2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok geçmiş olsun canım sana ve kuzuna

Bilemedim...kendi keyifleri olursa gircek bu bebislsr kanala filan :) haftayada olmazsa benim ne olcak bakalim... ne zamana kadar beklicez
Senin yine ptesi benim 1 hafta sonraya verdi.
Sen yuruyuste yapamiyorsun dimi ayagindanama.hic uzulme olmayinca olmuyo ben sabah beri ayaktayim.. turladim kac yeri..simdi popom koltuk.gordu..amma hic agrim yok.hala

Allah yardimciniz olsun canim.. dualarimiz seninle

Bebeğin ememediği im sertleşmiştir bi pompa al çok rahatlarsın

Masallah canım kuzuna İğneyi ne yaptın canım bana doktor kestirdi igneyi

Canım ağrın sızın yoksa kızın gaz problemi vs yoksa kırma eşini. Ama sen daha lohusasın çok yorma kendini

Canım nasıl geçti doğum bebiş ve sen nasılsınız

Masallah canim ben 90yasindaki yasli teyzelerden daha kotuyum goren sakat sanacak okadar bacaklar tutuldu bel kalca hicbiyerim saglam
Degil :-((
Cömek kalk yap surekli hiç bisey yapamiyorsan çömel

Dimi ya kendi istemedi mi gelmiyor demek ki :)
Açılma olunca dayanılmaz ağrın olur anlarsin dedi Dr bana o yüzden hiç bakmadı bile :)

@Kartanesii8892 canım seninki de tam imtihan ya biraz anlayışlı olsalar iyi olur.zaten rahatsızsin bebeğin küçük üstüne birde böyle yapmaları çok yanlış eşin kırmadan konuşsun sen muhatap olma iyice gerilirsin

Canım sütünü sağ biberonla ver kaşıkla ver dolaba at sakla canım yetmedi yerde mama var birde banyoda ov sıcak su ile akar biraz rahatlarsın canım

Kızlar 5 10 dakika aralıklarla bebek bir uere toplanıyor . Hafifte ağrı yapıyor gibi . Bıgün tüm gün hasta hissettim kendimi tansiyonun düşükmüş . Ciddiye alıp hastaneye gidiyim mi yoksa durup sabah mı gidiyim

Masallah canim ben 90yasindaki yasli teyzelerden daha kotuyum goren sakat sanacak okadar bacaklar tutuldu bel kalca hicbiyerim saglam
Degil :-((
Cömek kalk yap surekli hiç bisey yapamiyorsan çömel
Yuruyus neysede durduk yere.comelmekte gelmiyo insanin icinden yan gelip yatmak varken her gun 5 kat merdivende inip cikiyorum..dahada olmazsa

Ayyy evett yaa...sonradan acilma.olurmuki..umidi kesicem.nerdeyse...olacaksa olur diyenler var
Olabilir tabii hareketi birakma. Benim.de yapmadigim kalmadi bi tek perine masajını cesaret edip de yapamadım ama onun dışında cok aktifim. Gene de gelmiyor iste benim oglan yarin beklenen dogum tarihî ama hiiiccbir belirti yok:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…