- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Yatak odam sıcak oluyor normalde ama ekstra bir ısıtıcım yok orada yıkama esnasında da üşür diye korkuyoruz salona götürüp klimayı açıp oda sıcaklığını 27/28 dereceye çıkarıp öyle yıkıyoruz, yıkarken zAten sıcak su üşümez evet ama gıydirirken üşüyorlar çok çabuk ondanbıryerde okudum ne derece doğru bılmıyorum hergun yıkanır dıyordu oda sıcaklıgı ayarlanarak. yıkanmak hasta yapmazmıs bebegı. bir de benım arkadasmın basına geldı cesme suyu ıle yıkandıgı ıcın amıp dızanterı mıkrobu kaptı içme suyu ıle yıkayacagım ılk aylarda oyuzden
Canım biliyorum iyice sona yaklaştınız. Sıkıntılarınız da arttı bebek için endişeleriniz de. Ama gönlünüzü rahat tutun. Allah korusun birşey olacak olsa anne karnında da olsa olur dışarıda da. Allah'ın izniyle de inşallah birşey olmaz kendinizi strese sokmayin :)
Erkek canim ilk dogum. Senin?
Evet oyle derler ama belli de olmuyor. Kuzenim gecen ay 40+3 'te kızını dunyaya getirdi suni sancıyla baslattilar kendi daha gelmiyorduBenim de erkek ve ilk doğum. Erkekler geç gelirmiş derler ya ondan sordum canım :)
Ne kadar güzel ya Bak benm taraf anlayışlı mesela bütün akrabalarım mevlütte gelecekler hastaneye geldiler zaten ne gerek var tekrar rahatsız etmeye bugün ablamla konuşurken kayınvalide yeğenim Yegenmi diyordun gelmedin Bir daha dedi Ben de laf soktum dün gelecekti ama ateşli ydim diye rahatsız etmek istemedi dedm misafirler de varken bir bozulduYatak odam sıcak oluyor normalde ama ekstra bir ısıtıcım yok orada yıkama esnasında da üşür diye korkuyoruz salona götürüp klimayı açıp oda sıcaklığını 27/28 dereceye çıkarıp öyle yıkıyoruz, yıkarken zAten sıcak su üşümez evet ama gıydirirken üşüyorlar çok çabuk ondan
Evet emziremedim ilk kizimda da cok gec geldi sutum ama onda boyle sarilik artmasi olmamisti o yuzden uzuluyorum cokta kucuk bu ikinci. Yeni yeni guzel geliyor sutum sukurler olsuncanımm cok sık ememedıgı ıcın olmus ıste gec gelmese olmazdı belkı debolbol emzırmeye basladın mı emzırdkce cogalır sen daha ıyı bılırsın 2.cocugun her an emzır dualarm.bebısınle kötu dusunme gecıcek elbet bu sarılık cogu bebekte oluyormus sabret azcık kıyamam Allahım sıfa versın kızlarn da coktatlı masallah❤
neden erken gelsin istiyorsun ki daha var senin gununKızlar bizim kızda gelmeye niyetli değil bugun randevumuz vardı 3040 gr 48 cm olmş nst de sancı yok suyu herşeyi iyi Dr daha gelmez dedi haftaya çatı muayenesi yapıcak kanala da girmemiş dudaklarını da büzmüş öylece yatıyordunolcak bakalım bu hafta yürüyüş ve squat yapmayı düşünüyorum bakalım Bi faydası olacakmı
Canım sanki sen bugun sabah yatışın yapılacaktı 3 cm deydin noldu kacirmisimBenim de erkek ve ilk doğum. Erkekler geç gelirmiş derler ya ondan sordum canım :)
Sabirsizlaniyo insan ister istemez :)))Artik gelsinler
Ay çok iyi oldu bu manevi olarak bi rahatlamaya ihtiyacım vardı ama ne okurum ne okumalıyım napmaliyim kafa toparlanmiyorduKızlar şu duaları okuyalım inşallah, toplu buldum hoşuma gitti. Yarın cuma, inş kabul olur kolay bi Doğum geçiririz
