2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de çok kötüydüm öksürükten kaburgalarm ağrıyordu nefes alırken kaburgam ciğerlerime batıyordu hatta kırıldı heralde diye bile düşündüm. Kbb uzmanına gittim prospan diye tamamen bitkisel bi öksürük şurubu yazdı. Sinüzit öksürtüyor diye de antibiyotik verdi sabah akşam 1000 mg kullandm daha bugün bitti ilaçlar yeni iyileşiyorm. Doğal her yolu da denemiştim ama geçmeyince bebek için daha zararlı siye düşündüm her öksürükte kasıldı zavallım

Aynen işte 9 ay taşımışsın iyi kötü niye risk alalım son dakikada yani. Eğer illa bekletecekse de her gün kontrol etmeleri lazım bence başka türlü yürek dayanmıyor

tethyss dün kontrolun vardı sanki aynı haftadayız seninle baktim göremedim nasıl geçti kontrolün ?
Ewet canım. iyiydi. Bebişin boyu kilosu haftasina uyumlu. Sezeryan olacaksam 15 i olabilir dedi normali deneyeceksem bekleriz dedi dr. Haftaya kadar karar vermemi istedi

Benim durum da öyle ya pimlirikli davranıyorum ama doktorum çok rahat :)
Senin bir günün kalmış inşallah , gelir hayırlısıyla çok bekletmeden bebiş, 40+0 da olan çok oluyor sanki, senin de öyle olur belki :)

Her sakalliyi deden sanma diyon yani olabilir canim bende cok az ince uzun sakizgibi uzayan birsey geldi ama cok degildi azdı onun uzerine cati muanesi oldumuzda su gibi kahve rengi geldi puding gibi paarcalari vardi neyse arrtik o sey
Bende senden yola çıkarak pek heveslenmem istemiyorum o yüzden arkadaşım bakcaz gorcez beklicez

@Kartanesii8892 canım şey soracağım bebeğin ilk muaneyelerini yaptırdın mı sağlık ocağı işitme testi vs
Evet canım yapıldı işitme testi doğumdan hemen sonra yapıldı geçtik şükür. sağlık ocağında da Topuk kanı aldılar sonra yine hastanemizde kontrolleri yapıldı 5.gündü işte şimdi 15 günlük olduğunda göz muayenesi yapılacak

Bizim ki prematüre bi bebek olduğu için geç yapılacakmış, 21 nde göz muayenemiz var, hastanemiz de iyice tembihledi biz topuk kanı aldık bi daha sağlık ocağında aldırmayın diye

Hepimizin işi zor. Yalnız olmadığımızı bilmek iyi gelecek onun için irtibata devam edelim

Benimde 75 ve altına inmem gerek 100 kilo girdim doğuma 6 kilosu gitti 94 kiloyum
Biz 2016 eylül anneleri ile ek gıda işine geçince zayıflama grubu kurduk ordan zayıfla dik. Şimdi grup 2. Ye hamileler ve bakıma girenler olarak ikiye ayrıldı. Kaş kirpik saç işlerine girip afet oldular.

Bizde önce zayiflayalim sonrada bakim onarim işlerine el atalım

hayırlı doğumların olsun sağlıkla al kucağına miniğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…