertleşti ağrıyor. Ne yapmam lazım bilgisi olan var mı?

Daha tamamen yaşlanmamış yaşlanmaya başlamış dedi. Tamamen yaşlansa beslenememesi lazım. O zaman da hemen müdahale ediyolar. Tosun gibi benimki habire kilo alıyor. Plasentasına suyuna ayrı ayrı bakıp durumunu söylüyo. Plasentada böyle beyaz yerler vardı daha önce yoktu sanki bilemedim sormadım da

Canim bebeklerim gelisimleri geriliyorya usgde haftasi geri ciktiysa uzatmiş olabilir okadar gitmissin baksa aciklik varmi yokmu diye ne olcak hem ikiside ayni şey ayni yerden bakiliyor sonuçta neyse saglikli olsunda nezaman gelmek isterse artik 42 ye kadar gelmeyen bebekler oluyor onlardan olmayalim :-(

Bugün daha iyi uyandım. Hiç sallamayacağım kim ne derse desin. Doktoruma çok güveniyorum ben. Sağol canım yorumların desteğin için. Biraz rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…