Ne tuhaf insanlar varya dört gözle doğurmanımı bekliyolarmış.sezeryanlısın yeni doğmuş bebek üstelik biyandan rahatsızsın ne gelip duruyolarsa .illa gelcekler niye kv agırlamıyo senin evin musait olur olmaz sabaha kadar uyumazsın .rahat oturup kalkamazsın.düşüncesiz insanlar bide yemek içmek ister olmazsa olmaz .annenın dedıgı batmaz da kv yaptıkları dedıklerı batıyo kuzum dun butun gun 2den gece 11e kdr evımde mısafr agırladı yıne aynını yaptı bıde dun gunduz dıyo annesıne buraya yemek cıkaraym burda ye. geceler uzun yıne cıkarız ozaman fln yegenı desen sankı bebegimın annesı o ben alaym ben aktını alayım ben yapaym cocgu alıo omzuna koyuyo enson dedım yatır dıye ben gunduz kızım uyurken bır gram uyuyamadm atesle oturdm gece de yne geldıler odama gectm bebegımı alıp 40derece atesle o gurultulerı cektm bugun soyledm aksamları esım evnde olmak ıstıyor yoruluyo gelen aksam gelmesn dedm esım de 2. ve son kez uyaracak asagı ındr gelenlerı dıye azkaldı olay cıkarcam ben esınle basbasa halledersınız emın ol daha sanslısın ben kafayı yıyorum atesm duzelmeye basladı yemek de yaomaya baslıcsm su ateslı halımde bıle mınnet etmedım etmemı beklıyolar ama etmıcem bugun canım bısey ıstedı onu yapıcaz dedım esımle yemekte. Basladım sımdıden alıssın eskı duzene donmeye
sagol kuzumm yarın onu da aldırayım madem@Kartanesii8892 gecmis olsun tekrardan canim antibiyotikle iyilesir insallah beyaz lahananin tam mevsimi buz dolabina koyup gogsune kompreste geciriyormus
moralını bozma canım gecıcek ınsallah hüçlü olmaya calıs küvöze girmedi dimi en azndan Allahım sıfa versınEvet emziremedim ilk kizimda da cok gec geldi sutum ama onda boyle sarilik artmasi olmamisti o yuzden uzuluyorum cokta kucuk bu ikinci. Yeni yeni guzel geliyor sutum sukurler olsun
aynen öyle sımdı habersz gelfı ıkı kısı. asagı ınelım caya dedı.. muhtemelem esım arafı bugun bıdaha da musade etmem ha benm ablam annrm geldıgınde laf sokmaya kalkarsa da annrm ablam onlar bana yardmı olucak zararları degıl gece yenmıs ıcılmıs makınam dolu caydanlıgım dolu bırakılmıs bana kaldı. oncrden topluolardı ama olan bana oldu.. ben toplamıcam yıkamıcam da aksam yemekten sonra calıstırırsın dıyor bıde bana. kendı bosaltma nıyetyle soyledıyse de yıkamıcam.. mutfagımın butun duzenı gıtmıs sabrettm ama patladım artkNe tuhaf insanlar varya dört gözle doğurmanımı bekliyolarmış.sezeryanlısın yeni doğmuş bebek üstelik biyandan rahatsızsın ne gelip duruyolarsa .illa gelcekler niye kv agırlamıyo senin evin musait olur olmaz sabaha kadar uyumazsın .rahat oturup kalkamazsın.düşüncesiz insanlar bide yemek içmek ister olmazsa olmaz .
Senin yerinde olsam kv evim musait değil bugun sen al derim biz çocukla bi gelelim ayıp olmasın sonra çıkıyım evime hfm rahatsızım duramıyom felan.bu ne ya taş olsa çatlar yani.
Erken gelsin istemiyorum da kızım çok rahat bide kilo alımı baya hızlı doğuramam diye korkuyorum birazneden erken gelsin istiyorsun ki daha var senin gunun
kiz nisanin gelmisse bekleme doktorunu ara hemen@tanem-tane20 @Ytmz dün pek giremedim kızlar doğruhenüz doğurmadım 1 cm açıklık devam şancı cikti nstde fln filan dün epey bi agrım oldu yani dayanilmicak şeyler değil adet ağrısı ama belirli bi düzende geldi bi 5 saat kadar fln sonrasında artık sabah 3 4 gibi uyumuşum kasılma fln devam etti ama uyudum kalkınca biraz hafiflemiş gibiydi az öncede sanırım nisanım geldi kahve ve sümüksü bakalım uykum hala var uyusammi diyorum nisandan sonra da hemen de olmayabiliyo bilemiyorum günlük rutine devam sizlerde durum nedir
seninde gunun gecmis canim normal heraldeson gün artık hala kimse yok kapımı çalansancı bile yok, o kadar eğilip kalktım temizlik yaptım bir de, hayırlısı
Evet oyle derler ama belli de olmuyor. Kuzenim gecen ay 40+3 'te kızını dunyaya getirdi suni sancıyla baslattilar kendi daha gelmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?