- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Gelmiyormu daha :-( uzulme yaslanma olsun vaktin az kalmiş zaten bebeklerin yeri daraldı icinmi bilmiyorumDaha tamamen yaşlanmamış yaşlanmaya başlamış dedi. Tamamen yaşlansa beslenememesi lazım. O zaman da hemen müdahale ediyolar. Tosun gibi benimki habire kilo alıyor. Plasentasına suyuna ayrı ayrı bakıp durumunu söylüyo. Plasentada böyle beyaz yerler vardı daha önce yoktu sanki bilemedim sormadım da
İnşallah canım ya ben 40 . Haftadan sonra diken üstünde olurum artık , kakasını yeme olayı çok oluyor cunku .Canim bebeklerim gelisimleri geriliyorya usgde haftasi geri ciktiysa uzatmiş olabilir okadar gitmissin baksa aciklik varmi yokmu diye ne olcak hem ikiside ayni şey ayni yerden bakiliyor sonuçta neyse saglikli olsunda nezaman gelmek isterse artik 42 ye kadar gelmeyen bebekler oluyor onlardan olmayalim :-(
Anladim sıkıntı olmuyor zaten çoğu durumda. Varsa da söylememiş bile olabilir benimki. Yarin hamilelik takvimim bile doluyor gelmeyecek benimki belliDaha tamamen yaşlanmamış yaşlanmaya başlamış dedi. Tamamen yaşlansa beslenememesi lazım. O zaman da hemen müdahale ediyolar. Tosun gibi benimki habire kilo alıyor. Plasentasına suyuna ayrı ayrı bakıp durumunu söylüyo. Plasentada böyle beyaz yerler vardı daha önce yoktu sanki bilemedim sormadım da
Ben doktorlara okadar cok kiziyorumki ne olacak hatrini kirmaya degmez ferahlasin ici bakiver ne olacak dimi valla canim suan ayniyiz seninle bende diken uzerindeyimİnşallah canım ya ben 40 . Haftadan sonra diken üstünde olurum artık , kakasını yeme olayı çok oluyor cunku .
Doktorun beklerim dedigi tarihe göre 42. Haftaya girmiş oluyor. Çok gecikmiş oluyor öyle de.
Açılmaya da bakaydi keşke, bu aralar ağrım coktu belki bir cm birşey açılmıştır , umudum olurdu :)
Ayay cok heyecanlandimT tanem-tane20 @Ytmz dün pek giremedim kızlar doğruhenüz doğurmadım 1 cm açıklık devam şancı cikti nstde fln filan dün epey bi agrım oldu yani dayanilmicak şeyler değil adet ağrısı ama belirli bi düzende geldi bi 5 saat kadar fln sonrasında artık sabah 3 4 gibi uyumuşum kasılma fln devam etti ama uyudum kalkınca biraz hafiflemiş gibiydi az öncede sanırım nisanım geldi kahve ve sümüksü bakalım uykum hala var uyusammi diyorum nisandan sonra da hemen de olmayabiliyo bilemiyorum günlük rutine devam sizlerde durum nedir
Kızlar bebek kıyafetlerini eldemi yoksa makinayami attınız?
Maşallah diyim böyle güzel devam eder inşallah suanlik bisey yok tabi :)) sumugumsu ama sarı şeffaf çok gelmişti ona nişan değil-dir dediler çoğu kişi kahve pembe ya da kan olmalı diye özellikle sumugumsu bi yapı olmalıymış bunun çünkü dün çatı oldum.az önce geldi sumugumsu kahve algılayamadım bende bakalım hemen herşey bi anda olmuyor bunu biliyorum :))Ayay cok heyecanlandimAy senin yerinde olsam hemen uyurdum telefonlari sesiize al perdeleri kapilari kapat uyu canim dogum olursa sancidan gucsuz dusersin bu arada daha oncede nişan gelmisti dimi senden cati muanesindede kahveler gelmisdi dogrumu hatirliyorum canm
Öyle canım ya orayı acmisken bakiverseydi ne olurdu :)Ben doktorlara okadar cok kiziyorumki ne olacak hatrini kirmaya degmez ferahlasin ici bakiver ne olacak dimi valla canim suan ayniyiz seninle bende diken uzerindeyim
Kakasini yicek yok suyu azalip birsey olacak yok yeri daraldı kordon dolansa nefes alamicak korkudan olecem gelmiyorda sipa napacami sasirdim artik 42 degil de canimda 40+5 oluyor doktorun uzattigi tarih
Kızlar benimde bu gece sancılarla kasılmalarla gecti.duzensizdi ama.şimdi yine belime ağrılar vuruyor .muhtemelen doğum anında daha acı çekeceğim Allah yardımcımız olsun korkuyorum
Gelmiyormu daha :-( uzulme yaslanma olsun vaktin az kalmiş zaten bebeklerin yeri daraldı icinmi bilmiyorum
Bizimkide kilo almiyor artik ayni hep
Anladim sıkıntı olmuyor zaten çoğu durumda. Varsa da söylememiş bile olabilir benimki. Yarin hamilelik takvimim bile doluyor gelmeyecek benimki belli(((
çok tesekkur ederim canımm lahana bulunur mu suan. bugune randevu aldım dun dr a godecegıö.genel cerraha muhtemelem ultrason ıstıcek ama ckgarıp kı atesm ckmıo geceden berı ınsallah bosalmıstr varsa da bıbaksnlar da ıcım.rahatlasa:)
kokladımm öptüüm:) sağol canım.vallahı atesm cıkmadı geceden berı masallah dıyeyım dr a gıdecm bugun baklm ultrason ceksın ne dıcekCanım Allah şifa versin inaainşatez zamanda düzelirsin .masall mabebeginede annesi kokla yerimize onu
Canim atesinin cikmamasina sevindim gogsun kendine geldi terbiye olmaya basladi insallahKızlar eşimin okulunda 19ocakta kartepeye gezi varmış. öğretmen eşleri ile eşim ismimizi yazdırmıs d.gunum o gun dye hem ben dedim bebegımı bırakamam cokzor gunler gecırıyorsun o gün sana ıyı gelır öyle dusundum ıstersen sıldırırm ısmımızı dedı ıstersen senın annene ıstersen benm anneme bırakırız sabahları alya uyuyor zaten 4,e 5e dek surecekmıs dedı bıkac mekana da gıdılcekmıs süt bırakırız falan diyor ben de işteyken özlüyorum kızımı öyle dusun bu senı kötü bı anne yapmaz boyle dusunme falan dedı bozuldu sankı braz fazla tepkı vermemeama ben dogru olanı dusunmuyo muyum daha kuccuk sız bırakablr mıydınız ya?
Ya o beni zorlamaz asla kuzum ben biraz fazla kızdım O da seni düşündüm iyi gelir sana diye böyle bir şey yaptım dedi Ben de size Danışayım dedim yani daha 1 aylkken bırakılır mı Siz ne yapardınız yani anneme bırakırsam Zaten gözüm arkamda kalmaz Ama vicdan yaparm sanrmCanim atesinin cikmamasina sevindim gogsun kendine geldi terbiye olmaya basladi insallah
Kartepe olayinda esinin dedigide mantikli senin dusuncende,aklin kalacaksa acaba ne yapiyor beni ariyor mu vs. Vesveseler yapacaksan hicte gitme bir de bunun soguk alginligi olma ihtimalide var esim kirilacak diye uzulme pek dusunceli degil erkekler malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?