- 22 Kasım 2010
- 11.418
- 20.553
- 598
Ben de öyle düşünüyorum .plasenta yaşlanması diye bi durum varmis mesela ya o oluyorsa? Bir suru risk var yani. Artık daha sık görüşeceğiz diye 5 gün sonra çağırdı o 5 günde bi sorun olmayacağının garantisi var mi 40+3 olacağım pazartesi. Pazartesi nolursa olsun yatış istemeyi dusunuyorum artikBizde de aynı durum söz konusu adam bıktı ben bıkmadımama düşününce de mantıklı geliyor bana. Gelişimini tamamlamış bir bebek neden anne karnında beklesin risk alalım? Zaten daha ne kadar büyüyecek ki yani son 200 gr ı almayıversin dışarda beslerim ben onu. Anne karnında göz görmeyince daha riskliymiş gibi geliyor bana
Sen benden önce süpriz yapabilirsin bence =) çok az kalmışCanım kolay bir doğum olsun senin içinMiniğini sağlıkla al kucağına. Mis gibi kokla
Yok canim ikinci ilki tansiyon yuksekliginden zorunlu sezeryandi.Bu da sezeryan olacak malum o yuzden gununden 10 gun once dedi bakalim hayirlisiİlk miydi senin canım?Hayırlısıyla kucağına al inşallah.Benim şimdilik normal görünüyor ama gününü bekleyecek mi merak ediyorum 36+3 şu an
Bu arada doğum yapacak 10 kişiden fazlayız daha listede belli olanlar bile 7 kişiArchpa
Günaydın güzel anneler =)
Bizim oğlumla bir bedende son günümüz yarın sabah 11 de sezeryan olacağım..
Hakkınızı helal edin çok şey paylaştık..
Ben bir daha hamile kalmayı planlamıyorum Rabbim nasip etmezse tabi hayatta son hamile günüm diyebiliriz =)
Tombik tombik geziyorum uyuyamadım da..
Açıklık muayenesi yapıldı yine 3 cm. :) O sırada fitil koydu ebe. O yapıyormuş sancıyı. Odamda yatıyorum 1 saat oldu. Daha anca hafiften bel ağrısı gibi ağrı oldu. :)Bilgilendirirsin bizi merak ediyorum, ins kolay bir dogum olur ♡
Canım bende geçtiği icin sürekli olmadığı için ben takmıyorum bunlar yalancı sancılar diyorum bende yarın gideceğim inşallah.Benimde dun kasilmam oldu..bugun kontrolum var o yuzden fazla onemsemedim...daha oncede bikac kez olmustu..ama nstde sancim.yok.onun disinda agrimda yok ama benim. Sadece gerilme ve bikac kez rahime baski saniyelik
Ah canım başlamışlar suni sancı vermeye Allah yardımcın olsun korkma sakın.ben hep kendimi bebek çıkınca tum ağrılarım dinecek.boyle teselli ediyorum kendimi.korkma bebek doğana kadar çekeceksin.Allah yardımcın olsun bizede dua et olur muAçıklık muayenesi yapıldı yine 3 cm. :) O sırada fitil koydu ebe. O yapıyormuş sancıyı. Odamda yatıyorum 1 saat oldu. Daha anca hafiften bel ağrısı gibi ağrı oldu. :)
Canım geçmiş olsun öncelikle benim arkadaşım yaşadı senin yaşadığini.onunda kızı hiç kilo alamadı 2kilo doğdu.ama bir ay sonra tosun gibi oldu o çocuk.korkma canım sağlıkla dogur o kiloyu sonra da alır.yeterki sağlıklı olsun.sana bisey olmasinGünaydın kızlar doğum yapacakları Allah bir avazda kurtarsın. Bende 1 haftadır hafif preeklampsi çıktı tansiyonum çok yüksek olduğu için tansiyon ilacı kullanıyorum beyin kanaması riski var. Bebiş büyüsün diye bekliyoruz ama kilo alımı çok yavaşladı 2476 ölçtü bugün doktor 3 günde sadece 76 gr almış. Dün gece 4e kadar 7 dk da bir gelen kasılmalarım vardı belime ve kasıklarıma da ağrı giriyordu ama sabahı bekleyelim dedik. Sabah gittik nstde ne kasılma ne ağrı çıktı. Bazen evren benimle dalga mı geçiyor diye düşünüyorum. Eşim artık herşeye kaygılısın sana öyle geliyor gözüyle bakıyor. Pazartesi tekrar kontrol verdi doktor umarım o güne kadar kilo alır.
Amin Amin canim herkesin inshAllah❤❤❤seni rahatlatmak icin yazmishdim ama sen galiba pek rahatlamadin kotu bishey deyilki moralini bozma kotu olsa benim bi doktorum var karincayi fil eder shimdiye benim hayati tuketmishdidemekki idare edilecek bishey
Açıklık muayenesi yapıldı yine 3 cm. :) O sırada fitil koydu ebe. O yapıyormuş sancıyı. Odamda yatıyorum 1 saat oldu. Daha anca hafiften bel ağrısı gibi ağrı oldu. :)
Benimkinin gelmeye niyeti yok. Aynı babasına çekmiş. Babasını da sabah uyandırmak için belki 10 kere seslenirim, tamam geliyorum, 5 dk ya geliyorum diye diye 2 saat daha uyurSen benden önce süpriz yapabilirsin bence =) çok az kalmış
Hmm netten baktim biraz. Aslinda o durumda bile beklemekte sakınca görmüyor çoğu doktor ama seninki nasıl bi yol izlicek bakalim. Son zamanlarda bebegin kilo alımı nasil? Bi belirtin var mıydı nasıl anladi plasentanın yaşlandığını? Benimki bebegin hareketine suyuna vs bakıyor iyi diyor ama acaba bende de oyle bi durum olabilir mi? Çünkü son 2 haftadir bebek doğru dürüst kilo almadi.
Canim bebeklerim gelisimleri geriliyorya usgde haftasi geri ciktiysa uzatmiş olabilir okadar gitmissin baksa aciklik varmi yokmu diye ne olcak hem ikiside ayni şey ayni yerden bakiliyor sonuçta neyse saglikli olsunda nezaman gelmek isterse artik 42 ye kadar gelmeyen bebekler oluyor onlardan olmayalim :-(Günaydın kızlar, bugün kontörlümz vardı. Benim hesabıma göre 12 Ocak doğum tarihi bugün 38+5 ama doktor ayın 17 si dedi. Sata göre hesaplayinca 17 si çıkmıyor ama anlamadım cok niye değiştirdiğini
. Nst iyiydi. Suyu da azalmisti düzelmiş. Yani hiç gelesi yok bebisin
Çatıya bakti normal doğuma musaitmis. Açıklık var mı diye sordum sadece doğuma müsait mi ona bakıyorum açıklığa bakmıyorum dedi. Birde açıklık olunca zaten dayanılmaz ağrısı olur anlarsin dedi
Hiç düşünmeye bile gerek yok.doktor ne diyosa onu yapın.ha sizin içiniz rahat değilse başka doktora gidip muayane olun.
Başkalarını da duymayın baktınız bi sefer demekten anlamıyolar.he deyin geçin.o anı yaşayan sizsiniz sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?